göğüsleri diil göbişi şişirdin demek senbende göğüsler aldı başını gitti öncedende çok küçüktüler biraz büyüsünler istemiştim ama :26: erkekmi canım seninki erkek karınları sivri olurmuş
ikiz canım benimkiler biri kız biri erkek
bıdık yerim ben onu:))))) canım benim.günaydın kızlar
bende oğlumla müzik keyfi yapıyorum. 3 gündür kocaeli üniv. in bahar şenlikleri vardı sanatçılar sanki evin içinde sölüyolardı.sanırım bizim oğlan rock a bayılıyo gripinle duman gelmişti delirdi çocuk içerde.şevval sam geldiğinde de sakin sakin kıvrandı. ayrıca ismine emir ege diye düşünüyoruz nasıl sizce kızlar. ulaş ismi içimde kaldı ( bizde ortak beğendiğimiz isim olsun dedik.ayrıca deli gibi kilo alıyorum nasıl aldığımı da bilmiyorum çünkü çok iştahlı da diilim ama sanırım oğlum tosun olcak 23+6 da 709 grm dı
eeeee sen daha nie bizim göbişlere bakıyon canım sen *2 sin maşallah en çok istediğim hamilelik ikiz bi kız bi erkek tabi ilk hamileliğimde rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
butik bebe diye bir site war günlük kampanyalar oluyor yani bebeklerin markofonisi limangosu gibi bişe:) bazen inanılmaz ucuz şeyler oluyor ben çok aldım butik bebeden
cadicuk, MavisMavis, Urbetemhem, THIRTYOS, herseyduzelirmi, didem_0101, sedefler, sennr, braue
hepinizee günaydın fıstıklarrrbebişlerinizede günaydın kocaman öpüyorum onları,
Kandiliniz mübarek olsun bu güzel gündee tüm dualarıınız kabul olsun inş. Bizleride dualarınıza alın inş.:))
geçmişi hızlı hızlı bitirdim hehee
Çok hoş şeyler vamrış sağol canım ya...
cadicuk, MavisMavis, Urbetemhem, THIRTYOS, herseyduzelirmi, didem_0101, sedefler, sennr, braue
Kandiliniz mübarek olsun bu güzel gündee tüm dualarıınız kabul olsun inş. Bizleride dualarınıza alın inş.:))
bende senin göbişine imrendim yaaa bu işler böleamin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşalah. sizin göbişlere bakıp bakıp imreniyorum
Çok hoş şeyler vamrış sağol canım ya...
ben prımanın yenı dogan 3-6 KG 64 lu bezını haftasonu 19 9o aldım cnmm orda pahalı bırazkızlar unnadoda prima var, bi baksanıza fiyatlara uygunmu
Merhaba kızlar hepinizin kandili mübarek olsun butik bebe ye baktım bende güzel şeyler var ben size bişe soracam bebek kıyafetlerinden kaçar tane aldıınız benim ilk bebeğim acemiyim açıkçası.
ben prımanın yenı dogan 3-6 KG 64 lu bezını haftasonu 19 9o aldım cnmm orda pahalı bıraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?