2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar aranızda 3 ay olmadan elevit kullanan var mı?iyi besleniyorum ama gene de emin olamıyorum.vücudumda vitamin eksikliği var mı düşüncesi beynimi kemiriyor.oysa tahlillerde bir sıkıntı yok.merak ettiğim doktorlarınız size destek amaçlı vitamin önerdi mi?ve önerdiyse kaç haftalıkken önerdi?

ilk 3 ay genelde folik asit öneriyorlar daha sonra elevit ve diğer ilaçlar kullanılıyo canım eleviti sana doktormu verdi?

canım bengebelıkten önce folık, hamıle kalırkalmazda elevıte basladım, benım aklımda hıc suphe yok doktorum prof. belkıde onun ıcın güve nıyrum, yanı sende güven doktoruna.ben ıkıdefa kımyasal gebelık yasamıstımbelkıde onun ıcın verdı

ben geçen sene dogum yaptım bana 4 ayda vermişti kan ilacıyla birlikte genelde de böyle veriliyo ama doktorun veriyorsa bizlerden daha iyi bilir tabiki

Merhaba kızlar
Keyifler yerindedir umarım...

Ben iyi olmaya çalışıyorum tek problemim iştahım sanırım:26:

Durduramıyorum kendimi ne yapıcam bilmiyorum zaten kilo problemim ve anında kilo alan bir yapım var şimdiden böyleysem 9 aya kadar nasıl olurum bilmiyorum

Hem kendim hem bebeğim için önemli bir konu sonuçta inşallah bu aralar öyledir de sonra düzelir

Ekmekle çok aram yok zaten ama diğer şeyler gırla gidiyor

dizginlemem lazım bir an önce biliyorum inşallah başarabilirim

selam kızlar, progynex kullandığımdan dolayı hep beyaz akıntı oluyordu doğal olarak. dün bu akıntı beyaz değil açık kahve renginde geldi......bugün doktora gittim.....allaha şükür bişey yok büyümüş birde 5 günde 0,58 den 1,2 cm çıkmiş......
bu akıntılar bu dönemlerde normalmiş korkmayalım kızlar.........

bana solgarın folik asitine devam dedi. Onun dozajı düşük 400 ug yeterli mi dedim? Evet tamamen yeterli dedi.

Benim de canım marul ve brokoli dışında birsey istemiyor. İştahım çok kapandı. Bulantım da yok henüz ama bir sey yiyesim yok...

anchusa senin gibi olmak isterdim dicem olmayacak

eminim sende istemezsin oyle olmasını

en iyisi yeme isteğim biraz daha azalsın diye dua edeyim en doğrusu bu galiba

Çok şükür canım, en azından soru işareti gitmiş kafandan...

Merhaba
Cuma doktora gittim.
Bhcg em 404 çıkmıştı. Doktor henüz çok başı birsye göremeyiz haftaya tekrar gel dedi. Hevesim kursağımda kaldı. Sanırım 3.5-4 haftalık..

anchusa senin gibi olmak isterdim dicem olmayacak

eminim sende istemezsin oyle olmasını

en iyisi yeme isteğim biraz daha azalsın diye dua edeyim en doğrusu bu galiba

Bu bünyeden bünyeye değişiyor sanırım.Eşim şimdi patates kızartmış getirmiş onu bile reddedebildim.. Önemli olan sağlıkla atlatmak önümüzdeki süreci. Yine de hafif yemeklerle ve bol suyla bünyeni kandırmaya çalış. Bir arkadaşımdan biliyorum iştahı o kadar artmıştı ki kız açıımm her daim açııım diye ağlıyordu. İnsanın elinde değil sanırım o hissiyatta..

Üzücü bir haberim var, ben nöbetimde düşük yaptım, hayatımın en kötü gecesi oldu. Missed abortus, daha kalp sesini duymadan kaybettim. Kürtaj yaptı doktorum.

Size önerim, ben bir doktor olarak yapmadım ama, kendinizi çok yormayin lütfen. Allah bebeklerinizi hayırlısı ile saglikla kucağınıza almayı nasip etsin. 3ay sonra da bana tekrar nasip etsin gebe kalmayı ve hayırlı sonucu. Âmin.

Evet önemli olan sağlıkla atlatmak benimde korkum o...Elimde değil...
Çok yemek iyi değil işte birşey olur diye korkuyorum...İlk önce bebeğim sonra kendim için ...

evet yaa. ben ekim annesi olacağım sanıyordum ama eylül sonu gözüküyor doğum.
Hep beraber atlatacağız 9 ayı...

İnşallah canım hayırlısıyla hepimiz için....

Çok geçmiş olsun.Herseyden önemlisi bizim sağlığımız. Üzülmemek elde değil ama bunun çok sık yaşandığını söylemek isterim. İnsallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın tekrar ve sağlıkla gebeliğini bitirirsin.

Canım çok çok üzüldüm....
Allah'ım yardımcın olsun...

Yoğunluğundan ve yorulduğundan bahsetmiştin hep Allah'ım hakkında hayırlısını versin...

En kısa zamanda tekrar bu güzel duyguyu yaşatsın sana Allah'ım...Dualarım seninle inan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…