yok canım çalışmıyorum ama bi kaç gündür dedem hastanede oraya git gel falan dünde annem kardeşim halam kuzenim falan vardı bebişimede alışveriş yaptık biraz kendimi yordum galiba bi kaç gündür aslında hiç bana işte işletmediler ama artık kalabalığı saatlerce dolaşmayı falan kaldıramıyorum galiba yaa o yüzden olsa gerek yoksa halamlar annemler hergün gelsinler severim ben ama tabi hamileliğinde etkisiyle hiçbirşey yoksa bile enerji düşüyo yaa eşimde çalışıyo bugün evdede tek başımayım sıkıcı yaa. hiiiç iş fln yapasım gelmiyo insan bikaç bulaşığı yıkamaya üşenirmi hiç ama yook bende bugün üşengeçlik tavan yaptı...arada sırada bende de oluyor, çalışıyorsan bir de daha zor... neyse ki ben sanat merkezinde çalışıyorum işim ağır değil, güzel bir hamilelik geçiriyorumama hiç takma kafana, uzan, bir kitap al oku.. sevdiğin bir film izle, kalkma hiç. Sonra birkaç meyva doğra tabağına (yada eşin yapsın ) şımart kendini canım. oflama gülümseyerek bebişini okşa
gunaydın cnm aynen bugun pazar ve esım yıne annesıne gıttı ben yıne annemde kaldım zaten artık kendımı dul kadınlar gıbı hıssedıyorym....
şimdiden ismiyle yaşasın bebişin annessi inş. içinize sinen güzel bir isim bulursunuzz. Ben nil ve seleni çok beğendim:)))herkese mutlu pazarlar!! prensesim bu sabah minik pıtıklamalarıyla uyandırdı beni . güzeelll bir kahvaltı yaptık.. sonra eşim bilgisayar oyunları başına ben de forum sitesine göz atayım dedim. amacım isim araştırmak yine -herzamanki gibi- :) eylül anneleri kategorisini görünce heyecanla birkaç mesaj okudum.. benim de bir kızım olacak inşallah.. ortak heyecanımı paylaşacak bir topik bulunca ben de ilk kez biir yorum yapayım dedim. biz daha isme karar veremedik ((ama olsun önümüzde daha zamanımız var..)) babasının seçtiğini ben benim seçtiğimi babası beğenmiyor.. :))) napacağız bilmem şimdilik iki- üç isim ortak listemizde :)) SELEN, MASAL, NİL, AYDAN .. artık isim sitelerinden baka baka ezberledim anlamlarını daherkesin kullandığı isimleri istemiyorum.. eski isimleri de sevmiyorum.. ben 15 gün isimsiz kalmışım :) kızım da öyle olmasın :)))))
canım erkekler herşeyi düşünemezler bizim gibi o yetenekleri yok sen itekle biraz bişe olmaz haaa o zamanda aynı şeyi yaparsa sende sallamazsın ama senden böle bi adım bekliyo olabilir kızını meleğini kucağına alınca bende eşinde yanında olacak çoook mutlu bi aile olacaksınız inş inşBENIMDE ZORUMA GIDIO RICA EDIP YANIMDA KALIO OLMASI DUSUNMESI GEREK DICEM AMA ONUN DUSUNMEDİGI TEK SEY BIZIZ AMAN BUDA BENIM IMTIHANIM DIYORUM RABBIM SABIR GUC VERSIN BANA ONADA AKIL FIKIR VERSIN SUAN TEK MUTLULUGUM MELEGIM INS HYRLISYLA KUCAGIMA ALIRIM OZAMN HIC YALNIZ MELEGIM HEP YANIMDA OLURR
geçmiş olsun canım benim aşımdan hiç bişe anlamadım valla oldum ve unuttum aşı oldumu elhamdülillah ama ikincisi nasıl olacak onu bilmiyom inş ilki gibi kolay geçer... isim çok güzel maşallah ama kişiliğine biraz ağır gelebilirmi acaba bide peygamber efendimize (s.a.v) niyetle koyuyosunuz inş ii olur ama isim harikamerhabalar herkese...........
cuma günü tetanaz aşımızı vurunduk kolum acıyor ve dün bugun hastayım her tarafım ağrıyor.. sizdede böyle halsizlik oldumu.. isim konusuna gelince biz onu hallettik muhammet mustafa olacak inşallah ikisinin de anlamı çok güzel zaten ismin asıl sahibi çok güzel..
kendi kendimi şımartamıyom işte bugün pazar ben kocamı istiyom beni o şımartsıngünaydınnn canımmmmmmmm kendini bugün şımatttttt enerjini yükselttt:)
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN canım bebişinle ve eşinle nicee mutlu yıllara İNŞALLAH. bende mayıs doğumluyum ynı burçtanız:) ama üzme kendinii...benim eşim evdeee kızlar ama yok gibi bişi( kapandı odaya derss çalışıyorrrrr üstelik bugün benim doğum günüm
merhabalar herkese...........
cuma günü tetanaz aşımızı vurunduk kolum acıyor ve dün bugun hastayım her tarafım ağrıyor.. sizdede böyle halsizlik oldumu.. isim konusuna gelince biz onu hallettik muhammet mustafa olacak inşallah ikisinin de anlamı çok güzel zaten ismin asıl sahibi çok güzel..
geçmiş olsun canım benim 2. doz salı günü olacak. ilkinde acı yoktu ki ben iğneden çok korkarım :) sonra biraz ağrı olmuştu ateş halsizlik yapmadı.. inşallah ikincide de öyle atlatırım... şeker yükleme yapılan var mı? ben egepole gidiyorum 5 haziranda randevumuz var hem 4 boyutlu çekilecek hem de şeker yükleme yapılacak... dedim ya iğneden korkuyorum ne yapacağım bilmem?!...
ah kıyamam canım yaa çok haklısınnnnkendi kendimi şımartamıyom işte bugün pazar ben kocamı istiyom beni o şımartsın
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN canım bebişinle ve eşinle nicee mutlu yıllara İNŞALLAH. bende mayıs doğumluyum ynı burçtanız:) ama üzme kendinii...
yok canım çalışmıyorum ama bi kaç gündür dedem hastanede oraya git gel falan dünde annem kardeşim halam kuzenim falan vardı bebişimede alışveriş yaptık biraz kendimi yordum galiba bi kaç gündür aslında hiç bana işte işletmediler ama artık kalabalığı saatlerce dolaşmayı falan kaldıramıyorum galiba yaa o yüzden olsa gerek yoksa halamlar annemler hergün gelsinler severim ben ama tabi hamileliğinde etkisiyle hiçbirşey yoksa bile enerji düşüyo yaa eşimde çalışıyo bugün evdede tek başımayım sıkıcı yaa. hiiiç iş fln yapasım gelmiyo insan bikaç bulaşığı yıkamaya üşenirmi hiç ama yook bende bugün üşengeçlik tavan yaptı...
sen mutfağa gir hayatım bak işe dalınca neşelinirsin pasta yapp yapıp yee bir dilim ve mutluluk hormunu salgılansın:))).ayneennn valla eşim yok benimde halim yok iki balkon yıkıcam yarın akşam misafirim var ama yok hiç bişe yapamam havada bi tuhafki bi kararsız halsiz sanki bişe yapacak ama tam karar veremiyo...ama hamile olmasaydım bugün canım daha çok sıkılırdı eminim,yani hamilelikten diil bu halim
benim eşim evdeee kızlar ama yok gibi bişi( kapandı odaya derss çalışıyorrrrr üstelik bugün benim doğum günüm
herkese mutlu pazarlar!! prensesim bu sabah minik pıtıklamalarıyla uyandırdı beni . güzeelll bir kahvaltı yaptık.. sonra eşim bilgisayar oyunları başına ben de forum sitesine göz atayım dedim. amacım isim araştırmak yine -herzamanki gibi- :) eylül anneleri kategorisini görünce heyecanla birkaç mesaj okudum.. benim de bir kızım olacak inşallah.. ortak heyecanımı paylaşacak bir topik bulunca ben de ilk kez biir yorum yapayım dedim. biz daha isme karar veremedik ((ama olsun önümüzde daha zamanımız var..)) babasının seçtiğini ben benim seçtiğimi babası beğenmiyor.. :))) napacağız bilmem şimdilik iki- üç isim ortak listemizde :)) SELEN, MASAL, NİL, AYDAN .. artık isim sitelerinden baka baka ezberledim anlamlarını daherkesin kullandığı isimleri istemiyorum.. eski isimleri de sevmiyorum.. ben 15 gün isimsiz kalmışım :) kızım da öyle olmasın :)))))
doğum günün kutlu olsun canım...rabbim eşinle bebişinle sana mutlu hayırlı uzun bi ömür yaşatsın inş... çıkart eşini odadan silkele kendine getir bugün benim doğum günüm benimle ilgilen yarın çalışırsın de bekletmesin seni akşama kadar
şimdiden ismiyle yaşasın bebişin annessi inş. içinize sinen güzel bir isim bulursunuzz. Ben nil ve seleni çok beğendim:)))[/QUOTE
teşekkürler, bakalım isim listesi artabilir de :))))) bende bu müşkülpesentlik olunca
hoşgeldin :)
maşalah kızına
şimdiden ismiyle yaşasın bebişin annessi inş. içinize sinen güzel bir isim bulursunuzz. Ben nil ve seleni çok beğendim:)))[/QUOTE
teşekkürler, bakalım isim listesi artabilir de :))))) bende bu müşkülpesentlik olunca
:))) inş. istediğinnn gibi olur.
ah kıyamam canım yaa çok haklısınnnn((( ama bebişler için mutlu olalım onlarında psikoljisini olumsuz etkilemeyelim:))
biz seni şımartırırz.
sen mutfağa gir hayatım bak işe dalınca neşelinirsin pasta yapp yapıp yee bir dilim ve mutluluk hormunu salgılansın:))).
ay ben sana kolay bir tarif verimmi çok güzel yeni öğrendim cuma günü misafirlerime yaptım herkes çok beğendi.
akşamı bekleme canım sat kaç olmuş bak bi dürt bencede eşini dersini sonra çalışıversin sizden önemli mi ayolay ayy çok çok teşekür ederimmm canımmm :) ne güzel bu seneki en güzel hediyelerimizi aldık içimizde atan minik bir kalppp :)) ben çok mutluyum çok şükürr, eşim bitirsin dersini ilgilenirrr en azındna akşam beni çıkartırrrr yemeğe falan bende anlayışsızlık yapmayım sizler varsınız hem :)
ayy evet yaa havalarda bi tuhaf bi kaç gündür en sevmediğim hava tipi şöylee bi güneş açsada içimiz açılsa yahu bayılcazayneennn valla eşim yok benimde halim yok iki balkon yıkıcam yarın akşam misafirim var ama yok hiç bişe yapamam havada bi tuhafki bi kararsız halsiz sanki bişe yapacak ama tam karar veremiyo...ama hamile olmasaydım bugün canım daha çok sıkılırdı eminim,yani hamilelikten diil bu halim
Eki Görüntüle 422850 bu da bnim kızımın yatağı
pembe almadım herşeyi pembe olmasın
turkaz yeşil aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?