2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben de 9. haftada bıraktım doktordan rapor istedim de.
bizimkilere kalsa hayatta akıllarına gelmezdi.
iyimiş mdr yrdmcn::)

gerçekten şanslısın, anlayışlı insanlarla çalışmak avantaj,, maalesef benim için durum tam aksi yönde,, ben de alttan almıyorum, çatışıyoruz bol bol

kızlar bugün aşımızın 2. dozunu vurulduk...
inanın her yerim tutuldu....mayıştım iyice sanki bulutların üstüned yürüyrm,bide kolum ve parmaklarım uyuştu......
ilk dozda bu kadar yamulmamıştımmmm ben yaaaaaaaaaaaaaa

ben de 9. haftada bıraktım doktordan rapor istedim de.
bizimkilere kalsa hayatta akıllarına gelmezdi.
iyimiş mdr yrdmcn::)

gerçekten şanslısın, anlayışlı insanlarla çalışmak avantaj,, maalesef benim için durum tam aksi yönde,, ben de alttan almıyorum, çatışıyoruz bol bol

ama müdürüm beterrrr bayaaaaaa......
sağ olsun müdür yardımcısı dilekçemi bile yazmış ben sadece imza attımmm....
bende çok şaşırdım açıkçası
bebişimin şansı diyrmmmm kızlarr

Merhaba :)
İsmim Elif, 23 haftalık hamileyim. Kızımı bekliyoruz. İstanbul'dayım.
Kızıma ve bana aranızda yer varsa ben de katılmak istiyorum sizlere. Forum biraz karışık geldi.
Herkese iyi akşamlar.. :)

hoşgeldin. forum ilk etapta öyle gibi ama pes etmeyip ısracı olursan takipte çabuk alışırsın :)

Anchusa surda topu topu 4 ay gibi bir zamanımız kaldı sıamrmak icin, belkide ömrümüzde bir daha hamilelik yasamayacagız,böyle düsününce "allah ben daha hic nazlanmadım" diye panik oluyorum..tam gaz devam :)

Perdeler icin ben bu elvin den alıcam ama internet satısı var mı bilemiyorum, cok cok kaliteli ürünleri olan bir Bursa firması.

Elvin Tekstil - Retrospektiv - Elvin Kids

Valla şanslısın.. Ben 7 aylıkken hocamın yanına gideceğim, dünyanın stresini, yolunu çekeceğim, elin memleketinde doğum riskini göze alacağım, sınava gireceğim ama adama yetmiyor!!!!Bir de doğumdan sonra yapılacaklar diye liste verdi. Bir de ilişkim kesileceği halde böyle davranıyor. Maaş falan yok yani...He he tabi dedim, bebeğe derim, sütün mikrodalgada ısıt iç diye senin işlerini yaparım hayrına... Adam bana hayvan çalışması (ben hayvanlarla çalışıyordum da) dizayn etmeye kalkıyor karnım burnumdayken.. Deli mi ne??? Bir de kariyerin bitti artık 1-2 yıl kariyerini rafa kaldır, çok gerileceyecksin diye konuşması yok mu? Gel de boğma...

hg cnmm bastan ole gelıodaa sonradan alısıo ınsan :)) tanıdıkcaa.. buarada kızımın adı elıf olucakkteyzesıı

haydaa. hakkat ne uyuz bi durummuş yau..

hoşgeldin elif...

macpro nazlanmak lazım valla...Yok canım yalnızca hamileyim, bir şeyim yok modunda olunca sırtına daha fazla yük biniveriyor. Ceremesini biz çekiyoruz, biraz da etrafımızdakiler bizi şımartsınlar...
bu perdeler değişik tasarım ürünleri..Gayet güzelmiş.. Bir eminönüde gitsem bu ya da benzeri ürünleri bulurum gibime geliyor..

Hoşbulduk :)
Forum gerçekten çok çabuk ilerliyor birkaç siteye daha kaydolmuştum ama burası çok aktif maşallah:)
Elif ismi hem güzel hem de hiçbir zaman eskimeyecek bir isim kendi ismim diye demiyorum ama. Bir ismim daha var onu pek kullanmıyorum anlaşılması söylemesi zor.. İsmiyle gelsin yaşasın minik kızın. Biz isme karar veremedik daha, ben de ismiyle sevmek istiyorum.

Bu arada sanırım hamilelik çizelgemi yapabildim ben de.

haydaa. hakkat ne uyuz bi durummuş yau..

Dünyadaki en cins adamlardan biriyle çalışıyorum maalesef...Birini boğazlama isteği nasıl bir duygu tattırdı bana. Biraz uzaklaştık mesafe olarak ama maillerle, msn le abuk subuklukları devam ediyor. Neyse az kaldı...Beni rüyasında görür artık...

Hoş geldin aramızaaaaaaaaa..................

Ay ılımlılık gösterdikçe bunlar iyiyice doyumsuz oluyorlar......Allah böyle insanlardan korusun canımmm herkesii,
sende takma adam biraz manyak heralde bencilin tekiymiş...
sen bencil davrannn....çalıştırabildiğim yanıma kar die düşünüyo sanırmm manyaakkkkkkkk,parada yok eeeeeee
Boğ gitsin tatlımmmmdangalakmışşşş

evet olmuş :)
elif ismini ben de severim

maşalah kuzuna

ewt cnm yapmıssınn :) aynı haftadayızz senınle ayrıntılı ultrason oldunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…