merhaba kızlar.. canım çok sıkkın.. dün kontrole gittim. doktor bebeğimin kafa çevresine baktı. karın çevresinede baktı ama bu bebek küçük dio. şimdiye kadar çok sorun değildi ama artık büyük sıkıntı dedi. 15 gün geriden geliyomuş kuzunun gelişimi..bi tane ilaç daha verdi. 23. haftadayım bebeğimin kilosu 360 gram. 20 gün sonraya gün verdi doktor. gittiğimde bebeğin kilosuna bakıp şeker yüklemesi yapılcakmış işte.. şimdi bile sütü bitirdim yoğurt yiyorum.. eşimde çok üzüldü yaa. çıkınca direk kahvaltıcıya gittik ama sormayın. çıktığımda göbeğim benden 1 metre önden gidiyodu ne var ne yok yedirdi çünkü sevgili eşim... hiç bişeyi aksatmadım ama yinede küçük kalmış benim kuş kızlar ne olur dua edin bana ve bebeğime.. :18: :18:
selam kızlar :)
sonunda telefonumdan vazgeçip daha doğrusu üşenmeyip açtım pc'nin kapağını kavuştum sizlere :) ya keşke apple için bir uygulama olsa da bu forumu da tel den takip edebilsemnasılsnız neler yapıyorsunuz
hoşgeldin
bugün kızçeler çok sessizz sakin uyuma modundaaaD bir çenesi düşük benim bugün
hava bir enteresan tabi bugün ondandır canım :) yoksa benim bildiğim kızların hep çenesi düşüktür :))
aynısını yaptım canım.kırmızı beyaz....çok cici oluyo
hemde ben hıc anlamam orguden
saglıkla dolma parmaklarına gıydır ıns mınıgının
:)) artık havadanmıı başka birşeydenmi bilmiyorumbelkide ben açmadım onları hahaha:))
bak çok özendim netten bakarak anlayacağımız bir link varmıbizde yapalım
Slm kızlar
Ayrıntılı ultrasona giricemde 2 hafta sonra hastahaneyi aradım sadece beni alıyolarmış içeri başka kimse giremiyomuş sizin gittiğiniz hastahanelerdede sistem böylemiydi???
canım ben nisanın 25inde yaptırmıstım. Mayıs 25 te 2. olacak..Kimisi yaptırma dedi kimisi mutlaka yaptır dedi..Ben risk almak istemedim yaptırdım..sonucta her türlü ihtimali düşünmek lazım..
kızlar bebek için uyku seti almaya gerek varmı? uyku setlerinin yorganı falan bebeği çok terletir diye duydum,park yatak için ben bi nevresim takımı bide bebek yorganı alırım yeter diyorum. zaten bebekler hemen yastık yorgan kullanamıyorlarmış..
:)) bilmiyorum gereksizz bir gerginlik yşaıyorum ben yaa hamileik beni çok stresli yaptı çok gülen birisiydim şimdii çok somurtukumtahammül edemiyorum hiçbirşeyeee kendime çok kızıyorum.
Akşam gezmekteydim sohbetim vardı arkadaşlaırn çocukları vardı birtanesinin ikitaneydi biri 3 yaşında diğer 5,5 yaşındaaa ama yok böylee yaramazlıkk gittiğimiz evin altını üstüne getirdiler açılmadık dolap vitrin kalmadıı sehbalarda zıplamaklar aklına gelecke tüm yaramalzıklar yapıldıı saolsun arkadaşım anneside dönüp kafasını çeviremedi ev saibide birşey diyemedi ben hep mdehale ettim kızdım çocuklara falan kendime kızıoyurm şimdi sanane diyeeebirlikte gitmişti ben götürüp geitiryorum arka koltuk bir çocuk takla açarmı yaaaa eli vitese falan uzatırmı yaaa arabayıı durdurup indiresim geldi
bu ilk olan bişi değil daha önce böyledeğildim şimdi tahammül edemiyorum benofsss terapi falanmı alsam
merhaba kızlar.. canım çok sıkkın.. dün kontrole gittim. doktor bebeğimin kafa çevresine baktı. karın çevresinede baktı ama bu bebek küçük dio. şimdiye kadar çok sorun değildi ama artık büyük sıkıntı dedi. 15 gün geriden geliyomuş kuzunun gelişimi..bi tane ilaç daha verdi. 23. haftadayım bebeğimin kilosu 360 gram. 20 gün sonraya gün verdi doktor. gittiğimde bebeğin kilosuna bakıp şeker yüklemesi yapılcakmış işte.. şimdi bile sütü bitirdim yoğurt yiyorum.. eşimde çok üzüldü yaa. çıkınca direk kahvaltıcıya gittik ama sormayın. çıktığımda göbeğim benden 1 metre önden gidiyodu ne var ne yok yedirdi çünkü sevgili eşim... hiç bişeyi aksatmadım ama yinede küçük kalmış benim kuş kızlar ne olur dua edin bana ve bebeğime.. :18: :18:
Slm kızlar
Ayrıntılı ultrasona giricemde 2 hafta sonra hastahaneyi aradım sadece beni alıyolarmış içeri başka kimse giremiyomuş sizin gittiğiniz hastahanelerdede sistem böylemiydi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?