2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kizlar kan sonucum cikti 171 ya bu deger cok az degilmi dr cikmis gorusemedik.netteki hesaplamaya gore 5 hafta 3 gunlugum.ama bu rakam az geldi bana kas haftalik olabilirki:)

canım pazxertesi tekra et 400 cıvarında çıkması lazım 2 YE KATLARSA DÜŞÜK BİR DEĞER DEĞİL BÜNYEDEN BÜNYEYE DEĞİŞİR PAZARETESİ TEKARAR EDERSEN NORMAL GEBELİK OLDUĞUNU GÖRÜP RAHATLARSIN

canım geçmiş olsun (( allah tekrar nasip edr inşallh
neden kürtaj oldun haftası küçük değilmiydi ? Adetle düşüyor küçük gebelikler kese oluşmadıysa

Son düzenleme:

cok gecmis olsun...Allah uc ay sonra tekrar gebe kalmanizi nasip eder insallah!

Son düzenleme:

BANA 3. AY BİTİNCE VERİLCEK CANIM

MAŞALLH KENDİNE İYİ BAK DİNLEN CANIM
AMAN ALLAH KORUSUN MELEKLERİMİZ İ

bende de oluyor, ayni siddetli regl sancisi gibi...hatta hergun benzer sabah saatlerinde...rahim buyumesi nedeni ileymis...her kadinda farklilik gosterirmis...ama kanama olursa dikkatli ol...

canım biz aynı ilerliyoruz bende kasık ağrısıyla uyandım ama bu tür ağrılar ara ara normal bence benim mide bulantılarım arttı hatta kötü durumda..

ayy ne güzel canıım ..darısı baqsımıza...
Kasık agrısı bu zamanlarda normalmiş peluşkaa.. dra sormuştum özellikle sol tarafta ve sol kasıgımda oldugunu söylemiştim.

RAHATLADIM KIZLAR SİZ NORMAL DİYİNCE
HER SABAK KASIK AĞRIYINCA ACABA O TARAFAMI YATTIM GERİNDİMM İ DİYE DÜŞÜNÜYORDUM :)

Son düzenleme:
Çok şükür canım, en azından soru işareti gitmiş kafandan...

Missed abortus , yani kese var, embriyo var. Kalp atışı yok. Kürtaj mutlaka gerekli bu durumda. Allah'tan genel anestezi altında oldum, acı çekmedim. Doktorum da ısinin ehli idi. Allah kimseye Yaşatmasın.

Ya benimde çoğu arkadaşım elevit kullanıyor, bana vermedi...

Gebelikten önce folik asit kullanıyordum ona devam ediyorum, bir daha ki gidişimde bende sorucam bu durumu

Missed abortus , yani kese var, embriyo var. Kalp atışı yok. Kürtaj mutlaka gerekli bu durumda. Allah'tan genel anestezi altında oldum, acı çekmedim. Doktorum da ısinin ehli idi. Allah kimseye Yaşatmasın.

Canım çok özür dileyerek soruyorum tekrarlatmak istemiyorum ama

Bu durumun neden oluyor, yani yorulmak mı vücut mu, sebebi ne oluyor yani

Canım çok özür dileyerek soruyorum tekrarlatmak istemiyorum ama

Bu durumun neden oluyor, yani yorulmak mı vücut mu, sebebi ne oluyor yani

İlk düşüklerde neden pek araştırılmıyor, neden yorgunluk da olabilir, kromozom sorunu da olabilir, enfeksiyon da olabilir. tekrarlayan düşüklerde neden araştırılıyor. Ben çok yorulmuştum neredeyse 3gun hiç uyumadım, nöbetlerde hep ağır hastalar geldi, üzüldüm vs. Benimkinin sebebi tabii bence yorgunluk, çok ayakta kalma.

cnm çok geçmiş olsun senin adına inanki üzüldüm ama inş rabbim en kısa zamanda tekrar nasip eder onun ömrünü buna verir cnm hamile kaldığında haberimiz olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz

hayırlı geceler annişler... geçmişe baktım da şöyle bir Aysederyaninannesi arkadaşım geçmiş olsun.. bebeğini kaybetmişsin canım.. Allah onun ömrünü en kısa zamanda başka bir meleğine verir inşallah.. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün...
bende bugün doktora gittim yine.. oğluma doğum yaptığım hastaneye gidicem artık.. bebeğimin kalp atışlarını gördüm.. Allah daim etsin inşallah... Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın arkadaşlar... herşey yolundaymış şükürler olsun... progestanı kullanmayı bıraktığımı söyledim iyi yapmışsın dedi.. kanaman yoksa gerek yok dedi.. bu doktor önce gittiğim doktor değildi.. hayırlısı bakalım...

Seni de listeye ekledim canım. Ben gebe olduğumu öğrendiğimde keseyi görmeye ilk 4,5 haftalıkken gittim. o zamandan beri elevit kullanıyorum

Geçmiş olsun. Çok üzüldüm senin adına. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla hamile kalıp bebeğine kavuşursun. Allaha emanet ol

kızlar çok panik oldum.. lütfen bi fikir verin.. bu güne kadar normal akıntı oluyodum.. az önce birkaç damla kadar kahverengi akıntı olduğunu görüm.. bi sorun mu var sizce? ne yapmalıyım?

çok üzüldüm Takdir-i ilahi elbette....Allah en kısa zamanda tekrar gebe kalmayı ve bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Dualarım seninle ......

çok geçmiş olsun canım Allahın takdiri tabiki ama umarım istediğin zamanda tekrardan o sevinci yaşarsın inşallah...sana yazmıştım hatırlıyorum nevşehirden bahsetmiştik...bende ilk lekelenmemi nöbetimde yaşamıştım seni çok iyi anlıyorum hatta şu anda da nöbetteyim ve yaşadıklarını duyunca çok üzüldüm , tavsiyelerine uymaya çalışıcam canım ...inşallah dua n kabul olur..Amin.

Arkadaşlar ilk sayfaya bakarak eksik bilgileri olanlar foruma cevap yazsın. Listeye ekleyeyim. 1 saat sonra çıkacağım

canım listede bende yokum hala beni de eklersin özel msj atamıyorum.

sat 1 aralık
beklenen doğum tarihim 12 eylül( doktorum söyledi 1 hafta geç gelebilir dedi)
yaşım 23
boyum 167
kilo 50
şehir iskenderun
1. çocuk :))

Canim, sen cok iyi anliyorum, ALLAH yardimcin olsun. Ben de bir dushuk yaptim ve alti ay sonra istedigimiz ilk ayda yine hamile kaldim, inshallah bebegin seni de cok bekletmez. Kendini bir az toparla sonra hemen hamile kal. Bu acini unutturmaz bilirim, ama en azindan dindirir. ALLAH her sheyin en hayirlisini kismet etsin bizlere. Kendine dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…