- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
peki canım benim miğde bulantım çok fazla yani yediğimi çıkarıyorum bu hap benim miğdemi daha kötü yaparsabende bunun jel olanını kullansam nolurki etkisi aynı değilmi??? ayrıca benim kanamam yok daha önce bi düşük yaşadığım için doktor önlem olarak verdi
peki canım benim miğde bulantım çok fazla yani yediğimi çıkarıyorum bu hap benim miğdemi daha kötü yaparsabende bunun jel olanını kullansam nolurki etkisi aynı değilmi??? ayrıca benim kanamam yok daha önce bi düşük yaşadığım için doktor önlem olarak verdi
Tatlım ben günde 3 tane alıorum mideme hiçbişey yapmadı herkeste aynı etkiyi yapacak die bir ley yok rahat ol...
tmm canım çok saol ama keşke banada jel yazssaydı doktor
slm kızlar bugün iştenmeyen pembeyi azıcık olsa bende gördüm gün boyunca yattım yarın gitcez diye bugün gitmedim eşimin izin alması sorun oluyo ağrı felan yok ama bişiy sorcam sizdede tısırırken felan kasık batması oluyomu
kızlar bugün doktora gittim.bebeğin kesesini gördüm.doktorum eleviti hergün folbiolüde pazartesi perşembe kullan dedi.ayrıca çok önemli bir şey öğrendim.sizlerle paylaşmak istedim.bebek doğduğu anda göbek bağı kesiliyor ya eğer önceden müracaat edersek göbek kordonundan kan alınıp saklanıyormuş.buradan alınan kanda kök hücre mevcutmuş.Allah korusun ileride çocuğun başına kötü bir hastalık gelirse oradaki kök hücreler tedavide işe yarıyormuş.fiyatı nedir bilmiyorum ama bana gerekli geldi.araştırmak lazım...
ben de duydum bebişimin kalbinin sesini bugün:)) daha önce hiç içimde annelik hissi yok diye acaba bende bi gariplik mi var sevmeyecek miyim bebişimi diyordum ama bu nasıl bir duygudur ki ilk kalp atışını duyunca insanın içine güneş doğuyor:) dımtıs dımtıs diye atıyordu benimki kesinlikle baterist olacak:))) yerim ben onu yerimm.. Allah inşallah hepinize bu güzel duyguyu yaşatır. Bunlarda ultrason fotolarımız. üstteki 4 boyutluymuş henüz insan olmaya çalışıyoruz ondan pek bişeye benzemiyor.
Eki Görüntüle 332160
ben de duydum bebişimin kalbinin sesini bugün:)) daha önce hiç içimde annelik hissi yok diye acaba bende bi gariplik mi var sevmeyecek miyim bebişimi diyordum ama bu nasıl bir duygudur ki ilk kalp atışını duyunca insanın içine güneş doğuyor:) dımtıs dımtıs diye atıyordu benimki kesinlikle baterist olacak:))) yerim ben onu yerimm.. Allah inşallah hepinize bu güzel duyguyu yaşatır. Bunlarda ultrason fotolarımız. üstteki 4 boyutluymuş henüz insan olmaya çalışıyoruz ondan pek bişeye benzemiyor.
Eki Görüntüle 332160
canım son adetime göre 6 haftaya girdi ama ultrasyondan bakınca doktor daha küçük yaklaşık 4 haftalık gözüküyor.adetinin son günlerinde hamile kalmışsın dedi.
maşşallah tebrik ederim canım çok güzel görünüo ne kadarlıksın sen
maşşallah tebrik ederim canım çok güzel görünüo ne kadarlıksın sen
bu arada bende hiç bulantı filan yok biraz bel ağrısı var yalnızca yani bulantısı olmayanlar rahat olsunlar mutlaka olacak diye birşey yokmuş doktorum öyle söyledi. yalnız benim yüzümde sivilceler çıkmaya başladı gören ergenliğe yeni girdiğimi düşünecek aranızda sivilcesi olan var mı?? çözüm için birşeyler yapıyor musunuz?
bu arada bende hiç bulantı filan yok biraz bel ağrısı var yalnızca yani bulantısı olmayanlar rahat olsunlar mutlaka olacak diye birşey yokmuş doktorum öyle söyledi. yalnız benim yüzümde sivilceler çıkmaya başladı gören ergenliğe yeni girdiğimi düşünecek aranızda sivilcesi olan var mı?? çözüm için birşeyler yapıyor musunuz?
bencede yoksa bulantı tadını çıkartın bütün gün hiç bişi yemeden yatıyorum çok sıkıntılı geçio artık bugünden itibaren şurup kullanmaya başlıcam inş yaşamam ya çok zor ama değer
Benimde sivilceye meyilli bir cildim var. Bu sabah burnumun üstünde minicik bir sivilce çıkmaya başlamış. Zaten neostrata ve La roche nin ürünleriyle birlikte cilt dr unun yaptırdığı bir toniği kullanıyorum. O tonik bütün sivilcelerin kökünü kuruttu. İçinde salisik asit gül suyu falan var. KAdın doğum doktoruma soracağım kullanmaya devam edebilir miiyim diye. Evet derse o toniği bırakmam. Zaten yüz yıkama jelim ve nemlendiricime devam edeceğim...
evet canım cilt temizliği çok önemli bu dönemde zaten. ben de babe'nin ürünlerini kullanıyorum ama hamileyken işe yaramadı nedense. herhalde hormon bombardımanına uğruyor vücudumuz ondan çıkıyor sivilceler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?