ben de öyle...şimdiden sezeryan düşünüyorum.bayıltıp alsınlar bebişi..ya ben doğumdan çok korkuyorum terapi mi alsam napsam...
ben anlayamadım adetinin son günlerinde hamile kalmayı...
ben de duydum bebişimin kalbinin sesini bugün:)) daha önce hiç içimde annelik hissi yok diye acaba bende bi gariplik mi var sevmeyecek miyim bebişimi diyordum ama bu nasıl bir duygudur ki ilk kalp atışını duyunca insanın içine güneş doğuyor:) dımtıs dımtıs diye atıyordu benimki kesinlikle baterist olacak:))) yerim ben onu yerimm.. Allah inşallah hepinize bu güzel duyguyu yaşatır. Bunlarda ultrason fotolarımız. üstteki 4 boyutluymuş henüz insan olmaya çalışıyoruz ondan pek bişeye benzemiyor.
Eki Görüntüle 332160
Midesi bulanan arkadaşlar ne zamandır mideniz bulanıyor ben şu anda 5+3 deyim hiç midem bulanmıyor.Valla düşünüyorum bir tuaflık varmı diye ama daha cuma günü gördük keseyi evham yapıyorum galiba(Biliyorum herkeste mide bulantısı olacak diye bir şey yok veya daha benim için erkende olabilir ama sanki midemin bulanması gerekiyormuş gibi geliyor onun için soruyorum sizin ne zaman mideniz bulanmaya başladı
valla al benden de o kadar...bende suphe eder oldum kendımden..ole aman aman bı bulantı bısı yok..psıkolojık olma durumu cok yuksek ama
şu sık sık idrara çıkma herkesde oluyor sanırım..bendede var. ve göğüslerim kocamaaann olduyaa merak ediyorum ilerleyen zamanlardada büyürse ne olucak halim :) benimde karnım hep şiş gibi. göbek denilen bişi yoktu bende. kocaman göbeğim oldu. bol bol su içmeye çalışıyorum. sizde için. bebişlerimiz rahat rahat dönsün yerlerinde
kızlar muayene ücreti ne kadar veriyorsunuz???
ben de duydum bebişimin kalbinin sesini bugün:)) daha önce hiç içimde annelik hissi yok diye acaba bende bi gariplik mi var sevmeyecek miyim bebişimi diyordum ama bu nasıl bir duygudur ki ilk kalp atışını duyunca insanın içine güneş doğuyor:) dımtıs dımtıs diye atıyordu benimki kesinlikle baterist olacak:))) yerim ben onu yerimm.. Allah inşallah hepinize bu güzel duyguyu yaşatır. Bunlarda ultrason fotolarımız. üstteki 4 boyutluymuş henüz insan olmaya çalışıyoruz ondan pek bişeye benzemiyor.
Eki Görüntüle 332160
bu arada bende hiç bulantı filan yok biraz bel ağrısı var yalnızca yani bulantısı olmayanlar rahat olsunlar mutlaka olacak diye birşey yokmuş doktorum öyle söyledi. yalnız benim yüzümde sivilceler çıkmaya başladı gören ergenliğe yeni girdiğimi düşünecek aranızda sivilcesi olan var mı?? çözüm için birşeyler yapıyor musunuz?
Bu progesteronu rahimde lekeler görünce mi veriyor doktor? ve o lekelenmeler ne oluyor?Kan lekesi mi?
cnm banada doktor yazdı neden zararı oldugunu dusundun bak bende tedirgin oldum zararlımıymışş???
gunaydin kizlar
dun bebisimi ilk kez gormustum hersey yolundamis. ultrasound filminin resmini cektim minicigimi sizlerde gorun istedimm
turkiyedeki gibi vermedikleri icin burda resim biraz bulanik cikti cekerken ama gozukuyor tatlisim..
darisi insallah randevusunu bekleyenlere
Eki Görüntüle 332355 Eki Görüntüle 332356
sagol canimgözün aydın hayırlı olsun Tkale
Cok guzelmish canim, darisi benim bashima
Inshallah hep boyle guzel haberlerle gelirsin randevularinizdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?