Merhaba hanımlar.. Nasılsınız keyfiler nasıl?
Benim idrar tahlilinde bol bol lokosit çıkmış
Purunol diye bir ilaç verdi doktorum kullanan var mı? Benim bir arkadaşımın kendi doktoru yoktu benim doktoruma gitmiş onada purunol vermiş bol lokosit var diye kendi doktoruna sorunca ne egrek var demiş bol su iç demiş ilaç kullanamaya gerek yok. Ama benim doktor verdi kullanayım değil mi?
gecmıs olsun canımm ...bolbol su ıcmeye calıss.
ayy ewt korkutmaya meraklı bı mılletızz.. dogummla alakalıı hemde nasıl seyler soluolarr ınsan tırsıo
tmm cnm haber verırım ıns ıı sonuclarla gelırımm
ewet malesef ölee benim yakın arkadasım geçen hafta benim doktorumda genel anestesi ile hemde sezeryan doğum yaptı.. hiç korkma dedikleri gibi değil hastaneden çıktığım gün herseyi yapabilecek düzeydeydim ne ağrı ne bişe dedi hatta hafta sonu bebişin yanına gittim topuklu ayakkabı ile misafir ağırlıyor ben çok korkmuyorum artık insanlar dünyanın en zor olayı gibi anlatıyorlar ama arkasından 3 4 tane daha doğuruyorlar bu kadar zor ise neden bidaha doğuruyorsun ki
canım çok teşekkür ederim cevabın için... içim kıpır kıpır daha şimdiden zaten hem heyecanla bebeğimi kucağıma almak için sabırsızlanıyorum hemde tırsıyorum
hımmm zor bir durum bilmedimki
sağol canım, ilaç almıyorum, almam zaten, limon suyu içiyorum. Bebeğe zararı yoksa sorun yok, çekerim napıyım.
Geçen esimle pasta aldık yedik her zamanki yerden . Eşim 2gün yattı ishal kusma serum taktılar. Zehirlenmiş .Allahtan bana birşey olmadı o yüzden biri getirsde yemem artık
bence prospektüsün iyice oku hamilelerde olan kısmında ufacık bile kafanı sarmayan kısım warsa içme... internetten de araştır iiyicee...
bence prospektüsün iyice oku hamilelerde olan kısmında ufacık bile kafanı sarmayan kısım warsa içme... internetten de araştır iiyicee...
ay canım
MavisMavis sormuştu ona hitaben olsun cevabınn.
didemin dediği mantıklı canım sen prospektüsünü bir oku.
amanın kötü birrrrrşey olmuş Allah korumuş canım yaws.
Neysee çok güvenlir yerden ye canın isterse ama bu durumda artık istemez
geçmiş olsun.
hımmmm ayy bu araba olayı bebiş alışveirşini bine katlar yaaa((
ofs ne gıcık.
sen aldınmı canım
benden başka mantar ve idrar yoları enfeksiyonu olan yok galiba aman da olamsınnnnnn
korkutyor doktorlar zaten
yeşilimsi akıntısı olan da yoktur herhalde :)
kızlar ayrıntılı renkli mi oluyor, kaç dakika sürüyor?? birde birşey sorucam doktorum bana çok kısa alttanda bakıcam ayrıntılıda dedi sizede bakıldı mı??? ben uyuz oluyorum alttan muayeneye(((
Selam güzel gebeler
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz kzım hala toparlanamadı
annelik çooook zor dün 1 saat başında ağladım bu çocuk niye iyileşmiyor diye
allahııım bebekleri yavruları hasta annelere sabır,sağlık versin yarabbim hayatta en zor şey insan kendi hasta olsun ama yavrum iyi olsun diye düşünüyortansiyonum yerlerde zaten eşim yapma böyle çocuk o atlatacak diyor ama ben gerçekten mahvoldum
bu arada kayınvalidem elinde çayı oturuyor hep oturuyor banyo yapıyor,çay içiyor sonra gene oturuyor
benim halimi görseniz perişanlardayımbugün gidip cumaya kadar rapor aldım artık hem zaten grev varmış bugün kimseler okula gitmemiş,ben de dinlenicem haftasonu da dahil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?