2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Merhaba hanımlar.. Ben ve tosuncuk kızım geldikk :)

Bugün şeker yüklemesi yapıldı içtiğim şeyin tadı bol şekerli ılık limonata gibiydi iğrenç felan değildi yani sonuçları yarın doktoru arayıp öğrenecem onun dışnda kızım gayet sağlıklı maşallah sizin gibi boylu poslu olacak dedi doktor bende hoopp hopp yaptım

Sürekli aynı tempoda hissetmiyorum dedi normaldir, tekme atmasını bekleme dedi 7.aydan sonra daha sık hissedersin dedi. Sonracıma kilona da maşallah her ay 1 kilo alıp 10 kiloda tamamlıcaktık siz şimdiden 10 kilo aldınız dedi bende yaptım :) Dikkat edin dedi bende tamam dedim :)

Öyle işte kızlar bi de tatlıyı çok seviyosunuz inşallah şekeriniz 140ın altında çıkar dedi bende inşalllah dedim öyle işte bizden böyle... Yarında tetanozun 2. dozunu vurulmaya gidecem doktora vurulayımmı dedi hiçbir zararı yok vurulabilirsiniz dedi.

Bu arada geçmişi okudum da bitiremedim önemli bi şey yoktur inşallah..

MERHABA KIZLAR. ŞİMDİ GELDİM EVE HEMEN OTURDUM NETİN BAŞINA. AYRINTILIYA GİRDİM 45 DK FALAN SÜRDÜ... BENM İNATÇI KIZIM BAŞLARDA ELLERİNİ YÜZÜNDEN ÇEKMEDİ OKADAR TATLI VE MEYVE SUYU TÜKETMEME RAĞMEN , DOKTORDA BAYA Bİ UĞRAŞINCA PES ETTİ VE GÖSTERDİ YÜZÜNÜ ORGANLARINI .. ÇOK ŞÜKÜR HERŞEYİMİZ İİİ ÇIKTI .. nazar.İNANIN O 45 DK DA NE SÖLİCEK AMAN BİYERİNDE Bİ SORUN VAR MI DİE DÜŞÜNMEKTEN ÖMRÜMÜN YARISI GİTTİ ERİDİM RESMEN... AMA SONUCU ALIPTA KENDİ DOKTORUMA GÖSTERİNCE KOCAMAN Bİ OHHHHHHHH ÇEKTİM.. RABBİM HEPİMİZE SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞ....

hahaha süpermiş. doktorla olan muhabbetin. iyi demişsin :)

hadi gözün aydın.:) darısı yarın benim başıma :)

canım benimki de öyle merak etme sorun yoktur..... ama var mı acaba benimde öyle bak beni de telaşlandırdın şimdi ama yok canımm yoktur birşey :44:

ecrincim, kendi dr um özel hastanede çok yoğun bir hanım, şimdiye dek bir problem görmemişti
ben sadece erkek olacağını söylediği bebeğimin cinsiyetini onaylayacak başka bir dr arayışına girme gafletinde bulununca bu dr a gitme hatasını yaptım

bence hemen başka bir doktora daha gitmelisin..bende de sürekli idrara çıkma durumu var ama bildiğim kadarıyla hamilelikte normal olan bişey..zaman kaybetmeden bir uzmana git..

ravzacım, çocuğu zaten başından beri aşağıda taşıyordum ve hiçbir problem yaşamamıştım gebelikten dolayı
e artık irileştikçe de basınç daha fazla oluyordur muhakkak ki idrar sıklığım arttı
fakaaaaaaaaaaat hafta sonumu berbat eden bu süper dr, bugün tahlil sonuçlarımı gösterdiğimde " aaa bütün tahlillerin temiz çıkmış, sen de hiç problem yokmuş" dedi
bak yaaaaaaaaaaaaaaaaa moralimi bu kadar boz, sonra böyle yorumla
kendimi tutup çıktım odasından, adama birşey söylemeden ve yapmadan çıktığım için de kendimi kutladım :)
çok şükür bebişim iyiymiş

amiiiiiiiiin esilacım, nitekim rabbim korudu da zaten
şükür tahlil sonucu herşey iyi çıktı
ama dr çok hakkıma girdi, moralimi bozdu, o da olayın başka bir boyutu
bu meslek çok önemli bir meslek, emin olmadığın şeyi hastaya söylemek ne gibi sonuçlar doğuracak bir düşünmek lazım
2 gece uyumadım, 2 gün ağladım, 21 hafta içimde kıpır kıpır olan yavrumu kaybetmek korkusuyla
Allah cümlenin evladını beklesin korusun

sevgili anne adayları
bu hamileliğiniz ile ilgili bilgilerinizi nasıl eklediniz profilinize ?
bilgi alabilir miyim canlarım

Kızlarrrrr bana dua edin yarın şeker yüklemem var ve iğneye dayanamıorum inş bayılmam ve inş 140ın altında çıkarlarda 3.kez kan alınmaz ayrıca aşıda vurulucam yarın

gel ortada buluşalım şu 6 ay yapalımmı hehee:))

Kızlarrrrr bana dua edin yarın şeker yüklemem var ve iğneye dayanamıorum inş bayılmam ve inş 140ın altında çıkarlarda 3.kez kan alınmaz ayrıca aşıda vurulucam yarın

canım bende geçtiğimiz cuma aşı oldum. ilk ve ikinci gün kolumu gerince, yukarı kaldırınca ağrıdı biraz ama geçti sonra. şeker yüklemesi bana da yapılmadı daha canım deneyimlerini yazarsan buraya da sevinirim. umarım sorun çıkmaz canım her şey yolunda gider tek seferde kurtulursun.

ben de herşey düzelirmi nin ki gibi biliyordum
25. Hafta yani her ay 4 haftaysa ben 6 ay 1 haftalık hamileyim diye biliyorum .

Yani 7. Aya girdik diye biliyorudm ama bir türlü eylül doğumlu olmuyordu :)

öyle hesaplanınca olmuyor bizim ağustosta doğurmamız lazım DDDDDD

aminn canım çok saol inş ii geçer darısı da başına olur yarın akşam giremiycem ama çarşamba günü bilgilendiririm inş..

Merhaba kızlar, geçmişi okuyabildiğim kadarıyla herşey yolunda görünüyor sevindim. Atladığım bir aksilik yoktur umarım. Benim oğlanın kilosu 4 hafta kadar önden gittiği için doktorum şeker testini erken istedi. yarın da ayrıntlı ultrasonum var ikisinin sonuçlarını birlikte alacağım. heyecandan uyumam herhalde bu gece. Ama sanırım ben normal doğum yapamam hayırlısı bakalım demek kaderimde sezeryan varmış. Ben kiloyu sırf kendime almamışım ikimiz birden şişmişiz:) artık hesaplamıyorum kaç kılo aldığımı en son 14 tü :)

slm kızlar,

şuan patlayacak bomba gibiyimya okuldan gelince o hızla yedim yedim şimdi çatlayacam sanki evin içinde dolaştım ama ıhh yanii. abartıda bişiy yemedim 1 kase çorba, 1 tabak sebze yemeği ve yoğurt yani bu derecemi şişirir. hemen buraya geldim çünkü nette takılırken kendimi unutuyorum.

bugün zaten okulda çok yoğundu okul öncesi çocuk şenlikleri haftası hergünümüz ayrı bir koşturmaca güneşin altında dakikalarca ayakta kaldım ara sıra içeri kaçtım oturdum ama tekrar çıktım, öğretmen arkadaş ve müdürle gerildik falan Allahım nasıl geçmek bilmeyen bir seneydi ya hala bitemedi(

neyse ben biraz geçmiş yapayım bakalım neler kaynatılmış.

kuzum ikinizde sağlıklı sıhhatli olun da artık yöntem ne olursa olsun

cnm evt hakkında hayırlısı olsun. 2li testi yaptırdıysan ayrıntılı ultrason onun tekrarı gibi, ama bebeğini daha net görebiliyorsun tabi benim kız gibi bi eliyle bi ayağıyla yüzünü kapamazsa, çünkü sürekli hareket halindeydi sıpacık. tadını çıkar ya süper bişey:)))

cnm hangi haftalar arası oluyor ben daha tetenozun birinci dozunu cuma günü vuruldum ama hemşirem öyle söyledi 2. dozuda 26. haftada vuurulcam. ben 24. haftada doktora gitmeyi planlıyordum daha erken arayıp sorsammı ki şeker yüklemesi şeysini kaçırmıyım??

bende senin düşüncene yakın düşünüyordum kii geçen sene kız kardeşim doğum yaptı. havalar çok soğuk olmamasına rağmen evde doğalgaz hava mayıs olup kapanmamasına rağmen azıcık eldivenini çıkarıverelim parmakları buzgibi olurdu, kafasıda buz gibi olurdu. emerken ısınırdı terlerdi onun dışında hep sıcak tutmaya çalışırdık. nasıl diyim hemen üşüyüp hıçkırık tutardı. ben o nedenle herşeyini eldinevini, patiğini, şapkasını bol bol aldım.

ayy sana öyle katılıyorum kii:)) ya benimki uzak kadıncağız nisanın başında geldi 1 hafta kadar kaldı ben yemek yap yeter dedim sağolsun bol bol yemek yaptı. temizlik yapmam bıktım zaten kadın tutalım dedi basit olarak süpürüp silme yaptı sağolsun. ayy ama kaynanama tahammül edemem cnm ya temizliğide onun olsunnnn yemeğideeeee:)))

Tabiki çok haklısın canım ama işte allahtanki senin annanen bi de kaynana geliyoru m deseydi
ben burda anlatsam kaynanamın ayyylaaarrr boyu bizde takılışını valla beni topikten atarsınız
Eşim güney doğudayken daha yeni evliyiz size abartmıyorum
İskenderundaydık o zaman en güzel zamanı bahar aylarıdır bizimki kaçırırmı,martta geliiiir haziranda sıcaklar başlayınca kaçardı
düşünün eş yok,çoluk çocuk yok annemler 2 saatlik yolda gitsem giderim yani
bayram gelir geçer hafta sonu gelir geçer ben hep kaynanayla yapışık ikiz gibi
annemlere bunaltı gelmişti ama bişey de diyemiyolardı garipler
hala da öyle geldimi adeta kök salar gitmeezzz

herkez dertlııı bugunn en basta kendımızı dusunmelıyızzz sonraa dıger kısılerr bebeklerımız herseyddenn onemlı nede olsaa
Öyle canım da düşündürtmüyolar bak işte
insanlar niye bu kadar bencil yaa
vallahi billahi büyük de konuşurum gitmemmmm oğlumun evine çağrılmadan gitmem aslaaa

Bak şimdi ben birazdan rewsim koyucam hast. çıkışı görsün millet

Hoş gelmişsiniiiiiiz ben kaçırdım ama
ben de perş. yaptırıcam şeker yüklemesini

bugün ben de dr. gittim al benden de o kadar +10 kilo:26::26::26:
dr. kızdı biraz bu ne dedi şimdiye kadar max. 6 kilo olması gerekiyodu dedi
kuzucuk 650 gr mış normal haftasıyla uyumlu dedi

Bu arada teyzeleri kızım hala hasta
dr iğne verdi 5 tane bu akşamdan itibaren yaptırıcaz

Bi de iyi haber kaynanam çarş. gidiyormuş ÇOK ŞÜKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…