kizlar kan sonucum cikti 171 ya bu deger cok az degilmi dr cikmis gorusemedik.netteki hesaplamaya gore 5 hafta 3 gunlugum.ama bu rakam az geldi bana kas haftalik olabilirki:)
üzücü bir haberim var, ben nöbetimde düşük yaptım, hayatımın en kötü gecesi oldu. Missed abortus, daha kalp sesini duymadan kaybettim. Kürtaj yaptı doktorum.
Size önerim, ben bir doktor olarak yapmadım ama, kendinizi çok yormayin lütfen. Allah bebeklerinizi hayırlısı ile saglikla kucağınıza almayı nasip etsin. 3ay sonra da bana tekrar nasip etsin gebe kalmayı ve hayırlı sonucu. âmin.
Üzücü bir haberim var, ben nöbetimde düşük yaptım, hayatımın en kötü gecesi oldu. Missed abortus, daha kalp sesini duymadan kaybettim. Kürtaj yaptı doktorum.
Size önerim, ben bir doktor olarak yapmadım ama, kendinizi çok yormayin lütfen. Allah bebeklerinizi hayırlısı ile saglikla kucağınıza almayı nasip etsin. 3ay sonra da bana tekrar nasip etsin gebe kalmayı ve hayırlı sonucu. Âmin.
Kızlar aranızda 3 ay olmadan elevit kullanan var mı?iyi besleniyorum ama gene de emin olamıyorum.vücudumda vitamin eksikliği var mı düşüncesi beynimi kemiriyor.oysa tahlillerde bir sıkıntı yok.merak ettiğim doktorlarınız size destek amaçlı vitamin önerdi mi?ve önerdiyse kaç haftalıkken önerdi?
selam kızlar, progynex kullandığımdan dolayı hep beyaz akıntı oluyordu doğal olarak. dün bu akıntı beyaz değil açık kahve renginde geldi......bugün doktora gittim.....allaha şükür bişey yok büyümüş birde 5 günde 0,58 den 1,2 cm çıkmiş......
bu akıntılar bu dönemlerde normalmiş korkmayalım kızlar.........
bende de oluyor, ayni siddetli regl sancisi gibi...hatta hergun benzer sabah saatlerinde...rahim buyumesi nedeni ileymis...her kadinda farklilik gosterirmis...ama kanama olursa dikkatli ol...
canım biz aynı ilerliyoruz bende kasık ağrısıyla uyandım ama bu tür ağrılar ara ara normal bence benim mide bulantılarım arttı hatta kötü durumda..
ayy ne güzel canıım ..darısı baqsımıza...
Kasık agrısı bu zamanlarda normalmiş peluşkaa.. dra sormuştum özellikle sol tarafta ve sol kasıgımda oldugunu söylemiştim.
Kızlar bugun doktora gittim.Bebişin kalp atımlarını görebildik ama duyamadık.Sanırım cihaz bunun için yeterli degildi.Neyse bebişin saglıklı görünmesi bana yetti. Sat ile uyumlu degil 6 hafta 4 günlük hamileymişim.Gerekli tahliller yapıldı bir sıkıntı cıkmadı şükür.15 gün sonraya tekrar cagırdı.
SONRA ARA KAPANIYOR ADETLE UYUMLU OLUYOR
Çok şükür canım, en azından soru işareti gitmiş kafandan...
BANA 3. AY BİTİNCE VERİLCEK CANIM
MAŞALLH KENDİNE İYİ BAK DİNLEN CANIM
AMAN ALLAH KORUSUN MELEKLERİMİZ İ
RAHATLADIM KIZLAR SİZ NORMAL DİYİNCE
HER SABAK KASIK AĞRIYINCA ACABA O TARAFAMI YATTIM GERİNDİMM İ DİYE DÜŞÜNÜYORDUM :)
Kızlar bugun doktora gittim.Bebişin kalp atımlarını görebildik ama duyamadık.Sanırım cihaz bunun için yeterli degildi.Neyse bebişin saglıklı görünmesi bana yetti. Sat ile uyumlu degil 6 hafta 4 günlük hamileymişim.Gerekli tahliller yapıldı bir sıkıntı cıkmadı şükür.15 gün sonraya tekrar cagırdı.
SONRA ARA KAPANIYOR ADETLE UYUMLU OLUYOR
saolun kızlar.....allah bebişlerimiz korusunnnnnn
canım pazxertesi tekra et 400 cıvarında çıkması lazım 2 YE KATLARSA DÜŞÜK BİR DEĞER DEĞİL BÜNYEDEN BÜNYEYE DEĞİŞİR PAZARETESİ TEKARAR EDERSEN NORMAL GEBELİK OLDUĞUNU GÖRÜP RAHATLARSIN
canım geçmiş olsun(( allah tekrar nasip edr inşallh
neden kürtaj oldun haftası küçük değilmiydi ? Adetle düşüyor küçük gebelikler kese oluşmadıysa
Kızlar aranızda 3 ay olmadan elevit kullanan var mı?iyi besleniyorum ama gene de emin olamıyorum.vücudumda vitamin eksikliği var mı düşüncesi beynimi kemiriyor.oysa tahlillerde bir sıkıntı yok.merak ettiğim doktorlarınız size destek amaçlı vitamin önerdi mi?ve önerdiyse kaç haftalıkken önerdi?
Missed abortus , yani kese var, embriyo var. Kalp atışı yok. Kürtaj mutlaka gerekli bu durumda. Allah'tan genel anestezi altında oldum, acı çekmedim. Doktorum da ısinin ehli idi. Allah kimseye Yaşatmasın.
Missed abortus , yani kese var, embriyo var. Kalp atışı yok. Kürtaj mutlaka gerekli bu durumda. Allah'tan genel anestezi altında oldum, acı çekmedim. Doktorum da ısinin ehli idi. Allah kimseye Yaşatmasın.
Canım çok özür dileyerek soruyorum tekrarlatmak istemiyorum ama
Bu durumun neden oluyor, yani yorulmak mı vücut mu, sebebi ne oluyor yani
Üzücü bir haberim var, ben nöbetimde düşük yaptım, hayatımın en kötü gecesi oldu. Missed abortus, daha kalp sesini duymadan kaybettim. Kürtaj yaptı doktorum.
Size önerim, ben bir doktor olarak yapmadım ama, kendinizi çok yormayin lütfen. Allah bebeklerinizi hayırlısı ile saglikla kucağınıza almayı nasip etsin. 3ay sonra da bana tekrar nasip etsin gebe kalmayı ve hayırlı sonucu. Âmin.
cnm çok geçmiş olsun senin adına inanki üzüldüm ama inş rabbim en kısa zamanda tekrar nasip eder onun ömrünü buna verir cnm hamile kaldığında haberimiz olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz
İlk düşüklerde neden pek araştırılmıyor, neden yorgunluk da olabilir, kromozom sorunu da olabilir, enfeksiyon da olabilir. tekrarlayan düşüklerde neden araştırılıyor. Ben çok yorulmuştum neredeyse 3gun hiç uyumadım, nöbetlerde hep ağır hastalar geldi, üzüldüm vs. Benimkinin sebebi tabii bence yorgunluk, çok ayakta kalma.
kızlar çok panik oldum.. lütfen bi fikir verin.. bu güne kadar normal akıntı oluyodum.. az önce birkaç damla kadar kahverengi akıntı olduğunu görüm.. bi sorun mu var sizce? ne yapmalıyım?
Arkadaşlar ilk sayfaya bakarak eksik bilgileri olanlar foruma cevap yazsın. Listeye ekleyeyim. 1 saat sonra çıkacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?