2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar artık evde eşimin çamaşır ve pantolonlarına terfi ettim , salaşsalaş ohh rahat rahat giyiyorum bebeğimde rahat ediyo

aynen bende öyle..Kendi kıyafetlerim olmadıgı için eşiminkileri giyiyorum evin içinde.Özellikle de iç çamaşrlarını

Canım sıkma canını..Belki eşin konulursa bebişi filan da düşünür bi orta yolu bulurlar.Allah yardımcınız olsun..

Aman canım çok yorma kendini.Kolay gelsin şimdiden..

Slm kızlar
Ayrıntılı ultrasona giricemde 2 hafta sonra hastahaneyi aradım sadece beni alıyolarmış içeri başka kimse giremiyomuş sizin gittiğiniz hastahanelerdede sistem böylemiydi???

canım ben annem ve eşimle girdim.Özelde çektirdim.Sorun cıkarmadılar.Senin devlet hastanesi mi?

ya kızlar , ayrıntılı ultrason için randevu aldım 250 tl ücreti , şeker yüklemeside 55 tl , bu nedir yaaaaaa resmen soygun gibi sizler ne kadara yaptırdınız ?

ya kızlar , ayrıntılı ultrason için randevu aldım 250 tl ücreti , şeker yüklemeside 55 tl , bu nedir yaaaaaa resmen soygun gibi sizler ne kadara yaptırdınız ?

canım şeker yüklemesi yaptırmadım henüz ama ayrıntılıyı 40 liraya cektirdim ben.Özeldi hemde. gayet de memnundum valla. Ankarada bilgi tıpta cektirdim.

Bende özele gidiyorum ama tek girbiliyosunuz dedi anlamadım gitti 130 tl dediler fiyat olarakta

canım şeker yüklemesi yaptırmadım henüz ama ayrıntılıyı 40 liraya cektirdim ben.Özeldi hemde. gayet de memnundum valla. Ankarada bilgi tıpta cektirdim.

4o lira mı şaka gibi ben istanbuldayım doktorumun özel muayanehanesi var ama kendisi bakmıyor , önerdiği hastanelerde de biri 250 diğeri 350 civarıymış , şok geçirdim yani şu anda, nasıl bu kadar fiyat farkı oluyorrrrr

Bende özele gidiyorum ama tek girbiliyosunuz dedi anlamadım gitti 130 tl dediler fiyat olarakta

tek olarak bakmaları ilgnçmiş , hangi hastane bu canım ?

alışveirş faslını kapattım. o yaptığınız indirimlerle lutfen ısrar etmeyiniz kuzum, almeycem daha

ben bir ayakkabı almıştım bugünde ilk defa LCW den tulum, şapka ve önlük takım olarak 19,90 a aldım, ama daha erken yaaa alışveriş için

ne alakası var. eşin yanında olunca aletlerin ayarı mı kaçıomuş ki

Gitmeden önce birkez daha ararım gerekirse problem çıkarırım hem o kadar para alıcaklar hemde eşim giremicek var mı böyle bir olay eşim 2 aydır o günü bekledi bugün aradım söyleyelim tek giriyosunuz dediler.

DDDaman aman sendee al birşeylerde getir vaktin yoksaaa alala:) bu sevinci paylaşmaktır dimi zzzzzz
ısırıırm bne kayınvalideleriçok canları acırrr hıh
:)))AMAN GETRISEDE OLUR GETRMESE BAYA HIRSLI GORDUM KAYNANALARA KARSI SENI:)))
hatuncuk pek hamaratsın maşallah:) şimdiden ellerine sağlık güle güle kullansın bıdığın
CNM BUARA SORMA OLEYIM NORMALDE BECEREMEM AMA ENNELIK ICGUDUSUMU NE BI HAMARATLIK GELDI:)))
aynısını yaptım canım.kırmızı beyaz....çok cici oluyo
hemde ben hıc anlamam orguden
saglıkla dolma parmaklarına gıydır ıns mınıgının

INS CNM SENDE

cnm bn hepsını devlette yaptryrm yoksa dunyanın parası gıdıo

ay benim doktorum yaptırmıyor devlette falan, yani diyor ki ayrıntılıya bakan çok doktor var ama bakmak var bakmak var, ben hepsine güvenmem diyor, o nedenle bende kendisinin önerdiği yerlerde yaptırıyorum, artık bebiş için değer napalım...

ayy yokk artık şaka gibi yaa ama eşine helal olsun inanki çook iyi demiş bebişin ve sen daha önemlisin her zaman yaa hiiç kafaya takma yaa boşver gitsin nasılsa artık misafir kabul etmiyosunuz hehe:)))
canım hiiç korkma dualarımız her zaman seninle benim bi arkadaş var 7 ayı doldurduğunda 800 grdı bebek ama bir ayda 2 kg olmuş daha çok faydalı şeyler ye bebişin bak gör nasıl tombiş tombiş olacak::)

Eki Görüntüle 416886

iyi yapmışşsın canım güle güle kullansın bebişin herşeyi benim aldıklarımda bunlar , ekledim resimi umarım çıkmıştır

ayyy çook tatlııı MAŞALLAH

kızlar herkese selamlar. bizim bugün kontrolümüz ve şeker yüklememiz vardı çook şükür oğluşum 658 gr olmuş gittiğimizde yayılmış uyuyodu ama uyandı hehe. burnu aynı babası gibi minicik ama yüz ifadesi elmacıkları ayynı ben hatta doktorumda söyledi sana benziyo diye maşallah kıpır kıpırdı yine. şeker yüklememizde gayet iyi hiiç bi sorun yok sadece idrarda iltihap çıktı doktorum tek doz ilaç verdi ilerlerse zararlı dedi. ayrııcaa kilo konusunda kızdı doktorum taam 7kg allmışım yaa ama inanın hiiç ekmek yemiyorum yaa nasıl oldu anlamadım ama tabi tartıya çıkmadan önce şeker yüklemesi için 1 litre su içmiştim yani ben 1 kg düşüyorum heheheh. birde doktorum magnezyum yazdı çok krampım oluyodu şimdilik bizden bu kadar kızlaar.. ayrıca suksuk nerelerdesin bugün kontrolün vardı İNŞALLAH bi sorun yoktur inan aklımdaydın gelirsen zaten sonucu bizlerle paylaşırsın ... kızlar birde ben özel hastaneye gidiyorum ama muayene ücreti hariç tek kuruşücret ödemiyorum şeker yüklemesi falan ücretsizdi glikozu bile bugün hastane verdi..:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…