Hanımlar günaydın...
Regaip Kandili'miz mübarek olsun... Rabbim yavrularımıza sağlıkla kavuştursun inşaallah amin :)
Kızlar gecem kabus gibiydi ya... Gece yattım dua ederken bi mide bulantısı bi üşüme neyse kalktım afedersiniz tuvalate gittim kabız olmuşum kusamıyorum da... Gittim oturma odasında yattım eşimde telaşlanmasın diye söylemedim. Tek batteniye ile üşüdüm gittim yorganda aldım. Öyle biraz kendime geldim uyumuşum.. Sonra yine tekrar bulantıyla kalktım kusamadım bi türlü... Yediğim bişey dokundu sanırsam. Bundan sonra yediğime içtiğime daha dikkat edecem sonra yatarken kızımı hissettim oh dedim o iiyi benim midem bulansada sıkıntı yok...
Sizler nasılsınız?
senınde kandılın mubarek olsun canımm .. amınn ınss... ssagsalımm kavusuruz yavrularımıza..üşütmüste olabılırsın cnm gecmıs olsun soguk bıseyler yıyıpp ıctıysen dıkkat ett.. hastaolayım deme.. dısardann yemek yeme ben cok dıkkat edıyorumm zehırlenme v.s olmasın dıee ..
herkeseee günaydınn yine sabah sabah düşdük yollara geldik işee.. birde çocuk işci çalıştırmayın diyolar benim kızım her gün benimle geliyor bebek işci çalıştırıyorrlar haberleri yok:):):)
Hanımlar günaydın...
Regaip Kandili'miz mübarek olsun... Rabbim yavrularımıza sağlıkla kavuştursun inşaallah amin :)
Kızlar gecem kabus gibiydi ya... Gece yattım dua ederken bi mide bulantısı bi üşüme neyse kalktım afedersiniz tuvalate gittim kabız olmuşum kusamıyorum da... Gittim oturma odasında yattım eşimde telaşlanmasın diye söylemedim. Tek batteniye ile üşüdüm gittim yorganda aldım. Öyle biraz kendime geldim uyumuşum.. Sonra yine tekrar bulantıyla kalktım kusamadım bi türlü... Yediğim bişey dokundu sanırsam. Bundan sonra yediğime içtiğime daha dikkat edecem sonra yatarken kızımı hissettim oh dedim o iiyi benim midem bulansada sıkıntı yok...
Sizler nasılsınız?
hahaha canım ya güldürdün benibenim kızımda bu yaşta hatta ayda emekçi çif maaş vermeleri lazım bize
Sağolasın tatlım... Yahu ben ne zaman misafirliğe gitsem gelince bir şeyler oluyor eşimde yeme kimsede bişey diyo e diyorum olur mu ayıp... Sonuçta bende misafir ağırlıyorum benim yaptığım başkasına dokunsa çook üzülürüm ama midem hassas kendi yaptıklarıma alıştım heralde bazı misafirlik döünşlerinde midem kötü oluyor... Artık tutacam boğazımı :)
Bazı misafirliklerde benimde öle oluyorr sanırım kullandıkları yağ yada başka bişe farklı o da rahatsız ediyor geçenlerde benim de başıma geldi dayanamadım gece aradım gittiğim yerii böle böle diee midem bozuldu die hastaneye gidicem ne koydun pastaya dedim halis zeyinyağı kullandım dedi mesela ben hiç kullanmıyorum anladım ki alışıl olmayınca mide tepki werdi
ıste bızz tammmm kızımlaa 24+1 oldukk goguslerım sıgmıo artık bıyere kusura bakmayın azcık bellı olmuss
Eki Görüntüle 426309
Eki Görüntüle 426345
görmeyenler vardır belki bu da benim 5 gün önceki halim
Suksuk senin kızına damaşallah canım ,ben dar giymiyorum artık hoşuma gitmiyor
göbek deliğim gerilmiş gibi duruyor
kızlarr buda bnm kızımla son halimiz.......
Kızlaaar benim bi sorunum var karnım 3 gündür taş gibi. Sanki aşırı gaz var gibi. Yada böyle çoooook yersinizde hazmedemezsiniz ya aynı öyle varmı benim gibi olan
günaydın anneler yine hafif bir sancıyla uyandım sizdede oluyormu(sag kasıgınızın biraz üst kısmında)
kıızzlaaaarr maşallah göbişlerinize çok şeker yaaa.... bende göbeğim büyüdükçe mutlu oluyorum göbeğimi çok seviyorumda büyüyen popomu hiç sevmiyorum
İyi arayabilmiş sormuşun ben üzülür diye bişey diyemem :) Benide yağlar çok etkiliyor ben ayçiçek, fındık ve terayağı kullanıyorum zeytinyağlılarda halis zeytinayğ ama daha alışamadım kokusu etkiliyor ama aışmaya çalışıyorum margarin hiç kullanmam. benide margarin kötü etkiliyor heralde ondandır. Artık daha dikkat edecem bu bana dokunuyor yiyemem diyecem kendime :)
ben milupanın göbek oyuntulu olan modelini aldım. bebeğin göbeği rahatsız etmesin diye hafif bir oyuntu yapmışlar bilginiz olsun
günaydın güzel anneler!..
Biz de bugün döne döne uyumayı planlamıştık kızımla.. ama evde bir tadilat başladı. bahçede yapılacak düzenleme için balyozlar saat 9 çeyrek itibariyle vuruluyor ama sanki beynime iniyor...!!!! kahvaltı yapıp kaçacağım evden.. Kızımla alışveriş yapmaya gideriz.. Bu kez teyzesini de alacağım ki o deneyimli bir anne.. ETİKET ŞİFRELERİNİ benim için çözer :))))))))))
Aynen ya.. O büyüyen popadan kocaman bir tane de bende var... Mübarek kilo direk oraya gidiyor
günaydın sekerim ewet iyi sipariş veriyor bizimkidee ona lafım yok:) hmm üzüldüm ama boswer iyi yönünden bak uzanarak bile telefon görüşmelerini yapabilirsin üzerinde eşofmanların rahat rahat:)
maşallah maşallahhhhhıste bızz tammmm kızımlaa 24+1 oldukk goguslerım sıgmıo artık bıyere kusura bakmayın azcık bellı olmuss
Eki Görüntüle 426309
:)))) canım hadi gözün aydınnnn doğumdan önce gelmesinKızlaaar az önce kaynanayı yolcu ettim:118:
normalde denir dimi kalsaydın anne biraz daha falan diyeee
hiiiç oralı olmadım gelirken bana mı sordu da giderken kal diycem,bavulunu hazırlamış baktım
hiç ses etmedim,giderken de öptüm bi kuru güle güle
ne dese beğenirsiniz
"bana ihtiyacınız olursa arayın gelirim gene" demez mi???Çok işe yaradın ya,sanki gel dememizi bekliyon da
ben de e sen geliyosun diye biz edirneye gelmek istiyoruz ama gelemiyoruz biz geliriz artık dedim
beklesiiiin geliriiiiiizzz beklesiiinnnnnnn:119::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?