Missed abortus , yani kese var, embriyo var. Kalp atışı yok. Kürtaj mutlaka gerekli bu durumda. Allah'tan genel anestezi altında oldum, acı çekmedim. Doktorum da ısinin ehli idi. Allah kimseye Yaşatmasın.
kızlar çok panik oldum.. lütfen bi fikir verin.. bu güne kadar normal akıntı oluyodum.. az önce birkaç damla kadar kahverengi akıntı olduğunu görüm.. bi sorun mu var sizce? ne yapmalıyım?
kızlar bilgisi olan bi cevap versin lütfennn...
keyıfler nasıl annışler, hafta sonu dinlendiniz mi bakalım???
ben hep uzandım bu hafta sonu.......
Canım hemen dokora git bekleme...Benim gibi düşük tehditi olabilir..Doktorları dinlemeyip ben dün beyannemeleri vermek için çalıştım ve kanamalarım arttı.Sakın iş yapma ve sadece yatarak dinlen...
ilk 3 ay genelde folik asit öneriyorlar daha sonra elevit ve diğer ilaçlar kullanılıyo canım eleviti sana doktormu verdi?
kızlar bilgisi olan bi cevap versin lütfennn...
iyi akşamlar kızlar
düşük yapan arkadaşım çok geçmiş olsun
benim bulantım falan yok çok şükür ama acayip şişiyorum ve malesef kabız oluyorumm :26::26:
bir de pazartesi sendromuuuuuuuu
canım sen de mi muhasebecisin. ben yarına biriktirdim beyannameleri yusuf yusuufum :18::18::18::18:[/QUO
Aslında ben İnsan Kaynakları sorumlusuyum ama muhasebede birlikte çalıştım arkadaş istifa etti tüm iş bana kaldı bende bir kaç akşam kalıp çalışınca kanamam başladı Zaten işyerim çok stresli hamilelimde bir sorun yaşıcamı tahmin ediyordum.((( Sözde raporluyum ama uzaktan bilgisayarıma baglanıp işlere devam ediyorm. Allah yardımcımız olsun..
Geçmiş olsun Canım. Salı günü bende de aynı problem oluştu. Hemen apar topar doktora gittim. düşük tehlikesi olduğunu söyledi.Progestan verdi. fakat cuma akşamı kanamam çoğaldı. cumartesi tekrar gittiğimde bu sefer proluton depot diye bir iğne yaptı. ve progestana devam etmemi söyledi. Çok ayakta kalma kendini yorma dedi. bebeğinde bir şey yok dedi. Çok rahatladım. ama kanama hala devam ediyor. Seni çok iyi anlıyorum. sende doktoruna bir an önce git ve hemen önlemini al bence. Allahın izniyle inşallah bebişlerimize birşey olmayacak canım. Geçmiş olsun.
Kızlar aranızda 3 ay olmadan elevit kullanan var mı?iyi besleniyorum ama gene de emin olamıyorum.vücudumda vitamin eksikliği var mı düşüncesi beynimi kemiriyor.oysa tahlillerde bir sıkıntı yok.merak ettiğim doktorlarınız size destek amaçlı vitamin önerdi mi?ve önerdiyse kaç haftalıkken önerdi?
Merhaba kızlar
Keyifler yerindedir umarım...
Ben iyi olmaya çalışıyorum tek problemim iştahım sanırım:26:
Durduramıyorum kendimi ne yapıcam bilmiyorum zaten kilo problemim ve anında kilo alan bir yapım var şimdiden böyleysem 9 aya kadar nasıl olurum bilmiyorum
Hem kendim hem bebeğim için önemli bir konu sonuçta inşallah bu aralar öyledir de sonra düzelir
Üzücü bir haberim var, ben nöbetimde düşük yaptım, hayatımın en kötü gecesi oldu. Missed abortus, daha kalp sesini duymadan kaybettim. Kürtaj yaptı doktorum.
Size önerim, ben bir doktor olarak yapmadım ama, kendinizi çok yormayin lütfen. Allah bebeklerinizi hayırlısı ile saglikla kucağınıza almayı nasip etsin. 3ay sonra da bana tekrar nasip etsin gebe kalmayı ve hayırlı sonucu. Âmin.
iyi akşamlar kızlar
düşük yapan arkadaşım çok geçmiş olsun
benim bulantım falan yok çok şükür ama acayip şişiyorum ve malesef kabız oluyorumm :26::26:
bir de pazartesi sendromuuuuuuuu
canım sen de mi muhasebecisin. ben yarına biriktirdim beyannameleri yusuf yusuufum :18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?