2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim annemde aynısını dedi bende renk renk külotlu çorap aldım bebekler için üretilenlerinden, tabii patikli alt da var ama 1-2 tane kullandıkça bakacağım artık belki bebek çoraptan hoşlanmaz yada patikli alttan ona göre devamını alırım diye düşünüyorum.

günaydın sekerim ewet iyi sipariş veriyor bizimkidee ona lafım yok:) hmm üzüldüm ama boswer iyi yönünden bak uzanarak bile telefon görüşmelerini yapabilirsin üzerinde eşofmanların rahat rahat:)

herkeseee günaydınn yine sabah sabah düşdük yollara geldik işee.. birde çocuk işci çalıştırmayın diyolar benim kızım her gün benimle geliyor bebek işci çalıştırıyorrlar haberleri yok:):):)

günaydın anneler yine hafif bir sancıyla uyandım sizdede oluyormu(sag kasıgınızın biraz üst kısmında)

ohhhh bütün mağazaları boşaltmışsın sanki :) Allah güle güle kullanmak nasip etsin canım

kızlar arkadasımmın 2 aylık oglu var 0_3 aylık kadıfe tulumunu 1 kez gıymıss.. sımdı olmuoo ..aldıklarımızz elımızde patlamassa ıyıdırr.gercı ben 0_3 ay arası alt ust almayı tercıh ettımm tulumlarımm 3_6 ay arası ..aklınızda olsun sekerlerr

evet canım çocuğun yapısına göre değişiyomus birde ayağı patikli olanlar bebeğin boyu çabuk uzadığı için bir süre sonra bebeği rahatsız ediyomus ben 0-3 aylık 3 4 tane aldım gerisini 3-6 aldım hatta uygun fiyatlı bulunca 6-9 bile alıyorum 3-6 ve 6-9 da ayağı patiksizleri tercih ediyorum.. birde kardeşim ege tıp da okuyor yani doktor adayı abla pijamalarını mutlaka patiksiz al gece ayağı açıkta kalsın vucudundaki enerjiyi atması ve büyüme hormonu salgılaması için gerekliymiş okulda öle öğretmişler..

günaydın anneler yine hafif bir sancıyla uyandım sizdede oluyormu(sag kasıgınızın biraz üst kısmında)

günaydın canım benim dünden beri karnım ağrıyo doktora gittim dün rahim ağzı normal ama bundan sonra kasılmalar olabilir. Arada raporla seni dinlendireceğiz dedi. Sen de yorma kendini bebelerimiz büyüyor artık baskı yapıyor sanırım. Benimki bide 2 tane zor taşıyorm artık dünce hiç uyumadım desem yeridir. Hiç dönemiyorum sağa sola dönünce karnım ağrıyo. Sırt üstü yatmaktan da bir süre sonra belim ağrıyor ne yapacağız bilmiyorum (

Allah yardımcın olsunnn canım yaaa kaynana derdi zor çok şükür ben yaşamıyorum ama yinede kayınvalide işdee.. sende artık çocuğu bahane edersin hasta olur gelemeyiz die:)

Hoş geldin canım:)) geçmiş olsun inş. sıkıntız geçer aşıdan sonrkai günlerin.
Güzel haberlerini beklyioruzz:)
AŞI BU SEFER COK ACITTI CNM GERCI KOLUM COK AGRIMIO BEN DUS ALDIM DUN ONUN ETKISIDE VAR SIZLATTI BIRAZ.AYRINTILI ULTRASONA GELINCE COK SINIR OLDUM HERKESI O HASTANEYE YONLENDIRIYOLR VAR DIE AMA YOKMUSSSSCILDRIDIM YAA NORMAL MUAYNE OLDUK DOKTOR ORGANLRNA BAKTI HERSEY NORMAL AMA BIZ YINEDE AYRINTILI ISTYRUZ DEDI YAPTIRAMICAM ZATEN SUAN DURUMUM MUSAIT DEGIL OKADAR PARA VEREMEM ((DUN MAHVOLDUM YORGUNLUKTAN DEVLETTE NE ZOR ISLER YA TANSIYONUNU BASKA ODADA OLCUOL KILONU BASKA ODADA AYY SAFTIM KAYDI.DÜN SAGLIK OCAGINDA BEBISMIN KALBINI DINLEDIK COK HIZLI ATIYOMUS HEMSIRE OLE DEDI HEYCANLMSN BELKI OYUZDENDR DEDI YOK COK YORULDM IKI ADIM ATSAM YORULUYRM ARTIK DEDIM :)))YANI GENEL OLARAK BEBISTE BENDE IYIYZ ÇOK ŞÜKÜR

ben milupanın göbek oyuntulu olan modelini aldım. bebeğin göbeği rahatsız etmesin diye hafif bir oyuntu yapmışlar bilginiz olsun

ayy kimisi de soğuk olur üşür gece mutlaka çorapla yatır diyo kimi kan dolaşımını kötü etkiler dyo, ne yapcamı şaşırdım valla. ama senin dediğin mantıklı gb geldi..

ayy kimisi de soğuk olur üşür gece mutlaka çorapla yatır diyo kimi kan dolaşımını kötü etkiler dyo, ne yapcamı şaşırdım valla. ama senin dediğin mantıklı gb geldi..

bana da arkadaşlarım ayaklılar çok kullanışlı ondan al dediler hep ayaklı aldım. bide bebeklerde tuluma bayılıyorum ben çok tatlı oluyorlar

bana da arkadaşlarım ayaklılar çok kullanışlı ondan al dediler hep ayaklı aldım. bide bebeklerde tuluma bayılıyorum ben çok tatlı oluyorlar

canım bende alt üst 1 tane var hep ayaklı aldım çoook güzeller, bende çok seviyorum tulumlu bebek görmeyi inşallah renk renk giydiririz sağlıkla

Allah yardımcın olsun canım yerim ben onları ikizim olsun çok isterdim..Buna da şükür tabi Allah bebeklerimize sağlık wersin bende aynıyım geceleri uyuyamıourum artık çok derin sürekli uyanıyorum rahat yatamıorum ağrım oluo.. internetten araştırdığıma göre 6. aydan sonra böle olurmus doğa anne olmaya hazırlıomus bizi çok sık uyandırararak ve uykumuzu azaltarak:)

Amin canım Allah bebeklerimize sağlık versin de nihayetinde bu geçici bir durum katlanırız bebeklerimiz için

bende ayaklı aldım da ayaksız da aldım gece yatarken ayaksız giydiricemm bende tulumları çok sewiyorumm kızımıza aldım tunik tayt takımlar bile aldım ogün pançoda gördüm 3 aylık bebek için trençkot yapmışlar bir güzel görmeniz lazımmm bayıldım tabi almadım fiyatı çok uçukdu kızlarımza göre çok güzel şeyler war yaa...

Hanımlar günaydın...

Regaip Kandili'miz mübarek olsun... Rabbim yavrularımıza sağlıkla kavuştursun inşaallah amin :)

Kızlar gecem kabus gibiydi ya... Gece yattım dua ederken bi mide bulantısı bi üşüme neyse kalktım afedersiniz tuvalate gittim kabız olmuşum kusamıyorum da... Gittim oturma odasında yattım eşimde telaşlanmasın diye söylemedim. Tek batteniye ile üşüdüm gittim yorganda aldım. Öyle biraz kendime geldim uyumuşum.. Sonra yine tekrar bulantıyla kalktım kusamadım bi türlü... Yediğim bişey dokundu sanırsam. Bundan sonra yediğime içtiğime daha dikkat edecem sonra yatarken kızımı hissettim oh dedim o iiyi benim midem bulansada sıkıntı yok...

Sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…