Aynen ben de kalkarken tosbaa tarzını yakaladım
Bu arada bütün gün midem kaynadı durdu sanki çok yemişim gibi
reflü müüü,hazımsızlıkmııı öyle bi his
öne doğru eğlince de ağzıma asitli
mide suyu geliyor:44:
gaviskon ya da rennie kullanan var mı?Kızımda dr vermişti ama buna sormadım henüz
ben dayanamayıp bi rennie atacam birazdan sanırım...
canım ii niyetinle yaptın biliyorum ama bizimde çok duygusal zamanlarımız yaaa keşke burda paylaşmasamıydın perişan oldum içime giren evhamda cabası allah rahmet eylesin hiçbirimizi böle bişeyle sınamasın inş
canım ben crazy baby indirime girmişti önce morhipoda sonra markafonide kızımın herşeyini aldım hastane çıkışınınıda ordan aldım harika pamuklu yumuşacık 65 tl ye aldım ben 5.5 liraya süper badiler aldım hem çok güzeller hemde çok hesaplı oldu benim için denk gelirsen kaçırma derim ben
bir de benim gibi yataktan kalkarken tosbaga gibi sirt ustu debelenen var mi? ben simdiden once yana yuvarlanip sonra guclu hamleyle ayaklanmaya calismaya basladim. 9. ayimda nasil olcam merakla bekliyorum.
canım neki o ben hiç bilmiyorum bide yüksek olunca noluyormuş
tamam şimdi marka araştırması yapıyorum. Aklımda bulunsun bu markada. yıkadın mı ve çekme yaptı mı?
yok canım henüz yıkamadım çanta bakıyodum dün aldım şimdi yıkayıp yerleştirecem ondan sonrada yazarım yine
mrb bayanlar bende eylüll annesi olacam inşllh.karnım kaşınmaya başladı çatlıyor muyum acaba?
neyse katlanacaz artık oğluş için :) çatlak kremi kullanıyor musun peki ?
canım neki o ben hiç bilmiyorum bide yüksek olunca noluyormuş
slm kızlar herkeze merhaba..görüşmeyeli siz ve beişleriniz iyidir inş..bişey sorucam ya tetenoz aşısı oldunuz mu.22 haftanın içindeyim 2 gün önce doktor kontrolüm vardı onu sormayı unuttum.normalde sağlık ocağı yapıyor ama genede 1 ay daha beklesem de doktoruma sorsam olur mu ? onun zamanı var mı ki?
merhabalar bende eylül annesiyim hayırlısıyla herkese bebekleriyle uzun mutlu yıllar dilerim
ya ben çok ihmal ediyorm iki üç günde bir sürüyorum.hergün banyo yapsam hergün sürüyorum bebek yağını:8 banyolardan olmasa aklıma gelmiyor
alfafetoprotein 3lü testte bakıldı bugün aldım sonucunu bağırsak omirilik beyin gelişimini olumsuz etkileyen bir durummuş yarında acil konyaya gidicem 4 boyutlu ultrasyon önerdi rabbim yardımcın olsun sen 3lü yaptırdın mı?
neyse bundan sonra dikkat edecem.hamile kalır kalmaz başladım aslında ben bebek yağına ama.ikili testimizde problem çıkmıştı sonra başka olumsuzlar oldu.amnisentez falan derken aklıma çatlak matlak gelmedi hiç.neyseki oğluşum sağlıklı rabbime şükürler olsun.artık çatlarsakta napalım:) olsun o kadar anne olacaz demi)) canım göğüslerinide sür istersen duyumlarıma göre bebek emerken çok acıyormuş yara oluyormuş.ben hem uçlarına hem etrafına sürüyorum..şimdiden sarktı bile..napalım sağlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?