Kızlar aranızda 3 ay olmadan elevit kullanan var mı?iyi besleniyorum ama gene de emin olamıyorum.vücudumda vitamin eksikliği var mı düşüncesi beynimi kemiriyor.oysa tahlillerde bir sıkıntı yok.merak ettiğim doktorlarınız size destek amaçlı vitamin önerdi mi?ve önerdiyse kaç haftalıkken önerdi?
Kızlar aranızda 3 ay olmadan elevit kullanan var mı?iyi besleniyorum ama gene de emin olamıyorum.vücudumda vitamin eksikliği var mı düşüncesi beynimi kemiriyor.oysa tahlillerde bir sıkıntı yok.merak ettiğim doktorlarınız size destek amaçlı vitamin önerdi mi?ve önerdiyse kaç haftalıkken önerdi?
canım bengebelıkten önce folık, hamıle kalırkalmazda elevıte basladım, benım aklımda hıc suphe yok doktorum prof. belkıde onun ıcın güve nıyrum, yanı sende güven doktoruna.ben ıkıdefa kımyasal gebelık yasamıstımbelkıde onun ıcın verdı
bana solgarın folik asitine devam dedi. Onun dozajı düşük 400 ug yeterli mi dedim? Evet tamamen yeterli dedi.Kızlar aranızda 3 ay olmadan elevit kullanan var mı?iyi besleniyorum ama gene de emin olamıyorum.vücudumda vitamin eksikliği var mı düşüncesi beynimi kemiriyor.oysa tahlillerde bir sıkıntı yok.merak ettiğim doktorlarınız size destek amaçlı vitamin önerdi mi?ve önerdiyse kaç haftalıkken önerdi?
Merhaba kızlar
Keyifler yerindedir umarım...
Ben iyi olmaya çalışıyorum tek problemim iştahım sanırım:26:
Durduramıyorum kendimi ne yapıcam bilmiyorum zaten kilo problemim ve anında kilo alan bir yapım var şimdiden böyleysem 9 aya kadar nasıl olurum bilmiyorum
Hem kendim hem bebeğim için önemli bir konu sonuçta inşallah bu aralar öyledir de sonra düzelir
selam kızlar, progynex kullandığımdan dolayı hep beyaz akıntı oluyordu doğal olarak. dün bu akıntı beyaz değil açık kahve renginde geldi......bugün doktora gittim.....allaha şükür bişey yok büyümüş birde 5 günde 0,58 den 1,2 cm çıkmiş......
bu akıntılar bu dönemlerde normalmiş korkmayalım kızlar.........
anchusa senin gibi olmak isterdim dicem olmayacak
eminim sende istemezsin oyle olmasını
en iyisi yeme isteğim biraz daha azalsın diye dua edeyim en doğrusu bu galiba
seninde çok yeniymiş canım
Allah'ım tamamına erdirsin...
Bu bünyeden bünyeye değişiyor sanırım.Eşim şimdi patates kızartmış getirmiş onu bile reddedebildim.. Önemli olan sağlıkla atlatmak önümüzdeki süreci. Yine de hafif yemeklerle ve bol suyla bünyeni kandırmaya çalış. Bir arkadaşımdan biliyorum iştahı o kadar artmıştı ki kız açıımm her daim açııım diye ağlıyordu. İnsanın elinde değil sanırım o hissiyatta..
evet yaa. ben ekim annesi olacağım sanıyordum ama eylül sonu gözüküyor doğum.
Hep beraber atlatacağız 9 ayı...
Üzücü bir haberim var, ben nöbetimde düşük yaptım, hayatımın en kötü gecesi oldu. Missed abortus, daha kalp sesini duymadan kaybettim. Kürtaj yaptı doktorum.
Size önerim, ben bir doktor olarak yapmadım ama, kendinizi çok yormayin lütfen. Allah bebeklerinizi hayırlısı ile saglikla kucağınıza almayı nasip etsin. 3ay sonra da bana tekrar nasip etsin gebe kalmayı ve hayırlı sonucu. Âmin.
Üzücü bir haberim var, ben nöbetimde düşük yaptım, hayatımın en kötü gecesi oldu. Missed abortus, daha kalp sesini duymadan kaybettim. Kürtaj yaptı doktorum.
Size önerim, ben bir doktor olarak yapmadım ama, kendinizi çok yormayin lütfen. Allah bebeklerinizi hayırlısı ile saglikla kucağınıza almayı nasip etsin. 3ay sonra da bana tekrar nasip etsin gebe kalmayı ve hayırlı sonucu. Âmin.
Canım çok çok üzüldüm....
Allah'ım yardımcın olsun...
Yoğunluğundan ve yorulduğundan bahsetmiştin hep Allah'ım hakkında hayırlısını versin...
En kısa zamanda tekrar bu güzel duyguyu yaşatsın sana Allah'ım...Dualarım seninle inan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?