2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yok canım çalışmıyorum ama bi kaç gündür dedem hastanede oraya git gel falan dünde annem kardeşim halam kuzenim falan vardı bebişimede alışveriş yaptık biraz kendimi yordum galiba bi kaç gündür aslında hiç bana işte işletmediler ama artık kalabalığı saatlerce dolaşmayı falan kaldıramıyorum galiba yaa o yüzden olsa gerek yoksa halamlar annemler hergün gelsinler severim ben ama tabi hamileliğinde etkisiyle hiçbirşey yoksa bile enerji düşüyo yaa eşimde çalışıyo bugün evdede tek başımayım sıkıcı yaa. hiiiç iş fln yapasım gelmiyo insan bikaç bulaşığı yıkamaya üşenirmi hiç ama yook bende bugün üşengeçlik tavan yaptı...

gunaydın cnm aynen bugun pazar ve esım yıne annesıne gıttı ben yıne annemde kaldım zaten artık kendımı dul kadınlar gıbı hıssedıyorym....

hımmssss neden tek başına gidiyor fıstıkk yaaaa her hafta bu böylemii(( bak ben adanalıyım söyle eşine deki adanalı arkadaşım var seni döver benimle ilgilne beni yanlız bırakmaaa

şimdiden ismiyle yaşasın bebişin annessi inş. içinize sinen güzel bir isim bulursunuzz. Ben nil ve seleni çok beğendim:)))

canım erkekler herşeyi düşünemezler bizim gibi o yetenekleri yok sen itekle biraz bişe olmaz haaa o zamanda aynı şeyi yaparsa sende sallamazsın ama senden böle bi adım bekliyo olabilir kızını meleğini kucağına alınca bende eşinde yanında olacak çoook mutlu bi aile olacaksınız inş inş
geçmiş olsun canım benim aşımdan hiç bişe anlamadım valla oldum ve unuttum aşı oldumu elhamdülillah ama ikincisi nasıl olacak onu bilmiyom inş ilki gibi kolay geçer... isim çok güzel maşallah ama kişiliğine biraz ağır gelebilirmi acaba bide peygamber efendimize (s.a.v) niyetle koyuyosunuz inş ii olur ama isim harika
günaydınnn canımmmmmmmm kendini bugün şımatttttt enerjini yükselttt:)
kendi kendimi şımartamıyom işte bugün pazar ben kocamı istiyom beni o şımartsın

Bebişin ismiyle yaşasın annesiii isimleri çok güzel.
Bu aradaa ilk dozumu oldun ilki biraz kolu halsizleştiriyor. ikincidee öyle olma zinş.

:)) ikinci dozz daha kolay atlatılıyor canım benim öyle oldu ilikinde 3 gün kolumu kıpırdatamadıydım ikincide çok rahat ettim çok şükür.
Şeker yüklememde yapıldı o sinir yaaaaaa glikoz iiçiyorsun bekliyorsun falan püfs

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN canım bebişinle ve eşinle nicee mutlu yıllara İNŞALLAH. bende mayıs doğumluyum ynı burçtanız:) ama üzme kendinii...

ay ayy çok çok teşekür ederimmm canımmm :) ne güzel bu seneki en güzel hediyelerimizi aldık içimizde atan minik bir kalppp :)) ben çok mutluyum çok şükürr, eşim bitirsin dersini ilgilenirrr en azındna akşam beni çıkartırrrr yemeğe falan bende anlayışsızlık yapmayım sizler varsınız hem :)

ayneennn valla eşim yok benimde halim yok iki balkon yıkıcam yarın akşam misafirim var ama yok hiç bişe yapamam havada bi tuhafki bi kararsız halsiz sanki bişe yapacak ama tam karar veremiyo...ama hamile olmasaydım bugün canım daha çok sıkılırdı eminim,yani hamilelikten diil bu halim

sen mutfağa gir hayatım bak işe dalınca neşelinirsin pasta yapp yapıp yee bir dilim ve mutluluk hormunu salgılansın:))).
ay ben sana kolay bir tarif verimmi çok güzel yeni öğrendim cuma günü misafirlerime yaptım herkes çok beğendi.

benim eşim evdeee kızlar ama yok gibi bişi( kapandı odaya derss çalışıyorrrrr üstelik bugün benim doğum günüm

doğum günün kutlu olsun canım...rabbim eşinle bebişinle sana mutlu hayırlı uzun bi ömür yaşatsın inş... çıkart eşini odadan silkele kendine getir bugün benim doğum günüm benimle ilgilen yarın çalışırsın de bekletmesin seni akşama kadar

hoşgeldin :)
maşalah kızına

ay canım benim aminnn inş. çok teşekkür ederim inş. hepimiz yuvamızdaa bebişlerimizle eşlerimizleee mutlu olalım.
:))) tamam birazdann o işlemi yapayım hehe:)

ah kıyamam canım yaa çok haklısınnnn ((( ama bebişler için mutlu olalım onlarında psikoljisini olumsuz etkilemeyelim:))
biz seni şımartırırz.

tamam bakalım şu anda bebişim için mutlu olmaya karar verdim... ben mutluyum ben mutluyum ben mutluyum ayyy canım hadi ver sen tarifi yarında misafirim vardı menüme daha karar verememiştim

akşamı bekleme canım sat kaç olmuş bak bi dürt bencede eşini dersini sonra çalışıversin sizden önemli mi ayol
ayy evet yaa havalarda bi tuhaf bi kaç gündür en sevmediğim hava tipi şöylee bi güneş açsada içimiz açılsa yahu bayılcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…