Rica ederim canım.teşekkürler cnm saol çiçek almayı dşünüyorum sonra gene bebek için mevlüt yapıcak hediyesini götürürüm bir ay sonra falan ama bugün için de eli boş gitmek olmaz
pasta da güzel fikir
geçmiş olsun bende çok ciddi sorunlar yaşadım bu yüzden ama şimdi kurtuldum..çünküüüüüüüü sebaa-med i keşfettim canım..onu kullanmaya başladıktan sonra kaşıntıdan eser yok..süper bi icat..!!kesinlikle kullanmalısın..fiyatı 25TL civarında ama bazı eczaneler kampanya yapıyo indirimli alabilirsin ama kurtulman için tek çözüm :112:ben kafayı yicektim enfeksiyon ve kaşıntı yüzünden amaçok şükür rahatım şimdi..
balgat akropol e gidiyorum..dr.um ışın hanım özel hast. ve muayene ücreti 30 TL
kızlar ben çok kötü grip oldum, doktorumu aramam gerekir mi, bebeğe bi zararı var mı?
Rica ederim canım.
Benim aklım fikrim şuaara pisboğazlık olduğu için pastaya hayır diyemezdim sanrımDDd
selam kızlar, ayrıntılı ultrason randevumu pazartesiye verdiler bakalım. heyecanlıyım. herşeyiyle görebilicem di mi? gidenler azıcık anlatsın bi.
Sezeryansa kiz pastayi nasil yesin sivi alinityor ilk zamanlr kepekli vs:)guldurdun beni:)dogum yapip pasta yiyen birini hayal ettim yatakta:)
günaydın canım.
Geçmiş olsun.
Merak etmee artık son demlerii:) ilk dozunu olduysan 2.dozun var sırada o günde şeker yüklenirr tamamdır.
:)) sonra artık nst hehehe hergün biraz daha bebişleirmizi kucağımıza almamıza yaklaşmış olacağız.İnş.İNş.
kızlar ben çok kötü grip oldum, doktorumu aramam gerekir mi, bebeğe bi zararı var mı?
geçmiş olsun canımmm, ilaç almadığın sürece bence gerek yok doğal atlatmaya çalış ilaç alma noktasında dr unu ara hoş onlardaaa kbb ye falan yönlendiriyorkendileride ilaç yamzıyor
Ben hizmet hastanesi hakkında çok olumlu şeyler duydum hep...Yeğenim de orada ameliyat oldu ve fiyatlar oldukça makul. Şimdi memorialda 11-13 bine falan patlayacağını düşünüyorum (henüz fiyat almadım ama aldığım duyumlar var). tabi ben hep eksi 7 bin düşünüyorum sigortamdan ötürü...Cepten 5-6 bini düşünmeden harcayalım mı yoksa hizmette herşeyi bitirip cepten 5 kuruş harcamayalım mı ikilemindeyim. Ama eşim memorialda kalmaktan yana. Hem eve çok yakın, hem dr umdan çok memnunum, hem de olanakları çok güzel bir hastane...Hizmette doğum yapsam bile ekstradan 2 bin verip figen hanımı doğuma çağırmayı düşünmüştüm ama sanırım sünnet dahil herşeyi memorialda yaptıracağız.
2012 fiyatları var internette var. Normal doğum fiyatının 1800Tl ve Sezaryen Doğum fiyatının2650tl. tabi bunlar doğru mu bilmem.epiduralde bin tl koymak lazım bunların üstüne..
Ben de doğumdan sonra lazerli epilasyon dermaroller vsy fiyatlarını bu hastaneden alıp tüm çatlak patlaklarımı onarmayı düşünüyorum. İyice bir yıkama yağlamadan geçeceğim.
Günaydın annişler
dün istanbula 2 gün eğitimim çıkmış hiç gitmek istemiyorum seyahatte sakıncalı olabilir diye düşünüyorum off ya ne yapsam?
günaydıınnn meraba herkeseee bende şeker yüklemesi yaptırdım temiz çıktı çok mutluyum... canım ayakta kaldığın sürece terlik giy ayağına bende çalışıorum ve yoğun oluyorum genelde doktorum çok ayakta kaldığında baldırlarına buz masajı yap dedi..
günaydın arkadaşlar,
dün nöbetçiydim tamgün okuldaydım. çok ayakta kaldım çok yoruldum akşam eve gelir gelmez yattım. sabah 9 da gözlerim zor açıldı. artık çok hızlı yoruluyorum ve rahmim zonkluyor( okullar bittiğinde çok ama çok rahatlıycamm. geçmişi hiç okuyamadım şimdi bakıcam. öptümmmm
kızlar ya bend e mantar var galiba çok sinirim bozuk
bazen yakıyıor vajinayı akıntı kaşındırıyor
yeşilimsi akıntı oluyor bazen ,ilaç kulndım tejkraladı
hep ilaç kullanamam ki
idrar yolu enfeksiyonu da çıktı
antibiyotik aldım umarım geçmiştr
tekrar yapılacak 10 gün sonra(((
günaydın cici anneler.
Bugün güzel bi gün. Hem doğum günüm hem bebeğimi görücem randevum var çok mutluyummmmmmm
8 10 bin mi ne yapıolar bölee yaa.. benim doktorum şehirdeki en iyi doktorlardan biri hastanemde çok çok güzel ve ilgilii sgk ile anlaşmaları var bizden ek ücret 900 tl alacaklar konusdum ben özel hastane olduğu için pek güvenemedim sonradan başka ücretlerden çıkarmayın dedim yok hersey dahil dediler...
hanımlar arkadaşım doğum yaptı dün bu akşam görmeye gidicemsizde doğum yapacak bayuanlar olarak en çok ne hediye gelmesini isterdiniz....
yardımcı olursanız çok sevinirim
Bende grip olmuştum doktorumu aradım .ilaç yazmam dedi .bol bol C vitamini al dedi portakalı sıktım sıktım içtim. Bide bende acayip öksürük vardı. Paso yattım . Ama bütün gün meyve yedim .maden suyuna limon sıktım. Içtiğim suya limon sıktım ama 3 günde anca geçti. Ona bile şükrettim ilaçsiz
merhaba anneler.. bu gün de benim biraz canım sıkkın.. eşim mülakata girdi ama sonuçlar henüz açıklanmadı.. heyecanla bekliyoruz kaç gündür.. eğer kazandıysak bide tain işlemi var.. nereye gideriz kimbilir... bende sıkılıyorum beklemekten.. eğer eşim kazandıysa şimdi yeni ev yerleştir iyi bir hastahane bul.. doktora alış falan.. olacaksa bir an önce olsada bizde yolumuza baksak.. heyecanla beklemekten aklım sürekli onu düşünmekle meşgul.. inş. yavrumuz kısmetli gelirde kazanır gideriz burdan.. dualarınızı bekliyorum kızlar..
Sezeryansa kiz pastayi nasil yesin sivi alinityor ilk zamanlr kepekli vs:)guldurdun beni:)dogum yapip pasta yiyen birini hayal ettim yatakta:)
DD yaaa tamam :))) ben yerdim yine hehehe ama ama yiyemecekmi şimdi pastaaa yazık gelenlere ikram edilirdi ben yemiyorsam başkasıda yemesin dimi boşversin
çiçek alsın hehe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?