Mihraece o arabadan kullananlar cok pisman.yakin arkadasim aldi hem dar hem surusu cok kotu dedi serviste ilgilenmedi atti cope sinirinden:)olumlu pek yorum duymadim ben o markayla ilgili.
canım o da güzel, fiyatı da makulmüş. ben de sana bugün katologda gördüğüm pusetin linkini göndereyim. travel , çok güzel ama rengi bana uymuyor,, sana uyarmı bilmem ama fikir olsun
Kraft 2010 Matrix DLX Trio 3`lü Set (568350) - e-bebek.com
gene burda okumuştum, pier cardin i kesinlikle öermiyoruz diye.
iice bi bak istersen yorumlarına filan
günaydıınnn meraba herkeseee bende şeker yüklemesi yaptırdım temiz çıktı çok mutluyum... canım ayakta kaldığın sürece terlik giy ayağına bende çalışıorum ve yoğun oluyorum genelde doktorum çok ayakta kaldığında baldırlarına buz masajı yap dedi..
bendde sımdı ınceledımm alanlarınn yorumları gayett ıı olduugu yondebakalım cnm bende arastırıyorum ne alıcagımıza karar veremedık henuzz..hafıf ve yer kaplamaması benım ıcın cok onemlı ..
yaaaaa ciddenmi((
satıcı çok tavsiyeee etmiştiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben biraz daha araştırayım madem
teşekkürler canım
gozun aydın cnm benımde ayın 8 de kımısı cok kotu ıcılen sey dıo korkutuyolar ınsanı .. cok mu kotu kı :26:
Mihracee cok sevindim güzel gecmesine,masallah ogluna. Neden bundan sonra 15 günde bir kontrol yapacakmıs doktorun? Sıkıntılı bir durum yoktur insallah? Normal rutin kontroller sonlara dogru 15 günde bire cıkıyor demisti tecrübeli arkadaslar ama sonlara dogru derken bu kadar erken bir zamanı mı kasdediyorlardı acaba onu ögrenmek icin soruyorum? Ben son 1 ay falan sanmıstım. 2 saatte bir hareket ettigini anlayamıyorum ben henüz. Genelde gec saatlerde farkediyorum hareketlerini ama oyle 2 saatte bir degil, daha uzun aralıklarla
günaydıınnn meraba herkeseee bende şeker yüklemesi yaptırdım temiz çıktı çok mutluyum... canım ayakta kaldığın sürece terlik giy ayağına bende çalışıorum ve yoğun oluyorum genelde doktorum çok ayakta kaldığında baldırlarına buz masajı yap dedi..
günaydın güzel annişler ve güzel bebişleriiii
dün aşımızı olduk kızımla ayın birindede ayrıntılı ultrasona giricez kısmetse... ya bu şeker yüklemesi ne zaman yapılıyor... hiç bitmicek sanırım bu tahliller????
kızlar ya bend e mantar var galiba çok sinirim bozuk
bazen yakıyıor vajinayı akıntı kaşındırıyor
yeşilimsi akıntı oluyor bazen ,ilaç kulndım tejkraladı
hep ilaç kullanamam ki
idrar yolu enfeksiyonu da çıktı
antibiyotik aldım umarım geçmiştr
tekrar yapılacak 10 gün sonra(((
Günaydın herkese ufaktan hastane,doğum ücretleri konuşulmaya başlanmış bakıyorum.Ben son zamana kadar bir aksilik çıkmazsa normal doğum ve devlet hastanesi istiyorum.hem özel hem devlette kontrollerimi yaptırıyorum şuan bebek sağlıklı ve ben çok fazla gözümde büyütmek istemiyorum bu konuyu.Çok uçuk rakamlar var doğum için 8-10 bin lira ne demek öyle. benim olduğum yerde 1 bin lirayı geçmiyor doğum ama yine de gereksiz boşuna mı prim ödemiyorum devlete.Benim düşüncem bu yönde bakalım ne olacak o zaman gelsin de hele bir.
senin beğendiğin araba ana kucağıı oturma ünitesine eklenenlerden çok ağır olur öyle
travel sistem alacaksan çıkmalı al anA kucağı takılıp sökülüyor 1 yaşından sonra oturma ünitesi takılyor
kızlar ya bend e mantar var galiba çok sinirim bozuk
bazen yakıyıor vajinayı akıntı kaşındırıyor
yeşilimsi akıntı oluyor bazen ,ilaç kulndım tejkraladı
hep ilaç kullanamam ki
idrar yolu enfeksiyonu da çıktı
antibiyotik aldım umarım geçmiştr
tekrar yapılacak 10 gün sonra(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?