2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

senınde kandılın mubarek olsun canımm .. amınn ınss... ssagsalımm kavusuruz yavrularımıza..üşütmüste olabılırsın cnm gecmıs olsun soguk bıseyler yıyıpp ıctıysen dıkkat ett.. hastaolayım deme.. dısardann yemek yeme ben cok dıkkat edıyorumm zehırlenme v.s olmasın dıee ..

Sağolasın tatlım... Yahu ben ne zaman misafirliğe gitsem gelince bir şeyler oluyor eşimde yeme kimsede bişey diyo e diyorum olur mu ayıp... Sonuçta bende misafir ağırlıyorum benim yaptığım başkasına dokunsa çook üzülürüm ama midem hassas kendi yaptıklarıma alıştım heralde bazı misafirlik döünşlerinde midem kötü oluyor... Artık tutacam boğazımı :)

hahaha canım ya güldürdün beni benim kızımda bu yaşta hatta ayda emekçi çif maaş vermeleri lazım bize

Amin canım Allah dualarımıza kabul etsin şu mübarek günde... bencede dikkat et üşütümüş de olabilirsin.. benim de çok afedersiiniz inanılmaz gaz sancım oluyorr neden bilmiyorum

Bazı misafirliklerde benimde öle oluyorr sanırım kullandıkları yağ yada başka bişe farklı o da rahatsız ediyor geçenlerde benim de başıma geldi dayanamadım gece aradım gittiğim yerii böle böle diee midem bozuldu die hastaneye gidicem ne koydun pastaya dedim halis zeyinyağı kullandım dedi mesela ben hiç kullanmıyorum anladım ki alışıl olmayınca mide tepki werdi

İyi arayabilmiş sormuşun ben üzülür diye bişey diyemem :) Benide yağlar çok etkiliyor ben ayçiçek, fındık ve terayağı kullanıyorum zeytinyağlılarda halis zeytinayğ ama daha alışamadım kokusu etkiliyor ama aışmaya çalışıyorum margarin hiç kullanmam. benide margarin kötü etkiliyor heralde ondandır. Artık daha dikkat edecem bu bana dokunuyor yiyemem diyecem kendime :)

günaydın annecikler hepiciğinizin kandilini mübarek olsun rabbim bebeklerimizle eşimizle sevdiklerimizle hayırlı uzun ömür versin inş hepimize

ıste bızz tammmm kızımlaa 24+1 oldukk goguslerım sıgmıo artık bıyere kusura bakmayın azcık bellı olmuss

Eki Görüntüle 426309

Eki Görüntüle 426345

görmeyenler vardır belki bu da benim 5 gün önceki halim

Suksuk senin kızına damaşallah canım ,ben dar giymiyorum artık hoşuma gitmiyor
göbek deliğim gerilmiş gibi duruyor

kızlarr buda bnm kızımla son halimiz.......

kıızzlaaaarr maşallah göbişlerinize çok şeker yaaa.... bende göbeğim büyüdükçe mutlu oluyorum göbeğimi çok seviyorumda büyüyen popomu hiç sevmiyorum

günaydın güzel anneler!..
Biz de bugün döne döne uyumayı planlamıştık kızımla.. ama evde bir tadilat başladı. bahçede yapılacak düzenleme için balyozlar saat 9 çeyrek itibariyle vuruluyor ama sanki beynime iniyor...!!!! kahvaltı yapıp kaçacağım evden.. Kızımla alışveriş yapmaya gideriz.. Bu kez teyzesini de alacağım ki o deneyimli bir anne.. ETİKET ŞİFRELERİNİ benim için çözer :))))))))))

Kızlaaar benim bi sorunum var karnım 3 gündür taş gibi. Sanki aşırı gaz var gibi. Yada böyle çoooook yersinizde hazmedemezsiniz ya aynı öyle varmı benim gibi olan

günaydın anneler yine hafif bir sancıyla uyandım sizdede oluyormu(sag kasıgınızın biraz üst kısmında)

benimde 3 gündür alt karnımda ve karsıklarımda ağrı oluyo baştan beri hiç böle şeler yaşamadım yaaa şimdi oluncada tedirgin oluyorum hele dün akşam özellikle kalkarken dayanamıyodum ağrımı esnerken ödüm koptu karnım öle bi gerildi bıcaklandıki çatlıcak sandım böle uyanırsam kesin doktora giderim dedim ama allahta şimdilik iim.... rahim genişlediği için normal diyolar ama ne bilim pööffss

kıızzlaaaarr maşallah göbişlerinize çok şeker yaaa.... bende göbeğim büyüdükçe mutlu oluyorum göbeğimi çok seviyorumda büyüyen popomu hiç sevmiyorum

Aynen ya.. O büyüyen popadan kocaman bir tane de bende var... Mübarek kilo direk oraya gidiyor

yabancı değildi o yüzden arayabildim canımcım dikkat et bebeğini düşün gittiğin yerde de ye die ısrar ederlerse ya yiyemiyorum nedense pastadan tiksindim falan de hem ayıp olmamış olur:)

günaydın kızlar
bende oğlumla müzik keyfi yapıyorum. 3 gündür kocaeli üniv. in bahar şenlikleri vardı sanatçılar sanki evin içinde sölüyolardı.sanırım bizim oğlan rock a bayılıyo gripinle duman gelmişti delirdi çocuk içerde.şevval sam geldiğinde de sakin sakin kıvrandı. ayrıca ismine emir ege diye düşünüyoruz nasıl sizce kızlar. ulaş ismi içimde kaldı( bizde ortak beğendiğimiz isim olsun dedik.ayrıca deli gibi kilo alıyorum nasıl aldığımı da bilmiyorum çünkü çok iştahlı da diilim ama sanırım oğlum tosun olcak 23+6 da 709 grm dı

kolay gelsın canımm cıcılerle dönünn.. :))
Aynen ya.. O büyüyen popadan kocaman bir tane de bende var... Mübarek kilo direk oraya gidiyor

bendede varr ondannn kocamannnn hemdeeee esımm saskınnn masallahh deyıpp duruoo

günaydın sekerim ewet iyi sipariş veriyor bizimkidee ona lafım yok:) hmm üzüldüm ama boswer iyi yönünden bak uzanarak bile telefon görüşmelerini yapabilirsin üzerinde eşofmanların rahat rahat:)

sana da günaydın tatlım . Ya evet üzerimde eşofmanlarım yatar kalkar konuşur yine yatarım diyordum ben de.. Ama nerdeeee... Evde tadilat başladı diye balyozlar kafama iniyor sanki uyandım bir kahvaltı yapıp alışverişe kaçacağım :))

ıste bızz tammmm kızımlaa 24+1 oldukk goguslerım sıgmıo artık bıyere kusura bakmayın azcık bellı olmuss

Eki Görüntüle 426309
maşallah maşallahhhhh çok tatlısınızzz:)))
annesi memişlerinde hiç öyle büyük değil normal artık:))) bıdıka süt oluyorlarr.
:)))) canım hadi gözün aydınnnn doğumdan önce gelmesin yardım edecekse gelsin kendine baktıracaksa yine gelmesin hıhh uzaktan sevdirsin kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…