hehe reklam gibi olmuş turkcell reklamında özgür kız vardı:))) hatırlarmısın hehe onun gibi.
Benim kociştee isim bebiş napıyorsun diyorrr :))) annen bir isim bulamadı sana diyor yaa bulduklaırmı beğenmiyor
benim de isim konusunda sıkıntılarım var
kızlar yaa isim konusunda fikrinizi almak istiyorum. eşimle beraber ortak noktada anlaşabildiğimiz tek isim ırmak ve nehir oldu.
ama nette şöyle yazıyordu. "Peygamberimiz yine doğa ismi taşıyan dağ tepe ırmak nehir eşya kaya ve herhangi bir hayvan Gibi isimleride kesinlikle yasaklamış ve koymamamız gerektiğini emretmiştir."
ne derece güvenilir bir bilgi bilmiyorum ama çok aklıma takıldı başka isim de bulamıyorum
fikri olan var mı
slm kızlar birşey sorucam ya bazen bebeğimin hareketlerini çok gülü bazende çok zayıf hissediyorum sizdede oluyor mu? normal mi sizce???
evet canım aynen bendede oluyorrrrr iki gün önceeeeee çok kıpırdaktı bugün çok sakin mesela hehe:)
slm kızlar birşey sorucam ya bazen bebeğimin hareketlerini çok gülü bazende çok zayıf hissediyorum sizdede oluyor mu? normal mi sizce???
Selam gebeler
Kızım çok hasta perş beri ateşli
onunla uğreşıyorum dr. götürdüm biri antibiyotik verdi kullanmaya başladık
ateş geçmedi :44:bugün de o meydanına götürdüm acile penisilin iğne yaptılar
inşallah ağyağa kalkar,boğazları çok kötü olmuş,dondurmaya erken başlamıştı sıpa
Siz nasılsınız?Kuzular nasıl?
Benim keyfim yok hiç evde bi de kaynana tripleri çekiyorum,bi yandan hasta yavrumu
yaa kadın beli ağricak diye cocuğu kucağına almıyor ben alıyorum taşıyorum şu 6 aylık halimle yaa
aynen canım benim kuzuda aynı..bazen çok vuruyor bazen vuruyomu vurmuyomu onu bile anlamıyorum :) kuzunun enerjisiyle ilgili bir durum herhal[/QUO
canım çok sağol içimi ferahlatıyo sizlerden aldığım yanıtlar... doktor söylese bu kadar rahatlarım sonuçta yaşamak başka bişey bu durumda benimkinin enerjisi 1 - 2 gündür düşük neyse o iyi olsunda:)))
ayy canım çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum... bu arada sende dikkat et kendinede sanda bulaşmasın((( kıyamam sana canım ya o halinde birde kaynananla mı uğraşıyosun............ stres yapmamaya çalış yok say sende onu insafsız bunak yaaa hayret bişey yararı yok birde sinirlerini bozuyor (((((
hepinize iyi haftasonlarıı annişleeerr :)) ben iki gün önce aşı oldum kolum çok sızlıyor yaa sizdede olmuşmuydu?
bu arada bizde kızımıza isim olarak İrem bulduk :)
Kızlar benim kaynanada çocuğa ve bana muska yazdırma derdinde bende cevşenden başka birşey takmam diyorum ne yapıcaz bilmem
rica ederim canım.. bazen bizde hareket halinde olursak fazla hissedemiyoruz gibi geliyo bana :) zaten kuzular şimdi minicik annesi.. şöyle az daha bi büyüsün bi tekmede nerden geldiğini şaşarsın vallah güçleri pek yok daha herhalaynen canım benim kuzuda aynı..bazen çok vuruyor bazen vuruyomu vurmuyomu onu bile anlamıyorum :) kuzunun enerjisiyle ilgili bir durum herhal[/QUO
canım çok sağol içimi ferahlatıyo sizlerden aldığım yanıtlar... doktor söylese bu kadar rahatlarım sonuçta yaşamak başka bişey bu durumda benimkinin enerjisi 1 - 2 gündür düşük neyse o iyi olsunda:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?