2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hımmm zor bir durum bilmedimki

sağol canım, ilaç almıyorum, almam zaten, limon suyu içiyorum. Bebeğe zararı yoksa sorun yok, çekerim napıyım.

geçmiş olsun tekrar canımm bak diğer arkadaşta grip olduğunda dr bol bol c vitmaini al demiş:))
sen limonda içme bu arada oda kanı sulandırıyor yaws.
portakal,kivi,nane lion suyu,ıhlamur falan tüket.Vikisli sıcak su ile buğu yap solunum yollarını açmaya çalış

Geçen esimle pasta aldık yedik her zamanki yerden . Eşim 2gün yattı ishal kusma serum taktılar. Zehirlenmiş .Allahtan bana birşey olmadı o yüzden biri getirsde yemem artık

amanın kötü birrrrrşey olmuş Allah korumuş canım yaws.
Neysee çok güvenlir yerden ye canın isterse ama bu durumda artık istemez
geçmiş olsun.

bence prospektüsün iyice oku hamilelerde olan kısmında ufacık bile kafanı sarmayan kısım warsa içme... internetten de araştır iiyicee...

Yan etkisi felan yok hamiler kullanıyomuş ama ne biliyim diğer doktor da arkadaşa gerek yok bol su içsen yeter demiş neyse ben ilacı içeyim benim doktor verdi biraz içeyim bakalım ne olcak :)

bence prospektüsün iyice oku hamilelerde olan kısmında ufacık bile kafanı sarmayan kısım warsa içme... internetten de araştır iiyicee...

ay canım
MavisMavis sormuştu ona hitaben olsun cevabınn.
didemin dediği mantıklı canım sen prospektüsünü bir oku.

sslm annişler şöle bi geömişi okudum da grip olan arkadaşlar varmış geçmiş olsun benden size tavsiye bol bol maydanoz yiyin hemşirem portakalda bile hormon olabilir ama maydanoz da yoktru çünkü zaten çok hızlı büyüyen bi sebze demişti üstelik zamanıda değil portakalın. bağışıklık sistemini güçlendiriyomuş ayrıca maydanoz e hadi şimdiden geçmiş olsun şifa olsun

hımmmm ayy bu araba olayı bebiş alışveirşini bine katlar yaaa((
ofs ne gıcık.
sen aldınmı canım

yok canım almadım kaynım alacakmış
ben beğeneyim
sorun beğenmekte

ya dediğim tarvel sistemlerden alacağım 1 yaşına kadar anakucağı takıyosun sonra oturma ünitesini
bebek uyunca arabadan direk eline alıp uyandırmadan kullndığın arabaya koyabiliyorsun
ama travelelr çokk palaı 1000 tl ye çıkan var
dediğim sitemelrde 500 - 600 lüklerde var
ya da baby to go proton alacağım piyasının en hafifi arabası çift yön bagaja çok rahat sığıyor 4 e katlanyor o konuda da tek
360 tl

benden başka mantar ve idrar yoları enfeksiyonu olan yok galiba aman da olamsınnnnnn
korkutyor doktorlar zaten

yeşilimsi akıntısı olan da yoktur herhalde :)

kızlar ayrıntılı renkli mi oluyor, kaç dakika sürüyor?? birde birşey sorucam doktorum bana çok kısa alttanda bakıcam ayrıntılıda dedi sizede bakıldı mı??? ben uyuz oluyorum alttan muayeneye(((

benden başka mantar ve idrar yoları enfeksiyonu olan yok galiba aman da olamsınnnnnn
korkutyor doktorlar zaten

yeşilimsi akıntısı olan da yoktur herhalde :)

Bendede idrar yolu enfeksiyonum var doktor ilaç vermedi bolbol su iç dedi içiyorum herhalde geçmiştir belirti yok . Takma tatlım kafanı doktorun dediğini yap ayaklarını hep sıcak tut ben arada sıcak su torbası yapıyorum ayak çok önemli. Geçmiş olsun

kızlar ayrıntılı renkli mi oluyor, kaç dakika sürüyor?? birde birşey sorucam doktorum bana çok kısa alttanda bakıcam ayrıntılıda dedi sizede bakıldı mı??? ben uyuz oluyorum alttan muayeneye(((

Yok renkli değildi benimki normal üstten baktı. Hamileliğim boyunca alttan bakmadılar hiç. Bebeğin baş çevresi kalınlığı vs onları söylüyo rapor gibi çıktı veriyo o kadardi . Hastaneden hastaneye değişiyormu bilmem ama.

Selam güzel gebeler

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz kzım hala toparlanamadı
annelik çooook zor dün 1 saat başında ağladım bu çocuk niye iyileşmiyor diye
allahııım bebekleri yavruları hasta annelere sabır,sağlık versin yarabbim hayatta en zor şey insan kendi hasta olsun ama yavrum iyi olsun diye düşünüyor tansiyonum yerlerde zaten eşim yapma böyle çocuk o atlatacak diyor ama ben gerçekten mahvoldum
bu arada kayınvalidem elinde çayı oturuyor hep oturuyor banyo yapıyor,çay içiyor sonra gene oturuyor
benim halimi görseniz perişanlardayım bugün gidip cumaya kadar rapor aldım artık hem zaten grev varmış bugün kimseler okula gitmemiş,ben de dinlenicem haftasonu da dahil...

selam herkeze geçmişi okuymadım umarım herşey yolundadır biz iiiz teyzeleri cuma dr kontrolum var bebek arabasından muhabbet açılmış geçen hafta aldık fiyatıda uygun arkşların tavsiyesi üzerine aldık 2 senedir kullanıp memnun olmuşlar deneme sürüşünü aybükede yapt
ık çok rahat tekerlek kleri dönmesi falan süper

Crystal Baby Nova Travel Sistem Bebek Arabası Gri - Bebek & Çocuk

çok geçmiş olsun momy.
kvaliden de allaha havale. töbe töbee

bizde de grev var, örtmenlerin ,veletlerin çogu okulda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…