2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bebişin ismiyle yaşasın annesiii isimleri çok güzel.
Bu aradaa ilk dozumu oldun ilki biraz kolu halsizleştiriyor. ikincidee öyle olma zinş.

evet ilk dozu vurundum. beni baya bir sarstı.. geçecek inşallahh.. ebe tetanoz aşısının şu anki en ağır aşı olduğunu söyledi normalmıiş acıtması falan..

benim eşim de evde yok, taşınıcaz, ev boyanıyo oraya gitti.
yardıma gelcek kimse de yok nasıl taşıncaksak bakalım..

cnm Allah kolaylık versin. geçen sene taşınacağmız zaman eşim çok kızmıştı bana herşeyi koliledim sardım şirket yapıcak ne gerek var yoruyorsun kendini falan diye. ama iyiki yapmışım. şirket kocaman fıçı gibi sepetlr getiriyor hiçbişeye sarma falan yok direk onun içine koyuyor birkaç parçam kalmıştı öyle üstüste basmış getirmişler. iki büyük tencerem ve kırlentlerimde kayboldu kimsenin günahını almak istemiyorum neyse. Yerleştirmeye kadın alırsın hem temizler hem yerleştirirsin kendini yorma

ya benim gene kafam karıştı ama napıcağımı bilemedim. Park yatağı oyun alanı gibide düşünüyorum. Güvenilir olur diye napıcamı bilemedim

canım araştırıp en aklına yatanı alırsın zaten daha var 7. ayın sonunda alınsa yeter o tarz şeyler daha vakit var.

cnm ya( kıyamam . üzme kendini erkekler kimi zaman çok duyarsız olabiliyorlar, arkadaşların dediği gibi ede oturma sende çık yürü kafanı dağıt.

cnm ismi çok güzel anlamlı Allah hayırlı etsin inş.

benim eşim evdeee kızlar ama yok gibi bişi( kapandı odaya derss çalışıyorrrrr üstelik bugün benim doğum günüm

cnm doğum günün ktlu olsun, Allah nicelerini evladınla yaşamanı nasip etsin. Belki süpriz yapıcaktır üzme kendini .

seni çok iyi anlıyorum ben hareketlerini hissetmediğimde çok endişeleniyorum ne yapıcamı şaşırıyorum genelde sabahları az hareket ediyor okulda hele hiç hissetmiyorum. sıkıntı yoktur cnm ama okadar çok okudum ki son aylara kadar hep farklılaşıyormuş hareketleri aslında soğuk kanlı olmamız lazım.

cnm aynen benim göğsümde öyle hatta kahverengi çemberin olduğu yer pul pul ve deli gibi kaşınıyor gerçi bu aralar çokda su içiyorum ama ona rağmen hart hart kaşıyorum ya. doktora gittiğimde haziranın ilk hafası söyliycem bakalım.

Benim de taşınma problemim var, haftaya herşeyimi kendim kolilere yerleştireceğim ben de şirketlere pek güvenmiyorum bir de uzun yolculuk garantiye almak en güzeli, biraz yorulacağız ama yapacak bişey de yok

kızlar bugün çamarır katla yerleştir bazı rafları değiştir derken öyle yoruldum ki. sonra hadi yemeğide yapıyım temelli dedim. yemeği yaparken tansiyonum mu düştü yorgunluktan halsizledimmi anlamadım çok kötü oldum. rahmimde kasılmalarmı desem aşağıda doğru bişey bastırıyormuş gibi zaten sabahtan beri belimde ağrıyordu hemen uzandım. yemek yiyip ayaklaımı uzattım kendime yeni yeni geldim burayı okudukçada unutuyorum kendimi iyi oluyor.

ütü yapmam lazım ama kociş yapar artık kendimi iyi hissetmezsem ne yapıyım , sizinde beliniz ağrıyormu kızlar?? yada yorulduğunuzda sancı gibi ağrılarınız oluyormu

teyzeleri bu arada kızıma koymak istediğim ismi yazdım dün kimse bişey demedi:-(
kızıma "aslı" ismini düşünüyorum teyzeleri

Benim de taşınma problemim var, haftaya herşeyimi kendim kolilere yerleştireceğim ben de şirketlere pek güvenmiyorum bir de uzun yolculuk garantiye almak en güzeli, biraz yorulacağız ama yapacak bişey de yok

siz nereye canım,
biz de ağustos sonu yani tam bebeği beklediğimiz ara
Ankaraya taşınıcaz:44:
ben de toparlanmaya temmuzda başlicam,şirket ne kadar topluyor dense de
el sürmeden olmaz ben de herşeyimi kolilemeyi düşünüyorum
onlar da gelip mobilyayı söküp taşısınlar

Mihraceee HAPPY BIRTHDAY şekeriiiimmmmmmmmmmmmm

Ne ütüsü canım yorma kendini sakın
tabiki çok yorulunca hem bel hem de bacaklarım kopuyor benim de

Aslı tam benim tarzım ne çok gündemde ne de çok klasik bi isim
Benim bıdışımın adı da Ayça adlarıyla yaşasınlar

Agustos sonu cok yorucu olmasın senin icin? Hem doguma cok yakın hem bir cocukla hem sıcaklar valla kolay gelsin simdiden, zamanlaması kötü denk gelmis ama mecbur olmasan daha once hallederdin mutlaka. büyüklerden yardım edebilecek durumda olan vardır insallah.

Ben Sivasa atandım yeni, haziran 15e kadar taşınacağımızı düşünüyorum, eşim, eş durumundan kendi tayini için uğraşıyor ne zaman yaptırırsa o zaman eşyaları taşıyacağız, ben 4 haziran da görev başı yapıyorum, ama bu ayın 28 inde imza için atandığım ilçeye gideceğim o zamanda evi tutarız eşimle, sonra ben il de 40 günlük seminerlere katılacağım bu esnada eşim herşeyi halletmeye çalışacak, taşınmanın tüm yükü onun üstünde yani...

teşekkürler. umarım tembelliğinden yapıyordur sıpa :)

vala ben topiktekilerin önerileri dogrultusunda canım ne istiyosa aldım :) annem karışmadı, kvalide de uzakta. pek karışmıyo:)

haftaya nikah var. ebru ya ugradık, nikahlık bişiler alayım diye. ebru'nun pantalonlar likralı oldukları için hiç rahat gelmediler bana. açık renk istiyordum, bedenime uygun olanlar yapıştı, totodaki selülitleri bile tek tek belli etti, koyu renkler de yapıştı 2 hft sonra hiç giyilemezlerdi. büyük bedenleri de bayaa büyük geldi filan, artı bel kısımlarındaki penyeleri sıkı geldi.
elbise denedim. hepi topu nikah oldugu için çok da şıkır şıkır abiye istemedim, denediğim elibseler zaten kocaman olan karnımı daha da büyük gösterdi

bi tane bluz aldım ben de. altına evdeki lcw kanvaslarından birini giycem artık
bi bluz bile 80 lira zaten. gideceğim nikah sahibinden pek de hazetmediğim için içime oturdu o para

hem halim hem de vaktim olmadığı için çok dolaşamadık. hamileliğim süresince yaptıgım en luzumsuz alışverişdi. çoh asabiyim çoohh

Diyorum ya kayınvalidem şu an bizde
taşınmaya tekrar gelirmi bilmem,zaten gelmesini de istemiyorum sinir oluyorum

bende kendimi biraz yorayım kasıklarım ve belim fena şekilde ağrıyo bence sende dikkatli ol boşver ütüyü falan aman çook yorma kendini. aslı bence gayet güzel bi isim yakışır minik meleğine
bu da aldıgım gömlek.

ayy gömleğin pek güzelmiş ama pahalı sanki:44:

Slm kızlar ben geldim maşallah ne çok yazmışsınız 1 saattir okumaya çalışıyorum

Bu arada benimde 75 olan göğüslerim 90 oldular ve mavi damarlar iyice çıktı.Eşime dalga konusu oldum ben istedim bir göz Allah verdi iki göz deyip duruyor Kayınvalidemin yanında bile dalga geçiyo benimle

kızlar ya birisi benim msn ve facebook hesaplarımı hacklemiş. Ne islerine yarayacak bilmiyorum ama acayip sinir oldum.Birsürü kişi ile bagım koptu..bütün faturalar, ekstreler o hesaba geliyordu..Ugras dur işin yoksa

haydaa geçmiş olsun yau

hastane çıkışı adlınız m?
penye yelek- hırka?

umarım.. ikizlerin biri daha az hareket edermiş diye teselli ediyorum kendimi.
göğüsler kaşındıkça krem sürüyorum ben de

aslı güüzel isim. :) güzel günlerde büyüsün kuzun.
ben de yeni isimleri sevimiyorum. ne eski ne yen. her devre uygun kasmayan isimler tercihim

bahsettiğin şikyatler bende de çok oluyor.
enerjiyi paylaştırıyorum artık, ya yemek ya ütü mesela. ikisi aynı anda degil

oy oy . allah kolaylık versin size
Diyorum ya kayınvalidem şu an bizde
taşınmaya tekrar gelirmi bilmem,zaten gelmesini de istemiyorum sinir oluyorum
senin kvlde bir, geçen gün bi arakdaşa cümbür cemaat gece yarısı baskını yapan iki..
benimki uzakta olmasına ragmen bana yetiyor asap bozmaya

benimde 80di şu anda 95 aynen yaa benimde eşim dalga geçiyo benimle sığmıyolar bi yere baksana diye

evet pahalı mlsf. mecbur kaldıgım için aldım.
o parayla kuzularıma bir sürü bişi daha alırdım :)

benim göğüsler de 75 den 85 e çıktı. bel kısımları gene de sıkıyor, ek aldım onu takarak kullanıyorum.

yok canım hastane çıkışı almadık kuzenim doğum yapacağım yerde hemşire benim doğumumada o girecek ve biir çoook doğuma girmiş hastane çıkışlarını zor giydiriyoruz çocuklara dedi sana almayalım onun yerine komple çıtçıtlı tulum alt üst takım alırız hiç gerek yok ona dedi. doğumhaneye bir adet çıtçıtlı body çorap eldiven şapka ve komple çıtçıtlı tulum koyarız onu giydiririm ben dedi o yüzden gerek görmedik canım. örgü yeleği çook fazla penye yelek alacağım bi kaç tane yeter zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…