Selam güzel gebeler
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz kzım hala toparlanamadı
annelik çooook zor dün 1 saat başında ağladım bu çocuk niye iyileşmiyor diye
allahııım bebekleri yavruları hasta annelere sabır,sağlık versin yarabbim hayatta en zor şey insan kendi hasta olsun ama yavrum iyi olsun diye düşünüyortansiyonum yerlerde zaten eşim yapma böyle çocuk o atlatacak diyor ama ben gerçekten mahvoldum
bu arada kayınvalidem elinde çayı oturuyor hep oturuyor banyo yapıyor,çay içiyor sonra gene oturuyor
benim halimi görseniz perişanlardayımbugün gidip cumaya kadar rapor aldım artık hem zaten grev varmış bugün kimseler okula gitmemiş,ben de dinlenicem haftasonu da dahil...
kızlarr doğum için baya iyi fiyat almışsınız ben memorialda yapıcam 4.500 tl allahtan sağlık sigortam var :)
arkadaşıma bir çiçek yaptırdım üstünde bebek var ve uğur böcekleri var çok güzel ya aaaa
inşallah oda beğenirsaolun kızlarrrrrrrr:2: ayrıca iyiki pastadan vazgeçmişşim yaz geldi çabuk bozuluyorlar zehiirlenen arkadaşın kocasına da çok geçmiş olsun
Kızlar dün kontrolümüz vardı oğluşumu gördüm çok şükür bi problem görülmedi ama suyun az dedi benimde içtiğim suyu kimse içmez bol su tüket dedi anlamadım bu işten bu durumu yaşayan varsa su azlığı nasıl acaba?
selam herkeze geçmişi okuymadım umarım herşey yolundadır biz iiiz teyzeleri cuma dr kontrolum var bebek arabasından muhabbet açılmış geçen hafta aldık fiyatıda uygun arkşların tavsiyesi üzerine aldık 2 senedir kullanıp memnun olmuşlar deneme sürüşünü aybükede yapt
ık çok rahat tekerlek kleri dönmesi falan süper
Crystal Baby Nova Travel Sistem Bebek Arabası Gri - Bebek & Çocuk
Kızlar dün kontrolümüz vardı oğluşumu gördüm çok şükür bi problem görülmedi ama suyun az dedi benimde içtiğim suyu kimse içmez bol su tüket dedi anlamadım bu işten bu durumu yaşayan varsa su azlığı nasıl acaba?
banada aynı şeyi söyledi canım..ben de deli gibi su içiyorum ama direk olarak suyla bağlantısı olan bişey değilmiş bu..kendini hiç yorma ve soluna dönerek yat dedi dr.m..evde oturarak değil uzanarak dinlenmeyi denemelisin..sıvı azlığı yüzünden haftaya bidaha gidicem bakalım ne dicekler..
inş bu ay normal çıkar sanırım bu değişken bişi hakkımızda hayırlısı olsunbenimde suyum azdi geçen ay doktor bol su iç dedi bakalım bugün tekrar randevum var ne diçek .
annesi bebişin güle güle kullansın canım güzel gözüküyor ama biraz ağırlığı fazlaaaaaaaaa
birde tek elle kapanıyormu.
Onun dışında fiyatı iyi geldi.
Benimde suyum azdi geçen ay doktor bol su iç dedi bakalım bugün tekrar randevum var ne diçek .
bende ağır hantal bişi sandım ama deil kapanması çok basit ve rahat
sslm annişler şöle bi geömişi okudum da grip olan arkadaşlar varmış geçmiş olsun benden size tavsiye bol bol maydanoz yiyin hemşirem portakalda bile hormon olabilir ama maydanoz da yoktru çünkü zaten çok hızlı büyüyen bi sebze demişti üstelik zamanıda değil portakalın. bağışıklık sistemini güçlendiriyomuş ayrıca maydanoz e hadi şimdiden geçmiş olsun şifa olsun
güle güle kullansın annesi bebişin zor bir alışveriş faslı araba faslıD
birçokkişi aldığından menun kalmayıp başka arabalar alıyorr öyle olsun istemiyorum nokta atışı yapayım güzel işimi görecek biraraba alayım istiyourm bende
kızlar ayrıntılı renkli mi oluyor, kaç dakika sürüyor?? birde birşey sorucam doktorum bana çok kısa alttanda bakıcam ayrıntılıda dedi sizede bakıldı mı??? ben uyuz oluyorum alttan muayeneye(((
bu rakam tamamen senden çıkacka olan rakammı yoksaa bunun bir kısmını sigortan karşılayacakmı ayy aman fenalık geld
canım senin için ne önemliyse o tip bişey tercih et 2000TL ye de arabalar var
ama değmez yaa,bizimki kraft travel system ama çok ağır yani,ben taşırken çok zorlanıyorum ama hep eşim taşıdı
bu arada kocaman tekerlekleri var ve çok sağlam bişey oturma kısmı da geniş olduğu için kızım şimdi 4 yaşında ve hala içinde uyuyabiliyor düşün yani,hiç daha küçük bir araba olsaydı demedik
sadece AVMlerde değil dağ bayır gezerken de idare etti bizi
YOK hepsi özel sağlık sigortam karşılıyor :)
Canım dr çok mecbur kalırsan değişilir tabiki
ben mesela burda kontrol oluyorum tahlillerimi devlette,kontrollerimi özelde yaptırıyorum ama
doğumum Adana da olacak inşallah,32-33. haftalarda dr değişmiş olacağım en iyi ihtimalle o da yani
kızımı doğurtan dr. gitmeyi düşünüyorum beni kabul ederse tabii
ayy bende Adana da doğum yapıcam zaten orda yaşıyorum doktor kim hangi hastane merak ettim
ay ay hemşerim kanyıyorr :))
ama adanada yaşamıyorum maalesef
ya kızlar geçen teyzemin görümcesi adanada bir doğum yaptı prenses doğumla teyze anlata anlata bitiremedi ısrar ediyorki buraya gel bir ay öne burada yaptıralım doğumunu diye benim öyle bir düşüncem yok adanaya gidemem doğum öncesi.
Ama isterseniz hangi hastane olduğunu öğrenirsem yazayım.
Hiç ağrı çekmiyormuşssun kendin ayarlıyormuşssun ağrının seviyesini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?