ya benim gene kafam karıştı ama napıcağımı bilemedim. Park yatağı oyun alanı gibide düşünüyorum. Güvenilir olur diye napıcamı bilemedim
[sıze=2]günaydın kızlar bugün pazar ve benim eşim çalışıyo zaten hiç sevmem pazarlarıBiraz enerjim düşük anlıcanız sizler nasılsınız [/sıze]
gunaydın cnm aynen bugun pazar ve esım yıne annesıne gıttı ben yıne annemde kaldım zaten artık kendımı dul kadınlar gıbı hıssedıyorym....
ben park yataklardan aldım 1 sene kadar odamda kalacak sonra yan odaya geçirsemde olur ama şu aşamada bebek odası düşünmüyorum çünkü bi kaç sene sonra napıcam o mobilyaları zamanı geldiğinde odasını en güzel şekilde kuracam kızımın ve uzun seneler o odayı kullanabilcek die düşünüyorum ben park yataklarda çok kullanışlı bide unisex aldım ben kaldırcam nasipse diğer bebeğimede kullancam öle çadır gibide diil bence belki çok uygun olanları öledir ama daha kaliteli bişe bakarsan zaten en pahallısı 250 300 arası oluyo haaa daha pahallsıda var orda markaya para veriyon biraz...
ALLHKOLYLIK VERSIN CNM COK ZOR EV TASIMAKbenim eşim de evde yok, taşınıcaz, ev boyanıyo oraya gitti.
yardıma gelcek kimse de yok nasıl taşıncaksak bakalım..
senin eşinin kulakları bi çekilmeklik oldu bacım yaarica etsen bi haftasonunu beraber geçirelim die belki yola gelir amaaann ne bilim sen gene kendi işini kendin bilirsin bana bakıp bişe yapma sonra tatsızlık olmasında ama eminim bebişiniz doğunca bırakamıcak sizi hep yanınızda kalcak
evetttt işte bende böyle düşünüorum aklı erdiğinde kendi seçsin odasını istiyorum hem modayıda ıskalamamış oluruzama park yatağıda henüz seçemedimsen kara verdin mi foto falan var mı cadicuk
ALLHKOLYLIK VERSIN CNM COK ZOR EV TASIMAK
BENIMDE ZORUMA GIDIO RICA EDIP YANIMDA KALIO OLMASI DUSUNMESI GEREK DICEM AMA ONUN DUSUNMEDİGI TEK SEY BIZIZ AMAN BUDA BENIM IMTIHANIM DIYORUM RABBIM SABIR GUC VERSIN BANA ONADA AKIL FIKIR VERSIN SUAN TEK MUTLULUGUM MELEGIM INS HYRLISYLA KUCAGIMA ALIRIM OZAMN HIC YALNIZ MELEGIM HEP YANIMDA OLURR
merhabalar herkese...........
cuma günü tetanaz aşımızı vurunduk kolum acıyor ve dün bugun hastayım her tarafım ağrıyor.. sizdede böyle halsizlik oldumu.. isim konusuna gelince biz onu hallettik muhammet mustafa olacak inşallah ikisinin de anlamı çok güzel zaten ismin asıl sahibi çok güzel..
evet cok guzel ısım cnm ıns agır gelmez bebege bende ebrar dusunuyodum ama bbge agır gelır dıe korkuyrm bu arada rabıa ısmıde hosuma gıdıo bılemdm babaya bırakmıyorum ısmı zaten hıc bı faydası yok bıze bebek ısmını koymkta dusmuo bnce ona...merhabalar herkese...........
cuma günü tetanaz aşımızı vurunduk kolum acıyor ve dün bugun hastayım her tarafım ağrıyor.. sizdede böyle halsizlik oldumu.. isim konusuna gelince biz onu hallettik muhammet mustafa olacak inşallah ikisinin de anlamı çok güzel zaten ismin asıl sahibi çok güzel..
canım sen de evde oturma hiç al meleğini de birlikte gezmeğe çıkın :) hava kapalı deme hiç giyin güzel bir makyaj yap aynada şöyle bir bak kendine göz atişe yarayacak bak görürsün.. güzel bir kafeye oturun alışveriş yapın vitrinlere bile baksan olur :))[/
ıyı fıkır aslında bebısıme yelek ordum bıttı dugme almata cıkım dolasıyım bıraz alıscaz artık bole olmaya
doğru diyosun canım gece aldığım ani bir kararla odama uygun bir beşik almaya karar verdm sanırım :)
günaydınnnnnnnn iyi pazarlarrr sanadagünaydınlarrrr:))) herkese güzel bir pazar diliyorum
günaydınn:)günaydın kızlar...
Dün gece suksuk ve sevdiğim in mesajlarını okudum, ikisi de gece gece bebeklerinin çok hareketli olduğundan bahsediyordu, ben de kendi kendime neden benimki hareketli değil neden ben hissetmiyorum diye iç geçirdim veeeee 5 dk. geçmeden hayatımın ilk tekmesini yedim, karnımı açtım baktım gözle de görülüyordu, inanamadım. Eşimi de çağırdım ama o gelinceye kadar durdu. Öyle mutlu uyudum ki anlatamam. Benim tekme yemeğe ihtiyacım varmış da haberim yokmuş. Rabbim ne büyüksün, herkese nasip et bu duyguyu.
günaydınnnnnn canımmmmmgünaydın güzel ve verimli sohbetler yapılmış geçmişi okuyup faydalanayım:)
günaydınlar güzel anneler ve tatlı minikler :))
kızlar heskese merhabalar nasılsınız siz ve bebişleriniz. bebişim MAŞALLAH çok iyiama nedense bikaç gündür hiiiç bir sorun olmamasına rağmen enerjim çoook düşük yaaa offlayıp puffluyorum sürekli yaa
kızlar ben bu ürünü almaya karar verdim sonunda, sizin de yorumlarınızı bekliyorum.
3 in 1 Rocker Napper - by Tiny Love - YouTube
günaydın kızlar bugün pazar ve benim eşim çalışıyo zaten hiç sevmem pazarlarıbiraz enerjim düşük anlıcanız sizler nasılsınız
sana da kocaman günaydınnnnn... biz de pek havamız da değiliz...eşim evde ama o da çalışıyo.. özel dersi var.. ben de bu haftaki sınav sorularımı hazırlıyorum...hava da kapalı zaten... bebicik de uyuyor herhal... o bi hareketlere başlasın da keyfimiz gelir yerine...
benim eşim de evde yok, taşınıcaz, ev boyanıyo oraya gitti.
yardıma gelcek kimse de yok nasıl taşıncaksak bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?