2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben anlayamadım adetinin son günlerinde hamile kalmayı...

pardon yanlış anlattım.SAT tarihim 10 aralık ama bebek rahme 7 ocak gibi düşmüş doktorun dediğine göre.oysa hesaplamaya göre 10 aralık baz alınıyormuş.10 aralık baz alınırsa bebek ortada yok.aslında 4 haftalık dedi.

maaşallah darısı başımıza)

valla al benden de o kadar...bende suphe eder oldum kendımden..ole aman aman bı bulantı bısı yok..psıkolojık olma durumu cok yuksek ama

Kızlar aman diyim ya...

Bende herkese midem bulanmıyor, başım dönmüyor ohh mis gibi neşeli neşeli laflar ettim

Bazıları da hemen sevinme hele bi 6 haftalık ol dediler

Ve ben 6+1 olduğum gün nerelere kaçacağımı bilemedim.3-4 gündür çok fenayım heleki yataktan kalktığımda (kalkamıyorum zaten) çok kötüyümDelice bir mide bulantısı var, afedersiniz hemen sonu gelse daha çabuk rahatlayacağım ama o kadar uğraştırıyorki :26:

Bugün işe gidemedim sanırım bir süre daha gidemeyeceğim çünkü fenayım .....

Olmuyor diye sakın evham yapmayın ne güzel işte bırakın olmasın.

Canım benimde aynen öyle çok küçüklerdi ya zaten

Muayene ücreti olarak da maalesef özel muayeneye gidiyorum, tıp merkezi yada hastaneye gitmeyi isterdim ama olmadı doktor yönünden, bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olacak

130 verdik ilk muayene de 10 gün sonra tekrar geleceksin dedi kalp atışı için; onda ücret almayacakmış...

Sizinkiler ne kadar ?

ozel saglik sigortam %80 ini karsiliyor. memorial hastanesinde fark olarak 25 tl veriyorum. normal ucret 100 tl sanirim. ama testler cok pahali.

merhaba kızlar birkaç gün giremedim..okullar kapanınca hemen izmir e annemin yanına geldim....hafta sonu özel hastaneye gittim ve tahmini 5 haftalık olduğunu öğrendim....sat 27 kasım fakat adetlerim düzensizdi...kese boyu 1 cm miş..ve dr um tahmini 5 haftalık dedi.. ayrıca york. halkası oluşmuş..kalp sesini duyamadık ama istersem alttan bakabileceğini söyledi...biraz korkutuğum için cesaret edemedim...2 hafta sonra tekrar gideceğim...

Son düzenleme:
merhaba kızlaarrr çarşamba günü doktora gideceğim çok heyecanlıyım minik kelebeğimi ilk kez göreceğim ve inşallah bütün korkularım, endişelerim de bitecek.

Annişler merhabalar..

Bende cuma günü gittim bebişimi duymaaya Allahıma çok şükür bi sıkıntım yokmuş Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin...

Bebişini kaybeden annelere çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda verir inşallah.. Hasta anneler yormayın kendini dikkat edin...

Ben 3 hatadır çekiyorum mide bulnatısı sabahları oluyo şu dört gündür yemeklerden sonrada bulanıyor zorluyor beni ama bu da hamileliğin cilvesi Rabbim sağlık versin cümlemize... Sabredecez inşaAllah ..

Hayırlı geceler olsun ...

tebrikler cnm allahım devamını getirsin sağlıkla kucağına al inş ne güzelde poz vermiş annesiii

bende de sivilceler çıktı ve çok rahatsızım bu durumdan..kendimi çirkin hissetmeye başladım sivilceler için hiç bişi yapammıyorum..ilaç krem vs. zararlı olur diye..ama gitgide çoğalıyor

gunaydin kizlar
dun bebisimi ilk kez gormustum hersey yolundamis. ultrasound filminin resmini cektim minicigimi sizlerde gorun istedimm
turkiyedeki gibi vermedikleri icin burda resim biraz bulanik cikti cekerken ama gozukuyor tatlisim..
darisi insallah randevusunu bekleyenlere

Kanal d yi acın kızlar hamilelikte beslenme ile ilgili bir haber var birazdan

Cok guzelmish canim, darisi benim bashima

Inshallah hep boyle guzel haberlerle gelirsin randevularinizdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…