kızlar artık evde eşimin çamaşır ve pantolonlarına terfi ettim, salaşsalaş ohh rahat rahat giyiyorum bebeğimde rahat ediyo
Eşimin mesai saatlerni uzatmışlar.. 12-8.30 arası çalışıyor.. gidiş geliş 3 saat.. yani 10.30da çıkıp 10da geliyodu.. şimdi gariban 8de çıkıp 9da gelicek..diğer eleman eşimin yarısı kadar çalışmıyo.. 12de gelip 5te çıkıyo.. 3 ayda bir köyüne gidiyo.. maaşı da bizimkinden 100de 50 fazla.. resmen bebeğin eşyalarını almak için borç alıyoruz.. hepsini geçtim şimdi zavallı kocamı daha çok çalıştırıcaklar.. ben sinirlenmiyim de kimler sinirlensin
slm kızlar......bende bu hafta boya badanaya giriyorum.....salon boyanacak......bebişin odası boyanacak......perdeleri yenilemeyi düşünüyorum, baya iş var......haftaya pazar annem gelecek almanyadan.....bebişin hazırllıklarını tamamılıcaz beraber.....son iki haftam kaldı, işi de bırakıcam çok şükür......yeni bir kız geldi yerime ona öğretiyorum şimdi işi.....bende durumlar böyle kızlar....
Slm kızlar
Ayrıntılı ultrasona giricemde 2 hafta sonra hastahaneyi aradım sadece beni alıyolarmış içeri başka kimse giremiyomuş sizin gittiğiniz hastahanelerdede sistem böylemiydi???
Slm kızlar
Ayrıntılı ultrasona giricemde 2 hafta sonra hastahaneyi aradım sadece beni alıyolarmış içeri başka kimse giremiyomuş sizin gittiğiniz hastahanelerdede sistem böylemiydi???
ya kızlar , ayrıntılı ultrason için randevu aldım 250 tl ücreti , şeker yüklemeside 55 tl , bu nedir yaaaaaaresmen soygun gibi sizler ne kadara yaptırdınız ?
canım şeker yüklemesi yaptırmadım henüz ama ayrıntılıyı 40 liraya cektirdim ben.Özeldi hemde. gayet de memnundum valla. Ankarada bilgi tıpta cektirdim.
Bende özele gidiyorum ama tek girbiliyosunuz dedi anlamadım gitti 130 tl dediler fiyat olarakta
Bende özele gidiyorum ama tek girbiliyosunuz dedi anlamadım gitti 130 tl dediler fiyat olarakta
alışveirş faslını kapattım. o yaptığınız indirimlerle lutfen ısrar etmeyiniz kuzum, almeycem daha
ne alakası var. eşin yanında olunca aletlerin ayarı mı kaçıomuş ki
tek olarak bakmaları ilgnçmiş , hangi hastane bu canım ?
Kartal Avicenna Umut Hastahanesi
orayı duymadım hiç, karşıda olduğu için bilemiyorum canım ama bence sor yani ne sakıncası var diye, sonuçta babasınında görmek hakkı ...
:)))AMAN GETRISEDE OLUR GETRMESE BAYA HIRSLI GORDUM KAYNANALARA KARSI SENI:)))DDDaman aman sendee al birşeylerde getir vaktin yoksaaa alala:) bu sevinci paylaşmaktır dimi zzzzzz
ısırıırm bne kayınvalideleriçok canları acırrr hıh
CNM BUARA SORMA OLEYIM NORMALDE BECEREMEM AMA ENNELIK ICGUDUSUMU NE BI HAMARATLIK GELDI:)))hatuncuk pek hamaratsın maşallah:) şimdiden ellerine sağlık güle güle kullansın bıdığın
aynısını yaptım canım.kırmızı beyaz....çok cici oluyo
hemde ben hıc anlamam orguden
saglıkla dolma parmaklarına gıydır ıns mınıgının
ben bir ayakkabı almıştım bugünde ilk defa LCW den tulum, şapka ve önlük takım olarak 19,90 a aldım, ama daha erken yaaa alışveriş için
orayı duymadım hiç, karşıda olduğu için bilemiyorum canım ama bence sor yani ne sakıncası var diye, sonuçta babasınında görmek hakkı ...
ya kızlar , ayrıntılı ultrason için randevu aldım 250 tl ücreti , şeker yüklemeside 55 tl , bu nedir yaaaaaaResmen soygun gibi sizler ne kadara yaptırdınız ?
cnm bn hepsını devlette yaptryrm yoksa dunyanın parası gıdıo
ayy yokk artık şaka gibi yaa ama eşine helal olsun inanki çook iyi demiş bebişin ve sen daha önemlisin her zaman yaa hiiç kafaya takma yaa boşver gitsin nasılsa artık misafir kabul etmiyosunuz hehe:)))selam kızlar kaç gündür giremedim en son eşimin akrabaları misafir gelicekler demiştim hatırlıyosanız Allahım o günden beri berbat durumdayım kötü şeyler yaşadım geçmişi okudumda bir arkadaşda benim gibi sorunlar yaşamış kayın valide ve görümceleri ile ilgiliydi sanırım aynı şeyler benimde başıma geldi hafta sonu anlatıyım size:
cuma günü telefon geldi eşimin amcası ve küçük görümcem aileleriyle düğün öncesi bize geleceklerini söylediler bende sabahtan kalktım yemeklerimi yaptım börek tatlı falanda yaptım evi şöyle bir temizledim küçük bir kızımda var biliyosunuz artı bide hamilelik öldüm bittim yorgunluktan neyse geldiler yedik içtik oturduk 8 de kalkıp düğüne gittiler eşimle biz gitmemeye karar vermiştik önceden biz evde kaldık eşim derbiyi izlemeye gitti bende kızımla biraz uzandım dinleneyim diye uyumuşuz sonra uyandım saat 10:30 kızımı yatağına koydum bende yatıp yatmamakta kararsız öyle evin içinde oyalanıyordum kapı çaldı ben şoktayım kayınvalidem eşimin amcası ve ailesi görümcelerimin ikiside gelmişti aileleriyle yaklaşık 15 kişi şaşkın şaşkın güldüm aldım içeriye eşimi çağırdım geldi kayınvalidem ve diğer görümcemle çocukları için çay koyun yemek hazırlayalım dedi ama kimse kılını kıpırdatmıyor bu arada kızım uyandı huysuzluk yapıyor ağlıyor beni istiyor evde yeterli yemek yok çay koydum eşimi hazır bişeyler almaya yolladım surat yapıyorlar gerek yok falan diye ben kahin miyim nerden bileyim sizin geleceğinizi artı aç geleceğinizi yemek yok diye surat yaptılar abartmıyorum kayınvalidemin yüzü kıpkırmızı oldu sinirden neyse eşim geldi evde ne varsa koydum açtım sofrayı eşimde hiç bişey bulamamış kızarmış tavuk getirmiş pide falan almış okadar adama hizmet ettim hiç biri kalkıp yardım etmedi gece saat 2 :30 da gittiler hiç de kalın yatın falan demedim kimseye bütün ev ekmek kırıntısı ve susam olmuştu tavuğun yanında verilen baharatlar evin yüzünde geziyordu temizleyene kadar canım çıktı eşimde yardım etti Allah razı olsun yinede 2 gün kendime gelemedim dün hep belime kraplar girdi sol tarafıma ayağınım üstüne basamıyordum dr gittik sonuç ev işi temizlik yapmak ayakta uzun süre kalmak yasak dedi kendini yorma dedi eşim çok üzüldü ama olan oldu dün annesini aradı annneler günü için ben konuşmadım o takmış peşine herkesi benim geline gidelim diye eşimde laf arasında doğuma kadar misafir kabul etmiyceğimizi söyledi annesi bozulmuş öyle değince umrumda bile değil inşallah küserde doğumada gelmezler saygısız ve düşüncesiz insanlar
canım hiiç korkma dualarımız her zaman seninle benim bi arkadaş var 7 ayı doldurduğunda 800 grdı bebek ama bir ayda 2 kg olmuş daha çok faydalı şeyler ye bebişin bak gör nasıl tombiş tombiş olacak::)merhaba kızlar.. canım çok sıkkın.. dün kontrole gittim. doktor bebeğimin kafa çevresine baktı. karın çevresinede baktı ama bu bebek küçük dio. şimdiye kadar çok sorun değildi ama artık büyük sıkıntı dedi. 15 gün geriden geliyomuş kuzunun gelişimi..bi tane ilaç daha verdi. 23. haftadayım bebeğimin kilosu 360 gram. 20 gün sonraya gün verdi doktor. gittiğimde bebeğin kilosuna bakıp şeker yüklemesi yapılcakmış işte.. şimdi bile sütü bitirdim yoğurt yiyorum.. eşimde çok üzüldü yaa. çıkınca direk kahvaltıcıya gittik ama sormayın. çıktığımda göbeğim benden 1 metre önden gidiyodu ne var ne yok yedirdi çünkü sevgili eşim... hiç bişeyi aksatmadım ama yinede küçük kalmış benim kuş kızlar ne olur dua edin bana ve bebeğime.. :18: :18:
Eki Görüntüle 416886
iyi yapmışşsın canım güle güle kullansın bebişin herşeyibenim aldıklarımda bunlar , ekledim resimi umarım çıkmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?