2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bugün benim de midem çok fena.Ama kendim ettim kendim buldum. Görmemişler gibi 1 kutu çikolatayı bitirdim. Yarın otla besleneceğim sanırım...
Benim baş ucumda gaviscon şurup çantamda da mutlaka rennie var. Dr. kullanabilirsin ikisini de ama rezene çayını tercih etmeye çalış dedi. Ben anasondan nefret ettiğim için rezene içemiyorum ve zor durumda kalınca bu dediğim iki ilacı da kullanıyorum..Arkadaşım 2 günde bir şişe gaviscon bitiriyordu..

tamam şimdi marka araştırması yapıyorum. Aklımda bulunsun bu markada. yıkadın mı ve çekme yaptı mı?

bir de benim gibi yataktan kalkarken tosbaga gibi sirt ustu debelenen var mi? ben simdiden once yana yuvarlanip sonra guclu hamleyle ayaklanmaya calismaya basladim. 9. ayimda nasil olcam merakla bekliyorum.

işte o benim:) ıhlaya ıhlaya önce yan dönüyorum sonra yavaş yavaş kalkıyorum koltuktan bile kalkarken eşim yanımdaysa oçekiyoda kaldırıyor çoğu zamann

slm kızlar herkeze merhaba..görüşmeyeli siz ve beişleriniz iyidir inş..bişey sorucam ya tetenoz aşısı oldunuz mu.22 haftanın içindeyim 2 gün önce doktor kontrolüm vardı onu sormayı unuttum.normalde sağlık ocağı yapıyor ama genede 1 ay daha beklesem de doktoruma sorsam olur mu ? onun zamanı var mı ki?

slm kızlar herkeze merhaba..görüşmeyeli siz ve beişleriniz iyidir inş..bişey sorucam ya tetenoz aşısı oldunuz mu.22 haftanın içindeyim 2 gün önce doktor kontrolüm vardı onu sormayı unuttum.normalde sağlık ocağı yapıyor ama genede 1 ay daha beklesem de doktoruma sorsam olur mu ? onun zamanı var mı ki?

bimde cıtcıtlı bodyler 2.75 bıraz once komsuyla gıttık 2 tanecık aldım :)) 0_3 ay arası. almak ısteyen varsa duyrulurr.. kucuk kalsada ıcım yanmaz uygun nede olsa.. bırazda bunlardan olsun hep markamı gıyıcek

ya ben çok ihmal ediyorm iki üç günde bir sürüyorum.hergün banyo yapsam hergün sürüyorum bebek yağını:8 banyolardan olmasa aklıma gelmiyor

canım neki o ben hiç bilmiyorum bide yüksek olunca noluyormuş

alfafetoprotein 3lü testte bakıldı bugün aldım sonucunu bağırsak omirilik beyin gelişimini olumsuz etkileyen bir durummuş yarında acil konyaya gidicem 4 boyutlu ultrasyon önerdi rabbim yardımcın olsun sen 3lü yaptırdın mı?

evet canım ben 20. haftamda birinci dozumu,bugünde 2. dozumu oldumm
sağlık ocağında
Doktoruna danış bence çok geç kalmadan telefon aç......
merhabalar bende eylül annesiyim hayırlısıyla herkese bebekleriyle uzun mutlu yıllar dilerim

teşekkürleeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr

ya ben çok ihmal ediyorm iki üç günde bir sürüyorum.hergün banyo yapsam hergün sürüyorum bebek yağını:8 banyolardan olmasa aklıma gelmiyor

)) canım göğüslerinide sür istersen duyumlarıma göre bebek emerken çok acıyormuş yara oluyormuş.ben hem uçlarına hem etrafına sürüyorum..şimdiden sarktı bile..napalım sağlık olsun

2 li yaptırdın mı ve nasıldı 2 li sonucun?
Benim Dr. um 3 lü testin çok güvenilir olmadığını söylerek direk atladı.Hatta artık yavaş yavaş rafa kaldırıldığını söyledi.Dr. un 4 boyutlu değil ayrıntılı ultrason önermiştir. Farklı şeyler onlar. Ayrıntılı ultrason da zaten kötü birşey varsa büyük ihtimalle çıkar, ama içini ferah tut. 3 lü test yanlış sonuçlar veriyor çok sık...Kötü düşünme...

)) canım göğüslerinide sür istersen duyumlarıma göre bebek emerken çok acıyormuş yara oluyormuş.ben hem uçlarına hem etrafına sürüyorum..şimdiden sarktı bile..napalım sağlık olsun
neyse bundan sonra dikkat edecem.hamile kalır kalmaz başladım aslında ben bebek yağına ama.ikili testimizde problem çıkmıştı sonra başka olumsuzlar oldu.amnisentez falan derken aklıma çatlak matlak gelmedi hiç.neyseki oğluşum sağlıklı rabbime şükürler olsun.artık çatlarsakta napalım:) olsun o kadar anne olacaz demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…