2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

internetten
mini damla ağız mendilleri 12 tane
lansinoh göğüs pedi+ göğüs ucu kremi (büyük boy)

aldım kızlar kargo dahil 45 TL tuttu

yok tatlım kalmaya gelmiyo öyle adetleri yok Allah tan ama benimkde niye aramıyosun niye çağırmıyosun öyle şeylere çok takılıyor... 3 sokak ötemde oturuyo canım çok yakınız:)))) kalması çok fena ama çekilmez yani kaynana yanında oturuyomuşsun gibi çok acayip düşüncesin seninkide yaaa atsan atılmaz satsan satılmaz eee eşin bir konuşsa annesiyle ne bilim uygun bir dille ay bilemedim ya çok zor sizin iş(((((((((((((

o ne yaa bence de takma ben korkarım öyle şeylerden
duanızı okursunuz olur biter
muska da neymişki

Bence de batıl inanç ben araştırdım Peygamber Efendimiz bu gibi durumlarda cevşen takarmış çocuklarına ve nazardan korunmak için en iyi şey dua okumak ,yaptırsanızda takmam dedim kestim attım.Bir daha konusunun açılacağını sanmıyorum.

ya küçücükkken kemik halindeyken birine nasıl benzetiyorsunuz ???
:) etrlenmeden belli olutyor mu bden doğan bebği bile kimseye benzetemiyom
haklısın canım ama kızımın öle bi profil resmi varki çene yapısı aynı ben
kayra çok güzel bi isim ben taaa lisede karar vermiştim oğlumun ismi kayra kızımın ismi serra olacak die eşimde zaten taa o zamanlardan veri bile ama şimdi elif serra olsun diyorum onu istemiyo iki isim zormuş
slm kızlar birşey sorucam ya bazen bebeğimin hareketlerini çok gülü bazende çok zayıf hissediyorum sizdede oluyor mu? normal mi sizce???
canım ben bundan 10 15 gün önce o kadar kuvvetli hissediyodum kii göbek deliğimin altında tam bi kaç gün öle oldu şimdise çok nadiren oda aşağıya doru resmen taaa aşalarda hissediyorum başta tedirgin oldum ama nette okudum bu aylarda bacakları aşağıda olduğu için hareketlerde aşağıya doru oluyomuş normalmış sıkıntı etmemeli değişkenlik gösterebilceği her yerde yazıyo

çoook geçmiş olsun canım. Kaynana ohaaaaa diyorum lütfen usura bakmasın. Ayıp biişe yaramıcaksa ne halt etmeye geliyor. Terbiyesizlik başka bişey değil. Kendi egolarını tatmin ediyorlar böyleleri. Sende kocan gelince ayyy çook fenayım ölüyorum belim tutmuyor karnım ağrıyor falan de. Dayanıklı tlpi oynamayın ya. Nazlanın valla. Yoksa çooooook ezilirsiniz

Canım hasta olur,düşkün olur,veya muhtaç olur tabiki ben gaddar değilim
evimde de bakarım veya ne gerekiyosa yaparım
ama böyle iyiyken gelip köklenmesi canımı sıkıyor
yalnız olduğu için edirnede sıkılıyor hop atlayıp geliyor
yani bizi kullanıyor bana faydası olduğundan değil
zaten evde yapacak iş yok inanki yemeğimi tatlımı herşeyimi de yapıyorum
neyse yaa sizin de canınızı sıkmayim ama kimseyle konuşamayınca da patlicak gibi oluyorum:26:

Adıyla yaşasın güzellik inşallah
artık düşük tehlikemiz yok ama korkacak bişey yok datluuummm
öyle canım çok şükür.. şimdi kötü şeyleri anmak dahi istemiyorumda anasının karnında kalbi durmuş kuzuların.. aman rabbim sağlıklı sıhatli versin :) hamile olunca böyle şeyleri duymak dahi istemiyo insan.. neyse boşverelim bunları

gecmıs olsunn cnmm ..

İsimler bellı olmusss ..lısteye ekledımm bende..

bızde bugun alısverıse gıttık prıma bez aldık..hacı sakırın bebe deterjanıyla yumos aldıkk :))

Son düzenleme:
İsimler bellı olmusss ..lısteye ekledımm bende..

bızde bugun alısverıse gıttık prıma bez aldık..hacı sakırın bebe deterjanıyla yumos aldıkk :))

beni de ekle canım listeye ismimiz daha tam belli olmadı kızımın :))

ben daha alışverişe başlamadım eşim gelince başlarım heralde ama bu hafta sonu bir lcw tulum bide anı defteri aldım :)))

nehir ismini koyabilirmiyim diye fetva. Net e mail attım analmı güzel konabilir dendi bana :)
umay tanrı ismi, onu önermeyiz dendi
şimal kuzey anlamında olduğu için kı bebeğe anlam olarak gitmez dendi, konuşmasını önermiyoruz dendi
kaynaklar göstermiş birde

anneler merhaba
ben bugün istanbul forum a gittim bütün bebekmagazalarını gezdim. önce kararlıydım park yatak alacaktım, ama şimdi sepet mi almalıyımdiye düsünüyorum. benim ilk bebegim olacak siz nasıl yatak alacaksınız bir de yanında yatıran arkadaşlarım var ama ben cok tehlikeli oldugunu düsünüyorum siz bebeği nasıl yatırmayı düsünüyorsunuz

bencede yanında yatırmak sakıncalı canım..aslında minik kuzuyu alıp böle mışıl mışıl uyumak haaaariiikaa bişey olurda işte tehlikeli yani.. ben yatağın kendimin olduğu tarafına bi sepet alıp koymayı düşünüyorum... kuzum hem güvende hemde her ağladığında annesi hemen yanında olsun diye..

valla bende tam napıcağımı bilmiyorum ama yanımda yatmayacağı kesin. Ezerimki ben yok aman aman. Odası olucak ama 5 6 ay benim odamda yatıcak şimdi odamda küçük parkyatak alsam sığmıcak ama biyandanda annemlere gidip geldiğimizde iyi olur. Bizim odayı kayınpeder alıcak nasipse aldırabilirsem sepet beşik istiyorum ama beğendğim beşik 350 tl. 6 ay içln değermi bilmiyorum bakalım. Ama onda da kararsızım poff allah rızası için akıl vercek yokmuuuuuu

valla bende tam napıcağımı bilmiyorum ama yanımda yatmayacağı kesin. Ezerimki ben yok aman aman. Odası olucak ama 5 6 ay benim odamda yatıcak şimdi odamda küçük parkyatak alsam sığmıcak ama biyandanda annemlere gidip geldiğimizde iyi olur. Bizim odayı kayınpeder alıcak nasipse aldırabilirsem sepet beşik istiyorum ama beğendğim beşik 350 tl. 6 ay içln değermi bilmiyorum bakalım. Ama onda da kararsızım poff allah rızası için akıl vercek yokmuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…