Dogum günün kutlu olsun Mihracee, bebeginle birlikte nice uzun yıllara insallah.
evet ilk dozu vurundum. beni baya bir sarstı.. geçecek inşallahh.. ebe tetanoz aşısının şu anki en ağır aşı olduğunu söyledi normalmıiş acıtması falan..
cnm doğum günün ktlu olsun, Allah nicelerini evladınla yaşamanı nasip etsin. Belki süpriz yapıcaktır üzme kendini .
kızlar bugün çamarır katla yerleştir bazı rafları değiştir derken öyle yoruldum ki. sonra hadi yemeğide yapıyım temelli dedim. yemeği yaparken tansiyonum mu düştü yorgunluktan halsizledimmi anlamadım çok kötü oldum. rahmimde kasılmalarmı desem aşağıda doğru bişey bastırıyormuş gibi zaten sabahtan beri belimde ağrıyordu hemen uzandım. yemek yiyip ayaklaımı uzattım kendime yeni yeni geldim burayı okudukçada unutuyorum kendimi iyi oluyor.
ütü yapmam lazım ama kociş yapar artık kendimi iyi hissetmezsem ne yapıyım , sizinde beliniz ağrıyormu kızlar?? yada yorulduğunuzda sancı gibi ağrılarınız oluyormu
teyzeleri bu arada kızıma koymak istediğim ismi yazdım dün kimse bişey demedi:-(
kızıma "aslı" ismini düşünüyorum teyzeleri
:Mihraceee HAPPY BIRTHDAY şekeriiiimmmmmmmmmmmmm
[/B]
iyi geceler kızlar moralim çok bozuk.
dün gece sağ böbreğimde çok şiddetli bir ağrıyla uyandım.dayanılmazdı.1-2 st kadar uğraştık eşimle.sıcak su torbası koyduk,minoset aldım geçmeyince hastaneye gittik.
ağrı kesici serumdan sonra tüm batın ultrasona gitdim.sağ böbreğimde gebeliğe bağlı genişleme varmış.tüm gebeliklerde olurmuş.idrar yolu enfeksiyonu ile birlikte olunca ağrısı daynılmaz olurmuş.doğuma kadar kontrol edilecek ultrasonla.böbrekteki büyüme takip edilecek
aranızda benzer sorun yaşayan var mı?
mıhrace ıyıkı dogdun canımm:81::81:
çok teşekkür ederim canımcımmmmmm sizlerde iyiki varsınızz çok mutlu oldum bugün.
dün gece sağ böbreğimde çok şiddetli bir ağrıyla uyandım.dayanılmazdı.1-2 st kadar uğraştık eşimle.sıcak su torbası koyduk,minoset aldım geçmeyince hastaneye gittik.
ağrı kesici serumdan sonra tüm batın ultrasona gitdim.sağ böbreğimde gebeliğe bağlı genişleme varmış.tüm gebeliklerde olurmuş.idrar yolu enfeksiyonu ile birlikte olunca ağrısı daynılmaz olurmuş.doğuma kadar kontrol edilecek ultrasonla.böbrekteki büyüme takip edilecek
iyi akşamlar kızlar...
Bişey sorucam siz kilonuzu sadece karın bölgesine mi aldınız yoksa, diğer yerlerinizde de bir artış var mı?
nice senelere mihrace :))) bende şimdi gördm doğum günün olduğunu en güzel hediye sana bebeğinin sağlıkla dünyaya gelmesi herşey gönlünce olsun inşşşş
geçmiş yap yap bitmedi maşallahh kızlar nekadar çok kaynatmışssınız.:))))
:)) evet hızlılarr maşallah:)valla yetişmek mümkün değilllll çok hızlı kızlar :)
Bu arada benimde plasentamda kanama var 2 aydıryarın doppler ultrasyonda bebeğe giden kan akımının sağlıklı olup olmadığına bakacaklar dua edin kızlar inş güzel haberler veririm size
Bu arada benimde plasentamda kanama var 2 aydıryarın doppler ultrasyonda bebeğe giden kan akımının sağlıklı olup olmadığına bakacaklar dua edin kızlar inş güzel haberler veririm size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?