2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ne biçim sorular sormuşlar eşine. alalala agzı olan bol bol konuşşuyor

bende öyle hesaplıyorum

:)) biz aceleci sabırsız annelerizzz biran önce bebişlerimizee kavuşalım istiyoruzz:)) sizin usul banada uyar ama amaiştee

Doktorun yanında senin usul.. Hatta usulsüz oluyor sadece hafta konuşuluyor aydan bahsedilmiyor... Eşin, dostun yanında da benim usul:) herkes hangi dilden anlıyorsa:):):) benim bebeğim sana 5 aylık... Sana daaaaa 7 aylık...

hah şöle, kasmayan bi mesaj :)

alma da alma diyenlerden fenalık geldi

hah şöle, kasmayan bi mesaj :)

alma da alma diyenlerden fenalık geldi

yavrum sen al, seninkiler çifter çifter, bakarsın birbirlerinin üstüne kusarlar yine de kirletirler eşyalarını. Veya sen hangisininkini değiştiridğini unutup, sürekli giysi değiştirebilirsin:):):):):):) Sen al yaaaaa sevimli sevimli iki bıdık.. Ayy çok imrendim:) hem bende alıyorum. 52 beden triko ceket hırka tarzı birşey aldım, minik patikler aldım, annem giyemez onu deyip duruyor, giyecek diyorum bende, onun işi bana sevimli görünmek, 2 günde olsa giyecek....

Gebeliğin 7. ayı bebek gelişimi ve annenin durumu, hamilelikte 24-28 haftalar arası

kaan kocatepe olsun diğer siteler olsun uzman tv falan hep bu yoldan gidiyolar 7.ay 24 28 arası olarak hiçbiyerde 27 31 arası demiyor

kızlar, sonra görüşmek üzere hepinize iyi akşamlar diyeyim bu sefer apar topar çıkmıyorum iş yerinden:) Planlı çıkıyorum. Akşam miniğimin kontrolü var sonra da şeker testi, ama karnım tok sanırım şeker yüklemesi sonraya kalacak.
İyi akşamlar herkese

6.ayın ilk haftası oluyor kuzucum:))

ben de herşey düzelirmi nin ki gibi biliyordum
25. Hafta yani her ay 4 haftaysa ben 6 ay 1 haftalık hamileyim diye biliyorum .

Yani 7. Aya girdik diye biliyorudm ama bir türlü eylül doğumlu olmuyordu :)

Gebeliğin 7. ayı bebek gelişimi ve annenin durumu, hamilelikte 24-28 haftalar arası

kaan kocatepe olsun diğer siteler olsun uzman tv falan hep bu yoldan gidiyolar 7.ay 24 28 arası olarak hiçbiyerde 27 31 arası demiyor

ben de herşey düzelirmi nin ki gibi biliyordum
25. Hafta yani her ay 4 haftaysa ben 6 ay 1 haftalık hamileyim diye biliyorum .

Yani 7. Aya girdik diye biliyorudm ama bir türlü eylül doğumlu olmuyordu :)

bencede

gebeliğin 7. Ayı bebek gelişimi ve annenin durumu, hamilelikte 24-28 haftalar arası

evet doktorlar 24 biitnce 7. Aya giiryorsun diyorlar özellikle uzamn tv de
ilk aylar iziliyordum gebeliğinizi 2. Ayındasınız yani 4 - 8 . Haftalar diyordu
o zaman doğru biliyormuşuz :)
haftaya 6. 5 ayım bitiyor
türk usulu hesaplama böyle

hadi güzel habelrler dönesin

yuhh. o nasıl densiz komşuymuş öle ya. allahım yareppim

hey maşalah :)

bebeklerin kan dolaşımları bize göre farklı oldugundan daha çok üşürlermiş. ondan şapka giydiriliyor.
eidven konusu muallakta, kimi doktorlar artık taktırmıyrlar kimileri de taktırıyorlar

hadi güzel haberlerle dön sen de.

ben zaten bana sornlara önden önden söylüyorum tarihi.
tam zamanını söyleyince gözleri pörtlüyor, e herkese de ikiz bunlar açıklamasını yapmak istemiyorum.

ikizleri olan bi arkadaş çetele tuttuklarını söylemişti. a bebek- altı değişti, b bebek - mama yedi filan diye

bebek mevzusunda ben de büyüklerin tecrübelerine daha fazla güveniyorum.

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

kızlar bende bugün aşımı oldum şimdilik bir agrım sızım yok inş olmaz kan idrar tahlilide yapıldı hepsi temiz çıktı allah şükür kalp sesinide dinledik çok güzeldi :)) maşallah kızıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…