2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ay benimde çamaşır var atılacak ev süpürülecek dün oğluma eşyalar almıştık onlar yerleşecek eğer bi kalkarsam bütün işimi bitirmeden oturamam ama o ilk hareket bi gelsee..

kızlarr ben geldımm azcık uzandım uyuyayımm dıe bızım zıllı kızz uuyutmadı pıtpıtt bende kalktım nasıl gecıo pz gununuzz umarım ıyıdırr ..
maşallah maşallah kızının pembiş pıtpıtlarına benim kocam yok benim pazarım ii geçmiyo havada bi tuhaf öle işte ama az önce kzım için mutlu olmaya karar verdim
sütmü geliyo hakettenmi ben daha hiç öle bişeye denk gelmedim çok büyüdüler koyulaştı ama en son fark ettim koyu kısımlarının daha koyu bi haleyle çevrelenmiş olması

haaaa daha sonra yalnız otelde bi kutlama varsa kayınvalideye bu akşamlık okey :129:

:)))))))) kanal turkte çok güzelll kurabiye yapyor hatunun biri pastanedeki paketli şekkilli kurabiyeler varya biberon,kelebek ay falan olanlardan onlardan yapıyor.
nişanlara düğünlere doğumlara yapaiblrsiniz dedi.

bende becerebilirsem o kurabiyelerden yapıp mevlütte vermeyi düşünüyorum misafirlere yapamazsamda yaptıracağım artık halam bi ara ev yemekleri yapan bi yerde çalışmıştı orada öğrenmiş ama hiiç yapmamış inşallah becerebiliriz tek tek jelatin poşete koyup mavi kurdelayla bağlayıp bebek mevlüdüne gelenlere vermek istiyorum inşallah başarırım...

aynen canım yaaa bir pazar günüm tatil benimde( ama sağlık olsun ben sadece yemek ve çamaşır için vakit ayırıyorum onun dışında dinleniyorum hıhh.
bu erkekler ah ah çok fenalar işlerine geldiği herşeyyyi yorumluyorlar. oğlişin geliyorrrrrr annesi o unutma seni.
hımss cnaım al ama çok almaaa hemen büyüdükleri için artıl kalıyormuş bir iki paket olsun.
Stok yapan bir arkadaşım söylemişti bezde stok yapmak mantıklı değilmi kaldı elimde patladı demişti.
ıslak mendil çok işine yaramış onun.

söyleme en iyisi kimseye cnm. kimsenin hevesini kırmasına izin verme.. ben daha hiçbirşey alamadım haziran da başlayacağım ama alsam da söylemeyeceğim kimseye. her kafadan bir ses çıkıyor. hevesini kırıyorlar insanın senin heyecanlı olduğun içinin kıpır kıpır olduğunu anlamıyorlar. en yakınların bile anlamıyor

evet evet benim bu durm çok hoşuma gitti:))) bebişim için Allahımvucudumu hazırlıyor diye dua edip durdum.

yaa varmış DD o yüzden sesimi çıkarmıyorum hehe.

çok güzel gözküyorlarrrrrrr ama çok emekli yaaaaaaaa ben uğraşamam yüreğim elvermezz sıkılırım.
ama böyle birşey eşrbetlee ne hoş olurrrr ay özendim biryandna şerbet içiyor biryanda kurabiyeleri yiyor ohh.
:))
Dediğin gibi yaptıralım bencede.

kızlarr benim miniksıkıldı sanırım çok fena kıpraşıyorr kalkıp biraz dolaşayımm öptüm hepinizii gelirim yine

ewt hevesımı kırıolar annem ve kayınvalıdem bılee aynı bısey aldımm bebege desemm ne acelen varr neden kucuk kıyafet alıosun dıolarr . bebek hemen buyuyoo dıeee kucukken cıplak mı kalıcakk hıc heveslıdır kırmayalım dıyen yokk canımı sıkkıolarr ..herkez bı akıl verme derdındee.. yaa bırakındaa ıstedıgımı alayımmmmmmmmmmmm.. dun bı paket bez aldık dıe kayınvalıde demedıgı kalmadıı .. ne acelem varmıss bıde bızımm eve yakın market yokk oyuzdende almaya calısyorum eksıklerımı bır an once bebekle carsıyaa ınemem ama anlayan kımmm

ay benimde çamaşır var atılacak ev süpürülecek dün oğluma eşyalar almıştık onlar yerleşecek eğer bi kalkarsam bütün işimi bitirmeden oturamam ama o ilk hareket bi gelsee..
evet evet o ikl adım çok önemli. kaktım mı bitirip otoruyorsun zaten))
aynen canım yaaa bir pazar günüm tatil benimde( ama sağlık olsun ben sadece yemek ve çamaşır için vakit ayırıyorum onun dışında dinleniyorum hıhh.

iyi yapıyorsun cnm. sağlığından önemli değil tabii ki

ayy evet kadın yedi gözümün önünde hehe:) böyle bardaklarıda süslemeyi düşünüyorum maviş maviş kurdelalarla yanındada kurabiyeler ayy çok güzel yaa. içimde hiçbirşey kalmasın istiyorum oğlumun doğumunda tabiki ilk doğumum. bazı şeyler çook içime oturduğu için oğlum doğunca herşeyi yapacağım kimseeenin engel olmasına izin vermeyeceğim doğrusu şekeriymiş kurabiyesiymiş süsleriymiş herşeyi yapacağım tabi öncellikle rabbim sağ salim evlatlarımıza kavuştursun bizleri.

amaaan üzme canım kendini boşver her kafadan bi ses çıkıyo bi paket bezden ne olacakki yaa sanki dünyanın sonu sonuçta on paket alıp yığmamışsın yani telef olmaz bi paket bez hayret yaa..
evet evet o ikl adım çok önemli. kaktım mı bitirip otoruyorsun zaten))galiba ilk adımı atmak üzereyim hehe:)))))

iyi yapıyorsun cnm. sağlığından önemli değil tabii ki

evet tecrübeliler doğru da söylüyorlardır. tamamen iyi niyetliler tabii ki ama işte bizimkide heyecan, heves...mesela benim de eylül sonuna geliyor. 0-3 ay çok almak istemiyorum ama yıkayıp kurutmak sorun olabilir.kararsız kalıyorum yani ne yapsam diye. yine de dediğim gibi söylemeyeceğim kimseye alışveriş yapıyorum diye. alıp alıp koyacağım kenara. ne yapayım.

bende bundan sonra aldıklarımı sölemıyccemm en ıyısı alıp alıp kenara koymak ..

benim eşim evdeee kızlar ama yok gibi bişi( kapandı odaya derss çalışıyorrrrr üstelik bugün benim doğum günüm
canımm doğum günün kutlu olsuun :) rabbim bebişin eşin ve sana bir ömür sağlık sıhat versin.. ömrün hayırlı olsunn..

canım sen bakma kimseye.. şurda bikaç hafta daha geçtimi Allah göstermesinde erken doğum da olabiliyor.. rabbim tek vermesinde hazırlıklı olman lazım tabiki.. al al koy vallah boşweeeer.. :19.

kızlar ya birisi benim msn ve facebook hesaplarımı hacklemiş. Ne islerine yarayacak bilmiyorum ama acayip sinir oldum.Birsürü kişi ile bagım koptu..bütün faturalar, ekstreler o hesaba geliyordu..Ugras dur işin yoksa

benim eşim evdeee kızlar ama yok gibi bişi( kapandı odaya derss çalışıyorrrrr üstelik bugün benim doğum günüm
dogum gunun kutluolsun canm mlgnl nıce nıce mutlu yıllra
hımmssss neden tek başına gidiyor fıstıkk yaaaa her hafta bu böylemii(( bak ben adanalıyım söyle eşine deki adanalı arkadaşım var seni döver benimle ilgilne beni yanlız bırakmaaa
he hep bole cnım aman odun odun anlamz bısıden msj atıyorum ne merak edıon ıyım ıste dıo cvp bıle yazmıo salak

yanında yatırma tabiki canım

Valla sepet kullanışlı olmasından çok şirin ve tatlı görünüyor sepet mi park yatak mı diye düşünüyosanız
park yatağın ömrü daha uzun,ama 6 ay yanımda takılır sonra odası var oraya geçiririm diyosanız sepette olabilir.
Ama bi süre oda yapamam diyosanız park yatak alın derim

Benim kuzenimin kızının sepeti vardı ben ondan ödünç almıştım annemler de içini pembe,tüllü,kurdelalı falan çok güzel süslemişlerdi
ben 3 ay sepet kullanıp geri iade ettim sonrasında park yatağa geçtik 2 yaşına kadar park yatakta yattı 2 yaşında oda yaptık kuşuma

selam güzel yurdum güzel annişleri nasılsınız bakalım bende iyi gibiyim çünkü sabah evde ayağım kaydı düştüm ve çok tedirgin oldum umarım bi sıkıntı olmaz. bu arada dün renkli usgye girdim ve herşeyimiz normal çıktı ben tarama testlerini yaptırmadığım için oldukça heyecanlı ve gergindim ama korktuğum başımıza gelmedi şükür popişini dönmüştü çok uğraştık yüzünü göstermedi çikolata falan yiyip tekrar girdim sadece yan dönmüş tek gözü görünüodu dr çok uğraştı ara ara döndü bebeğim ama ağzını açtığı anı gördüm ve işaret parmağıyla sus işareti yaptı yaa drumuz biraz fazla konuşuodu ama ben sadece bebeğimi izledim ya ne kadar güzel bişeymiş şükürler olsun sürekli resmine bakıorum çünkü görmediğim zamanlarda inanılmaz özlüorum keşke babamızda yanımızda olsaydı ama o şehir dışında eğitim görüo hadi ilk rsmimizi de koyup cici teyzelerimizle paylaşalım usg kağıdından çekip koyduğum için çok net deil idare ediverin artık hee b u arada adı buğlem olsun istiorum anlamı cenneti müjdeleyen melek demek ama babamız pek sıcak bakmıo.ayyyy ne geveze oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…