Kızlar yazdım ama kimse cevap vermedi, acaba takvım gününe göre bebeğin boyunun daha gec gelişen bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmı?
kızlar benım basım cok agrıyor yaa...sızde de var mı bole bı durum
kızlar benım basım cok agrıyor yaa...sızde de var mı bole bı durum
hıc bole olmamaıstı benımde...dun gece bı basladı uyudum uyandım hala var...sımdı ısyerındeyım yıne aynı..hemde tek taraflı ılac ıcmek yok cekıcez artık herseye deger:)
Kızlar bu göğüs büyümesi ne zamana kadar devam edecek biliyor musunuz?
Bilmiyorum ama ben simdiden hiç bir yere sıgdıramıyorum.Daha da büyürse ne yaparım bilmem
Amanın senin işin zor. Ben 75 bedendim ama bu hafta 80 oldu diye söyleniyorum.. :)Benımkılerı hıc gormeyın o zaman:)normalde 90 beden....daha ıkı ay olmadık kocaman oldular 9 ay sonra nasıpse ne olacak tahmın bıle edemıyorum:)kucuk gogusluler kucuk kucuk dıye ısyan edersınız ama bakın sımdı nasıl ıse yarıyor.. Sutunuzde bol olsun ıns...
amanın senin işin zor. Ben 75 bedendim ama bu hafta 80 oldu diye söyleniyorum.. :)
kızlar progeston kullanıyorum.acaba bebeğe zarar verirmi ..pek hormon kullanmak istemiyorum fakat lekelenmeler için verdi doktor.
daha önceki gebeliklerinde kullanan varmı??
ne olur cevap verin....
yaa hıc sormaa:)))saglıklı olalım da...bı de benım ucları kasınıyo cok yaa
yaa sorma bile acısını... Yatakta hangi pozisyonda yatacağımı şaşırıyorum göğüslerimi acıtmamak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?