2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sağlıklada kucağına almayı nasip etsin cnm buğlem bence güzel isim değişik ve anlamıda çok hoş

yineee ben geldimm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben yokken neler kaynattınız bir bakim geliyorum

ay aynısı bendede var kayınvalidem saolsun bebekle ilgili hiçbirşeyyy paylaşamıyorumm kadında ufacık heves yokk daha bir çöp almış değillllll.
Almasın sorun değil ama aldıklarım konusundada canımı sıkmasınn bende paylaşmıyorum hevesimi kırdığı için.
boşverelim boşverlim önemli olan eşleirmizzzzzz yanımızda olması onların heycanı çok güzell bana eşiminkii yetiyorr.

kalmasınn hayatım boşver milletii dediğin gibi öncelikle bebişlerimizi kucağımızaaaaaa sağ salim alalım inş. gerisi kolay.

ozamaaaaan iyiki doğdun sanaaaaaaa. Bence vardır onun planı. Onun işide zor düşünsene izin gününde otur ders çalış poffff.

canım yaa teşekkür ederim.
Evet zorrr birşey demiyorum zatennn bu onun mesleği bilerek evlendim o yüzden anlayışlı davranmam laızm.

ayy ayy ayy MAŞALLAH yaa ne kadar güzel bebişin ALLAHIM KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH çook havalı olacak bebişin şu duruşa bak hehe:))))

geçmiş olsunnnnn, Allaaaahhhhhhh bebişinee sağlık sıhat versin canımm.
Birşey demek istiyorum ama buglem ismini iyice araştırsan güzel olur sanırım bende cennetti müjdeleyen melek olarak biliyorum ama bizim dinimizde değil.
Yinede yanlış bilgilendirmek istemem. Şimdiden ismiyle yaşasın.

ayy ayy ayy MAŞALLAH yaa ne kadar güzel bebişin ALLAHIM KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH çook havalı olacak bebişin şu duruşa bak hehe:))))

çok teşekkür ederim canım cümlemize inşallah nasip etsin sorma çok havalı hiç pas vermedi sabah 8de girdim usgye saat ondan önce pıt pıtlarını duymuodum uyuyodu uyandırdık die heralde baya zorladı bizi bebeğim

kızlar madde madde aldıklarımı yazmak istiyorum ama nasıl yazacağım bulamadım

hadi yaz yaz:)
hayatım badiler yazz altına özelliklerini yaz
örn.:kısa kollu çıtçıtlı beyaz badi, yaza uzun kolu kopmle çıtçıtlı gibi.

tulumn de
yine aldıklaırnı yaz altına.

zıbın de yine alt atla adıklarını yaz.
alt grup de,
süt grup deDD
hatta yanlarında kaç ay grubu olduğunu yaz.

ben excel de öyle bir liste yaptım aldıklaırmı yazıyorum renklerinden ay grubuna kadar. öyle olunca geriye dönüp ne almıştım diyip ikidebir hurcu açmıyorum.

Son düzenleme:

hımm hiç duymamıştım böle demek iyi araştırmak lazımmış ama sabah dayıma söledim o dini bütün birisidr onayladı ama neyse ben biraz daaha emin olayım uyarın için saol canım

işte ben böyle satır satır yapamıyorum mesela yazdım ya alt satıra nasıl geçeceğim

3 penye 1 polar 1 adet örgü battaniye
3 adet 0-3 ay çıtçıtlı body
5 adet 3-6 ay çıtçıtlı body
3 adet 6*9 ay çıtçıtlı body
3 adet iç zıbın
2 adet 0-4 ay ayaksız alt üst takım
1 adet 0-3 ay ayaksız alt
2 adet 0-3 ay ayaklı alt
1 adet 3-6 ay ayaklı alt
1 adet 6-9 ay ayaklı alt
3 adet 3-6 ay komple çıtçıtlı ayaklı tulum
1 adet 6-9 ay komple çıtçıtlı ayaklı tulum
1 adet uyku tulumu 3 aydan sonrası için
2 adet şapka
1 adet eldiven
3 adet çorap
6 adet ağız bezi
2 adet önlük
1 adet kundak
işte kızlar aldıklarım bunlar sizce eksik olanlar neler yeterli olanlar neler fikir verirmisiniz. bi poşet dolusu kıyafetde kuzenim almış ama neler aldığını bilmiyorum henüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…