kızlar hayırlı olsun aldıklarınız,
şimdi annem diyor ki, aldığım tulumların, takımların altına giymesi için ya ayaksız ince penye alt, ya da külotlu çorap almalıymış. Bence ikisine de gerek yok ama, madem biri olmalı, o zaman penye olsun diyorum, çünkü ben çocukların külotlu çorap giydiğinde rahat edemediklerini düşünüyorum, ben de hiç giyemem zaten. Siz de altına giysin, üşümesin diye ayrıca bişeyler alıyor musunuz?
hahahhahaa ay ne güldüm ama. demek senin halı gitti :)))) o daha açıkgözmüş desene.. istemeyesin diye baştan belli etmişneyse benim görümcem de eşi için şöyle der: Çok iyi sipariş verir!! sorumluluk sahibi olunca öyle oluyor.. ben de yarın izinliyim tüm gün yatarım diyordum ama malesef home office yapıyorum telefon görüşmelerini eve aldım artık napalım
masallah canımmm :)) kocaman olduk hepımızzz..bebeklerımıze kavusmamıza azkald ıkızlarr buda bnm kızımla son halimiz.......
herkeseee günaydınn yine sabah sabah düşdük yollara geldik işee.. birde çocuk işci çalıştırmayın diyolar benim kızım her gün benimle geliyor bebek işci çalıştırıyorrlar haberleri yok:):):)
aldıklarımın çetelesidir, arz ederim :)
2 adet 10 lu hast çıkışı
2 adet 5 li hast çıkışı
6 adet iç zıbın
0-3 aylıklar
8 patikli tulum
4 patikli zıbın takımı
10 uzun kollu çıtçıtlı body
3 kısa kollu çıtçıtlı body
10 çıtçıtlı atlet body
2 kadife tulum
3- 6 aylıklar
11 uzun kollu çıtçıtlı body
7 çıtçıtlı atlet body
11 patiksiz alt-üst eşofman tk
4 patiksiz alt.
2 uzun kollu tşört
2 gömlek
2 kadife pant- kazak tk
2 kadife astronot tulum
6-9 aylıklar
5 alt-üst eşofman tk
11 tane alt.
4 penye hırka
4 yelek
2 tane üst
ıvır zıvırlar
4 paket mendil (1 paketi büyük)
2 penye bat.
2 örgü bat.
2 tüylü bat.
14 çorap
4 şapka
4 pabuç
2 adet dr. brown biberon seti
1 biberon fırçası
2 emzik kutusu
1 tırnak makası
2 lastikli çarşaf
2 alez
2 alt açma
2 havlu tk
kızlar arkadasımmın 2 aylık oglu var 0_3 aylık kadıfe tulumunu 1 kez gıymıss.. sımdı olmuoo ..aldıklarımızz elımızde patlamassa ıyıdırr.gercı ben 0_3 ay arası alt ust almayı tercıh ettımm tulumlarımm 3_6 ay arası ..aklınızda olsun sekerlerr
günaydın anneler yine hafif bir sancıyla uyandım sizdede oluyormu(sag kasıgınızın biraz üst kısmında)
Kızlaaar az önce kaynanayı yolcu ettim:118:
normalde denir dimi kalsaydın anne biraz daha falan diyeee
hiiiç oralı olmadım gelirken bana mı sordu da giderken kal diycem,bavulunu hazırlamış baktım
hiç ses etmedim,giderken de öptüm bi kuru güle güle
ne dese beğenirsiniz
"bana ihtiyacınız olursa arayın gelirim gene" demez mi???Çok işe yaradın ya,sanki gel dememizi bekliyon da
ben de e sen geliyosun diye biz edirneye gelmek istiyoruz ama gelemiyoruz biz geliriz artık dedim
beklesiiiin geliriiiiiizzz beklesiiinnnnnnn:119::124:
AŞI BU SEFER COK ACITTI CNM GERCI KOLUM COK AGRIMIO BEN DUS ALDIM DUN ONUN ETKISIDE VAR SIZLATTI BIRAZ.AYRINTILI ULTRASONA GELINCE COK SINIR OLDUM HERKESI O HASTANEYE YONLENDIRIYOLR VAR DIE AMA YOKMUSSSSHoş geldin canım:)) geçmiş olsun inş. sıkıntız geçer aşıdan sonrkai günlerin.
Güzel haberlerini beklyioruzz:)
geçmiş olsun bende çok ciddi sorunlar yaşadım bu yüzden ama şimdi kurtuldum..çünküüüüüüüü sebaa-med i keşfettim canım..onu kullanmaya başladıktan sonra kaşıntıdan eser yok..süper bi icat..!!kesinlikle kullanmalısın..fiyatı 25TL civarında ama bazı eczaneler kampanya yapıyo indirimli alabilirsin ama kurtulman için tek çözüm :112:ben kafayı yicektim enfeksiyon ve kaşıntı yüzünden amaçok şükür rahatım şimdi..
DR.BANA FITIL VE KREM VERMISTI GECTI COK SUKUR AMA SU ENFEKSIYONU NASIL ATLTCAZ BILEMEDM HIC
balgat akropol e gidiyorum..dr.um ışın hanım özel hast. ve muayene ücreti 30 TL
ben beeennn :))) zor tutuyorum kendimi hatta elim gidiyor bakıyorum bırakıyorum...ne alacağımı da bilmiyorum ki :) etiketleri çok karışık geliyor. boyu kilosu falan filan 3 aylık diyor mesela güzel elbiselere e bizim kızlar 3 aylık olunca kış gelecek ne ebisesi diyorum geri bırakıyorum...püfff ne zor iş. bugün bebek bezlerine baktım ilk kez (!) :)))) alacaklı gözü ile... fiyatlar malum :)) hangi marka alsam da bilemiyorum. Huggıes'in sıvı kakalar için belden ceplisi var onu tercih ederim herhalde.. yenidoğan diye geçen...
evet canım çocuğun yapısına göre değişiyomus birde ayağı patikli olanlar bebeğin boyu çabuk uzadığı için bir süre sonra bebeği rahatsız ediyomus ben 0-3 aylık 3 4 tane aldım gerisini 3-6 aldım hatta uygun fiyatlı bulunca 6-9 bile alıyorum 3-6 ve 6-9 da ayağı patiksizleri tercih ediyorum.. birde kardeşim ege tıp da okuyor yani doktor adayı abla pijamalarını mutlaka patiksiz al gece ayağı açıkta kalsın vucudundaki enerjiyi atması ve büyüme hormonu salgılaması için gerekliymiş okulda öle öğretmişler..
ayy kimisi de soğuk olur üşür gece mutlaka çorapla yatır diyo kimi kan dolaşımını kötü etkiler dyo, ne yapcamı şaşırdım valla. ama senin dediğin mantıklı gb geldi..
bana da arkadaşlarım ayaklılar çok kullanışlı ondan al dediler hep ayaklı aldım. bide bebeklerde tuluma bayılıyorum ben çok tatlı oluyorlar
günaydın canım benim dünden beri karnım ağrıyo doktora gittim dün rahim ağzı normal ama bundan sonra kasılmalar olabilir. Arada raporla seni dinlendireceğiz dedi. Sen de yorma kendini bebelerimiz büyüyor artık baskı yapıyor sanırım. Benimki bide 2 tane zor taşıyorm artık dünce hiç uyumadım desem yeridir. Hiç dönemiyorum sağa sola dönünce karnım ağrıyo. Sırt üstü yatmaktan da bir süre sonra belim ağrıyor ne yapacağız bilmiyorum(
Allah yardımcın olsun canım yerim ben onları ikizim olsun çok isterdim..Buna da şükür tabi Allah bebeklerimize sağlık wersin bende aynıyım geceleri uyuyamıourum artık çok derin sürekli uyanıyorum rahat yatamıorum ağrım oluo.. internetten araştırdığıma göre 6. aydan sonra böle olurmus doğa anne olmaya hazırlıomus bizi çok sık uyandırararak ve uykumuzu azaltarak:)
bana da arkadaşlarım ayaklılar çok kullanışlı ondan al dediler hep ayaklı aldım. bide bebeklerde tuluma bayılıyorum ben çok tatlı oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?