2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Missed abortus , yani kese var, embriyo var. Kalp atışı yok. Kürtaj mutlaka gerekli bu durumda. Allah'tan genel anestezi altında oldum, acı çekmedim. Doktorum da ısinin ehli idi. Allah kimseye Yaşatmasın.

amin sana da birdaha yaşatmasın meleğin en kısa sürede gelsin inşalhh

kızlar çok panik oldum.. lütfen bi fikir verin.. bu güne kadar normal akıntı oluyodum.. az önce birkaç damla kadar kahverengi akıntı olduğunu görüm.. bi sorun mu var sizce? ne yapmalıyım?

azsa korkma ama doktora git ilaç verir progestan ve ksinlikle ayağını dikip ya da kalçanın altına yastık koyup dinlen

Son düzenleme:
sat: 8 aralık 2011
boy: 165
kilo: 55
ikinci çocuğum,,,

bütün arkadaşlara sağlıklı, rahat, huzurlu bir hamilelik ve çoook kolay doğum-sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum,, Allah'a emanet olun,,

merhaba,

son adet tarihim 13 Aralık 2011
bugun ıtıbarıyle 5 hafta+5 günlük hamileyim.
gece hafta kontrole gıttıgımızde doktor gebelık kesesının duzensız oldugunu soylemıstı.
2 gun sonra yıne kontrolum var, ınsallah kese duzene gırmıstır ve embrıyoyu gorebılırız.
benım ılk bebegım olacak Allah ızın verırse, 28 yasındayım, bankacıyım.

keyıfler nasıl annışler, hafta sonu dinlendiniz mi bakalım???
ben hep uzandım bu hafta sonu.......

iyi akşamlar kızlar
düşük yapan arkadaşım çok geçmiş olsun
benim bulantım falan yok çok şükür ama acayip şişiyorum ve malesef kabız oluyorumm :26::26:
bir de pazartesi sendromuuuuuuuu

Canım hemen dokora git bekleme...Benim gibi düşük tehditi olabilir..Doktorları dinlemeyip ben dün beyannemeleri vermek için çalıştım ve kanamalarım arttı.Sakın iş yapma ve sadece yatarak dinlen...

canım sen de mi muhasebecisin. ben yarına biriktirdim beyannameleri yusuf yusuufum :18::18::18::18:

kızlar bilgisi olan bi cevap versin lütfennn...

Geçmiş olsun Canım. Salı günü bende de aynı problem oluştu. Hemen apar topar doktora gittim. düşük tehlikesi olduğunu söyledi.Progestan verdi. fakat cuma akşamı kanamam çoğaldı. cumartesi tekrar gittiğimde bu sefer proluton depot diye bir iğne yaptı. ve progestana devam etmemi söyledi. Çok ayakta kalma kendini yorma dedi. bebeğinde bir şey yok dedi. Çok rahatladım. ama kanama hala devam ediyor. Seni çok iyi anlıyorum. sende doktoruna bir an önce git ve hemen önlemini al bence. Allahın izniyle inşallah bebişlerimize birşey olmayacak canım. Geçmiş olsun.

merhabalar bende yarın kontrole gidicem inşallah durum biraz karışık benim emzirdiğim için düşük tehlikem fazla ama 10 gün önce öğrendim hala bir şey olmadı tamamen akışına bıraktım bende..bu iş tamamına kadar giderse tarih yazarım valla....aslında yazmaktan bile korkuyorum...bundan önce prematüre doğum yaptım..yoluna girerde devam ederse bu 4. olacak..ne emzirmeyi keseceğim ne de bunu aldırmayı düşüneceğim bakalım rabbim bir hayırlı yol verir elbet..bu arada yaşım 36 diğer 3 kızım var en sonuncu 5 aylık..:)tabiki bilerek olmadı lohussalık ve süt koruması karışımı şans kısmet:)

Geçmiş olsun arkadaşım. Benimde kanamalarım var Perşembe gününden beri hiç kesilmedi. Doktor banada igne ve ilaç verdi yarın kontrolüm var bakalım bebek gelişip gelişmedine kanamanın durumuna bakılacak. İnşallah saglıklı sihatli bebeklerimizi kucamıza alırız.Senin kanaman ne kadar oluyor? Ben günlük yaprak koyuyorum takip için bir tanesini doldurmuyor bir günde... Benim tedavi ile oldu için eşimde bende çok üzüüyoruz. Üzülmemek elde değil. Allah emeklerimizi boşa çıkartmaz inşallah...

merhaba canım, bende cumartesi gittim doktora. 6+6 haftalık dedi. ilk defa gittim muayeneye. henüz kan tahlili yaptırmadım ama yinede ilaç verdi. ilk hamileliğim düşük olduğu için iğne ve elevit le ferro sanol(kan ilacı) verdi. tahlil yok birşey yok. neden verdi bunları anlamadım. kan ilacıda sabahları aç karna. feci mide bulantısı yapıyor.

ah canım benim, sorma benden de okadar. dün dışarı çıktık eşimle. canınız istemez sanırım yazsam mı bilmiyrm. ayrıntı yazmim en iyisi. :) bir ekmek arası diyim, birde dürüm yedim düşünebiliyormusunuz. ve 4-5 civarı yedim bunu yatana kadar birşey yemedim. kendime hayret ettim. feci bir iştah oldu. 71 kiloyum. ağustosda 61 dim. kürtaj dan sonra çk aldım. 71le hamile kaldım.10 bile alsam en düşük ihtimal 81 olucam Rabbim sağlık versin bebişlerimize. artık doğumdan sonra uğraşacağız.

çok geçmiş olsun canım. benimde 8+2 de düşüğüm oldu. 2 hafta içimde kalmıştı. ve kürtaj oldum. doktorum hiç bekleme dedi çocuk için. yine hamileyim. rahimde yapışma olur dedi. problem anne ile ilgili değilse ara verdirmiyorlar. benimki öyle yaptı. doğru mu yanlışmı bilmiyrm. doktor sonuçda güveniyoruz. canını sıkma sakın. Rabbim hayırlı evlatlar nasipetsin.

düşük yapan arkadaşıma geçmiş olsun, kızlar nasılsınız, bugün 8. haftaya başlıyorum, ne mide bulantısı var ne bişey ama kuyruk sokumum çok kötü oturup kalmka resmen ızdırap. bu arada vitaminlerle ilgili soru soranlar olmuş; bana bütün doktorlar ısrarla folikasit kullan dedi, ben hem folikasit hem elevit kullanıyorum doktor ikisini biredn kullan bi zararı olmaz dedi. elevit hem mide bulantısını azaltıyor hem düşük riskini azaltıyormuş

kabızlık hamilelikte çok büyük problem ben bir kere lavman yaptırmak zorunda kaldım o yüzden baştan önlem almak gerekiyor sabahları ılık su ve kuru kaısı birde meyve ögününde muhakkak armut tüketmek gerekiyor hemoroid de tetikliyo kabız olmak

kanamasız, sorunsuz mutlu bir hafta diliyorum herkeze......allahım bebişlerimizi korusun.......

Merhaba arkadaşlar bende 3 gün önce öğrendim hamile olduğumu doktor 7 haftalık dedi tahmini doğum tarihi 7 eylül'e geliyor. yarında başka bir doktora gidicem, belki ultrasonla görürüm.

Son düzenleme:
merhaba kızlarrrr
düşük yapan arkadaşım çok çok gçemiş olsunn Allah sabır versin üzmemeye çalış kendini inş.daha sağlıklı bir bebişin olacakkkk tekrar tekrar geçmiş olsunn.

riskli olan arkadaşla rlütfen dikkat eidn kendinizeee yormamaya çalışın bu beişlerin şakasıı yokyaws((((

bu arada bende mali müşavirim meslektaşların olmasıda ayrı güzel:))

BONBONECİCEĞİ ARKADAŞIM SEN 6+6 haftalık doktora gittiğin zaman kalp atışı aldınızmı bende haftaya doktor kontrolümde 6+6 haftada olacak ve çok merak ediyorum kalp atışı olurmu diye bu arada sanada hayırlı olsun:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…