2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan


canım çok güzel bir duygu çok sevindim adına, bebişinde sağlıkla kucağına aldığın günleride görelim inşallah
 
gunaydın arkadaslarr..... grıp oluyorum hatta oldum gıbıı gozlerım yasarıyor sureklı hapsırıyorum portakal yemekten bıktım
 
Tkale hayırlı olsun cnm. gözün aydın. bebişini görmüşsün. sende bu müthiş duyguyu tattın. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
muayene ücreti 60 tl veriyrm ben. Gaziosmanpaşa Avrupa Şafak Hast. gidiyorum. eskiden 47 veriyordum. hamile misin diye sordu veznedeki kız. evet dedim. 60 tl istedi :) tuhaf değil mi sizce. doktorumda sadece karnımdan baktı ultrasondan. resimleri verdi. tartı, ben direk folbiol alıyrm hamilelikten önce başlamıştım dedim. onu bırakıyoruz başka vitamin vereceğim dedi. elevitle kan ilacı verdi. hiçbi şekilde uyarı filan yapmadı. onu ye, bunu yeme veya başka birşey. eşim bana kısık sesle ilişkiyi sor dedi dışarı çıktı. bende sordum. seyrek dedi. seyrek derken haftada dedim. 1 kere yeterli dedi. ya konuşmamız bu sadece. ilgisiz değilmi sizceee...siz neler konuşuyorsunuz görüşüyorsunuz doktorunuzla ???????
 

evet canım sanki biraz ilgisiz gibi geldi banada. Ben ilk zeynep kamile gittim orda bile daha çok soru sordular ve konuştuk. Bence kafana yatan başka bir doktor bulana kadar ara ara başka doktorla devam et. Umarım istediğin ilgiyi bulabileceğin bir doktorun olur yakın zamanda canım
 

oda bişeymi canım ben özel muayeneye gidiyorum 200tl verıp, muayenem 10 dk sürmüyor, verdiği ultrason resmı biseye benzemiıyor, bıde üstüne hıc konuşmuyor, ben sorarsam söylüyor, ne bileyim devlet hastanesinde bedava muayene olsam bundan farksız olmadı diye düşünüyorum
 

bence pahalı olan değil ilgilenip araştıran doktor daha iyidir. Gitme bence sende canım. Seninle ve bebeğinle özel olarak ilgilenicek bir doktor mutlakaki vardır yakınlarında
 
slm arkadaşlar hızla takip etmeye çalışıyorum sizleri ama çalıştığım için pek fazla fırsatım olmuyo yazmaya yarın dr. kontrolüm var bende biraz bahsetmek istedim muğla özel yücelen hastanesine gidiyorum 32 tl ücreti dr.um hem tanıdık hem de bayan ilk kontrolümde vajinal ultrasona aldı karından göremedik 6 haftalıktı çok rahat hissettirdi bana kendimi baya güldük takıldık birbirimizee ben şaaşkınlıktan hiç bişe soramadım ama sağolsun o hepsini ben sormadan anlattı zaten yeme,içme,ilişki,benim durumum,bebişimin durumu,konntroller,cep telefonlarımızı aldık verdik yarın tekrar gidicem 8 haftanın içindeyiz 7+2 olduk eylülün ilk haftası doğum gözüküyo hayırlısı her şeyin.kendimi hiç sakınmadım öğrenmeden önce bile temizlik yaptım dolap,pencere sildim öğrendikten sonr dikkat ediyorum ama unutuyorum bazen bebişimii aman aman şunu ye bunu iç otur kalkma eşimde bende rutin devam edioruzz hayatımıza.sakınan göze çöp batar gerçekten nasip olmayacaksa RABBİM zaten alır bi şekilde dua edip işime gidiyorum eve geliyorum temizliğimide ypıorum yemeğimide.bulantım falan zaten hiç yok dilimi ısırrayımmmm :)) inş.da olmaz ALLAH kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin inş.. hepimizee amin.
 

Benim drum devlet hastanesinde ben de 10 dk muayene olyorum.
ilk hamileliğimde de ona gitmiştim o yüzden gayet iyi davranıyor ultrason resimde veriyor cuma kontrolüm var tam 7 haftAlık olacagım kısmetse.
umarım kalp atışlarını duyarız ..
 
kızlr merhabaaaa ben 8+2 yim bugün 500 gr almışım sizlerin kilo durumu nasıl
benim iştahım gayet yerindeDDDDd yedikçe yiyiorum yaaaDD
 
Herkese günaydın kızlar sabah sabah işyerinde biraz gerildim titredim ama bebeğim için sakin olmaya çalıştım şükür ki şu anda iyiyim.Bebeklerini gören arkadaşlara hayırlı olsun inşallah bende haftaya göreceğim Allahın izniyle akıntısı olanlar dinlrnin bu arada hala mide bulantım yok.Ara ara kasık ağrım oluyor saniyelik normal galiba sizlerde nasıl
 

canım sanada günaydın. Kasık ağrısı özellikle ilk 3 ayda çok normalmiş ama akıntı kanama vs bişey varsa tabiki önce doktora gitmek gerekir. Benim pazar günü bir damla kahvergengi leke geldi hemen doktora gittim ve kesenin kenarında az bir kanama var dedi. Fitil olarak progestan verdi ve devamı olursa gel rapor yazalım dedi. Şükür bir daha gelen giden olmadı ama korktum. Eğer akıntı çoksa kanamaya dönükse doktoruna danış canım.

Miğdemde eğer boş bırakırsam bulanıyor ama sürekli bişeyler yiyorum o zaman pek olmuyor
 
merhaba kizlar sizi takip ediyorum ama firsat bi turlu yazamadim dusuk yapanlara cok uzuldum en yakin zamanda bebeklerini alirlar insallah kucaklarina dusuk tehdidi olan arkadaslarim sozede gecmis olsun insallah bol bol dinlenin doktorunuza guvenin. Bbeklerini gorenler hayirli olsun allah hepimizinki kucagimiza almayi nasip etsin sag salim saglikli insallla. Bana gelince bugun kontrolum vardi doktorda allahima binlerce kez sukurler olsun keseyide bebegide gorduk kalp atisini gorduk ama duymadik biraz kucukmus ondan 6+2 olduk bugun 16 eylul dogum tarihi insallah dusuk tehditi falanda yok dedi sadece vitamin habi verdi bide bulanti icin fitil verdi pek bulantim yok ama yemek yaparken falan tiksiniyorum artik ama ne yapabilirimki oglum oldugu icin mecbur yapiliyo yazik bebegime. Oglum 2.5 yasinda oglumda hastanelik olmustzum bunda simdi iyiyim insallah boyle devam eder kimsemde yok almanyada yasiyorum. COK YAZDIM KUSURA BAKMAYIN:
 

Senin yerinde olsam hemen başka bir Dr. bulurdum. Ben de ne zaman gitsem en az yarım saat konuşuyor Dr. benimle.Ki Dr. umda tanınmış iyi bir Dr. Üstelik 200 gibi bir rakam vermiyorum.
 
tatlım akıntın koyu kahve pembe ve kırmızı ise hemen doktora git derim ben ayrıca dinlen bol bol

Benim akıntım sarımsı beyazımsı.Kanlı değil.Ama iki gündür çok çok yordum kendimi. Ağır misafirim vardı. Bir de hamile olduğumu henüz söylemedim eşim dışında kimseye. MEcburen normal koşturmacalarıma devam ediyorum. BEn bugün dinleneyim biraz..Akıntımı kontrol etmeye de devam edeyim..
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…