2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canım gözün aydın tebrik ederimmmmmm
Allah tamamına erdirir İnşallahhh

gözün aydın canım. kaç haftalık ve kaç mm gözüktü bebiş... birde neden iğne verdi. tedbir amaçlımı bana vermedi dr ondan merak ettim..

sağol cnm Allah razı olsun. 6+6 haftalık cnm. CRL 0,85 cm yazıyor ultrasonda tatlım.heralde büyüklüğü budur. benim ilk bebeğimin kalbi 8+2 de durdu. bu dönemimde tehlikeli olduğu için iğne verdi. iğneler bebeğimi güçlendircekmiş. tehlikeli dönemi atlatmam için yani. adını bilmiyrm henüz almadım. akşama alıp vurulucam. 3 tane iğne verdi. ayrıyeten 2 tanede vitamin sanırım. ama okuyamıyrm malum doktor yazısı. doktorum vitaminle iğne dedi. ayrıntıları söylerim yine. iğne kullanan varmı başkaaa ???????

anladım canım.. 8.5 mm bebeğin. inşallah herşey yolunda gider..

kizlar kan sonucum cikti 171 ya bu deger cok az degilmi dr cikmis gorusemedik.netteki hesaplamaya gore 5 hafta 3 gunlugum.ama bu rakam az geldi bana kas haftalik olabilirki:)

kizlar kan sonucum cikti 171 ya bu deger cok az degilmi dr cikmis gorusemedik.netteki hesaplamaya gore 5 hafta 3 gunlugum.ama bu rakam az geldi bana kas haftalik olabilirki:)

canım benim ben kızima hamile iken 42.11çıkmıştı 3 haftalık gebeydim. Normal yani kişiden kişiye değişir bu değeri

nohutlupilav ve elmarya, hoşgeldiniz arkadaşlar. Bilgilerinizi ilk sayfadaki listeye ekledim. Hayırlısıyla sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah

nohutlupilav ve elmarya, hoşgeldiniz arkadaşlar. Bilgilerinizi ilk sayfadaki listeye ekledim. Hayırlısıyla sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah

size özel msg atamıyorum. beni de eklermisiniz
sat 6 aralık beklenen doğum tarihi 11 eylül boy 160 kilo 70 yaş 35. 2. çocuk Allah nasip ederse

Arkadaşlar ilk sayfaya bakarak eksik bilgileri olanlar foruma cevap yazsın. Listeye ekleyeyim. 1 saat sonra çıkacağım

size özel msg atamıyorum. beni de eklermisiniz
sat 6 aralık beklenen doğum tarihi 11 eylül boy 160 kilo 70 yaş 35. 2. çocuk Allah nasip ederse

Tamam canım ekledim. Hayırlı olsun bebeğin inşallah sağlıkla büyür

beni de ekler misiniz ? 25 yas. Sat 4 aralık. Bdt 9eylül. 1.70boy 53 kilo 2.çocuk

son adet tarihin kaçtıki canım. birde düzenlimi adet oluyordun..
Son Adet Tarihi
HCG (mIU/ml)

3 hafta 10 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

bunlar internetteki haftalara göre normal değerler benim 4 haftalıkken 175 di. önemli olan 48 saatte bir en az 2 kat artıyor olması. dr da senden bunu isteyecek. sadece bir değerle olumlu yada olumsuz düşünmek yersiz.. inşallah herley normaldir..

kızlar ne kadar çok ılerlemısınız tabı ben artık eylul annesı olamadığım için takıp edemıyorum fazla cerol arkadasım bugun bana mesaj atmıssın ama 100 mesajım olmadığı için cevap yazamadım kımyasal gebelık diye bi konu açtım cevabını oraya yazdım okuyabılırsın oradan

bende de oluyor, ayni siddetli regl sancisi gibi...hatta hergun benzer sabah saatlerinde...rahim buyumesi nedeni ileymis...her kadinda farklilik gosterirmis...ama kanama olursa dikkatli ol...

canım özel mesaj hakkım yok.beni de ekler misin listeye? SAT:10 ARALIK DOĞUM:15 EYLÜL BOY:162 KİLO:52 YAŞ:30 şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…