2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

teşekkürler cnm saol çiçek almayı dşünüyorum sonra gene bebek için mevlüt yapıcak hediyesini götürürüm bir ay sonra falan ama bugün için de eli boş gitmek olmaz

pasta da güzel fikir
Rica ederim canım.
Benim aklım fikrim şuaara pisboğazlık olduğu için pastaya hayır diyemezdim sanrımDDd

Benim dogum yapicam hastanede sgk li fiyat 1000 lira arti suit oda olacak 400 de o.1400 liraya kapaticaz ama ozel sigortm var muhtemelen 300 lira yada sifir lira ile cikrim.

bende bakat a gidiyorum orda da sezeryan ve normal doğum fiyatı aynı 1.500 tl fiyatıda ondan sordum

kızlar ben çok kötü grip oldum, doktorumu aramam gerekir mi, bebeğe bi zararı var mı?

geçmiş olsun canımmm, ilaç almadığın sürece bence gerek yok doğal atlatmaya çalış ilaç alma noktasında dr unu ara hoş onlardaaa kbb ye falan yönlendiriyor kendileride ilaç yamzıyor

Son düzenleme:
merhaba anneler.. bu gün de benim biraz canım sıkkın.. eşim mülakata girdi ama sonuçlar henüz açıklanmadı.. heyecanla bekliyoruz kaç gündür.. eğer kazandıysak bide tain işlemi var.. nereye gideriz kimbilir... bende sıkılıyorum beklemekten.. eğer eşim kazandıysa şimdi yeni ev yerleştir iyi bir hastahane bul.. doktora alış falan.. olacaksa bir an önce olsada bizde yolumuza baksak.. heyecanla beklemekten aklım sürekli onu düşünmekle meşgul.. inş. yavrumuz kısmetli gelirde kazanır gideriz burdan.. dualarınızı bekliyorum kızlar..

Merhaba hanımlar.. Nasılsınız keyfiler nasıl?

Benim idrar tahlilinde bol bol lokosit çıkmış

Purunol diye bir ilaç verdi doktorum kullanan var mı? Benim bir arkadaşımın kendi doktoru yoktu benim doktoruma gitmiş onada purunol vermiş bol lokosit var diye kendi doktoruna sorunca ne egrek var demiş bol su iç demiş ilaç kullanamaya gerek yok. Ama benim doktor verdi kullanayım değil mi?

kızlar ayrıntılı renkli mi oluyor, kaç dakika sürüyor?? birde birşey sorucam doktorum bana çok kısa alttanda bakıcam ayrıntılıda dedi sizede bakıldı mı??? ben uyuz oluyorum alttan muayeneye(((

Sezeryansa kiz pastayi nasil yesin sivi alinityor ilk zamanlr kepekli vs:)guldurdun beni:)dogum yapip pasta yiyen birini hayal ettim yatakta:)

sezeryan değil :) ama hakkaten pasta benm de aklıma geldi ama yiyemez belki die düşünmüştüm arkadaşta pasta al deyince düşünmeden edemedim

canım çok teşekkür ederim cevabın için... içim kıpır kıpır daha şimdiden zaten hem heyecanla bebeğimi kucağıma almak için sabırsızlanıyorum hemde tırsıyorum

kızlar ben çok kötü grip oldum, doktorumu aramam gerekir mi, bebeğe bi zararı var mı?

Bende grip olmuştum doktorumu aradım .ilaç yazmam dedi .bol bol C vitamini al dedi portakalı sıktım sıktım içtim. Bide bende acayip öksürük vardı. Paso yattım . Ama bütün gün meyve yedim .maden suyuna limon sıktım. Içtiğim suya limon sıktım ama 3 günde anca geçti. Ona bile şükrettim ilaçsiz

geçmiş olsun canımmm, ilaç almadığın sürece bence gerek yok doğal atlatmaya çalış ilaç alma noktasında dr unu ara hoş onlardaaa kbb ye falan yönlendiriyor kendileride ilaç yamzıyor

sağol canım, ilaç almıyorum, almam zaten, limon suyu içiyorum. Bebeğe zararı yoksa sorun yok, çekerim napıyım.

ben 3500 diye bakmıştım. :) iyimiş fiytları.
eşin memorail diorsa değiştirme :) keyfini çıkar.
yıkama yağlama he, bah o da ii fikirmiş :)
Günaydın annişler

dün istanbula 2 gün eğitimim çıkmış hiç gitmek istemiyorum seyahatte sakıncalı olabilir diye düşünüyorum off ya ne yapsam?

bence sen izne ayrılcak haftaya geldin bile. boşver ist gezisini. o kadar yol filan.

gözün aydın, darısı başımız a:)
benim de baldırlarım daha sık ağrır oldu.

nöbet olayını düşünemiyorum bile. allah kolaylık versin. çok zor gerçekten. doktorundan rapor alsan?

oyy çok geçmiş olsun yau
günaydın cici anneler.
Bugün güzel bi gün. Hem doğum günüm hem bebeğimi görücem randevum var çok mutluyummmmmmm
nice mutlu yaşlaraaa. bebişinle eşinlee..

bu fiyatlar hastanenin sgk ile anlaşmasının olmamasından kaynaklı fiyatlar..
hanımlar arkadaşım doğum yaptı dün bu akşam görmeye gidicemsizde doğum yapacak bayuanlar olarak en çok ne hediye gelmesini isterdiniz....

yardımcı olursanız çok sevinirim

haha bana bol bol altın gelirse çok mutlu olurum mesela

sağol canım, ben de c vitamini ile atlatmaya çalışıcam artık.

Canım ya Allah yardımcınız olsunn içini sıkma hayırlısıyla olur inş.

Sezeryansa kiz pastayi nasil yesin sivi alinityor ilk zamanlr kepekli vs:)guldurdun beni:)dogum yapip pasta yiyen birini hayal ettim yatakta:)

DD yaaa tamam :))) ben yerdim yine hehehe ama ama yiyemecekmi şimdi pastaaa yazık gelenlere ikram edilirdi ben yemiyorsam başkasıda yemesin dimi boşversin
çiçek alsın hehe.

bence normalde sezeryanda olsa meyve suyu götürürdüm hatta kompost yaş pastada neler var kim bilir ben hiç yemiyorum yesemde kendim yapıyorum

DD yaaa tamam :))) ben yerdim yine hehehe ama ama yiyemecekmi şimdi pastaaa yazık gelenlere ikram edilirdi ben yemiyorsam başkasıda yemesin dimi boşversin
çiçek alsın hehe.

Geçen esimle pasta aldık yedik her zamanki yerden . Eşim 2gün yattı ishal kusma serum taktılar. Zehirlenmiş .Allahtan bana birşey olmadı o yüzden biri getirsde yemem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…