2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım ikizlerin mi var? maşallah anneler bir başka canım, biz de altlı üstlü oturuyoruz. Yediğim önümde yemediğim ardımda desem yeridir :))))) enerjin düşükse internetten alışveriş sitelerine bir göz at derim. beğendiğin birşey olursa alırsın, biz bayanlar alışveriş ile ancak şıp diye kendimize geliriz :)) bu arada canını sıkma, sen sıkılınca bebişlerin de sıkılır. Kontrolün salı günü ise içini rahat tut, ya 10 gün sonra olsaydı...? ama içgüdülerini dinle, istersen yarın ara doktorunu.. için rahat etmeyecekse.. bence naz yapıyordur o sağdaki :)

sağolun ya içim rahatladı azıcık kurcalayınca su gibi bişey geliyor evet. bıraktım ben de. korktum daha ellemem

ay canım şimdiden afiyet olsunnn, elma mevsimi bitmediki daha DDD hehee benyaptım vallaa:).
süt yumurta olmayınca hala doolabımda varrr birşeycik olmadı.
DD
tabiki mevsimi bitmedi canım ama biz çocukluktan alışmışız böyle ağacından kopartıp yemeye o yüzden yemeyiz pek ağustos eylül dışında elma. valla yumurtasız olması harika yaa kesinlikle yapacağım hatta salı günü annemlere gideceğiz yarın falan yaparım orayada götürürüm hehe:))))))))

tüüh kayınvalide olmasaydı iyiydi ama neyse artık kayınvalideden ayrıldıktan sonra başbaşa kutlarsınız hehe
hehe olmazzz olurmuu:)) saolsun her defasında hatırlarrrrr geçen ayy eşimin doğum gününde ektik kayınvalidemle kayınpederimi bu defa ekemiyoruzzz. Düşünmeleri aramaları çok güzel ama işte .
:)) bizde kutlamalarr 6 ay önce bitti :)

o zaman seneye çifte kutlama yaparsınız hehehe

afiyet olsun cnaım ben beğeneceğinize eminim gerçektne hoş oluyor.
Ayy nasıl bahane bulucam yawssDD saolsun kociş hafta sonu için biryerler ayarlamış ama bu hafta 19 mayıs dolayısıyla doluymuş otell haftaya gidecekmişizzz DD o sevindirik etti beni hehe.

sağolun ya içim rahatladı azıcık kurcalayınca su gibi bişey geliyor evet. bıraktım ben de. korktum daha ellemem

rahatlasın rahatlasın annesiiii, ama oynaşma memişlerle geçen kızlar bahsediyordu yinee uyarmamak lazımmış Allah korsun erken doğumu tetikliyormuş.

:))))
amasyadamısın fıstık ornaın elmasıı çok meşhurdur dimi.
Tabi o alışkanlık oluncaaa bu dönemlerde yemke istemezsin.
inş. beğenirsiniz canım.

ohhh MAŞALLAH MAŞALLAH ne romantik eşin benimki kuru bi hediye ve kutlamayla sıyırdı hiiç anlamaz özel günmüş yemekmiş hiiiç

olabılır cnmm
hoş geldin canımmmm yerim senin mikkuşunun pıt pıtlarını:)

yee teyzesıı :))

ohhh MAŞALLAH MAŞALLAH ne romantik eşin benimki kuru bi hediye ve kutlamayla sıyırdı hiiç anlamaz özel günmüş yemekmiş hiiiç

ay ay evet düşünmüş olması çok hoşuma gitti.
2 yıldırrr böyleee daha öncesinde çiçek bile görmezdim DD bu durumdan hiç şikayetçi değilim ufacık birşey alsada çok güzel tepki veriyorum o onu şevke getiriyor sanrım.

offf kalkayım bulaşık makinesini boşaltayım çamaşır atayım. kalkmışken yemekte yapayım benim eşimde yok kursa gidiyor. o yokken yapayım o olunca hhiçbişey yapasım gelmiyor
bir uyuşuğum bir uyuşuğum sormayın...cumartesi de çalışıyorum . sadece pazar kalıyor. o günde temzilik mi yapayım dışarı mı çıkayım kendime vakit mi ayırayım anlamıyorum..

bak diyorum seneye mayıs 4 doğum günüm hemen bi hafta sonra anneler günü diyorum oğlun alsın anneler gününde diyo ben niye alcam diyo ayy dediim yaa hiiç düşünce yok sende insan alır oğlunuda birlikte alır hediyeyi diyorum bakalım görcez seneye hehe. birde habire özel gün icat ediyon diyoo.

Ay Allah korusun:))))

yerim vallaaa sana kalmazzsaa karışmam:))

ayy kıyamadım sımdı kuzucummaa kızlar ben dün prımanın 3_6 kg bezınden aldım bı pakett etrafımdakıler erken daha dedılerr ama napım yavas yavas atıcamm koseyee.. akıl karıstıran ınsanları sevmıyorum bıde hacı sakırınn deterjanıylaa dalının bebe yumusatıcısını aldımm ..

yok canım eğirdirliyim ben...

:)))))))) kanal turkte çok güzelll kurabiye yapyor hatunun biri pastanedeki paketli şekkilli kurabiyeler varya biberon,kelebek ay falan olanlardan onlardan yapıyor.
nişanlara düğünlere doğumlara yapaiblrsiniz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…