nehir ismini koyabilirmiyim diye fetva. Net e mail attım analmı güzel konabilir dendi bana :)
umay tanrı ismi, onu önermeyiz dendi
şimal kuzey anlamında olduğu için kı bebeğe anlam olarak gitmez dendi, konuşmasını önermiyoruz dendi
kaynaklar göstermiş birde
valla bende tam napıcağımı bilmiyorum ama yanımda yatmayacağı kesin. Ezerimki ben yok aman aman. Odası olucak ama 5 6 ay benim odamda yatıcak şimdi odamda küçük parkyatak alsam sığmıcak ama biyandanda annemlere gidip geldiğimizde iyi olur. Bizim odayı kayınpeder alıcak nasipse aldırabilirsem sepet beşik istiyorum ama beğendğim beşik 350 tl. 6 ay içln değermi bilmiyorum bakalım. Ama onda da kararsızım poffallah rızası için akıl vercek yokmuuuuuuu
iyi akşamlar arkadaşlar.. biz de nasipse prensesimize oda yapıcaz ama dediğiniz gibi ilk aylar yanımda olmalı.. fakat bunun için çok bütçe ayırmayı düşünmüyorum.. sonuçta kısa süre kullanılacak.. internette epey baktım bişiler.. simdilik bu ürünü beğendim gibi.. bebefix den.. sizce nasıl.. fiyatı sadece 99 lira... (resmini ekleyemedim de...
Happy Baby Toy Beşik | | Bebefix.com
bu iştah açıklığı beni 100 kilo yapcak diye korkuyorum:-(
sanki yediklerim mideme inmiyor bi doyamıyorum kızlar ya, 70 kiloyla hamile kaldım şuan 78im( ve asıl kilo alınacak aylar 6. aydan sonrası offfffffffff
meyve ve dondurma günlük alınıyor artık eve. çünkü 1-2 kg olsa bitircem o derece azar azar alıyorum :))
isimlere karar veriliyor sanırım yavaş yavaş. ben yakın çevremden kimseye söylemeyi düşünmüyorum çünkü yorum yapıcak ve sinirlerimi bozcaklar en başta da kaynanam. karışmam diyor ama her ismin sonunada nur ismini ekliyor, karışmam derken bile karışıyor yani.
ben Aslı ismini düşünüyorum. ben insanın kişiliğini ismin değil Allahın içimize yerleştirdiği merhamet, kıskançlık, hırs, iyilik vs. gibi yönlerin kşiliği şekilllendirdiğini düşünüyorum. öyle olmasaydı bütün ayşeler aynı bütün aliler aynı olurdu.
yıllarca eğitim bilimleri okudum birsürü kuramcı kişilik gelişimi karakter şekillenmesinde ortak olarak genetik ve çevre demişler birtaneside isim etkili dememiş. kapital dünyada kendilerine fırsat yaratmaya çalışanların uydurması olan isim analizlerini sadece komik buluyorum buda benim nacizane yorumum:))
herseyimiz iyi cikti sukur. 2 hafta sonrasi icin de kardiyak kontrolumuz var. obdan 2 hafta sonra da sanirim seker yuklemesi yapilicak..
ben de salı günü gidicem. kalp durumlarına filan da bakılacak:)
yanında yatırman bence sağlıklı olmazzz canım odası olacaksaa sepet tarzı birşey alaiblirsn bencee, değermi değmezmi konusuna sen karar vereceksin fıstık önemli olan beişin ve senin rahat etmen olacak. Şöyle düşün uykusuz geceleirn olacak biraz uyumak için fırsatın oluncaa rahat yatak isteyeceksin bebiş yanında yatarsa tedirgin yatıp uyuyamayacaksın benc eodana birtane al. Park yataklar tşaınaibliyor ama bence onu herdafsında sök kaldır tekrar kur faslı kola yolmayacağı için taşınmazzzz ben o yüzden park yatak almadım ve ilk bebiş olduğu için hevesle güzel bir beşik aldım canım
Yağmurlu bir pazar sabahı ve ben yollarfa işe giderken hepiciğinize günaydınnnn
Ablam da öyle yapıyordu...Sepetin içine boşaltıyordu bezleri. Ne kadar kaldığını da daha net görüyorsun.. Ben bir alışverişe başlayayım da sepet işin rötuşu....Ben de bugün duvar kağıdından vazgeçtim. Normal badana yaptırıp stickerla süsliceeem...
Bebek battaniyesi modelini aşağıya ekledim. 10 MARİFET İSİMLİ SİTEDEN ALINTIDIR. El emeği bana ait değil...Yumuşaçık oluyor. Tam bebişlere göre..
Kızlar bu bahsettiginiz kardiyak kontroller nedir? detaylı bilginiz var mı? Standart yapılan bisey mı acaba ? ben bundan sonra bana seker yüklemesi yapılacak diye biliyorum cünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?