- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
Sizinkilerde gelip kalıyormu 1 ay
ve bize geleyimmi diye sormuyor bile,hatta geleceğini haber bile vermezdi en son gelişinde kızmıştık haber ver diye de
geçen gidişinde 1 ay sonra gelicem demişti tarih vererek,müsaitmisiniz,geleyimmi?ne zaman geleyim falan yok yani
sıkılınca hooop oğluna,benim görümcem de yok olsa biraz engel olur anne ne alemi var gidip o kadar kalıyosun falan der heralde
bunu törpüleyen,yontan kimse yok aklına göre takılıyor yaa
rica ederim canım.. bazen bizde hareket halinde olursak fazla hissedemiyoruz gibi geliyo bana :) zaten kuzular şimdi minicik annesi.. şöyle az daha bi büyüsün bi tekmede nerden geldiğini şaşarsın vallah güçleri pek yok daha herhal
ayyy canım benim ya bir sağa sağlim alsak bebişlerimizi kucağmıza başka bişey istemiyorum... bir tekmede şaşmaya razıyım ben yeter ki o iyi olsun:))) benim kızım olucak kısmetse:)))) senin bebeğinin cinsiyeti ne annesi??
o ne yaa bence de takma ben korkarım öyle şeylerden
duanızı okursunuz olur biter
muska da neymişki
:) benimkide kııızayyy canım benim ya bir sağa sağlim alsak bebişlerimizi kucağmıza başka bişey istemiyorum... bir tekmede şaşmaya razıyım ben yeter ki o iyi olsun:))) benim kızım olucak kısmetse:)))) senin bebeğinin cinsiyeti ne annesi??cemile feyzamız geliyo bizimde :)) biz eşimin işi gereği köydeyiz burda iki kadın düşük yaptı bir haftada bende tam korkup paniğe kapılcak oluyorumki benim kuzu anne ben iyiyim der gibi bi tepikliyor.. canım benim minik kuzum.. ana kızız yani uzun lafın kısası bizde siz gibi
haklısın canım ama kızımın öle bi profil resmi varki çene yapısı aynı benya küçücükkken kemik halindeyken birine nasıl benzetiyorsunuz ???
:) etrlenmeden belli olutyor mu bden doğan bebği bile kimseye benzetemiyom
kayra çok güzel bi isim ben taaa lisede karar vermiştim oğlumun ismi kayra kızımın ismi serra olacak die eşimde zaten taa o zamanlardan veri bilehımsss eren ismi çok yakın arkadaşımın oğlunun ismi, eymende yakın arkdaş çevremizden bir arkadaşın oğlu oldu yneilerde onun ismi
kerem eşimin iş arkadaşının ismi ve gıcık alıyorDDD çok problemli çocuğumda problemli olması diyor hehe.
Kayra olaiblir benimde aklımdan geçti ama eşim kayra da neymiş dedi hehe :)).
İlker ve ya kuthan nasıl
birde sirac
canım ben bundan 10 15 gün önce o kadar kuvvetli hissediyodum kii göbek deliğimin altında tam bi kaç gün öle oldu şimdise çok nadiren oda aşağıya doru resmen taaa aşalarda hissediyorum başta tedirgin oldum ama nette okudum bu aylarda bacakları aşağıda olduğu için hareketlerde aşağıya doru oluyomuş normalmış sıkıntı etmemeli değişkenlik gösterebilceği her yerde yazıyoslm kızlar birşey sorucam ya bazen bebeğimin hareketlerini çok gülü bazende çok zayıf hissediyorum sizdede oluyor mu? normal mi sizce???
Selam gebeler
Kızım çok hasta perş beri ateşli
onunla uğreşıyorum dr. götürdüm biri antibiyotik verdi kullanmaya başladık
ateş geçmedi :44:bugün de o meydanına götürdüm acile penisilin iğne yaptılar
inşallah ağyağa kalkar,boğazları çok kötü olmuş,dondurmaya erken başlamıştı sıpa
Siz nasılsınız?Kuzular nasıl?
Benim keyfim yok hiç evde bi de kaynana tripleri çekiyorum,bi yandan hasta yavrumu
yaa kadın beli ağricak diye cocuğu kucağına almıyor ben alıyorum taşıyorum şu 6 aylık halimle yaa
Canım hasta olur,düşkün olur,veya muhtaç olur tabiki ben gaddar değilimyok tatlım kalmaya gelmiyo öyle adetleri yok Allah tan ama benimkde niye aramıyosun niye çağırmıyosun öyle şeylere çok takılıyor... 3 sokak ötemde oturuyo canım çok yakınız:)))) kalması çok fena ama çekilmez yani kaynana yanında oturuyomuşsun gibi çok acayip düşüncesin seninkide yaaa atsan atılmaz satsan satılmaz eee eşin bir konuşsa annesiyle ne bilim uygun bir dille ay bilemedim ya çok zor sizin iş(((((((((((((
Adıyla yaşasın güzellik inşallah:) benimkide kııızcemile feyzamız geliyo bizimde :)) biz eşimin işi gereği köydeyiz burda iki kadın düşük yaptı bir haftada bende tam korkup paniğe kapılcak oluyorumki benim kuzu anne ben iyiyim der gibi bi tepikliyor.. canım benim minik kuzum.. ana kızız yani uzun lafın kısası bizde siz gibi
artık düşük tehlikemiz yok ama korkacak bişey yok datluuummm
öyle canım çok şükür.. şimdi kötü şeyleri anmak dahi istemiyorumda anasının karnında kalbi durmuş kuzuların..Adıyla yaşasın güzellik inşallah
artık düşük tehlikemiz yok ama korkacak bişey yok datluuummm
Selam gebeler
Kızım çok hasta perş beri ateşli
onunla uğreşıyorum dr. götürdüm biri antibiyotik verdi kullanmaya başladık
ateş geçmedi :44:bugün de o meydanına götürdüm acile penisilin iğne yaptılar
inşallah ağyağa kalkar,boğazları çok kötü olmuş,dondurmaya erken başlamıştı sıpa
Siz nasılsınız?Kuzular nasıl?
Benim keyfim yok hiç evde bi de kaynana tripleri çekiyorum,bi yandan hasta yavrumu
yaa kadın beli ağricak diye cocuğu kucağına almıyor ben alıyorum taşıyorum şu 6 aylık halimle yaa
İsimler bellı olmusss ..lısteye ekledımm bende..
bızde bugun alısverıse gıttık prıma bez aldık..hacı sakırın bebe deterjanıyla yumos aldıkk :))
benim de isim konusunda sıkıntılarım var
Kızlar yaa isim konusunda fikrinizi almak istiyorum. Eşimle beraber ortak noktada anlaşabildiğimiz tek isim ırmak ve nehir oldu.
Ama nette şöyle yazıyordu. "peygamberimiz yine doğa ismi taşıyan dağ tepe ırmak nehir eşya kaya ve herhangi bir hayvan gibi isimleride kesinlikle yasaklamış ve koymamamız gerektiğini emretmiştir."
ne derece güvenilir bir bilgi bilmiyorum ama çok aklıma takıldı başka isim de bulamıyorum
Fikri olan var mı
fıstık buna benze birşey bende okumuştumm, benim aklıma takılan konularda alo müftülüğü arıyorum:ddd
eğerr buna önem veryorsa bilgili bir ağızdann doğru bilgiler alman daha sağlıklı olur.
Hafta içi arayabilirsin çok yardımcı oluyorlar.
ırmak nehir güzel ama böyle birşey varsa koymamakta fayda var sanırım.hayırlı evlat olmaları yolunda ilk adımı isimleriyle başlasın dimi.
bencede yanında yatırmak sakıncalı canım..aslında minik kuzuyu alıp böle mışıl mışıl uyumak haaaariiikaa bişey olurda işte tehlikeli yani.. ben yatağın kendimin olduğu tarafına bi sepet alıp koymayı düşünüyorum... kuzum hem güvende hemde her ağladığında annesi hemen yanında olsun diye..anneler merhaba
ben bugün istanbul forum a gittim bütün bebekmagazalarını gezdim. önce kararlıydım park yatak alacaktım, ama şimdi sepet mi almalıyımdiye düsünüyorum. benim ilk bebegim olacak siz nasıl yatak alacaksınız bir de yanında yatıran arkadaşlarım var ama ben cok tehlikeli oldugunu düsünüyorum siz bebeği nasıl yatırmayı düsünüyorsunuz
anneler merhaba
ben bugün istanbul forum a gittim bütün bebekmagazalarını gezdim. önce kararlıydım park yatak alacaktım, ama şimdi sepet mi almalıyımdiye düsünüyorum. benim ilk bebegim olacak siz nasıl yatak alacaksınız bir de yanında yatıran arkadaşlarım var ama ben cok tehlikeli oldugunu düsünüyorum siz bebeği nasıl yatırmayı düsünüyorsunuz
anneler merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?