slm kızlar bişi sorcam mide bulantılarınız nasıl gidiyo benm 4 gündür fena halde hiç bişi yiyemiyorum midem kabul etmez oldu herşeyi çok zormuş ya sizdede oluo mu nasıl engelliosunuz yada azaltıosunuz
slm kızlar bişi sorcam mide bulantılarınız nasıl gidiyo benm 4 gündür fena halde hiç bişi yiyemiyorum midem kabul etmez oldu herşeyi çok zormuş ya sizdede oluo mu nasıl engelliosunuz yada azaltıosunuz
ben devlet hastanesine ilk kez gidicem gebelik için, sizlere herhengi bir test yaptılar mı yoksa sadece ultrasonla mı bakıyorlar? kafam çok karışık :26:
KizLarr bugun bebisimi gordum cok harika bir duyguydu
6+6 tam olarak ve dogum tarihi 11 eylulmus , bizim nisan tarihimiz
kalp atisini dinlemedik ama yakinlastirdi kalbinin attigini izledik bambaska bir duyguydu
rabbim herkese yasatir insallah
Midesi bulanan arkadaşlar ne zamandır mideniz bulanıyor ben şu anda 5+3 deyim hiç midem bulanmıyor.Valla düşünüyorum bir tuaflık varmı diye ama daha cuma günü gördük keseyi evham yapıyorum galiba(Biliyorum herkeste mide bulantısı olacak diye bir şey yok veya daha benim için erkende olabilir ama sanki midemin bulanması gerekiyormuş gibi geliyor onun için soruyorum sizin ne zaman mideniz bulanmaya başladı
Midesi bulanan arkadaşlar ne zamandır mideniz bulanıyor ben şu anda 5+3 deyim hiç midem bulanmıyor.Valla düşünüyorum bir tuaflık varmı diye ama daha cuma günü gördük keseyi evham yapıyorum galiba(Biliyorum herkeste mide bulantısı olacak diye bir şey yok veya daha benim için erkende olabilir ama sanki midemin bulanması gerekiyormuş gibi geliyor onun için soruyorum sizin ne zaman mideniz bulanmaya başladı
merhaba benımde suan 7 haftalık olmam lazım benım de hala bulantım yok bende evham yapıyorum randevum 1 subatta ıınsallah hersey yolunda olur hepımız ıcın saglıkla kucaklarımıza alırız bebecıklerımızı
Ben de 7. haftanın içindeyim ama hiiiiç bulantım yok(
ama evham yapıyorum acaba hersey yolunda mı diye benim hiç bulantım yok kızlar..
sizlerin nasıl_
bende olan farklılık tuvalete daha cok gıdıyor olmamla goguslerımde olan agrı
Ben de 7. haftanın içindeyim ama hiiiiç bulantım yok(
ama evham yapıyorum acaba hersey yolunda mı diye benim hiç bulantım yok kızlar..
sizlerin nasıl_
Ya tatlım dediğim gibi herkeste olacak diye bişey yok ama insan genede düşünüyor.Sen bebeğin kalp atışını duydunmu
evet bende de tuvalete çok sık gitme vardı ama şu iki gündür o da azaldı başkada bişey yok bende
kalp atısını duydunmu sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?