merhaba kızlar bende 5 yıl sonra doğal yoldan hamile kaldım ALLAH izin verirse eylül annesi olacam inş.şu an 6.5 haftalık hamileyim.keseyi gördüm daha kalp atışını duymadım 7 haftalık olunca dr gel dedi.bu arada beni de listeye ekleyin.son sat:3 aralık muhtemel dogum 8 eylül.
bende sabahları bulantılar çok sık oluyorbu arada 5 gündür grip oldum çok kötüyüm yeni yeni düzeliyorum ama ne uyku ne ağrılar çektim hamileyken daha ağır geçiyor dikkat etmek lazım bide şimdi kuru öksürük beni bitiriyor.:2:
gözün aydın canım. kaç haftalık ve kaç mm gözüktü bebiş... birde neden iğne verdi. tedbir amaçlımı bana vermedi dr ondan merak ettim..
sağol cnm Allah razı olsun. 6+6 haftalık cnm. CRL 0,85 cm yazıyor ultrasonda tatlım.heralde büyüklüğü budur. benim ilk bebeğimin kalbi 8+2 de durdu. bu dönemimde tehlikeli olduğu için iğne verdi. iğneler bebeğimi güçlendircekmiş. tehlikeli dönemi atlatmam için yani. adını bilmiyrm henüz almadım. akşama alıp vurulucam. 3 tane iğne verdi. ayrıyeten 2 tanede vitamin sanırım. ama okuyamıyrm malum doktor yazısı. doktorum vitaminle iğne dedi. ayrıntıları söylerim yine. iğne kullanan varmı başkaaa ???????
kizlar kan sonucum cikti 171 ya bu deger cok az degilmi dr cikmis gorusemedik.netteki hesaplamaya gore 5 hafta 3 gunlugum.ama bu rakam az geldi bana kas haftalik olabilirki:)
canım son adet tarihin nedir
kizlar kan sonucum cikti 171 ya bu deger cok az degilmi dr cikmis gorusemedik.netteki hesaplamaya gore 5 hafta 3 gunlugum.ama bu rakam az geldi bana kas haftalik olabilirki:)
nohutlupilav ve elmarya, hoşgeldiniz arkadaşlar. Bilgilerinizi ilk sayfadaki listeye ekledim. Hayırlısıyla sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah
size özel msg atamıyorum. beni de eklermisiniz
sat 6 aralık beklenen doğum tarihi 11 eylül boy 160 kilo 70 yaş 35. 2. çocuk Allah nasip ederse
Arkadaşlar ilk sayfaya bakarak eksik bilgileri olanlar foruma cevap yazsın. Listeye ekleyeyim. 1 saat sonra çıkacağım
kızlar ben sabahları kasık ağrısı ile uyanıyorum siz de de oluyor mu gerindim mi acaba diyoum
uykularım da çok bölünür oldu
sitresten acaba geriniyormuyum bişey olur mu neden kasık ağrım var demekten uyuyamıyorum sabahları
Tamam canım ekledim. Hayırlı olsun bebeğin inşallah sağlıkla büyür
nohutlupilav ve elmarya, hoşgeldiniz arkadaşlar. Bilgilerinizi ilk sayfadaki listeye ekledim. Hayırlısıyla sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?