2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

slm kızlar bişi sorcam mide bulantılarınız nasıl gidiyo benm 4 gündür fena halde hiç bişi yiyemiyorum midem kabul etmez oldu herşeyi çok zormuş ya sizdede oluo mu nasıl engelliosunuz yada azaltıosunuz

mrb arkadsım bende 8 haftalık hamileyim benimde miğde bulantım çok oluyo çoğu zaman yediklerimi çıkarıyordum ama şimdi meyveyle bastırıyorum miğde bulantımı alıyor

slm kızlar bişi sorcam mide bulantılarınız nasıl gidiyo benm 4 gündür fena halde hiç bişi yiyemiyorum midem kabul etmez oldu herşeyi çok zormuş ya sizdede oluo mu nasıl engelliosunuz yada azaltıosunuz

Benim de baslarda olmuyordu ama yeni yeni basladı.Yemek pişiremiyorum.Allahtan eşimin elinden geliyor da yemeklerimizi o yapıyor.Ekmek arası azıcık peynir atıveriyorum agzıma biraz iyi geliyor.Tatlı şeyler yiyemiyorum canım sürekli eksi eksi seyler istiyor.Ama yaparken bulanıyorum

mrb bende aranıza yeni katıldımm..bende 7.haftanın ıcındeyım ama ole aman aman bır belırtım yok..henuz goremedık o yuzden cok endıselıyım..

şekersiz sakız iyi geliyor bana. meyve de bastırıyor. tabii bir de klasik çözüm çubuk kraker var ama beni bıktırıyor. uzun süre yiyemiyorum.

ben devlet hastanesine ilk kez gidicem gebelik için, sizlere herhengi bir test yaptılar mı yoksa sadece ultrasonla mı bakıyorlar? kafam çok karışık :26:

KizLarr bugun bebisimi gordum cok harika bir duyguydu
6+6 tam olarak ve dogum tarihi 11 eylulmus , bizim nisan tarihimiz
kalp atisini dinlemedik ama yakinlastirdi kalbinin attigini izledik bambaska bir duyguydu
rabbim herkese yasatir insallah

Hadi gözünüz aydın.Hersey böyle yolunda gider insallah.Bana birsürü tahlil yaptılar, 5 tüp kan verdim bir de idrar testi yaptılar. Çok şükür hiçbir sorun yok.Evde kedilerim var onlara da test yapıldı Bizi tehdit edecek hiç bişi yok çok şükür.Bebişimin kalp atışlarını da gördük bugun tam 7 haftalıgız ultrasona göre.Benimkinin dogumu da 10 eylül görünüyor.Evlendigimiz gün

Son düzenleme:

tuzlu çubuk galata tarzı şeyler dene meyve sulu fazla yeme katı yemeye çalış

herkes için hayırlıısı olsun ıns..bende bı gorseydım allahın ıznıyle kazasız belasız...doktor 31 ocaga randevu verdı..benımde 7.hafta

Midesi bulanan arkadaşlar ne zamandır mideniz bulanıyor ben şu anda 5+3 deyim hiç midem bulanmıyor.Valla düşünüyorum bir tuaflık varmı diye ama daha cuma günü gördük keseyi evham yapıyorum galiba(Biliyorum herkeste mide bulantısı olacak diye bir şey yok veya daha benim için erkende olabilir ama sanki midemin bulanması gerekiyormuş gibi geliyor onun için soruyorum sizin ne zaman mideniz bulanmaya başladı

Benim öğrenene kadar miğdem bulanmıyordu ve hiç bi belirtisi yoktu ama öğrendikten sonra sanırım pikolojik olarak miğde bulantım biraz biraz başladı.

valla al benden de o kadar...bende suphe eder oldum kendımden..ole aman aman bı bulantı bısı yok..psıkolojık olma durumu cok yuksek ama

merhaba benımde suan 7 haftalık olmam lazım benım de hala bulantım yok bende evham yapıyorum randevum 1 subatta ıınsallah hersey yolunda olur hepımız ıcın saglıkla kucaklarımıza alırız bebecıklerımızı

Ben de 7. haftanın içindeyim ama hiiiiç bulantım yok (
ama evham yapıyorum acaba hersey yolunda mı diye benim hiç bulantım yok kızlar..
sizlerin nasıl_

sızınle de durumumuz aynı...banada saglık ocagı gebesınız dedı ıdrar tahlılınden sonra fakat henuz dra gıtmedım..aradım dr erken daha dedı 31 ocak randevum ıns bı aksılık cıkmaz..

ama evham yapıyorum acaba hersey yolunda mı diye benim hiç bulantım yok kızlar..
sizlerin nasıl_

Ya tatlım dediğim gibi herkeste olacak diye bişey yok ama insan genede düşünüyor.Sen bebeğin kalp atışını duydunmu

sizlerin nasıl_

Kızlar Çok şükür bende bugün bebişin kalp atışlarını duydum ve gördüm, doktor daha konuşmadan aaa kalbi var diye heyecanlandım, çok güzeldi ya,inşallah Allah bekleyenlerede göstersin hayırlısıyla, normalde bugun 7+1 ım doktor bebegın 6+2 oldugunu söyledı, önemlı olan onun düzenli büyümesi dedi aranızda bebegı takvımden bıraz daha sonra buyuyen varmı acaba? sanırım 9 ay hep böyle tedirginlikle geçecek

Ya tatlım dediğim gibi herkeste olacak diye bişey yok ama insan genede düşünüyor.Sen bebeğin kalp atışını duydunmu

Yok canım duymadık daha gecen hafta cars. gittiğimde 6 haftalıktım duymadık.
bu cuma gidecegim yine netten hesaplamama göre tam 7 haftalık olacagım inşallah duyarıım siz ne zaman duydunuz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…