2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar yazdım ama kimse cevap vermedi, acaba takvım gününe göre bebeğin boyunun daha gec gelişen bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmı?

Kızlar sizden bişey rica edicem..

Çok sevdiğim bir yakınım diyim.. tüp bebek tadavisine giricek. İhtimal çok az olsada yinede deneyecek.
Sizden onun için dua etmenizi rica edicem. İnşallah tedaviye cevap verir.. zaten tüp bebek uygulamasıda tedaviye
Cevap verirse yapılacak.. Bizler hamileyiz dualarımız Allah IN da izni ile kabul olur inşallah… İsmi GÜLŞEN…

Şimdiden çok teşekkür ederim…

kızlar benım basım cok agrıyor yaa...sızde de var mı bole bı durum

su tüketimini arttırmak baş ağrısı engeller..Daha fazla su içmeye çalış.
Benim de göğüslerim çok acıyor, ve iki gündür inanılmaz yordum kendimi.. En ufacık bir karın ağrısında "hııhh düşük yapıyorum" düşüncesine kapılıyorum. Bundan sonra daha düzenli bir hayat kuracağım kendime. 4 hafta 4 günlük hamileyim..İnsallah haftaya keseyi görelim de...

kızlar benım basım cok agrıyor yaa...sızde de var mı bole bı durum

benim geçen hft çok ağrımıştı 2 gün üstüste ..her yolu denedim geçmedi..en son dayanamadım parolu ikiye bölüp yarısını içtim.. :44: iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum içim içimi yedi ama ne yatabiliyodum ne uyuyabiliyodum çok kötüydüm..hiç geçmicek sandım...sabah uyandığımda halaa ağrıyodu..ılık duş alınca daha da iyi geldi....

hıc bole olmamaıstı benımde...dun gece bı basladı uyudum uyandım hala var...sımdı ısyerındeyım yıne aynı..hemde tek taraflı ılac ıcmek yok cekıcez artık herseye deger:)

hıc bole olmamaıstı benımde...dun gece bı basladı uyudum uyandım hala var...sımdı ısyerındeyım yıne aynı..hemde tek taraflı ılac ıcmek yok cekıcez artık herseye deger:)

canım haklısın bebiş için herşeye değer..dayanabildiğin kadar dayan ben dayanamamıştım 2 gün sürünce umarım başının ağrısı çabuk geçer...

benim mide bulantım olmuyor ama içim pek bişi yemek istemiyor. meyve çorba salata makarna gibi şeyler yiyebiliyorum. 1. hamileliğimde de midem bulanmamıştı. gögüslerim dolgunlaştı benim. kendimi yorarsam kasıklarım ağrıyor. dinleniyorum genelde. fazla kafaya takmamak gerekiyor herşeyi bebeklerimiz Allah a emanet.. dua edip en hayırlısını dilemeliyiz bence :) inşallah bu süreci hepimiz kolaylıkla tamamlarız...

Benımkılerı hıc gormeyın o zaman:)normalde 90 beden....daha ıkı ay olmadık kocaman oldular 9 ay sonra nasıpse ne olacak tahmın bıle edemıyorum:)kucuk gogusluler kucuk kucuk dıye ısyan edersınız ama bakın sımdı nasıl ıse yarıyor.. Sutunuzde bol olsun ıns...

Amanın senin işin zor. Ben 75 bedendim ama bu hafta 80 oldu diye söyleniyorum.. :)

kızlar progeston kullanıyorum.acaba bebeğe zarar verirmi ..pek hormon kullanmak istemiyorum fakat lekelenmeler için verdi doktor.
daha önceki gebeliklerinde kullanan varmı??
ne olur cevap verin....

kızlar progeston kullanıyorum.acaba bebeğe zarar verirmi ..pek hormon kullanmak istemiyorum fakat lekelenmeler için verdi doktor.
daha önceki gebeliklerinde kullanan varmı??
ne olur cevap verin....

Bu progesteronu rahimde lekeler görünce mi veriyor doktor? ve o lekelenmeler ne oluyor?Kan lekesi mi?

yaa sorma bile acısını... Yatakta hangi pozisyonda yatacağımı şaşırıyorum göğüslerimi acıtmamak için.

benım normalde reglı donemımde de gogus sancım olurdu alısıgım ama bu baska bısı yaa:))31 ocak gelsın bende ısızn gıbı bebısımı goreyım yaa cok heyecanlıyım umarım bı aksılık cıkmaz daha hıc dra gıtmedım bennnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…