2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

tabii cnm..hiç takmıyorum açıkçası ne aldığım kiloları ne çatlaklarımı..Allah sağlıkk versin hem bizlere hem bebeişlerimize..herşey düzelir nasıl olsa..dimi ama.

sanırım 3 lü taramada bakılan bir değer ben 3 lü taramayı yaptırmadım onun dışında bakılıyosada ben baktırmadım

keşke bende yaptırmsaydım al başına bela normalde ultrasyon daha güvenilir deniliyor ama saolsun doktorum yaptı moralimi yerle bir etti internete baktım yüksek görünüyor bilmiyorum ya normalde folik asit kullanımıyla ilgiliymiş ama ben gebelikten 3 ay önce başlamıştım anlaamadım ya rabbim yardımcım olsunnn

Slm kızlaaaaaar
geçmişi okuyayım dedim ama beceremedim ,gözlerim pörtledi vallaaaaaaaaaaaa,nası döktürmüşsünüzz

biz kızımla iyiyz teyzeleri.....bugün baya yorulduk dinleniyrz.....
umarım sizlerdede herşey yolundadırrrrr

Son düzenleme:

yaptırdım bende üçlü benimkine şimdi baktım. 1,02 çıkmış ama doktorum iyisinede kötüsünede çok güvenme ayrıntılı ultrason daha net bilgi verir demişti bende üniversiteden 22sine gün aldım. Allah yardımcın olsun umarım bebişin iyidir. Sıkma canını bence herşey yolunda.

bu arada renkli bebek odası perdesi araştıran ya da alan varsa fotoğraf paylaşırsanız sevinirim.
Zara home a baktım ben bebek perdesi. Başka bir yere de bakamadım...Taç linens te ve ikea da vardır belki. Ya da eminönüne gitmek lazım, orada bir sürü perdeci var...

hgg canımm bızde ıyıyızz buyuyoruzzz..
bu arada kaç kilo aldın ben altı kilo aldım da

bende 3,5 kg arasındayımm cnmm

80 lira hastane çıkışı için çok pahalı.. ben civilden 10lu takımı 30a aldım çok da kaliteli.. sonuçta en fazla 40ı çıkana kadar giydirebiliyosun

ben de 40 a aldım

çok geçmiş olsun
alınabiliyor mu o şekilde eğer mümkünse ben de alayım ya zor gelip gidiyorum işe

bilmem ki. neticedde ikiz gebelik ve 40 ı görmek mümkün değil. doktor vermesi lazım o raporu

allah kimseye bu acıyı yaşatmasın. anneye de bol sabır verin.

ama bu tarz şeyleri paylaşmasak ya bu topikte :26:

merhaba kızlar,,bende bugün tetanoz aşımın 2. ve son dozunu oldum,,öğretmen arkadaşlar artık 24. haftada nöbetten muafız,,ben cuma ya dilekçeme ultrason sonucundaki haftamı delil olarak ekleyip götürmeyi planlıyorum,rapor yerine, umarım sorun çıkmaz,,

azizi bebe ve idil bebenikler güzel. chicco da aynı para .
ben iki takım alacagım için eminönünden aldım bebeto marka 10 lu.
iki tane de 5 li aziz bebe
bir de benim gibi yataktan kalkarken tosbaga gibi sirt ustu debelenen var mi? ben simdiden once yana yuvarlanip sonra guclu hamleyle ayaklanmaya calismaya basladim. 9. ayimda nasil olcam merakla bekliyorum.

ben de aynı durumdayım. eve forklift alalım diorum eşime. bana anca

evet içtikçe bümye daha çok istiyor. ben de arttırdım, susayınca bünye assoliste bağlıyor artık

bağcıklıları kaldırları çok oldu:) ortopedik düz iki ayakkabım var. onları giyiyorum sadece:)
çorapları giyerken 8 çiziyorum, annem evdeyse o yardımcı oluyor

Eki Görüntüle 418252

nasıll kızlar 99 tl mıs netten buldumm

halıyı asla görmeden alma...
Bir de anti alerjik birşeyler araştırmak lazım.. Alerjik astım bebeklerde çok yaygın... 1 yıl sonra harıl harıl halı perde değiştiriyorsun bebek odasında çünkü bebek anlamsız öksürük nöbetlerine giriyor. Sonra anlaşılıyor ki, yaa halı alerji yapıyor ya yorgan ya perde....Çevremde bunu yaşayan çok ebeveyn var.

tentation aziz bebenin ürünlerine olmaz birşey sanırım ama yıkayınca haber ver çekkecek mi bakalım...

Neyse yaz dönemi hamilesi olacağız. bot, çizme giyme derdimiz olmayacak. Ayaklara takar terlikleri çıkarız...

bana da hamur işi yaramıyor. ne vakit yersem midem agzımda geziyorum
mrb bayanlar bende eylüll annesi olacam inşllh.karnım kaşınmaya başladı çatlıyor muyum acaba?

hayırlı olsun bebişin. kaşınıkça bebe yagı sürüyorum ben

tatil yaklaştıkça da daha da iyi oluyorum

ikeada var bebek perdeleri ama ikea nın kumaşları pahalı bence. benim salonun kapısı yok, oraya perde yaptıralım dedik ikeada beğendik. aparatlarını ordan aldık ama aynı kumaşı eminönünden aldım perdeciye diktirdim. çok daha uyguna geldi

hani imkanın olursa ikeadan filan fikir alıp eminönüne bi göz atmanı tavsiye ederim

g
çıkartacaklarını zannetmiyorum. :)

sorun çıkarıcaklarını zannetmiyrmmm...
ben 21. haftada bıraktım nöbeti....
müdür başyrdmcımız acıdı sanırım bana
hocam sizi nöbetten düşürelim daha fazla yorulmayın dedi,bende kabul ettim bi dilekçe yazdım tatammmmmm

şanslıyım yani bu konudaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…