Ama aman annesi büyüyün maşallah size,benim kızımında misafirlerden 3 gündür sesi çıkmıyordu,bugün evdeyiz dinleniyrz,kıpır kıpır maşallah keyfi yerindeeeee
benimde karnım sivri canım,herkes erkek diyor...eşim iyice şüphe etmeye başladı acaba kızmı die,drumuzda %100 kız demesine rağmen....
bidahaki kontrolde tekrar sorcakmış...
bide işyerindeki bayanlar eşime sormuşlar,eşin çirkinleştimi (ne biçim bi soruysa),benimkide aksine daha bi güzelleşti cevabını vermiş....
ardından yüzünde leke çıktımı die sormuşlar oda hayır demiş....
ozaman sizin bebeğiniz kesinlikle erkek demişler
sorma canım kapadokya gezisine gelen soluğu bende alıyorrr....
bende kaldıramıyrm artık ağır gelio
insanların düşünmesi lazım ama maleseffff
mihracee nin dediği gebelik sisteminden hesaplamıyoruz biz, halk olarak:) Ayları 4 hafta olarak hesaplıyoruz artık 10 günü de sona ekliyoruz. Mihraceenin sizteminde ise 10 günü haftalara bölmüşler. Ama ben de mutedilin sisteminde hesaplıyorum. ve sonuna da 10 günü koyduğumda doğum zamanım 1 ay öne gelmiyor, doğru çıkıyor yani. Bende 6,5 aylık ve 7. ayın içindeyiz diyorum mesela.. türk usulü:)
:)) biz aceleci sabırsız annelerizzz biran önce bebişlerimizee kavuşalım istiyoruzz:)) sizin usul banada uyar amaamaiştee
:)) biz aceleci sabırsız annelerizzz biran önce bebişlerimizee kavuşalım istiyoruzz:)) sizin usul banada uyar amaamaiştee
Kizlar citcitli badi ve kulotlu coraplari beyaz krem ekru vs alin 2.bebisede rahat giydirirsiniz merak etmeyin.kulotlu corap zor olmuyor sicak tutuyor daha iyi bence.tulumda zaten 0-3 ve 3-6 karisik alin giydirirsiniz tbi boy uzadikca kasm oluyor illaki. Hemen buyuyecek diyede hic birsey almayacakmiyiz aman hevesiniz kalmasin alin vlla.ben kizimda dunyalari aldim halada oyle:)onu suslemek hosuma gidiyor :)
hah şöle, kasmayan bi mesaj :)
alma da alma diyenlerden fenalık geldi
6.ayın ilk haftası oluyor kuzucum:))
Gebeliğin 7. ayı bebek gelişimi ve annenin durumu, hamilelikte 24-28 haftalar arası
kaan kocatepe olsun diğer siteler olsun uzman tv falan hep bu yoldan gidiyolar 7.ay 24 28 arası olarak hiçbiyerde 27 31 arası demiyor
Gebeliğin 7. ayı bebek gelişimi ve annenin durumu, hamilelikte 24-28 haftalar arası
kaan kocatepe olsun diğer siteler olsun uzman tv falan hep bu yoldan gidiyolar 7.ay 24 28 arası olarak hiçbiyerde 27 31 arası demiyor
ben de herşey düzelirmi nin ki gibi biliyordum
25. Hafta yani her ay 4 haftaysa ben 6 ay 1 haftalık hamileyim diye biliyorum .
Yani 7. Aya girdik diye biliyorudm ama bir türlü eylül doğumlu olmuyordu :)
gebeliğin 7. Ayı bebek gelişimi ve annenin durumu, hamilelikte 24-28 haftalar arası
herkese merhaba kızlar.... 2-3 günden beri akşamlarım zor geçiyor. Yatamıyorum, midem sıkışıyor, sonralarından korkar oldum... Bugün şeker yükleme testim var benim de, akşam 7 de döndüğümde bilgilendiirim sizi... Herkes iyi dimi????
benımde alt komsu gezmeye gıdıcekk grıpplı cocugunu baana bırakır bende hamıleyım sonuctaa grıp bana gecse ben neyapcamm hıc dusunen yok bırakabılırmıyım dıe soran yokk almıs bı poset oyuncak bu ben gelene kadar burda dursunnn oynasın dıoo
geldıgınden degılımmm cocuk hem grıppppp burnu akıoo hapsırıp duuruooo bıde heryerı kurcalıoo .. ayy gelde sınır olmaa yaaa.. terslemekte ıstemıyorumm aammaa terslıcemm artık benımde bı sabrım var cnmmm ınsaff yanıı offfffffffffffffffffff
durduk yerden sınırlendırıolar ınsanı bebegıme yazık(( stres oluyorum bosunaa.. ben gunduzlerı uzanmak ıstıyorumm genelde kadınn zıle basıoo ınadına acmıom bende yetmedı kapının tokmagına vuruooo.... ozamanda acmazsam telden arıoo....acmayınca karsı komsumaa soruoo benııı ( bıktım artık bu kadındann.. dayanıyorum ama artık sabrım tastı bebek oluncada hayatta kabul edemem.. bıde kapıyı kırıcakmıs gıbı yumrukluoo acmıyorumm ıste ne zorunn varr demıı ..
Kizlar burasi derdim var bolumune donmus allah sabir versin yardim etsin herkese:)ilk gebelikte insan daha farkli oluyor ikincide farkli ilkinde is guc yapmaz yatardim bunda da vala herseye yetisiyorum sabahta beri ev silip supurdum banyo yikadim koltuklrin kilifini cikarip makinaya attim. Asicam birzdn.sabah kuzenimin bebegi oldu birazdan hastaneye ziyarete gidicem bu arada yemegi ocaga koydum tum bunlari kiziml yapiyorum cedric gibi hayat 28 yasindayken cok zorrrrrrrr:))) tum sulalem burda surekli misafirim oluyor haberli habersiz caya kahveye yemege gelednde cok ama ben seviyorum esimde cok yardim eder sagolsun.arada kadinda geliyor idare ediyoruz iste.
kesinlikle bebeklerimiz çok önemli ve değerli.allah korusun bebeklerimize bişey olsa biz bidaha hamile kalamasak kim yanımızda olacak.şimdi misafirliğe gelenler ozaman kapımızı bile çalmaz.onun çocuğu olmuyor diyede en başta o insanlar laf ederler.
Nasıl yani sen daha öğrenemedin mi.... Söyleyemeyenler utansın:):) Öğrenirsin bence artk, haftan baya ilerlemiş....İnşallah hayırlı haberlerini de alırsın cinsiyetinin yanında:)
Ayyy sen de benim gibisin, üzüldüm senin için... Beğenemiyorum diyerek varlşık içinde yokluk çekiyorum bende. AMa benim gibi yapabilirsin. Hastane çıkışı almadım. Zıbın takımlardan aldım bir kaç tane.. Çünkü şapkasını, eldivenlerini, ve önlüğünü kullanmayacağım... Üzülüyorum bebekleri öyle gördükçe ben asla takmam, annemde taktırmam alma boşuna diyor:):):) O takımlardan aldım bende ve c&a nın giysilerine bak 52-56 ölçülerinde olanlardan. Hastaneden de çıkarırsın, evde 1 ayını geçirirsin o giysilerle...
Hipotermi...?
ya ben anneme güveniyorum ve gerçekten almayacağım, çünkü bende sevmiyorum, çocuk tekstillerin içinde, eli sürekli bedenine değsin istiyorum. bebek değil, kumaş yumağının içinde nefes almaya çalışan bir surat görmek istemiyorum. Hiç kimse de beni örnek almayabilir tabiki. Açıklaman için TEŞEKKÜR ederim ama benim de haklı sebeplerim var... O şapkalar saç bantları, bıngıldağını zorlarmışcasına... ne biliyim, 9 ay suyun içinde duran çocuğu al her uzvuna birşey bağla:):) Annem yeni torun büyüttü onun dediklerini çok dikkate alıyorum ve çok bilinçli olduğunu da biliyorum, inadım da biraz bu yüzden sanırım... Birileri beni örnek alsın diye demiyorum...
mihracee nin dediği gebelik sisteminden hesaplamıyoruz biz, halk olarak:) Ayları 4 hafta olarak hesaplıyoruz artık 10 günü de sona ekliyoruz. Mihraceenin sizteminde ise 10 günü haftalara bölmüşler. Ama ben de mutedilin sisteminde hesaplıyorum. ve sonuna da 10 günü koyduğumda doğum zamanım 1 ay öne gelmiyor, doğru çıkıyor yani. Bende 6,5 aylık ve 7. ayın içindeyiz diyorum mesela.. türk usulü:)
yavrum sen al, seninkiler çifter çifter, bakarsın birbirlerinin üstüne kusarlar yine de kirletirler eşyalarını. Veya sen hangisininkini değiştiridğini unutup, sürekli giysi değiştirebilirsin:):):):):):) Sen al yaaaaa sevimli sevimli iki bıdık.. Ayy çok imrendim:) hem bende alıyorum. 52 beden triko ceket hırka tarzı birşey aldım, minik patikler aldım, annem giyemez onu deyip duruyor, giyecek diyorum bende, onun işi bana sevimli görünmek, 2 günde olsa giyecek....
kızlar, sonra görüşmek üzere hepinize iyi akşamlar diyeyim bu sefer apar topar çıkmıyorum iş yerinden:) Planlı çıkıyorum. Akşam miniğimin kontrolü var sonra da şeker testi, ama karnım tok sanırım şeker yüklemesi sonraya kalacak.
İyi akşamlar herkese
kızlar selam,
7. aya girdik artık, pek bişey kalmadı ya ama ben çok korkuyorum doğumdan(
neyse, sizin bebeklerde karnınızı gerdiriyomu? benimki bi gerdiriyo, canım acıyo birazcık 1 dakka falan öyle kalıyo sonra düzeliyo
benim cuma randevum vardı kızlar şeker yüklemesi yapıldı ama ayrıntılı falan istemedi doktor bende o heyecanla sormayı unuttum
kızlarr yaa doğumdan önce süt fazla olsun diye yapılacak birşeyler yok mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?