2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

iki gündür benim de enerjim düşük. annemin yanındatım, sagolsun gözümün içine bakıyor ama bu enerjinini yükseleceği yok

sağdaki bebek de iki gündür az hareket ediyor- ya da etmiyor gibi geliyor bana. ona da canım sıkıldı. umarım bi sıkıntı yoktur.
salı kontrol var

gunaydın cnm aynen bugun pazar ve esım yıne annesıne gıttı ben yıne annemde kaldım zaten artık kendımı dul kadınlar gıbı hıssedıyorym....
senin eşin de artık ama fazla olmaya başladı haaa neyse bakalım sen de bebişinle gezersin
benim eşim evdeee kızlar ama yok gibi bişi( kapandı odaya derss çalışıyorrrrr üstelik bugün benim doğum günüm

cnm sevdiklerinle beraber sağlıklı, mutlu, huzurlu nice nice yıllara

tamam bakalım şu anda bebişim için mutlu olmaya karar verdim... ben mutluyum ben mutluyum ben mutluyum ayyy canım hadi ver sen tarifi yarında misafirim vardı menüme daha karar verememiştim
maşallahh sanaaa süpersin mutlu ol böylee:))
benim tatlı tarifi amaDD

4 tane elmaa,
1 tk kadar terayağı yada sıvı yağ
2-3 kaşık şeker,
biraz tarçın, bir avuçtan biraz fazlaaa iri dövülmüş ceviz.
2 pakett petibör kakaolu bisküvi,
hazır çikolata sosu.

elmayı rendeleyim bir tencerede tağ, tarçın şeker ile birazz pişirelim altını söndürüp içerisineee bisküvileri kıralımmm kaşıkla yedirleim bu ölçülerde bana 2 paket bisküvi yetti ama az gelrise biraz daha ilave edebilriz cevizleride ilave edelim. biraz soğuyuncaa elimizi yakmasın elimizde ceviz büyüklüğünde toplar yapalım bir borcama koyup dolapta bekletelim servis yaparken küçük kuplara yada dorndurma kaselerine koyaiblirzzz (3 top ) üzerinide servis yaprken hazırladığımız hazır çikolata sosundan gezdirelim.
Ben en süte biraz daha ceviz serpiştirdim çok hafif ve lezzetli bir tatlı oldu.

canım üzme en kendini hareket ediyodur oda mutlaka hiiiç bir sıkıntı yoktur ALLAHIN İZNİYLE hem kontrolünede çok az kalmış hayırlı haberlerle gelirsin inşallah..

kızlar yaa ben göğüslerime hiç dikkat etmemiştim. az önce bir baktım. kahverengi kısım büyümeye başlamış ve ucu da baya çıkmış buraya kadar normal bildiğim kadarıyla ama ucu da sanki yarık yarık mı desem pütür pütür mü desem anlayamadım.belki önceden de öyleydi bilmiyorum ama normal mi ki bilemedim:44::44:

akşamı bekleme canım sat kaç olmuş bak bi dürt bencede eşini dersini sonra çalışıversin sizden önemli mi ayol

hehe tamam geldi zaten mola verdii akşam için organizasyon yapıyoruzz:))
sevgili kayınvalidem aradııı birlikte yemke yiyelim dışarıda diyorrr pehhh eşimle olsam güzel olacaktı ( neysee satmaylaım ayıp olarr dimi

tarçın elma ve ceviz üçlüsüne bayılırım tuttum ben bu tarifi hemen not alacağım tarif defterime hehe:) elma cennetinde olduğum için gerçi pek mevsimi gelmeden elma yemem ama evde buruşuk elmalarımı değerlendirebilirim hihoooytt... sağoool canım eline sağlııık.

inşallah canım, şimdiden ürperiyorum. şeker yüklemeyi glikozdan sonra iki kerede alıyorlar değil mi? yarım saat - 1 saat .. duruma ve kiloya göre 4 doz da alabiliyorlarmış diye duymuştum.....?

kızlarr ben geldımm azcık uzandım uyuyayımm dıe bızım zıllı kızz uuyutmadı pıtpıtt bende kalktım nasıl gecıo pz gununuzz umarım ıyıdırr ..

normal canım normal benim 2. ayda devasa oldular kahverengi kısmı kocaman oldu hatta bazen resmen tabaka tabaka derisi kalkıyo ucuda yarık yarık gibi hatta kopacak gibi minik minik böyle ama hiçbi sıkıntı yok artık göğüslerde hazırlıyo kendini bebişlere:))))

tüüh kayınvalide olmasaydı iyiydi ama neyse artık kayınvalideden ayrıldıktan sonra başbaşa kutlarsınız hehe

annessiii bebiş için oradan süt hazırlanıyorrr normal benceee,aynı pütrlükler ve yarıklar bendede olmaya başaldı. hatta benimkinin uçları ıslak olmaya başladı süt geliyor yavaştann dışarıya çıkmadı ama ıslak ıslakk:)).

ay canım şimdiden afiyet olsunnn, elma mevsimi bitmediki daha DDD hehee benyaptım vallaa:).
süt yumurta olmayınca hala doolabımda varrr birşeycik olmadı.
DD

evet düşünmüş aramış o kadar.

ayy ne bileyim diyorum ya hiç dikkat etmemiştim az önce dikkatimi çektievet evet uçları böyle minik minik pütür pütür gibi.

tşk ederim canım bende yarın yapayım bunu hem misafirlerde yer zaten tanımadım insanlar bakalım nasıl geçecek
ayyy satın canım hemen satın hemde o nerden çıktı yauuu kaynvalideyle doğum günümü kutlanır bi mazeret bulun beraber yarın yiyelim falan diin
teşekkürler. inşlh güzel haberlerle dönerim
inş canım inş hiç bişeciği yoktur eminim sağ tarafın daha keyfine düşkünse ondandır hareketsizliği

inşallah canım, şimdiden ürperiyorum. şeker yüklemeyi glikozdan sonra iki kerede alıyorlar değil mi? yarım saat - 1 saat .. duruma ve kiloya göre 4 doz da alabiliyorlarmış diye duymuştum.....?
bi kere aç karnına kan alıyorlar hemen gilikozu aç karnına içiyorsun canım içtikten bir saat sonra tekrar kan alıyorlar eğer çok yüksek çıkarsa şekerin başka bi gün daha yüksek dozda tekrarlıyorlar gerilme şimdiden benceee...
kızlarr ben geldımm azcık uzandım uyuyayımm dıe bızım zıllı kızz uuyutmadı pıtpıtt bende kalktım nasıl gecıo pz gununuzz umarım ıyıdırr ..
maşallah kızına tü tü tü. dünde biz alışverişe çıktık oğlum maşallah öyle tekmeler attıki sevindi heralde annem babam bana eşya alıyolar diye hehe eve geldik durdu çocuk. alışverişi sevecek baya oğlan haliyle

hım ürperme canımm son demler bunlarr, bende yükelemeden öncee bir kan alındı, birde şeker yüklemeisnden 1 saat sonraaa bir defa daha alındı okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…