bende de sık ıdrara cıkma oluyor.goguslerım cıddı sekılde gergın ve ucları kasınıyor..ayrıca benım karnım sıs yaa boyle bı hazımsızlık var gıbı sıkıntı verıyor...sanırsınız 4 aylık hamıleyım:))
ayy evet bende aynı senın durumundayım hamılesesı gıysem yerıdır
bende de sık ıdrara cıkma oluyor.goguslerım cıddı sekılde gergın ve ucları kasınıyor..ayrıca benım karnım sıs yaa boyle bı hazımsızlık var gıbı sıkıntı verıyor...sanırsınız 4 aylık hamıleyım:))
Kızlar mutlaka bol su içmeyi unutmayın.Bende idrar yolları enfeksiyonu cıktı ve doktor bol su içmemi önerdi.Günde 3 litre içmeye çalısıyorum.Enfeksiyon ilerlerse düşüklere neden olabiliyormus allah korusun.Tabi ayaklarımıza da dikkat etmemiz gerekiyor bu durumda.Ben patiksiz gezmiyorum artık.[/QU
1. 5 lıtrelık sıseyı zar zor bıtırıyorum ben...benımde bugıdısımde kan sayımı ıdrar ıkılı tarama yapacakmıs... ınsallah ıyı sonuclar alırız
birşey sorucammm..benım bırde felaket bacak ayak agrım var yaa..delırcem gece yataga gırınce nereye koyacagımı bıemıyorum..sızde de var mı oel bı durum
Yok canım duymadık daha gecen hafta cars. gittiğimde 6 haftalıktım duymadık.
bu cuma gidecegim yine netten hesaplamama göre tam 7 haftalık olacagım inşallah duyarıımsiz ne zaman duydunuz
şu sık sık idrara çıkma herkesde oluyor sanırım..bendede var. ve göğüslerim kocamaaann olduyaa merak ediyorum ilerleyen zamanlardada büyürse ne olucak halim :) benimde karnım hep şiş gibi. göbek denilen bişi yoktu bende. kocaman göbeğim oldu. bol bol su içmeye çalışıyorum. sizde için. bebişlerimiz rahat rahat dönsün yerlerinde
kızlar muayene ücreti ne kadar veriyorsunuz???
bugün hepimiz 6+6 olduk gibi bişey o zaman. Bende dün gittiğimde 6+5 çıktı ama tickeri hemen değiştirmiycem artık. Benimde 11 eylülmüş
Kızlar bazılarınızın isimleri beklenen doğum tarihleri falan listede yok filize özel mesaj atabilirsiniz eklesin sizi de..
Ankara Aydan Biri 250 veriyordu gecen sene kuzenim çok memnundu.ben de ona gidecem saırım.Şimdilik lokman hekime gidiyorum
mrb arkadsım bende 8 haftalık hamileyim benimde miğde bulantım çok oluyo çoğu zaman yediklerimi çıkarıyordum ama şimdi meyveyle bastırıyorum miğde bulantımı alıyor
bende yok canım....acaba cokmu ayakta kalıyorsun ondanmı kı :26:
bu ozel muayenehane dımı ben tıpa gıdıyorum bır surude ozel hastane var muayenehane ıcın bıraz pahalı degılmı yaa ozel bır durum olmadıkatn sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?