2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende de sık ıdrara cıkma oluyor.goguslerım cıddı sekılde gergın ve ucları kasınıyor..ayrıca benım karnım sıs yaa boyle bı hazımsızlık var gıbı sıkıntı verıyor...sanırsınız 4 aylık hamıleyım:))

merhaba kızlar, bende de bişi yok. yani mide bulantısı, baş dönmesi, kasık ağrısı..aman aman olmasın. önceki düşüğümde çk sancım vardı. sancısı olanlar dikkat etsin kızlar. sakın ihmal etmeyin. 3 ay dolana kadar dinlenin. benim cahilliğime geldi. dinlenmekte değil sadece, stres sıfır olsun hayatınızda. umursamayın bebeğinizi düşünün sadece. ben elimden geldiği kadar kahkaha atmaya çalışıyorum. vücudum mutluluk hormonu salgılasın da bebişim mutlu olsun die
şu elevit+kan ilacı(ferro sanol) bana kilo aldırırmı sizce :) korkuyrm yaaa. zaten kürtajda aldım baya 61 den 71 oldum aniden. tabi kürtaj öncesi hamilelikde vardı. birden alıverdim. bi topikde okudum kızlar sizinlede paylaşmak istedim. aşağıya kopyalıyorum arkadaşın paylaştığını ;
"""merhaba arkadaşlar hamilelik süresince bebeğiniz sağlıklı gelişirken çok fazla kilo almak istemiyorsanız işte size doktorumun verdiği hamilelik diyeti...Tuz hiç kullanmayacaksınız.yemekler tuzsuz olacak.Gazlı içecekler,çay ve kahve kesinlikle yok.Bu tür içecekler bebeğinize giden demiri emiyor.Hamur işi ve yağdan uzak duracaksınız.Canınız çok isterse çok az miktarda tüketin.Aşırıya kaçmadan.Sebze ve meyve hergün yemelisiniz.Akşamları kendinize bir meyve tabağı hazırlayın.Sabah ve akşam mutlaka süt için.Peynir yumurta mutlaka yemelisiniz.Az az sık sık yemek yemeğe dikkat edin.Yeşil ve kırmızı mercimek süt yapar.2-3 günde bir yemelisiniz.Pekmez çok faydalı içinde demir var.Canınız tatlı çektiğinde pekmez yiyebilirsiniz.Ağdalı tatlılar yerine sütlü tatlıları tercih edin.Sigara içmeyin içenlerin yanında durmayın.asla 1-2 taneden bişe olmaz demeyin ve unutmayın çay ,tuz asla yok.Ben 9 ay boyunca bunları yaptım.bana parmak çocuk doğuracaksın dediler.ama öle olmadı çok sağlıklı bi oğlum oldu.sadece 10 kilo aldım.oğlum şimdi 9 yaşında bende 29 yaşındayım.53 kiloyum.dediklerimi yaparsanız hiç öle fazla kilo almazsınız.sonrasında rahat edersiniz.ama biraz istikrarlı olmak lazım.doğumdan sonra korse giymeyi sakın unutmayın.karnınız dümdüz oluyor.he unutmadan hamileyken 1. aydan sonra karnınıza mutlaka yağ sürün.çatlamasını engeller.hepinizi öpüyorum......."""

ayy evet bende aynı senın durumundayım hamılesesı gıysem yerıdır

Kızlar mutlaka bol su içmeyi unutmayın.Bende idrar yolları enfeksiyonu cıktı ve doktor bol su içmemi önerdi.Günde 3 litre içmeye çalısıyorum.Enfeksiyon ilerlerse düşüklere neden olabiliyormus allah korusun.Tabi ayaklarımıza da dikkat etmemiz gerekiyor bu durumda.Ben patiksiz gezmiyorum artık.

şu sık sık idrara çıkma herkesde oluyor sanırım..bendede var. ve göğüslerim kocamaaann oldu yaa merak ediyorum ilerleyen zamanlardada büyürse ne olucak halim :) benimde karnım hep şiş gibi. göbek denilen bişi yoktu bende. kocaman göbeğim oldu. bol bol su içmeye çalışıyorum. sizde için. bebişlerimiz rahat rahat dönsün yerlerinde

kızlar muayene ücreti ne kadar veriyorsunuz???

Yok canım duymadık daha gecen hafta cars. gittiğimde 6 haftalıktım duymadık.
bu cuma gidecegim yine netten hesaplamama göre tam 7 haftalık olacagım inşallah duyarıım siz ne zaman duydunuz

Ben şu anda 5+3 günlük o yüzden daha duyamayız.Geçen cuma keseyi gördük.3 şubat için doktor randevu verdi.Kalp atışını dinlemek için o zamanda 6+6 olacağım ALLAH IN izniyle.Bende sabırsızlanıyorum duymak için inşallah 6+6 duyarım tabi sende gönlümüzü ferah tutalım canım zaten bazıları 9.haftada bile anca duyuyorlarmış hayırlısı artık

Kızlar bazılarınızın isimleri beklenen doğum tarihleri falan listede yok filize özel mesaj atabilirsiniz eklesin sizi de..

5+6 günlük hamileyim ben de. yarın kontrole gıdeceğiz. gecen hafta keseyı gormustuk ama kesenın duzensız oldugunu soylemıstı doktorumuz.
o yuzden bıraz sıkıntılı gectı acıkcası bu süreç... yarın hayırlısıyla bebegı ve kalp atısını gorebılmek ıstıyorum.
sabahları bır kac kez öğürüyorum ama henuz ıstıfra etmedım hıc. ınsallah boyle devam eder.
goguslerım gergınlestı ve bel agrım var. canım oyle ekstra bır seyler cekmıyor.

Ankara Aydan Biri 250 veriyordu gecen sene kuzenim çok memnundu.ben de ona gidecem saırım.Şimdilik lokman hekime gidiyorum

bugün hepimiz 6+6 olduk gibi bişey o zaman. Bende dün gittiğimde 6+5 çıktı ama tickeri hemen değiştirmiycem artık. Benimde 11 eylülmüş

ne güzel 11 eylül çoğunlukta demek ki :) ticker nasıl yaapıılıyor bilmiyorum..yapmaya çalıştım ama olmadı...bu arada çok fazla formu çok fazla takip edemiyorum..sayfalar çok çabuk ilerliyo..yakalayabildiğimde yazabiliyorum ancak..

Ankara Aydan Biri 250 veriyordu gecen sene kuzenim çok memnundu.ben de ona gidecem saırım.Şimdilik lokman hekime gidiyorum

bu ozel muayenehane dımı ben tıpa gıdıyorum bır surude ozel hastane var muayenehane ıcın bıraz pahalı degılmı yaa ozel bır durum olmadıkatn sonra

mrb arkadsım bende 8 haftalık hamileyim benimde miğde bulantım çok oluyo çoğu zaman yediklerimi çıkarıyordum ama şimdi meyveyle bastırıyorum miğde bulantımı alıyor

merhaba bulantı kötü oluyor gerçekten...ben naneli sakız ve meyva yiyorum..özellikle elma iyi geliyor..ama yeteri kadar beslenemiyorum diye de üzülüyorum..umarım çok uzun sürmez bu durumumuz...

bu ozel muayenehane dımı ben tıpa gıdıyorum bır surude ozel hastane var muayenehane ıcın bıraz pahalı degılmı yaa ozel bır durum olmadıkatn sonra

Canım bence de öyle ama benim eşim çok pimpirikli.Benden cok arastırıyor. Doğum sırasında olabillecek tehlikeleri felan arastırmıs tutturdu işinin ehli olacak diye.Aslında durumumuz da pek müsait sayılmaz tek maas geciniyoruz ben atanamamıs bir ögretmenim.Ama kayınvalidemler filan ısrar edince bişi demedim ben de .Henüz gitmedim de zaten aydan hocaya.Ama gidenler cok memnunmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…