2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

idrar testiyle mi anladın hamile olduğunu?
Ben cuma gittim daha çok erken birsey göremeyiz dedi geri yolladı beni. Hatta galiba topikte en arkadan giden benim, bazen hızınıza yetişemiyorum ve ekim annelerine mi takılsma diye düşünüyorum. Haftaya benim de tek temennim keseyi görmek. Ondan sonraki haftada insallah kalp atışlarını görürürüz...

SAT : 13 Aralık 2011

Bekl.Doğ.Tar : 18 Eylül 2012

Boy:1.63

Kilo:56

Kaçıncı Çocuk : İlk

Cinsiyeti : Bellideğil

evet once evde kendım test yaptım anında cıft cızgı oldu koyu bı sekılde..sabahına saglık ocagına aıle hekımıne gıttım..oradakı ebede ıdrara testı yaptı orada da durum pozıtıf dupe duz hamılesın dedı..suan 6 hafta 5 gunluk hamıle durumundayım...sonra detaylı ıdrar tahlılı verdım ıkı tup de kan aldılar hormonlara kadar baktılar...hersey super dedı..sonra kadın dogumcuyu aradım henuz erken gelme dedı 31 ocak randevu verdı ıste bende dr degıstırmek ıstemıyorum beklıyoruz bakalım hayırlısı artık...

Evet erken gitmenin bir manası yok. Dr. undan memnunsan da sakın bırakma. İnsanın kendini güvenilir ellerde hissetmesi çok önemli...Benimkisi dahah 4 hafta 4 günlük...Susam tanesi büyüklüğünde bile olmadı.

Ben de 7. haftanın içindeyim ama hiiiiç bulantım yok (
ama evham yapıyorum acaba hersey yolunda mı diye benim hiç bulantım yok kızlar..
sizlerin nasıl_

aynen bende de yok her bünye bir olmuyormuş evham yapmayalım ...
Bu sabah sağlık ocağından aradılar gebeymişsiniz takip etmemiz lazım dediler çok şaşırdım siz nerden biliyorsunuz dedim :))) Tansiyonumu ve kilomu ölçüp aşı kartı verdiler...

Benim de tel nomu aldılar ve sizi takip altında tutacağız dediler.

Ben henüz düşük tehlikem bitmediği için saglık ocagına gitmedim
ama en sonunda seni aradıkları gibi beni de arıyacaklar sanırım
direkt onların bilgisayarına düşüyormuş kimlerin hamile oldugu öyle duymuştum

evet öyleymiş..
Benim de geçmedi tehlikem ama hava almak için çıkıorum arasıra gittim o yüzden...

ooofff kızlar midem çok fena sabah güzel bi kahvaltı yapim dedim ama boşa gitti..yediğimi çıkarıyorum...ne güzel başlarda hiç bulantım yok, olmucak galiba derken işte böyle oldu
bu arada benim doktorum 3. ayım dolduğunda cinsiyetini bilebiliyor...görümcem bugün öğrendi erkekmiş onun...5 hafta sonra bizde öğrenicez Aman Allahım:))

evet öyleymiş..
Benim de geçmedi tehlikem ama hava almak için çıkıorum arasıra gittim o yüzden...

ben de 2.5 haftadır ilk bugün biraz gezmeye cıktım ama simdi kötü hissediyorum tembelliğe alıştım galiba :44: :44:
karnımın sagına sancı geliyo arada bir da sol kasıgıma
druma sordugumda normal demişti bebek olusuyormuş rahim yüzündenmiş

kızlar progeston kullanıyorum.acaba bebeğe zarar verirmi ..pek hormon kullanmak istemiyorum fakat lekelenmeler için verdi doktor.
daha önceki gebeliklerinde kullanan varmı??
ne olur cevap verin....

cnm banada doktor yazdı neden zararı oldugunu dusundun bak bende tedirgin oldum zararlımıymışş???

kızlar progeston kullanıyorum.acaba bebeğe zarar verirmi ..pek hormon kullanmak istemiyorum fakat lekelenmeler için verdi doktor.
daha önceki gebeliklerinde kullanan varmı??
ne olur cevap verin....

bende de azıcık leke geldi diye doktor verdi. kullanıyorum leke kesildi o bebeğin sana tutunmasını sağlıyor canım doktorun anlattığı gibi kullan

bu arada, bazı arkadaslar sormuslar progesteron kullanan var mı dıye. ben adetımden 15 gun once crınone jel kullanmaya baslamıstım. doktorum onermıstı.
bebegın tutunmasını kolaylastıyormus. zaten o ay hemen hamıle kaldım kendılıgınden. bır kutuda 15 tane tüp jel var, vajınadan ıcerı sıkıyorsunuz her sabah.
su anda 5+6 günlk hamileyim.
hala da kullanıyorum, sanırım dusuk tehlıkesı gecene kadar kullanacagım.
benım sızlerden farklı bır durumum var, TSH hormonum yuksek cıkıyor yanı troıd bezım yavas calısıyor.
bu nedenle de dusuk rıskım sızlerden daha fazla.
yarın kontrolum var. gecen hafta keseyı gormustuk ama dr duzensız oldugunu soylemıstı.yarın Allah ızın verırse bebegı gorebılecegız. lütfen dualarınızı eksık etmeyın.

Hayırlısıyla bebişin sana sıkı sıkıtutunur tatlım inş.
ben de basta progestan kullanmıştım 4haftalıkken ama günde 3 tü
ve dokunmaya baslamıştı senin o jelinden verdi o jel k.rengi akıntımı cok azalttı şükür şimdi iyiyim
cuma gidecegim ben de kontrole 6+4üm

Ben de hipotiroidi hastasıyım. TSH ım ilaçla kontrol altında. HEr sabah tiroit hapı alıyorum. Ama dr vermedi bana progesteron. Sen tiroit hapı kullanıyor musun? Niye bana vermedi acaba içime kurt düştü...

Arkadaşlar saçı dökülen var mı? Hangi şampuanı kullanıorsunuz?

Benim dökülüyor. Tırnaklarım da kırılmaya başladı. Bir süre oje kullanmayacağım.
Şampua olarak dönüşümlü şekilde John Freida ve Innova-Placenta kullanıyorum. Innova saç dökülmesini hemen durdurun bir şampuan ama her zaman organik şampuan kullanmayın dedikleri içinde bir sonraki yıkamada John Freida kullanıyorum. Haftada iki gün de saç bakım yağıyla yağlıyorum saçımı... Ama tırnaklara ne yapıcam bilmiyorum.

Yok bende kullandım şimdi vaginasl jel verdi mideme dokuncu çünkü progestan
için rahat olsun zararı olsa her dr onu yazmaz canım.

peki canım benim miğde bulantım çok fazla yani yediğimi çıkarıyorum bu hap benim miğdemi daha kötü yaparsa bende bunun jel olanını kullansam nolurki etkisi aynı değilmi??? ayrıca benim kanamam yok daha önce bi düşük yaşadığım için doktor önlem olarak verdi

öje kullanmayın zaten kokusu bebege de kendinize de cok zararlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…