Eki Görüntüle 426345
görmeyenler vardır belki bu da benim 5 gün önceki halim
Suksuk senin kızına damaşallah canım ,ben dar giymiyorum artık hoşuma gitmiyor
göbek deliğim gerilmiş gibi duruyor
:))) gripin de duman da iyi sanatçılardır.. çok çıldırmadıkları sürece.. :)) şevvalin sesindeki büyüden öyle yumuşamıştır o :))) isimlere gelince..günaydın kızlar
bende oğlumla müzik keyfi yapıyorum. 3 gündür kocaeli üniv. In bahar şenlikleri vardı sanatçılar sanki evin içinde sölüyolardı.sanırım bizim oğlan rock a bayılıyo gripinle duman gelmişti delirdi çocuk içerde.şevval sam geldiğinde de sakin sakin kıvrandı. Ayrıca ismine emir ege diye düşünüyoruz nasıl sizce kızlar. Ulaş ismi içimde kaldı ( bizde ortak beğendiğimiz isim olsun dedik.ayrıca deli gibi kilo alıyorum nasıl aldığımı da bilmiyorum çünkü çok iştahlı da diilim ama sanırım oğlum tosun olcak 23+6 da 709 grm dı
günaydın kızlar
bende oğlumla müzik keyfi yapıyorum. 3 gündür kocaeli üniv. in bahar şenlikleri vardı sanatçılar sanki evin içinde sölüyolardı.sanırım bizim oğlan rock a bayılıyo gripinle duman gelmişti delirdi çocuk içerde.şevval sam geldiğinde de sakin sakin kıvrandı. ayrıca ismine emir ege diye düşünüyoruz nasıl sizce kızlar. ulaş ismi içimde kaldı ( bizde ortak beğendiğimiz isim olsun dedik.ayrıca deli gibi kilo alıyorum nasıl aldığımı da bilmiyorum çünkü çok iştahlı da diilim ama sanırım oğlum tosun olcak 23+6 da 709 grm dı
normaldir canım yaa burda yazan ağırlıklar biraz fazla gibi
bana da 2 gün önce 650 gr dedi ama alttaki yazımda 730 yazıyor yani
kızlar doktordan geldim bebek 22+2 haftalık ama 470 gram 25 cm çokmu zayıf benim kız moralim bozuldu doktor normal dedi ama bilemiyorum ;(
kızlar ne olacakmış ne aldınız ben hiç bişe anlamadım valla benede söleyintABİ YA... BİR DE BAĞ OLACAK DEĞİL Mİ... ONU DÜŞENE KADAR KULLANIRIM. EVET BEN DE İLK ONDAN ALAYIM.. TEŞEKKÜRLER TATLIM)
ben müzik dinlemeyi pek sevmem ondan kızımda daha hiç müzik keyfi yapamadı napalım anasına uyuacak şimdilik.... emir ege çok güzel bi isim canm emir ismini çok severim eşim iki isim sevmiyo yoksa bi oğlum olursa emir kayra koymayı çok isterdimgünaydın kızlar
bende oğlumla müzik keyfi yapıyorum. 3 gündür kocaeli üniv. in bahar şenlikleri vardı sanatçılar sanki evin içinde sölüyolardı.sanırım bizim oğlan rock a bayılıyo gripinle duman gelmişti delirdi çocuk içerde.şevval sam geldiğinde de sakin sakin kıvrandı. ayrıca ismine emir ege diye düşünüyoruz nasıl sizce kızlar. ulaş ismi içimde kaldı ( bizde ortak beğendiğimiz isim olsun dedik.ayrıca deli gibi kilo alıyorum nasıl aldığımı da bilmiyorum çünkü çok iştahlı da diilim ama sanırım oğlum tosun olcak 23+6 da 709 grm dı
bendede varr ondannn kocamannnn hemdeeee esımm saskınnn masallahh deyıpp duruoo
kızlar ne olacakmış ne aldınız ben hiç bişe anlamadım valla benede söleyin
ben müzik dinlemeyi pek sevmem ondan kızımda daha hiç müzik keyfi yapamadı napalım anasına uyuacak şimdilik.... emir ege çok güzel bi isim canm emir ismini çok severim eşim iki isim sevmiyo yoksa bi oğlum olursa emir kayra koymayı çok isterdim
valla benim eşim popoya diilde göğüslere şaşkın 75 ten bi anda 85-90 a fırlayınca adam korktu tabi daha büyüyceklermi die soruyo korkulu korkulu
Selaaammm hanımlarr nbrsiniz bebişler ne alemde :) geçmiş yapamıyorum ben okumayalı okadar çok olmşki. Ömrüm yetmiycek:) dün ayrıntılıya girdik ama ben hiç bişi anlamadım bebeğin bazı ölçümlerini yaptı kilosu 660 gr çıktı. Ama ben öle aman aman seçemedim. Siyah beyaz normal ultrasondan çok farkı yoktu görünüş olarak. Neyse iyiymiş kuzucum. Cinsiyetinden emin olalım dedik ama inadım inat açmadı bacaklarını. Bu doktorda büyük ihtimal kız dedi. Buarada benim bebiş popo üstü olduğundan biraz aşağıdaydı artık değilmiş.normal şekline dönmüş. Ve yukarıda çıkmış. Çok sevindim.
aldıklarımın çetelesidir, arz ederim :)
2 adet 10 lu hast çıkışı
2 adet 5 li hast çıkışı
6 adet iç zıbın
0-3 aylıklar
8 patikli tulum
4 patikli zıbın takımı
10 uzun kollu çıtçıtlı body
3 kısa kollu çıtçıtlı body
10 çıtçıtlı atlet body
2 kadife tulum
3- 6 aylıklar
11 uzun kollu çıtçıtlı body
7 çıtçıtlı atlet body
11 patiksiz alt-üst eşofman tk
4 patiksiz alt.
2 uzun kollu tşört
2 gömlek
2 kadife pant- kazak tk
2 kadife astronot tulum
6-9 aylıklar
5 alt-üst eşofman tk
11 tane alt.
4 penye hırka
4 yelek
2 tane üst
ıvır zıvırlar
4 paket mendil (1 paketi büyük)
2 penye bat.
2 örgü bat.
2 tüylü bat.
14 çorap
4 şapka
4 pabuç
2 adet dr. brown biberon seti
1 biberon fırçası
2 emzik kutusu
1 tırnak makası
2 lastikli çarşaf
2 alez
2 alt açma
2 havlu tk
slm kızlar
uzun zamandır topice giremedim ama yazılanların hepsini de okumaya çalıştım ben de aldıklarımı li,ste yaptım sadece büyük eşyalar kaldı :)
4 ADET 0-3 KISAKOL ÇITÇITLI BODY
2 ADET 3-6 KISAKOL ÇITÇITLI BODY
6 ADET 0-6 UZUN KOL ÇITÇITLI BODY
1 ADET 6-9 UZUNKOL ÇITÇITLI BODY
2 ADET 0-3 DIŞ ZIBIN TAKIMI
2 ADET 3-6 DIŞ ZIBIN TAKIMI
1 ADET 3-6 PATİKLİ TULUM
1 ADET HASTANE ÇIKIŞ TAKIMI
1 ADET 3-6 POLAR PATİKLİ TAKIM
1 ADET 3-6 PATİKSİZ TAKIM
4 ADET ŞAPKA
4 ADET ELDİVEN
3 ADET PATİK
7 ADET ÇORAP
1 ADET 3-6 PATİKLİ TULUM
2 ADET 6-9 PATİKLİ TULUM
1 ADET 3-6 PATİKLİ POLAR TULUM
2 ADET 0-3 TEK ALT
1 ADET YENİDOĞAN TEK ALT
4 ADET İÇ ZIBIN
3 ADET PENYE BATTANİYE
2 ADET ÖRGÜ BATTANİYE
1 ADET POLAR KUNDAK
1 ADET ALT DEĞİŞTİRME MİNDERİ
1 ADET HAVLU
1 ADET BEBEK PİKE TAKIMI
1 ADET YAN YATIRMA YASTIĞI
1 ADET BEBEK BAKIM ÇANTASI
5 ADET AĞIZ MENDİLİ
2 ADET EMZİRME SÜTYENİ
1 ADET AVENT ELEKTRİKLİ GÖĞÜS POMPASI
4 ADET AVENT SÜT SAKLAMA KABI 125 ML
2 ADET AVENT 0-6 AYLIK EMZİK
BEBEDOR GÖĞÜS PEDİ 80'Lİ
1 ADET LANSİNOH GÖĞÜS UCU KREMİ
1 ADET BEBEDOR ISLAK MENDİL
1 ADET DALİN TEK KULLANIMLIK ALT DEĞİŞTİRME
1 ADET TIRNAK MAKASI
1 ADET BURUN ASPİRATÖRÜ
1 ADET FIRÇA TARAK SETİ
BANYO KÜVETİ
BANYO FİLESİ
KOVA
MAŞRAPA
SEBAMED BAKIM SETİ
1 ADET ATEŞÖLÇER
1 ADET DALİN SIVI BEBEK DETERJANI
azıcık abartmış olabilirim ama napiiim belki bidaa hamilelik yaşamııcam
sütlenınce ne olucak ben emzırme sutyenımı 1oo numara alıcam sanırımm ancakk sıgıcak sankıı :26::26:
Kızlaaar benim bi sorunum var karnım 3 gündür taş gibi. Sanki aşırı gaz var gibi. Yada böyle çoooook yersinizde hazmedemezsiniz ya aynı öyle varmı benim gibi olan
kızlarr buda bnm kızımla son halimiz.......
kızlar arkadasımmın 2 aylık oglu var 0_3 aylık kadıfe tulumunu 1 kez gıymıss.. sımdı olmuoo ..aldıklarımızz elımızde patlamassa ıyıdırr.gercı ben 0_3 ay arası alt ust almayı tercıh ettımm tulumlarımm 3_6 ay arası ..aklınızda olsun sekerlerr
kızlar ne olacakmış ne aldınız ben hiç bişe anlamadım valla benede söleyin
ben müzik dinlemeyi pek sevmem ondan kızımda daha hiç müzik keyfi yapamadı napalım anasına uyuacak şimdilik.... emir ege çok güzel bi isim canm emir ismini çok severim eşim iki isim sevmiyo yoksa bi oğlum olursa emir kayra koymayı çok isterdim
valla benim eşim popoya diilde göğüslere şaşkın 75 ten bi anda 85-90 a fırlayınca adam korktu tabi daha büyüyceklermi die soruyo korkulu korkulu
günaydın canım benim dünden beri karnım ağrıyo doktora gittim dün rahim ağzı normal ama bundan sonra kasılmalar olabilir. Arada raporla seni dinlendireceğiz dedi. Sen de yorma kendini bebelerimiz büyüyor artık baskı yapıyor sanırım. Benimki bide 2 tane zor taşıyorm artık dünce hiç uyumadım desem yeridir. Hiç dönemiyorum sağa sola dönünce karnım ağrıyo. Sırt üstü yatmaktan da bir süre sonra belim ağrıyor ne yapacağız bilmiyorum(
kızlar unnadoda prima var, bi baksanıza fiyatlara uygunmu
ewet yaaa bez fiyatlarından haberi olan varsa bi baksa geçende limangoda indirimdeydi ama tam fiyat bilmedimden alamadım
kızlar ya benim göğüsler pek büyümedi kocaman sip sivri bir karnım var görseniz inanamazsınız. fotolarınıza bakıyorum da sizin göbişler benimkinin yanında yavru kalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?