2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın arkadaşlar,
dün nöbetçiydim tamgün okuldaydım. çok ayakta kaldım çok yoruldum akşam eve gelir gelmez yattım. sabah 9 da gözlerim zor açıldı. artık çok hızlı yoruluyorum ve rahmim zonkluyor( okullar bittiğinde çok ama çok rahatlıycamm. geçmişi hiç okuyamadım şimdi bakıcam. öptümmmm

merhabaaa hatunlarrrrrr hepinize kocaman günaydın:))
bugün ben çk enejikim dün bebişimi görünce bugün benimde ayakalr yer görmüyorr.
bir geçmiş yapıp geliyorum

Mihraece o arabadan kullananlar cok pisman.yakin arkadasim aldi hem dar hem surusu cok kotu dedi serviste ilgilenmedi atti cope sinirinden:)olumlu pek yorum duymadim ben o markayla ilgili.

yaaaaa ciddenmi((
satıcı çok tavsiyeee etmiştiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben biraz daha araştırayım madem
teşekkürler canım

günaydıınnn meraba herkeseee bende şeker yüklemesi yaptırdım temiz çıktı çok mutluyum... canım ayakta kaldığın sürece terlik giy ayağına bende çalışıorum ve yoğun oluyorum genelde doktorum çok ayakta kaldığında baldırlarına buz masajı yap dedi..

canım teşekkür ederim çok hoş gözüküyorrrr 3 lü olmasıdahoş olmuş,özelliklerine baktım çift yönlü demiyor tek elle katlanabilir de demiyor ama biraz araştırayım bunu sık kullanılanlarıma ekledim eşime göstereceğim.
Rengi bana uyar canım :)) merci

gozun aydın cnm benımde ayın 8 de kımısı cok kotu ıcılen sey dıo korkutuyolar ınsanı .. cok mu kotu kı :26:

Günaydın herkese ufaktan hastane,doğum ücretleri konuşulmaya başlanmış bakıyorum.Ben son zamana kadar bir aksilik çıkmazsa normal doğum ve devlet hastanesi istiyorum.hem özel hem devlette kontrollerimi yaptırıyorum şuan bebek sağlıklı ve ben çok fazla gözümde büyütmek istemiyorum bu konuyu.Çok uçuk rakamlar var doğum için 8-10 bin lira ne demek öyle. benim olduğum yerde 1 bin lirayı geçmiyor doğum ama yine de gereksiz boşuna mı prim ödemiyorum devlete.Benim düşüncem bu yönde bakalım ne olacak o zaman gelsin de hele bir.

günaydın güzel annişler ve güzel bebişleriiii
dün aşımızı olduk kızımla ayın birindede ayrıntılı ultrasona giricez kısmetse... ya bu şeker yüklemesi ne zaman yapılıyor... hiç bitmicek sanırım bu tahliller????

yaaaaa ciddenmi((
satıcı çok tavsiyeee etmiştiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben biraz daha araştırayım madem
teşekkürler canım

senin beğendiğin araba ana kucağıı oturma ünitesine eklenenlerden çok ağır olur öyle
travel sistem alacaksan çıkmalı al anA kucağı takılıp sökülüyor 1 yaşından sonra oturma ünitesi takılyor

kızlar ya bend e mantar var galiba çok sinirim bozuk
bazen yakıyıor vajinayı akıntı kaşındırıyor
yeşilimsi akıntı oluyor bazen ,ilaç kulndım tejkraladı
hep ilaç kullanamam ki

idrar yolu enfeksiyonu da çıktı
antibiyotik aldım umarım geçmiştr
tekrar yapılacak 10 gün sonra (((

Son düzenleme:
gozun aydın cnm benımde ayın 8 de kımısı cok kotu ıcılen sey dıo korkutuyolar ınsanı .. cok mu kotu kı :26:

Benide çok korkutmuşlardı aç karnına gittim açlık şekerimi ölçdüler sonra pet bardakla 2 bardak su verdiler bunu iç dediler tadı kötü die ön yargılı gitmişdim zaten 1. bardağı bir dikişde içdim mideme güvenemediğim için sonra biraz midem kalktı burnumu sıkıp 2. bardağıda içdim ama öle çok çok kötü değil korkma.. içdikten sonra bidaha ölçdüler sonra 1 saat bekledik bir daha ölçdüler 1 saat beklerken doktoruma gitiim kızımı gördüm onu çıkardım aradan sonrada öğleden sonra sonuçlarım çıkdı.. bende çok korkmustum ama bahsettikleri kadar değil insanlar abartmayı çok sewiyor.. sadece yanında tuzlu kraker bulundur işin bittikten sonra birtane ağzına at yola çıkmadan ağzının tadını düzeltiyorr.. umarım seninkide temizz çıkar canım sonucu bildir banaa

teşekkür ederim canım.Darısı sizlerin kontrollerinee olsun inş.
Sıkınyılı bir durum yok dedi drr bendebundan sonra sık olacak deyince bende bir panikledim yok yok çok güzel herşeyyy dedi aksi birşey olsa ben bukadar rahat olamazdım ve sana söylemel zorundaydım dedi.
Plesentada falan yaşlanam yok erken doğum riski yok dedi ama rutin kontroller artık bundna sonraa daha sıkı takip edeceğizzz suyumuzu falan dedi.
canım son 1 ayda olsa ozaman 2 defa görünmüş gibi olacaksın bana göre kontrol aralığı normal gibi geldi şimdi be 26.haftadayım nerdeyse 6,5 aylık olduk.
Hareketler içinde panik yapmaa br haftada bile çok farkediyor emin oll.
Herşey yolunda gidecek inş. tüm hepimiz için.

canımmm hadi gözün aydındarısıdadiğer kızçelere olsun inş.

günaydın canım.
Geçmiş olsun.
Merak etmee artık son demlerii:) ilk dozunu olduysan 2.dozun var sırada o günde şeker yüklenirr tamamdır.
:)) sonra artık nst hehehe hergün biraz daha bebişleirmizi kucağımıza almamıza yaklaşmış olacağız.İnş.İNş.

Ay bende de yok yok:):) bende de çıktı doktorum seni düşündüğüm kadar bebeğide düşünmek zorundayım en fazla 3 gün antibiyotik içmene izin weririm demişdi günde 4 5 litre su iç enfeksiyonu atmanın en kolay yolu sık sık lavaboya çıkıp iltihabı atman dedi bende öle yaptım artık kımıldadıkça su sesi geliodu karnımdan patlayana kadar içdimm sonra geçdiii mantar içinde çok çok dikkat et gittiğin wc lerin temiz olmasına bide günlük ped kullan we güvenemediğin bir yerde lavaboya gittiğinde mutlaka değiştir

evet 8-10 bin rakamları çok fazla gerçekten.
Bende sen gibi doğum sürecini getirmiyorum aklıma germiyorum kendimi inanıyorum herşey güzel olacak.Dua ediyorum.
Devlet hastenesinde benim burada dr pek kalmadı tam güny asası muhabbetine hep özellerle anlaştı dr larr en azından iyi dr lar.Bende özelde devam ediyorum birde zaten sigortayla anlaşmalı artıközellerin çoğu bir kısmını sigorta karşılayacak.Birdahaki kontrolde konuşup fiyat alacağım bakalım hazırlıklı olalım ödeme için.

hımmmm ayy bu araba olayı bebiş alışveirşini bine katlar yaaa((
ofs ne gıcık.
sen aldınmı canım

canım yaa geçmiş olsun. Enfeksiyon genelde herkeste var hmaile olmaya gerek yok evlendiysen bitmiştir olayy :))
ama hamileikte dahda dikkat etmek gerekiyor tabi ayrı mevzu.
Canım bana dr um bol bol su iç dedi bu idrardaki enfeksiyon için hersaat başı içmeliymişim.
Mantar içinde pamuklu çamaşırlar kullan günlük pederden kullanmaaa ( yine bir sağlık ocağında hemşireyle görüş istersen çok yardımcı oluyorlar onlarda

günaydın cici anneler.
Bugün güzel bi gün. Hem doğum günüm hem bebeğimi görücem randevum var çok mutluyummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…