2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Benimki bi ara tutturmuştu mercan koyalım diye mercan diyede bir sürü kız arkadaşım var Allahtan aklıma bu fikir geldide yırttık

ben duymadım böyle bir şey ama biliyorsundur din büyüklerinden de isim isteniyor,ve bir akrabamıza pınar ismi gelmişti,öyle olsaydı gelmezdi diye düşünüyorum :44:

hepinize iyi haftasonlarıı annişleeerr :)) ben iki gün önce aşı oldum kolum çok sızlıyor yaa sizdede olmuşmuydu?
bu arada bizde kızımıza isim olarak İrem bulduk :)

slm kızlar birşey sorucam ya bazen bebeğimin hareketlerini çok gülü bazende çok zayıf hissediyorum sizdede oluyor mu? normal mi sizce???

selamsss kızlarr 15-20 dk dedim kaç saattirr anca gelebildim pek maharetliğim üzerimde
yaprak sardım pişirdim, zeytinyağlı kabak yaptım,çorba pişirdim:)))
kocişe pasta ve kahv ikram ettim mola verdirdim şimdi tekrar derse döndü bende buraya hehe
siz napıyorsunuz bakim

Selam gebeler

Kızım çok hasta perş beri ateşli
onunla uğreşıyorum dr. götürdüm biri antibiyotik verdi kullanmaya başladık
ateş geçmedi :44:bugün de o meydanına götürdüm acile penisilin iğne yaptılar
inşallah ağyağa kalkar,boğazları çok kötü olmuş,dondurmaya erken başlamıştı sıpa

Siz nasılsınız?Kuzular nasıl?
Benim keyfim yok hiç evde bi de kaynana tripleri çekiyorum,bi yandan hasta yavrumu
yaa kadın beli ağricak diye cocuğu kucağına almıyor ben alıyorum taşıyorum şu 6 aylık halimle yaa

ayy canım çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum... bu arada sende dikkat et kendinede sanda bulaşmasın((( kıyamam sana canım ya o halinde birde kaynananla mı uğraşıyosun............ stres yapmamaya çalış yok say sende onu insafsız bunak yaaa hayret bişey yararı yok birde sinirlerini bozuyor(((((

Kızlar benim kaynanada çocuğa ve bana muska yazdırma derdinde bende cevşenden başka birşey takmam diyorum ne yapıcaz bilmem

Sizinkilerde gelip kalıyormu 1 ay
ve bize geleyimmi diye sormuyor bile,hatta geleceğini haber bile vermezdi en son gelişinde kızmıştık haber ver diye de
geçen gidişinde 1 ay sonra gelicem demişti tarih vererek,müsaitmisiniz,geleyimmi?ne zaman geleyim falan yok yani
sıkılınca hooop oğluna,benim görümcem de yok olsa biraz engel olur anne ne alemi var gidip o kadar kalıyosun falan der heralde
bunu törpüleyen,yontan kimse yok aklına göre takılıyor yaa

hepinize iyi haftasonlarıı annişleeerr :)) ben iki gün önce aşı oldum kolum çok sızlıyor yaa sizdede olmuşmuydu?
bu arada bizde kızımıza isim olarak İrem bulduk :)

canı aynen dünden beridir ölüyorum hemde vücudumda acaip halsizlik kolumda ağrı kendimde değilim beni çok sarstı yaaa

Kızlar benim kaynanada çocuğa ve bana muska yazdırma derdinde bende cevşenden başka birşey takmam diyorum ne yapıcaz bilmem

o ne yaa bence de takma ben korkarım öyle şeylerden
duanızı okursunuz olur biter
muska da neymişki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…