BONBONECİCEĞİ ARKADAŞIM SEN 6+6 haftalık doktora gittiğin zaman kalp atışı aldınızmı bende haftaya doktor kontrolümde 6+6 haftada olacak ve çok merak ediyorum kalp atışı olurmu diye bu arada sanada hayırlı olsun:):)
canım ben cuma günü gittiğimde 5+6 gözüktü alttan ultrasonda kalp atışı aldık. Dünde gittim 6+5 dedi doktor ve kalp atışını üstten de duyduk. 6+6 da kesin duyarsın
ben devlet hastanesine ilk kez gidicem gebelik için, sizlere herhengi bir test yaptılar mı yoksa sadece ultrasonla mı bakıyorlar? kafam çok karışık :26:
KizLarr bugun bebisimi gordum cok harika bir duyguydu
6+6 tam olarak ve dogum tarihi 11 eylulmus , bizim nisan tarihimiz
kalp atisini dinlemedik ama yakinlastirdi kalbinin attigini izledik bambaska bir duyguydu
rabbim herkese yasatir insallah
canım kan alırlar değerlerine bakmak için ultrasonla bakarlar o kadar. Zaten gidince herşey akıyo su gibi
teşekkürler, peki ultrason resmini veriyorlar mı?
evet canım veriyolar. Ama genelde alttan bakarlar devlette, çoğunlukla hazırlıklı git sen
sağol arkadaşımgidip gelince neler olduğunu buraya yazarım
ultrason görüntüsünüde isterim
telefonum pek iyi çekmiyo ama gene de resim koymayı denerim :)
canım nekadar güzel Allah banada kısmet eder inşallah bebeğimin kalp atışlarını görmeyi bugün 7+1 im, benımde bugün randevum inşallah hayırlısıyla güzel habelerle gelirim.
kalp atisini dinlemedik ama yakinlastirdi kalbinin attigini izledik bambaska bir duyguydu
insallah canim.. o duygu inanilmaz birseydi..
gelip buraya heyecanla paylastim ama senden baskada birsey yazan olmamis..
Geçmiş olsun arkadaşım. Benimde kanamalarım var Perşembe gününden beri hiç kesilmedi. Doktor banada igne ve ilaç verdi yarın kontrolüm var bakalım bebek gelişip gelişmedine kanamanın durumuna bakılacak. İnşallah saglıklı sihatli bebeklerimizi kucamıza alırız.Senin kanaman ne kadar oluyor? Ben günlük yaprak koyuyorum takip için bir tanesini doldurmuyor bir günde... Benim tedavi ile oldu için eşimde bende çok üzüüyoruz. Üzülmemek elde değil. Allah emeklerimizi boşa çıkartmaz inşallah...
merhaba öncelikle maşallah diyoruminşallah sağsağlim kucağımıza alırız bebişlerimizi...bende hftsonu gittim doktora kalp atışını duyduk inanılmaz güzel bir duygu Allah tüm isteyenlere nasip etsin...seninle aynıyız arkadaşım bende bugün 6+6 oldum doğum tarihide 11 eylül gözüküyor..:) inanılmaz heycanlıyım...dr. 2 hftsonra yine çağırdı keşke hergün gidip görebilsek ultrasonda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?