- 2 Kasım 2011
- 3.406
- 131
- 163
:44::44::44::44: bu isim konusu araştırdıkça kaarışıyor:))))ben duymadım böyle bir şey ama biliyorsundur din büyüklerinden de isim isteniyor,ve bir akrabamıza pınar ismi gelmişti,öyle olsaydı gelmezdi diye düşünüyorum :44:
maşallahselamsss kızlarr 15-20 dk dedim kaç saattirr anca gelebildimpek maharetliğim üzerimde
yaprak sardım pişirdim, zeytinyağlı kabak yaptım,çorba pişirdim:)))
kocişe pasta ve kahv ikram ettim mola verdirdim şimdi tekrar derse döndü bende buraya hehe
siz napıyorsunuz bakim
ayyy kıyamam yaaa yazık yavrum nasıl dayanabiliyor ki ateşe. bizler bile dayanamıyoruz...geçmiş olsun.inşallah bir an önce iyileşir.Selam gebeler
Kızım çok hasta perş beri ateşli
onunla uğreşıyorum dr. götürdüm biri antibiyotik verdi kullanmaya başladık
ateş geçmedi :44:bugün de o meydanına götürdüm acile penisilin iğne yaptılar
inşallah ağyağa kalkar,boğazları çok kötü olmuş,dondurmaya erken başlamıştı sıpa
Siz nasılsınız?Kuzular nasıl?
Benim keyfim yok hiç evde bi de kaynana tripleri çekiyorum,bi yandan hasta yavrumu
yaa kadın beli ağricak diye cocuğu kucağına almıyor ben alıyorum taşıyorum şu 6 aylık halimle yaa
aaaa cnm yaaa nehirle ilgili gösterdiği kaynağı bana da kopyalayabilir misin merak ettimnehir ismini koyabilirmiyim diye fetva. Net e mail attım analmı güzel konabilir dendi bana :)
umay tanrı ismi, onu önermeyiz dendi
şimal kuzey anlamında olduğu için kı bebeğe anlam olarak gitmez dendi, konuşmasını önermiyoruz dendi
kaynaklar göstermiş birde
yanımda hayatta yatırmam cnm. ne olur ne olmaz. sonuçta uykusuzluk olur yorgunluk olur ne bileyim şeyten uykuyu bastırıverir.Allah korusun ngerek yok yani. emzirip yerine yatırırız yan olacak şekilde.anneler merhaba
ben bugün istanbul forum a gittim bütün bebekmagazalarını gezdim. önce kararlıydım park yatak alacaktım, ama şimdi sepet mi almalıyımdiye düsünüyorum. benim ilk bebegim olacak siz nasıl yatak alacaksınız bir de yanında yatıran arkadaşlarım var ama ben cok tehlikeli oldugunu düsünüyorum siz bebeği nasıl yatırmayı düsünüyorsunuz
ben oda yapamayacağım. o yüzden park yatak alacağım. sepetler 6-8 ay kullanılabiliyor.kullanışlı birşey ve uzun sürei kullanabilevceğim birşey almam gerekiyor. yatağımın kenarına park yatak koymak en iyiysi benim için;
cnm eğer odası varsa 6 ay için yatağının yanına koyabileceğin portatif şeylerden alabilirsin. 350 baya pahalı bence. 6 ay için değmez yanivalla bende tam napıcağımı bilmiyorum ama yanımda yatmayacağı kesin. Ezerimki ben yok aman aman. Odası olucak ama 5 6 ay benim odamda yatıcak şimdi odamda küçük parkyatak alsam sığmıcak ama biyandanda annemlere gidip geldiğimizde iyi olur. Bizim odayı kayınpeder alıcak nasipse aldırabilirsem sepet beşik istiyorum ama beğendğim beşik 350 tl. 6 ay içln değermi bilmiyorum bakalım. Ama onda da kararsızım poffallah rızası için akıl vercek yokmuuuuuu