- 11 Mart 2011
- 112
- 5
- 96
eşime gösterdim demin tutundu hadi hemen alalım diye. Telden giriyorum alamam dedim yarın alcaz nasipse bizde çok beğendik sizde güle güle kullanın.
ben hala alışverişe başlamadım ama arştırıyorum bayadır. herkes park yatak alıyo ama o da hışır hışır ediyomuş sallandıkça veya kullanırken.
normal bi bebek karyolası almayı düşünüyorum, büyüyen fln değil. 3 yıl fln kullanılır heralde
çok tatlı duruyo, fiyatı ne acaba, çünkü 6 aya kadar ancak kullanılır heralde. bebek hareketlenmeye başladığında tehlikeli olur gibi.kızlar ben bu ürünü almaya karar verdim sonunda, sizin de yorumlarınızı bekliyorum.
3 in 1 Rocker Napper - by Tiny Love - YouTube
yakınlarımdan alan da var, bikaç haftaya doğcak bebeği. ama kullanılışı hakkında yorumları netten okudum beğenmemişler.ben de hiç park yatak düşünmedim..çok eğrelti bişi gibi geldi bana...başka bi çocuk yanlışlıkla çarpsa sanki hemen devrilivericek gibi...içime sinmedi yani..bi arkadaşımın da 2 hafta sonra bebeği oluyor inş. onlar da araştırıp normal bebek karyolası aldı..
günaydın kızlar bugün pazar ve benim eşim çalışıyo zaten hiç sevmem pazarlarıbiraz enerjim düşük anlıcanız sizler nasılsınız
kolay gelsin canım...yaaa benim kızımın 10 gün önce falan daha kuvvetli hareketleri vardı şimdide çok sık hissediyorum ama çok hafif hatta önceleri hep yakalayabilirmiyim die açıp bakıyodum göbişimi ama şimdi nerde anca hissediyom bide aşaya baskı yapar gibi ilk tedirgin oldum ama nette çok okudum böle yorumları içim rahatladı biraz ama burdada kuvvetli hareketlerden söz edilmiş yine canım sıkıldı:26:sana da kocaman günaydınnnnn... biz de pek havamız da değiliz...eşim evde ama o da çalışıyo.. özel dersi var.. ben de bu haftaki sınav sorularımı hazırlıyorum...hava da kapalı zaten... bebicik de uyuyor herhal... o bi hareketlere başlasın da keyfimiz gelir yerine...
benim eşim de evde yok, taşınıcaz, ev boyanıyo oraya gitti.
yardıma gelcek kimse de yok nasıl taşıncaksak bakalım..
çok tatlı duruyo, fiyatı ne acaba, çünkü 6 aya kadar ancak kullanılır heralde. bebek hareketlenmeye başladığında tehlikeli olur gibi.
bi sürü şey var yaa
yakınlarımdan alan da var, bikaç haftaya doğcak bebeği. ama kullanılışı hakkında yorumları netten okudum beğenmemişler.
burdaki arkadaşlar da hep park yatak aldı ben de alcam diye düşünüyodum ama araştırınca çadır gibi bişey sanki:26:
neyse bakalım karar vericez
benim eşim de evde yok, taşınıcaz, ev boyanıyo oraya gitti.
yardıma gelcek kimse de yok nasıl taşıncaksak bakalım..
kolay gelsin canım...yaaa benim kızımın 10 gün önce falan daha kuvvetli hareketleri vardı şimdide çok sık hissediyorum ama çok hafif hatta önceleri hep yakalayabilirmiyim die açıp bakıyodum göbişimi ama şimdi nerde anca hissediyom bide aşaya baskı yapar gibi ilk tedirgin oldum ama nette çok okudum böle yorumları içim rahatladı biraz ama burdada kuvvetli hareketlerden söz edilmiş yine canım sıkıldı:26:
evet ya.. hele bi arkadaş canımı acıtıyo falan demiş.. yok dedim ya...öle değil bizimki de..hele 3 gün önce kadar o kadar az hissetmiştim ki rüyalarıma girmişti.. ama hareketler değişkenmiş..telaşa gerek yok herhal..dün de sürekli hareket halindeydi.. uyu biraz da büyü dedim..kızdım kızıma..
hareketlerin kuvvetine hiç takılma, günü gününe uymuyo çünkü, 3 gün güçlü vuruyo 2 gün sakin oluyo.kolay gelsin canım...yaaa benim kızımın 10 gün önce falan daha kuvvetli hareketleri vardı şimdide çok sık hissediyorum ama çok hafif hatta önceleri hep yakalayabilirmiyim die açıp bakıyodum göbişimi ama şimdi nerde anca hissediyom bide aşaya baskı yapar gibi ilk tedirgin oldum ama nette çok okudum böle yorumları içim rahatladı biraz ama burdada kuvvetli hareketlerden söz edilmiş yine canım sıkıldı:26:
allah yardımcın olsun canım taşınmak zor iş şirketle falan taşınsanız daha kolay oluyomuş gerçi ben hiç taşınmadım ama benim eşimde kendi işleri olduğu için iş olunca pazarlarıda gidiyo ve bu sıra pek boş pazarımız olmadı kaç haftadır sahilde bi kahvaltı hayal ediyom ama
anladım canım güzelmiş güle güle kullanın..fiyatı 259TL, ben zaten ana kucağı alacaktım ve bu fiyatta idi nerdeyse, sonra bunu görünce salondayken ve ilk 3 ay kadar yatak odasında da bunda yatırırım diye düşündüm, sonra zaten ana kucağı olarak kullanılacak. Bunun dışında büyümeyen ahşap karyola aldım canım.
mutfak dolaplarını bile toplayıp yerleştiren şirketler var öyle yapıcaz heralde biz de.hayırlı olsun inş...bugün bizim de yakın bi aile dostumuz taşınıyor..eşim gitti bi yanlarına.. yapılacak bi iş var mı diye ama o kadar kalabalıklarmış ki..büyük bi karmaşa var dio.. taşıma işini şirket yapıyo zaten.. gerisi kuru kalabalık.. her kafadan da bi ses çıkınca daha da geriliyo insan.. biz de evimize yeni taşındik sayılır..gelmek isteyenlere dahi gelmeyin dedim..sakin kafayla herşeyi kendi isteğimizce hallettik eşimle.. biz böle daha mutluyuz.. sen de dert etme ya..yeni ev yeni başlangıç.. tadını çıkar..
bol gülücüklü günlerde kullanın inş..siz bizden hızlı çıktınız..ama bence de çok uygunn bi ürün..kaçırmayalım..
hareketlerin kuvvetine hiç takılma, günü gününe uymuyo çünkü, 3 gün güçlü vuruyo 2 gün sakin oluyo.
önemli olan gün içinde hareket hissetmen.
hareketleri bebeklerin karakterlerine göre de değişirmiş, her bebeğin huyu farklı olur. bir de ben hareketli isem o sakin oluyo, hafta içi bukadar duymuyorum mesela.
anladım canım güzelmiş güle güle kullanın..
mutfak dolaplarını bile toplayıp yerleştiren şirketler var öyle yapıcaz heralde biz de.
perdelerin yıkanması lazım ona bile gücüm yok, biraz yorulsam kasıklarım ağrıyo. napalım olduğu kadar, hiç takamam bebeğim iyi olsun da.
ewet bende onları okuyunca bide hafta olarakda daha önde olmama rağmen nie benim kızımın hareketleri böle dedim ama kişiden kişiye değişken bişe zaten bide nette okumuştum gergin stresli annelerin çocukları daha hareketli oluyomuş ve bi kaç gün önce çok sinirlenip kendimi sıktım bide biraz bağırmış olabilir :26: çıldırdı bebeğim o gün normaldede çok sakin ve huzurlu bi insanımdır demek doruymuş sinirlenince daha hareketli oluyo bebişlerevet ya.. hele bi arkadaş canımı acıtıyo falan demiş.. yok dedim ya...öle değil bizimki de..hele 3 gün önce kadar o kadar az hissetmiştim ki rüyalarıma girmişti.. ama hareketler değişkenmiş..telaşa gerek yok herhal..dün de sürekli hareket halindeydi.. uyu biraz da büyü dedim..kızdım kızıma..
ben çok hareket etmişsem durup uzandımda çok hareketleniyo bebeğim bide bi kaç sabahtır ilk uyandımda hafif hafif vuruyo sanki önceleri daha gün içinde oluyodu velhasılı bebişlerin hareketleri çok değişken kafaya takmamak lazımhareketlerin kuvvetine hiç takılma, günü gününe uymuyo çünkü, 3 gün güçlü vuruyo 2 gün sakin oluyo.
önemli olan gün içinde hareket hissetmen.
hareketleri bebeklerin karakterlerine göre de değişirmiş, her bebeğin huyu farklı olur. bir de ben hareketli isem o sakin oluyo, hafta içi bukadar duymuyorum mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?