2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ya benim gene kafam karıştı ama napıcağımı bilemedim. Park yatağı oyun alanı gibide düşünüyorum. Güvenilir olur diye napıcamı bilemedim

ben park yataklardan aldım 1 sene kadar odamda kalacak sonra yan odaya geçirsemde olur ama şu aşamada bebek odası düşünmüyorum çünkü bi kaç sene sonra napıcam o mobilyaları zamanı geldiğinde odasını en güzel şekilde kuracam kızımın ve uzun seneler o odayı kullanabilcek die düşünüyorum ben park yataklarda çok kullanışlı bide unisex aldım ben kaldırcam nasipse diğer bebeğimede kullancam öle çadır gibide diil bence belki çok uygun olanları öledir ama daha kaliteli bişe bakarsan zaten en pahallısı 250 300 arası oluyo haaa daha pahallsıda var orda markaya para veriyon biraz...

[sıze=2]günaydın kızlar bugün pazar ve benim eşim çalışıyo zaten hiç sevmem pazarları Biraz enerjim düşük anlıcanız sizler nasılsınız [/sıze]

gunaydın cnm aynen bugun pazar ve esım yıne annesıne gıttı ben yıne annemde kaldım zaten artık kendımı dul kadınlar gıbı hıssedıyorym....

gunaydın cnm aynen bugun pazar ve esım yıne annesıne gıttı ben yıne annemde kaldım zaten artık kendımı dul kadınlar gıbı hıssedıyorym....

senin eşinin kulakları bi çekilmeklik oldu bacım yaa rica etsen bi haftasonunu beraber geçirelim die belki yola gelir amaaann ne bilim sen gene kendi işini kendin bilirsin bana bakıp bişe yapma sonra tatsızlık olmasında ama eminim bebişiniz doğunca bırakamıcak sizi hep yanınızda kalcak

herkese mutlu pazarlar!! prensesim bu sabah minik pıtıklamalarıyla uyandırdı beni . güzeelll bir kahvaltı yaptık.. sonra eşim bilgisayar oyunları başına ben de forum sitesine göz atayım dedim. amacım isim araştırmak yine -herzamanki gibi- :) eylül anneleri kategorisini görünce heyecanla birkaç mesaj okudum.. benim de bir kızım olacak inşallah.. ortak heyecanımı paylaşacak bir topik bulunca ben de ilk kez biir yorum yapayım dedim. biz daha isme karar veremedik ((ama olsun önümüzde daha zamanımız var..)) babasının seçtiğini ben benim seçtiğimi babası beğenmiyor.. :))) napacağız bilmem şimdilik iki- üç isim ortak listemizde :)) SELEN, MASAL, NİL, AYDAN .. artık isim sitelerinden baka baka ezberledim anlamlarını da herkesin kullandığı isimleri istemiyorum.. eski isimleri de sevmiyorum.. ben 15 gün isimsiz kalmışım :) kızım da öyle olmasın :)))))

evetttt işte bende böyle düşünüorum aklı erdiğinde kendi seçsin odasını istiyorum hem modayıda ıskalamamış oluruz ama park yatağıda henüz seçemedimsen kara verdin mi foto falan var mı cadicuk

benim eşim de evde yok, taşınıcaz, ev boyanıyo oraya gitti.
yardıma gelcek kimse de yok nasıl taşıncaksak bakalım..
ALLHKOLYLIK VERSIN CNM COK ZOR EV TASIMAK

BENIMDE ZORUMA GIDIO RICA EDIP YANIMDA KALIO OLMASI DUSUNMESI GEREK DICEM AMA ONUN DUSUNMEDİGI TEK SEY BIZIZ AMAN BUDA BENIM IMTIHANIM DIYORUM RABBIM SABIR GUC VERSIN BANA ONADA AKIL FIKIR VERSIN SUAN TEK MUTLULUGUM MELEGIM INS HYRLISYLA KUCAGIMA ALIRIM OZAMN HIC YALNIZ MELEGIM HEP YANIMDA OLURR

Son düzenleme:

tabi hem kendi seçsin hem uzun süre kullansın bide ister istemez bizim odamızda yatacaklar bi müddet en ufak nefes değişikliğini duymalıyız dimi ama bunlar için en uygunu park yataklar aldık ama henüz kurmadık canım daha çok var bide geniş aldım ben rahat hareket etsin die ama almadan çok gezdim araştırdım gereksiz özelliklere ve markaya para vermek istemedim ama 100 150 arası olanlarda çok uygun geldi bana onuda istemedim catellonun kırmızı lacivert bi yatağını aldım 200 liraya titreşimi ışığı müziği hepsinde var zaten bide benimkinin ayakları ayarlanıp sallanabiliyo haaa sallarmıyım bilmiyorum şimdiden ama öle aldık biz.. yatağını visko aldık şimdi çocuk içinde çıkmış visko yatakalr kesinlikle onlardan al derim

merhabalar herkese...........
cuma günü tetanaz aşımızı vurunduk kolum acıyor ve dün bugun hastayım her tarafım ağrıyor.. sizdede böyle halsizlik oldumu.. isim konusuna gelince biz onu hallettik muhammet mustafa olacak inşallah ikisinin de anlamı çok güzel zaten ismin asıl sahibi çok güzel..

canım sen de evde oturma hiç al meleğini de birlikte gezmeğe çıkın :) hava kapalı deme hiç giyin güzel bir makyaj yap aynada şöyle bir bak kendine göz at işe yarayacak bak görürsün.. güzel bir kafeye oturun alışveriş yapın vitrinlere bile baksan olur :))

geçmiş olsun canım benim 2. doz salı günü olacak. ilkinde acı yoktu ki ben iğneden çok korkarım :) sonra biraz ağrı olmuştu ateş halsizlik yapmadı.. inşallah ikincide de öyle atlatırım... şeker yükleme yapılan var mı? ben egepole gidiyorum 5 haziranda randevumuz var hem 4 boyutlu çekilecek hem de şeker yükleme yapılacak... dedim ya iğneden korkuyorum ne yapacağım bilmem?!...

evet cok guzel ısım cnm ıns agır gelmez bebege bende ebrar dusunuyodum ama bbge agır gelır dıe korkuyrm bu arada rabıa ısmıde hosuma gıdıo bılemdm babaya bırakmıyorum ısmı zaten hıc bı faydası yok bıze bebek ısmını koymkta dusmuo bnce ona...
buarada cnm gecmıs olsun ası bendede halzıslık ve ates yapmıstı ama 2 3 ıcnde gectı

Son düzenleme:
kızlar heskese merhabalar nasılsınız siz ve bebişleriniz. bebişim MAŞALLAH çok iyi ama nedense bikaç gündür hiiiç bir sorun olmamasına rağmen enerjim çoook düşük yaaa offlayıp puffluyorum sürekli yaa

bu da bnim kızımın yatağı
pembe almadım herşeyi pembe olmasın
turkaz yeşil aldım

günaydınlarrrr:))) herkese güzel bir pazar diliyorum
günaydınnnnnnnn iyi pazarlarrr sanada

günaydınn:)
ne hoşşşş annesinin üzülmesiniide istemezmiş bıdıkkkk hep tekmelesin seni inş.:)
günaydın güzel ve verimli sohbetler yapılmış geçmişi okuyup faydalanayım:)
günaydınnnnnn canımmmmm
günaydınlar güzel anneler ve tatlı minikler :))

günaydınnnnnnnnnnnnnnn sanadaaaaa:)

bu da uyku seti
iç elyafını çıakrıp yün yorgan takabiliirm

internetten buldum resmini

arada sırada bende de oluyor, çalışıyorsan bir de daha zor... neyse ki ben sanat merkezinde çalışıyorum işim ağır değil, güzel bir hamilelik geçiriyorum ama hiç takma kafana, uzan, bir kitap al oku.. sevdiğin bir film izle, kalkma hiç. Sonra birkaç meyva doğra tabağına (yada eşin yapsın ) şımart kendini canım. oflama gülümseyerek bebişini okşa

benim eşim de evde yok, taşınıcaz, ev boyanıyo oraya gitti.
yardıma gelcek kimse de yok nasıl taşıncaksak bakalım..

benim eşim evdeee kızlar ama yok gibi bişi( kapandı odaya derss çalışıyorrrrr üstelik bugün benim doğum günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…