2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben duymadım böyle bir şey ama biliyorsundur din büyüklerinden de isim isteniyor,ve bir akrabamıza pınar ismi gelmişti,öyle olsaydı gelmezdi diye düşünüyorum :44:
:44::44::44::44: bu isim konusu araştırdıkça kaarışıyor:))))
maşallah
ayyy kıyamam yaaa yazık yavrum nasıl dayanabiliyor ki ateşe. bizler bile dayanamıyoruz...geçmiş olsun.inşallah bir an önce iyileşir.
aaaa cnm yaaa nehirle ilgili gösterdiği kaynağı bana da kopyalayabilir misin merak ettim
yanımda hayatta yatırmam cnm. ne olur ne olmaz. sonuçta uykusuzluk olur yorgunluk olur ne bileyim şeyten uykuyu bastırıverir.Allah korusun ngerek yok yani. emzirip yerine yatırırız yan olacak şekilde.
ben oda yapamayacağım. o yüzden park yatak alacağım. sepetler 6-8 ay kullanılabiliyor.kullanışlı birşey ve uzun sürei kullanabilevceğim birşey almam gerekiyor. yatağımın kenarına park yatak koymak en iyiysi benim için;
cnm eğer odası varsa 6 ay için yatağının yanına koyabileceğin portatif şeylerden alabilirsin. 350 baya pahalı bence. 6 ay için değmez yani evet insan herşeye hevesleniyor ama 6 ay sonra mesela ne yapacaksın o sepeti. 350 lira çöpe gidecek...maddi durumun iyiyse sen bilirisn tabii yine de

iyi akşamlar arkadaşlar.. biz de nasipse prensesimize oda yapıcaz ama dediğiniz gibi ilk aylar yanımda olmalı.. fakat bunun için çok bütçe ayırmayı düşünmüyorum.. sonuçta kısa süre kullanılacak.. internette epey baktım bişiler.. simdilik bu ürünü beğendim gibi.. bebefix den.. sizce nasıl.. fiyatı sadece 99 lira... (resmini ekleyemedim de...

Happy Baby Toy Beşik | | Bebefix.com

çok tatlı ben çok beğendim

Ablam da öyle yapıyordu...Sepetin içine boşaltıyordu bezleri. Ne kadar kaldığını da daha net görüyorsun.. Ben bir alışverişe başlayayım da sepet işin rötuşu....Ben de bugün duvar kağıdından vazgeçtim. Normal badana yaptırıp stickerla süsliceeem...
Bebek battaniyesi modelini aşağıya ekledim. 10 MARİFET İSİMLİ SİTEDEN ALINTIDIR. El emeği bana ait değil...Yumuşaçık oluyor. Tam bebişlere göre..

Eklentiler

• $bebek2-530x397.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 191
  • $battaniye1-530x397.webp
    11 KB · Görüntüleme: 101

bugun bu halıya baktım cocuk odasında az yer kalıcagı ıcın ufak halıya bakıodumm .. 9o*120 ebatlarında sızce nasıl park yatagım kırmızı sıyahlı bu sızce uyarmı ? fıyatı 1oo tl

teşekkür ederim... eşime de gösterdim.. o da çok beğendi...fiyat olarak hep daha fazlasına alıştırmıştım da...... bakalım son kararımız ne olacak..

cnm oda yapacakmışsınız nasılsa. yanında da 6-8 ay yatar bu beşikte.6-8 ay için de aman aman para vermeye gerek yok bence

çok güzel canım çok beğendim ben ben kiracı olduğum için kızıma oda yapmıcam 4-5 yaşına kadar oyun parkurunda idare etcez sonra genç odası almayı düşünüyoruz

selam kızlar bizimkide öğle dün sabah ezanında uyudum hem azcık ağrım vardı bide bizimki patır patır elmi koymadan izledim karnımda şiddetli tekmeleer atmaya başladı ve canımı yakıyor artık

cnm illa mevsime göre değil ne hoşuna gidiyorsa onu koy o kadar ince düşünmüyorum isimler konusunda , hayattaki bütün ömerler adil değil, bütün ahmetler mehmetler örnek değil, bütün ayşeler fatmalarda öyle ismimizden çok duygularımız karakterimizi şekillendiriyor. benim görümcemin ismi bahar çok akıllı kalbi temiz bir kız. gayet güzel bir isim.

cnm doğsunlarda hayırlısıyla giysinler, bende sürekli bişiyler almak istiyorum ama almıycam dokduktan sonra alıcam alt üst takımlarını uzunmu olucak irimi olucak bilemiyor insan ama mevlüt takımını falan dpğmadan halletmeliyim tabiki.sizin patiğimizi sevsinler

cnm şu halinle birde kaynanamı çekiyorsun:-( sanki bunlar hiç gelin olmadılar, illa bi ağırlık yapcaklar
ben yılda en fazla 2 kere görüyorum ama tabi haftada 1 kere falan arıyorum tel. de bilmiş bilmiş şöyle yap böyle yap diye konuşmasına bile dayanamıyorum Allah biliyor ya.
Allah kolaylık versin. Zaten hamileyken daha duygusal olunması gerekirken ben daha asabi ve hırçın oldum

ay canım geçmiş olsun Allah şifa versinnnnnnnnn
ayrıca allah sabır daa versin

eşime gösterdim demin tutundu hadi hemen alalım diye. Telden giriyorum alamam dedim yarın alcaz nasipse bizde çok beğendik sizde güle güle kullanın.

cadicuk;24691228[COLOR="#008000" .!.:
kayra çok güzel bi isim ben taaa lisede karar vermiştim oğlumun ismi kayra kızımın ismi serra olacak die eşimde zaten taa o zamanlardan veri bile ama şimdi elif serra olsun diyorum onu istemiyo iki isim zormuş [/COLOR]

canım kayra ismi gerçektne güzel anlamıdaa güzel, serra nın anlamını bilmiyorum ama elifi çok severim.
elif serra uyumlu olmuş uzun isimler değil o yüzden zor olmaz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…