2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar :)
sonunda telefonumdan vazgeçip daha doğrusu üşenmeyip açtım pc'nin kapağını kavuştum sizlere :) ya keşke apple için bir uygulama olsa da bu forumu da tel den takip edebilsem nasılsnız neler yapıyorsunuz

dualarım senınle canım...hepımızın evlatları Allah;'aemanet.
ama stres yapma en onemlı sey bu.bak yolun yarısını gectık bıle.kafana hıc takmadan beslenmene dıkkat et.
yeter kı baka sorun olmasın.
bol bol ye .yedıklerınde bebısıne yarasın ıns..tosuncuk olsunn

hoşgeldin
bugün kızçeler çok sessizz sakin uyuma modundaaa D bir çenesi düşük benim bugün

Slm kızlar
Ayrıntılı ultrasona giricemde 2 hafta sonra hastahaneyi aradım sadece beni alıyolarmış içeri başka kimse giremiyomuş sizin gittiğiniz hastahanelerdede sistem böylemiydi???

Slm kızlar
Ayrıntılı ultrasona giricemde 2 hafta sonra hastahaneyi aradım sadece beni alıyolarmış içeri başka kimse giremiyomuş sizin gittiğiniz hastahanelerdede sistem böylemiydi???

Slm kızlar

ben özel doktora gittiğim için her ultrasyon da eşim de benimle beraber giriyor :) o yüzden hastanelerde nasıl oluyor bu işleyiş bilemicem canım

canım ben nisanın 25inde yaptırmıstım. Mayıs 25 te 2. olacak..Kimisi yaptırma dedi kimisi mutlaka yaptır dedi..Ben risk almak istemedim yaptırdım..sonucta her türlü ihtimali düşünmek lazım..

tabi canım riske atmamak lazım, ben bugün gittim sağlık ocağına ama yakın zamanda faranjit geçirip yeni yeni iyileştiğim için bugün yapmadı aşıyı, ateş yapar iyice iyileş ptesi yapalım dedi , artık pazartesi gideceğim bakalım.

ben de senin düşündüğün gibi yaptm.park yatak aldım.içine nevresim takımı ve pamuklu bir yorgan aldım.ama uyku seti almak gerekir mi bilmiyorum.

bence sinirlenmekte gayet haklısın.asıl terapiyi çocuklarına fazla serbestlik tanıyan arkadaşın almalı

canım sen canını sıkmamaya çalış, vitaminli gıdalar ye bol bol, pozitif düşün Allah'ın izniyle bebişin toparlar kendini...

Slm kızlar

ben ayrıntılı ultrason için özel hastaneye gideceğim bu cuma günü canım, ama eşimide alıyorlar yanıma, sen devlet hastanesine mi gidiyorsun ? özeller hep alıyor bildiğim kadarıyla..

dualarımz seninle. aslan parçası olarak gelir umarım bebişin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…