2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım geçmiş olsunn dinlennn bol boll.
Bence aslı ismi çok güzelll şimdiden ismiyle yaşasınn annesi.

merhaba serranur
26 haftalık gebe arkadaşım var oda senin gibi sancıyla doktora gitti böbreğinde büyüme varmış ve diğer organlara baskı yapıyomuş doktoru bunun gebelikte karşılaşılan bi durum olduğunu sölemiş dikkat et kendine dinlen bol bol kafanıda takma gebelikte herşey olabiliyor Allah bebişlerimize sağlık versin inş

bendede karaciğer büyük çıktı hamilelikte olur normal dedi. Benim doktorum rahat insan. O yok diyorsafa yoktur. Buarada çarpıntıdan bahsedilmiş. Birgece 90 nabızla acile gitttik kalbim çok atıyor nefeste zorlanıyorum ağlaya ağlaya tansiyonuda yükselttim.ekgde hiiiiç bişey çıkmadı. Yarım saat orda yattım geçtl. Buarada kayunvalidem sürekli okudu beni. Sonra bikere daha oldm onda direk okumaya başladılar belki on kez okudular ve geçti. Nazardanda olbiliyor.

iyi akşamlar kızlar...

Bişey sorucam siz kilonuzu sadece karın bölgesine mi aldınız yoksa, diğer yerlerinizde de bir artış var mı?

ay ben artık tartıya çıkmıyorum morelim bozuluyor.
Heryerim aldı memişler aldı başını gidiyorrrDD

ay canım yaaa Allah şifa versin geçmiş olsun
(((
Hamileliktee hastalık çok zorrr her türlüsü zorrrr inş. kısa zamanda şifa bulursun

nice senelere mihrace :))) bende şimdi gördm doğum günün olduğunu en güzel hediye sana bebeğinin sağlıkla dünyaya gelmesi herşey gönlünce olsun inşşşş

canım benimm çok tatlısınızzzzzzzzzz teşekkür ediyorummmmmm çok güzel enerji verdiniz banaaaaa hepiniz saolun.
Gerçektendeee bu yılın hatta bir ömürün en güzel hediyesi içimde atan minik bir kalp.

Bu arada benimde plasentamda kanama var 2 aydır yarın doppler ultrasyonda bebeğe giden kan akımının sağlıklı olup olmadığına bakacaklar dua edin kızlar inş güzel haberler veririm size

Bu arada benimde plasentamda kanama var 2 aydır yarın doppler ultrasyonda bebeğe giden kan akımının sağlıklı olup olmadığına bakacaklar dua edin kızlar inş güzel haberler veririm size

sanada geçmiş olsun canım yaaaaaaa allah şifalar versin inş.Umarım ciddi birşey değildir.

canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. bebişleri korur melekler :) sen gönlünü ferah tut :)

sanada geçmiş olsun canım yaaaaaaa allah şifalar versin inş.Umarım ciddi birşey değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…