benim eşim evdeee kızlar ama yok gibi bişi( kapandı odaya derss çalışıyorrrrr üstelik bugün benim doğum günüm
Bebişin ismiyle yaşasın annesiii isimleri çok güzel.
Bu aradaa ilk dozumu oldun ilki biraz kolu halsizleştiriyor. ikincidee öyle olma zinş.
benim eşim de evde yok, taşınıcaz, ev boyanıyo oraya gitti.
yardıma gelcek kimse de yok nasıl taşıncaksak bakalım..
ya benim gene kafam karıştı ama napıcağımı bilemedim. Park yatağı oyun alanı gibide düşünüyorum. Güvenilir olur diye napıcamı bilemedim
ALLHKOLYLIK VERSIN CNM COK ZOR EV TASIMAK
BENIMDE ZORUMA GIDIO RICA EDIP YANIMDA KALIO OLMASI DUSUNMESI GEREK DICEM AMA ONUN DUSUNMEDİGI TEK SEY BIZIZ AMAN BUDA BENIM IMTIHANIM DIYORUM RABBIM SABIR GUC VERSIN BANA ONADA AKIL FIKIR VERSIN SUAN TEK MUTLULUGUM MELEGIM INS HYRLISYLA KUCAGIMA ALIRIM OZAMN HIC YALNIZ MELEGIM HEP YANIMDA OLURR
merhabalar herkese...........
cuma günü tetanaz aşımızı vurunduk kolum acıyor ve dün bugun hastayım her tarafım ağrıyor.. sizdede böyle halsizlik oldumu.. isim konusuna gelince biz onu hallettik muhammet mustafa olacak inşallah ikisinin de anlamı çok güzel zaten ismin asıl sahibi çok güzel..
benim eşim evdeee kızlar ama yok gibi bişi( kapandı odaya derss çalışıyorrrrr üstelik bugün benim doğum günüm
iki gündür benim de enerjim düşük. annemin yanındatım, sagolsun gözümün içine bakıyor ama bu enerjinini yükseleceği yok
sağdaki bebek de iki gündür az hareket ediyor- ya da etmiyor gibi geliyor bana. ona da canım sıkıldı. umarım bi sıkıntı yoktur.
salı kontrol var
kızlar yaa ben göğüslerime hiç dikkat etmemiştim. az önce bir baktım. kahverengi kısım büyümeye başlamış ve ucu da baya çıkmış buraya kadar normal bildiğim kadarıyla ama ucu da sanki yarık yarık mı desem pütür pütür mü desem anlayamadım.belki önceden de öyleydi bilmiyorum ama normal mi ki bilemedim:44::44:
cnm Allah kolaylık versin. geçen sene taşınacağmız zaman eşim çok kızmıştı bana herşeyi koliledim sardım şirket yapıcak ne gerek var yoruyorsun kendini falan diye. ama iyiki yapmışım. şirket kocaman fıçı gibi sepetlr getiriyor hiçbişeye sarma falan yok direk onun içine koyuyor birkaç parçam kalmıştı öyle üstüste basmış getirmişler. iki büyük tencerem ve kırlentlerimde kayboldu kimsenin günahını almak istemiyorum neyse. Yerleştirmeye kadın alırsın hem temizler hem yerleştirirsin kendini yorma
Benim de taşınma problemim var, haftaya herşeyimi kendim kolilere yerleştireceğim ben de şirketlere pek güvenmiyorum bir de uzun yolculuk garantiye almak en güzeli, biraz yorulacağız ama yapacak bişey de yok
kızlar bugün çamarır katla yerleştir bazı rafları değiştir derken öyle yoruldum ki. sonra hadi yemeğide yapıyım temelli dedim. yemeği yaparken tansiyonum mu düştü yorgunluktan halsizledimmi anlamadım çok kötü oldum. rahmimde kasılmalarmı desem aşağıda doğru bişey bastırıyormuş gibi zaten sabahtan beri belimde ağrıyordu hemen uzandım. yemek yiyip ayaklaımı uzattım kendime yeni yeni geldim burayı okudukçada unutuyorum kendimi iyi oluyor.
ütü yapmam lazım ama kociş yapar artık kendimi iyi hissetmezsem ne yapıyım , sizinde beliniz ağrıyormu kızlar?? yada yorulduğunuzda sancı gibi ağrılarınız oluyormu
teyzeleri bu arada kızıma koymak istediğim ismi yazdım dün kimse bişey demedi:-(
kızıma "aslı" ismini düşünüyorum teyzeleri
siz nereye canım,
biz de ağustos sonu yani tam bebeği beklediğimiz ara
Ankaraya taşınıcaz:44:
ben de toparlanmaya temmuzda başlicam,şirket ne kadar topluyor dense de
el sürmeden olmaz ben de herşeyimi kolilemeyi düşünüyorum
onlar da gelip mobilyayı söküp taşısınlar
Mihraceee HAPPY BIRTHDAY şekeriiiimmmmmmmmmmmmm
siz nereye canım,
biz de ağustos sonu yani tam bebeği beklediğimiz ara
Ankaraya taşınıcaz:44:
ben de toparlanmaya temmuzda başlicam,şirket ne kadar topluyor dense de
el sürmeden olmaz ben de herşeyimi kolilemeyi düşünüyorum
onlar da gelip mobilyayı söküp taşısınlar
Mihraceee HAPPY BIRTHDAY şekeriiiimmmmmmmmmmmmm
canım ikizlerin mi var? maşallahanneler bir başka canım, biz de altlı üstlü oturuyoruz. Yediğim önümde yemediğim ardımda desem yeridir :))))) enerjin düşükse internetten alışveriş sitelerine bir göz at derim. beğendiğin birşey olursa alırsın, biz bayanlar alışveriş ile ancak şıp diye kendimize geliriz :)) bu arada canını sıkma, sen sıkılınca bebişlerin de sıkılır. Kontrolün salı günü ise içini rahat tut, ya 10 gün sonra olsaydı...? ama içgüdülerini dinle, istersen yarın ara doktorunu.. için rahat etmeyecekse.. bence naz yapıyordur o sağdaki :)
ewt hevesımı kırıolar annem ve kayınvalıdem bılee aynıbısey aldımm bebege desemm ne acelen varr neden kucuk kıyafet alıosun dıolarr . bebek hemen buyuyoo dıeee kucukken cıplak mı kalıcakk hıc heveslıdır kırmayalım dıyen yokk canımı sıkkıolarr ..herkez bı akıl verme derdındee.. yaa bırakındaa ıstedıgımı alayımmmmmmmmmmmm.. dun bı paket bez aldık dıe kayınvalıde demedıgı kalmadıı .. ne acelem varmıss bıde bızımm eve yakın market yokk oyuzdende almaya calısyorum eksıklerımı bır an once bebekle carsıyaa ınemem ama anlayan kımmm
bende kendimi biraz yorayım kasıklarım ve belim fena şekilde ağrıyo bence sende dikkatli ol boşver ütüyü falan aman çook yorma kendini. aslı bence gayet güzel bi isim yakışır minik meleğinekızlar bugün çamarır katla yerleştir bazı rafları değiştir derken öyle yoruldum ki. sonra hadi yemeğide yapıyım temelli dedim. yemeği yaparken tansiyonum mu düştü yorgunluktan halsizledimmi anlamadım çok kötü oldum. rahmimde kasılmalarmı desem aşağıda doğru bişey bastırıyormuş gibi zaten sabahtan beri belimde ağrıyordu hemen uzandım. yemek yiyip ayaklaımı uzattım kendime yeni yeni geldim burayı okudukçada unutuyorum kendimi iyi oluyor.
ütü yapmam lazım ama kociş yapar artık kendimi iyi hissetmezsem ne yapıyım , sizinde beliniz ağrıyormu kızlar?? yada yorulduğunuzda sancı gibi ağrılarınız oluyormu
teyzeleri bu arada kızıma koymak istediğim ismi yazdım dün kimse bişey demedi:-(
bu da aldıgım gömlek.
kızlar ya birisi benim msn ve facebook hesaplarımı hacklemiş. Ne islerine yarayacak bilmiyorum ama acayip sinir oldum.Birsürü kişi ile bagım koptu..bütün faturalar, ekstreler o hesaba geliyordu..Ugras dur işin yoksa
3 penye 1 polar 1 adet örgü battaniye
3 adet 0-3 ay çıtçıtlı body
5 adet 3-6 ay çıtçıtlı body
3 adet 6*9 ay çıtçıtlı body
3 adet iç zıbın
2 adet 0-4 ay ayaksız alt üst takım
1 adet 0-3 ay ayaksız alt
2 adet 0-3 ay ayaklı alt
1 adet 3-6 ay ayaklı alt
1 adet 6-9 ay ayaklı alt
3 adet 3-6 ay komple çıtçıtlı ayaklı tulum
1 adet 6-9 ay komple çıtçıtlı ayaklı tulum
1 adet uyku tulumu 3 aydan sonrası için
2 adet şapka
1 adet eldiven
3 adet çorap
6 adet ağız bezi
2 adet önlük
1 adet kundak
işte kızlar aldıklarım bunlar sizce eksik olanlar neler yeterli olanlar neler fikir verirmisiniz. bi poşet dolusu kıyafetde kuzenim almış ama neler aldığını bilmiyorum henüz...
seni çok iyi anlıyorum ben hareketlerini hissetmediğimde çok endişeleniyorum ne yapıcamı şaşırıyorum genelde sabahları az hareket ediyor okulda hele hiç hissetmiyorum. sıkıntı yoktur cnm ama okadar çok okudum ki son aylara kadar hep farklılaşıyormuş hareketleri aslında soğuk kanlı olmamız lazım.
cnm aynen benim göğsümde öyle hatta kahverengi çemberin olduğu yer pul pul ve deli gibi kaşınıyor gerçi bu aralar çokda su içiyorum ama ona rağmen hart hart kaşıyorum ya. doktora gittiğimde haziranın ilk hafası söyliycem bakalım.
kızlar bugün çamarır katla yerleştir bazı rafları değiştir derken öyle yoruldum ki. sonra hadi yemeğide yapıyım temelli dedim. yemeği yaparken tansiyonum mu düştü yorgunluktan halsizledimmi anlamadım çok kötü oldum. rahmimde kasılmalarmı desem aşağıda doğru bişey bastırıyormuş gibi zaten sabahtan beri belimde ağrıyordu hemen uzandım. yemek yiyip ayaklaımı uzattım kendime yeni yeni geldim burayı okudukçada unutuyorum kendimi iyi oluyor.
Ben Sivasa atandım yeni, haziran 15e kadar taşınacağımızı düşünüyorum, eşim, eş durumundan kendi tayini için uğraşıyor ne zaman yaptırırsa o zaman eşyaları taşıyacağız, ben 4 haziran da görev başı yapıyorum, ama bu ayın 28 inde imza için atandığım ilçeye gideceğim o zamanda evi tutarız eşimle, sonra ben il de 40 günlük seminerlere katılacağım bu esnada eşim herşeyi halletmeye çalışacak, taşınmanın tüm yükü onun üstünde yani...
senin kvlde bir, geçen gün bi arakdaşa cümbür cemaat gece yarısı baskını yapan iki..Diyorum ya kayınvalidem şu an bizde
taşınmaya tekrar gelirmi bilmem,zaten gelmesini de istemiyorum sinir oluyorum
Slm kızlar ben geldim maşallah ne çok yazmışsınız 1 saattir okumaya çalışıyorum
Bu arada benimde 75 olan göğüslerim 90 oldular ve mavi damarlar iyice çıktı.Eşime dalga konusu oldum ben istedim bir göz Allah verdi iki göz deyip duruyorKayınvalidemin yanında bile dalga geçiyo benimle
bende kendimi biraz yorayım kasıklarım ve belim fena şekilde ağrıyo bence sende dikkatli ol boşver ütüyü falan aman çook yorma kendini. aslı bence gayet güzel bi isim yakışır minik meleğine
ayy gömleğin pek güzelmiş ama pahalı sanki:44:
Slm kızlar ben geldim maşallah ne çok yazmışsınız 1 saattir okumaya çalışıyorum
Bu arada benimde 75 olan göğüslerim 90 oldular ve mavi damarlar iyice çıktı.Eşime dalga konusu oldum ben istedim bir göz Allah verdi iki göz deyip duruyorKayınvalidemin yanında bile dalga geçiyo benimle
haydaa geçmiş olsun yau
hastane çıkışı adlınız m?
penye yelek- hırka?
umarım.. ikizlerin biri daha az hareket edermiş diye teselli ediyorum kendimi.
göğüsler kaşındıkça krem sürüyorum ben de
aslı güüzel isim. :) güzel günlerde büyüsün kuzun.
ben de yeni isimleri sevimiyorum. ne eski ne yen. her devre uygun kasmayan isimler tercihim
bahsettiğin şikyatler bende de çok oluyor.
enerjiyi paylaştırıyorum artık, ya yemek ya ütü mesela. ikisi aynı anda degil
oy oy . allah kolaylık versin size
senin kvlde bir, geçen gün bi arakdaşa cümbür cemaat gece yarısı baskını yapan iki..
benimki uzakta olmasına ragmen bana yetiyor asap bozmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?