benım normalde reglı donemımde de gogus sancım olurdu alısıgım ama bu baska bısı yaa:))31 ocak gelsın bende ısızn gıbı bebısımı goreyım yaa cok heyecanlıyım umarım bı aksılık cıkmaz daha hıc dra gıtmedım bennnnnnnn
idrar testiyle mi anladın hamile olduğunu?
Ben cuma gittim daha çok erken birsey göremeyiz dedi geri yolladı beni. Hatta galiba topikte en arkadan giden benim, bazen hızınıza yetişemiyorum ve ekim annelerine mi takılsma diye düşünüyorum. Haftaya benim de tek temennim keseyi görmek. Ondan sonraki haftada insallah kalp atışlarını görürürüz...
evet once evde kendım test yaptım anında cıft cızgı oldu koyu bı sekılde..sabahına saglık ocagına aıle hekımıne gıttım..oradakı ebede ıdrara testı yaptı orada da durum pozıtıf dupe duz hamılesın dedı..suan 6 hafta 5 gunluk hamıle durumundayım...sonra detaylı ıdrar tahlılı verdım ıkı tup de kan aldılar hormonlara kadar baktılar...hersey super dedı..sonra kadın dogumcuyu aradım henuz erken gelme dedı 31 ocak randevu verdı ıste bende dr degıstırmek ıstemıyorum beklıyoruz bakalım hayırlısı artık...
Ben de 7. haftanın içindeyim ama hiiiiç bulantım yok(
ama evham yapıyorum acaba hersey yolunda mı diye benim hiç bulantım yok kızlar..
sizlerin nasıl_
Benim de tel nomu aldılar ve sizi takip altında tutacağız dediler.aynen bende de yok her bünye bir olmuyormuş evham yapmayalım ...
Bu sabah sağlık ocağından aradılar gebeymişsiniz takip etmemiz lazım dediler çok şaşırdım siz nerden biliyorsunuz dedim :))) Tansiyonumu ve kilomu ölçüp aşı kartı verdiler...
aynen bende de yok her bünye bir olmuyormuş evham yapmayalım ...
Bu sabah sağlık ocağından aradılar gebeymişsiniz takip etmemiz lazım dediler çok şaşırdım siz nerden biliyorsunuz dedim :))) Tansiyonumu ve kilomu ölçüp aşı kartı verdiler...
Ben henüz düşük tehlikem bitmediği için saglık ocagına gitmedim
ama en sonunda seni aradıkları gibi beni de arıyacaklar sanırım
direkt onların bilgisayarına düşüyormuş kimlerin hamile oldugu öyle duymuştum
evet öyleymiş..
Benim de geçmedi tehlikem ama hava almak için çıkıorum arasıra gittim o yüzden...
kızlar progeston kullanıyorum.acaba bebeğe zarar verirmi ..pek hormon kullanmak istemiyorum fakat lekelenmeler için verdi doktor.
daha önceki gebeliklerinde kullanan varmı??
ne olur cevap verin....
kızlar progeston kullanıyorum.acaba bebeğe zarar verirmi ..pek hormon kullanmak istemiyorum fakat lekelenmeler için verdi doktor.
daha önceki gebeliklerinde kullanan varmı??
ne olur cevap verin....
cnm banada doktor yazdı neden zararı oldugunu dusundun bak bende tedirgin oldum zararlımıymışş???
bu arada, bazı arkadaslar sormuslar progesteron kullanan var mı dıye. ben adetımden 15 gun once crınone jel kullanmaya baslamıstım. doktorum onermıstı.
bebegın tutunmasını kolaylastıyormus. zaten o ay hemen hamıle kaldım kendılıgınden. bır kutuda 15 tane tüp jel var, vajınadan ıcerı sıkıyorsunuz her sabah.
su anda 5+6 günlk hamileyim.
hala da kullanıyorum, sanırım dusuk tehlıkesı gecene kadar kullanacagım.
benım sızlerden farklı bır durumum var, TSH hormonum yuksek cıkıyor yanı troıd bezım yavas calısıyor.
bu nedenle de dusuk rıskım sızlerden daha fazla.
yarın kontrolum var. gecen hafta keseyı gormustuk ama dr duzensız oldugunu soylemıstı.yarın Allah ızın verırse bebegı gorebılecegız. lütfen dualarınızı eksık etmeyın.
bu arada, bazı arkadaslar sormuslar progesteron kullanan var mı dıye. ben adetımden 15 gun once crınone jel kullanmaya baslamıstım. doktorum onermıstı.
bebegın tutunmasını kolaylastıyormus. zaten o ay hemen hamıle kaldım kendılıgınden. bır kutuda 15 tane tüp jel var, vajınadan ıcerı sıkıyorsunuz her sabah.
su anda 5+6 günlk hamileyim.
hala da kullanıyorum, sanırım dusuk tehlıkesı gecene kadar kullanacagım.
benım sızlerden farklı bır durumum var, TSH hormonum yuksek cıkıyor yanı troıd bezım yavas calısıyor.
bu nedenle de dusuk rıskım sızlerden daha fazla.
yarın kontrolum var. gecen hafta keseyı gormustuk ama dr duzensız oldugunu soylemıstı.yarın Allah ızın verırse bebegı gorebılecegız. lütfen dualarınızı eksık etmeyın.
Arkadaşlar saçı dökülen var mı? Hangi şampuanı kullanıorsunuz?
Yok bende kullandım şimdi vaginasl jel verdi mideme dokuncu çünkü progestan
için rahat olsun zararı olsa her dr onu yazmaz canım.
Benim dökülüyor. Tırnaklarım da kırılmaya başladı. Bir süre oje kullanmayacağım.
Şampua olarak dönüşümlü şekilde John Freida ve Innova-Placenta kullanıyorum. Innova saç dökülmesini hemen durdurun bir şampuan ama her zaman organik şampuan kullanmayın dedikleri içinde bir sonraki yıkamada John Freida kullanıyorum. Haftada iki gün de saç bakım yağıyla yağlıyorum saçımı... Ama tırnaklara ne yapıcam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?