2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım ben cuma günü gittiğimde 5+6 gözüktü alttan ultrasonda kalp atışı aldık. Dünde gittim 6+5 dedi doktor ve kalp atışını üstten de duyduk. 6+6 da kesin duyarsın

ben devlet hastanesine ilk kez gidicem gebelik için, sizlere herhengi bir test yaptılar mı yoksa sadece ultrasonla mı bakıyorlar? kafam çok karışık :26:

canım ben cuma günü gittiğimde 5+6 gözüktü alttan ultrasonda kalp atışı aldık. Dünde gittim 6+5 dedi doktor ve kalp atışını üstten de duyduk. 6+6 da kesin duyarsın

İnşallah canım keseyi gördük 4+6 da çok şükür.İnşallah kap atşınıda duyarız sanada hayırlı olsun canım:)

KizLarr bugun bebisimi gordum cok harika bir duyguydu
6+6 tam olarak ve dogum tarihi 11 eylulmus , bizim nisan tarihimiz
kalp atisini dinlemedik ama yakinlastirdi kalbinin attigini izledik bambaska bir duyguydu
rabbim herkese yasatir insallah

ben devlet hastanesine ilk kez gidicem gebelik için, sizlere herhengi bir test yaptılar mı yoksa sadece ultrasonla mı bakıyorlar? kafam çok karışık :26:

canım kan alırlar değerlerine bakmak için ultrasonla bakarlar o kadar. Zaten gidince herşey akıyo su gibi

kalp atisini dinlemedik ama yakinlastirdi kalbinin attigini izledik bambaska bir duyguydu

canım nekadar güzel Allah banada kısmet eder inşallah bebeğimin kalp atışlarını görmeyi bugün 7+1 im, benımde bugün randevum inşallah hayırlısıyla güzel habelerle gelirim.

Günaydın!

2.ayımızı doldurduk çok şükür. Rabbim sıkıntısız keyifli bir süreç nasip etsin hepimize. Ben de progestana devam ediyorum. şuanda kanamam yok çok şükür. olmaz da inşaallah.

tatilde annemlere gitmeye niyetlendim. 2,5 saat uzaktalar. doktorumu aradım gideyim mi diye. garanti veremem iyi hissediyorsan git ama risk olmasın dersen gitme dedi. ben de cesaret edemedim 2 hafta evdeyim

herkese kanamasız bulantısız şeker gibi bir hafta diliyorum

Son düzenleme:
canım nekadar güzel Allah banada kısmet eder inşallah bebeğimin kalp atışlarını görmeyi bugün 7+1 im, benımde bugün randevum inşallah hayırlısıyla güzel habelerle gelirim.

insallah canim.. o duygu inanilmaz birseydi..
gelip buraya heyecanla paylastim ama senden baskada birsey yazan olmamis..

maaşallah çok sevindim Allah tamamına erdirsin :) darısı başımıza :)
bende bugün doktorun verdiği tahlilleri yaptırdım. oğlum hasta, onu doktora götürdüm öğlende anca eve gelebildim çok bitkinim inşallah biraz uyuyabilirim....

insallah canim.. o duygu inanilmaz birseydi..
gelip buraya heyecanla paylastim ama senden baskada birsey yazan olmamis..

canım bu topik daha çok sessiz, doğru düzgün kimse kimseye bişey yazmıyor. Bizim bebek isteyenlerin topiği gibi değil koca hafta sonu sadece 1 sayfa yazılmış:26:
ilerleyen zamanlarda galiba hareketlenir canım

Bende ilk önce yaprak koyuyordum ama cuma çoğalınca normal ped koydum fakat o ped çok fazla batmıyor. Daha çok wc ye gittiğmde silince tuvalet kağıdına geliyor. Ama beni çok rahatsız ediyor. Allah ne kararladıysa tabiiki öyle olacak. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun canım. Allahın izniyle bebişleriize birşey olmayacak arkadaşım. Moralde çok önemli unutma...

merhaba öncelikle maşallah diyorum inşallah sağsağlim kucağımıza alırız bebişlerimizi...bende hftsonu gittim doktora kalp atışını duyduk inanılmaz güzel bir duygu Allah tüm isteyenlere nasip etsin...seninle aynıyız arkadaşım bende bugün 6+6 oldum doğum tarihide 11 eylül gözüküyor..:) inanılmaz heycanlıyım...dr. 2 hftsonra yine çağırdı keşke hergün gidip görebilsek ultrasonda...

bugün hepimiz 6+6 olduk gibi bişey o zaman. Bende dün gittiğimde 6+5 çıktı ama tickeri hemen değiştirmiycem artık. Benimde 11 eylülmüş

slm kızlar bişi sorcam mide bulantılarınız nasıl gidiyo benm 4 gündür fena halde hiç bişi yiyemiyorum midem kabul etmez oldu herşeyi çok zormuş ya sizdede oluo mu nasıl engelliosunuz yada azaltıosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…