geçmiş olsun canım
ben de 3 hafta sonra 2li test için gidicem de
ya kızlar 2 li test hakkında konuşalım biraz
yaptırmayı düşünmeyen var mı?
önlem alınıp karında tedavi edilebilir bir öneriyle mi geliyor doktor yoksa sadece bebek sağlıklı yada sağlıksız mı diyorlar
geçmiş olsun canım
ben de 3 hafta sonra 2li test için gidicem de
ya kızlar 2 li test hakkında konuşalım biraz
yaptırmayı düşünmeyen var mı?
önlem alınıp karında tedavi edilebilir bir öneriyle mi geliyor doktor yoksa sadece bebek sağlıklı yada sağlıksız mı diyorlar
Geçmiş olsun canım. Bende aynı senin gibiyim. Cumartesi kontrolum vardı. kendimi öyle hazırlamıştım ki eşime bile söyledim. Sanki kürtaj olacağım dedim. Doktora gittiğimde kese yerinde duruyordu. Bebeğimin kalbi atıyordu. Fakat hala kanamam kesilmedi. Düşük riskimin olduğunu ve bol bol dinlenmemi söyledi. Doktorumun söylediklerini yapmama rağmen hala kanamanın kesilmemesine bir anlam veremiyorum. Hakkımızda hayırlısı artık. Rabbim nasıl uygun görürse öyle olsun inşallah. Bakalım cumartesi günü neler olacak...Sanada çok geçmiş olsun canım. Umarım herşey gönlümüzce olur...bu arada ben 8 haftalığım.
merhaba arkadaşlar ben tüp bebek transferinin 12.gününde 22 ocak pazar günü test yaptırdım...beta hcg 204,3 çıktı...ilk kontrolüm kese ve kalp atışı için 1 şubatta yapılacak...Bu değere göre test sonucunda 4-5 haftalık hamilelik yazıyo...Doğuştan yarım rahimli olduğumuda hesaba katarsak ve herşey yolunda giderse eylül ayında allahın izniyle bebeğime kavuşucam...
Rabbim,Bebeklerimizi hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Görüşmek üzere...
merhaba arkadaşlar ben tüp bebek transferinin 12.gününde 22 ocak pazar günü test yaptırdım...beta hcg 204,3 çıktı...ilk kontrolüm kese ve kalp atışı için 1 şubatta yapılacak...Bu değere göre test sonucunda 4-5 haftalık hamilelik yazıyo...Doğuştan yarım rahimli olduğumuda hesaba katarsak ve herşey yolunda giderse eylül ayında allahın izniyle bebeğime kavuşucam...
Rabbim,Bebeklerimizi hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Görüşmek üzere...
bu arada, bazı arkadaslar sormuslar progesteron kullanan var mı dıye. ben adetımden 15 gun once crınone jel kullanmaya baslamıstım. doktorum onermıstı.
bebegın tutunmasını kolaylastıyormus. zaten o ay hemen hamıle kaldım kendılıgınden. bır kutuda 15 tane tüp jel var, vajınadan ıcerı sıkıyorsunuz her sabah.
su anda 5+6 günlk hamileyim.
hala da kullanıyorum, sanırım dusuk tehlıkesı gecene kadar kullanacagım.
benım sızlerden farklı bır durumum var, TSH hormonum yuksek cıkıyor yanı troıd bezım yavas calısıyor.
bu nedenle de dusuk rıskım sızlerden daha fazla.
yarın kontrolum var. gecen hafta keseyı gormustuk ama dr duzensız oldugunu soylemıstı.yarın Allah ızın verırse bebegı gorebılecegız. lütfen dualarınızı eksık etmeyın.
özel hastanelerde test ücretleri çok fazla. Ben de memoriala gidiyorum, ama testlerimin bir kısmını dışarıda özel lab. da yaptıracağım. Hamile bir arkadaşım (8. ayında) her gidişimde 500 liralık masraf çıkıyor dedi özel hastanede.Merhaba arkadaşlar. Doktor randevusuna ben Medical Park Bahçelievlere Nadide Korkuta gidiyorum. 72 tl muayene ücreti veriyorum. Ama doktorum çok ilgili. Prenses gibi hissediyorum kendimi. O kadar güzel anlatıyor ki hiç bir şey sormanıza gerek kalmıyor. Sanki kendi yakınıymışız gibi davranıyor bize hiç yabancı hissetmedik kendimizi eşim de ben de. Çok mutluyum doktorumdan. Tavsiye derim doktor arayanlara. Tabi tahlilleri biraz pahalı ama onu da devlette yaptırdım.
Yarın kontrole gidicem 8 haftayı doldurduk bakalım ne göreceğiz :)
kızlar merhaba ben keseyi 4 haftalıkken gördüm 2 gün sonra kanamam oldu adet olur gibi düştü diye doktora gittim..düşmemeiş kese duruyo dedi ama düşük tehlikesi var dedi igne verdi şuan kanamam yok yarın için randevum var kalp atışını duyumak için acaba kanamada bebege bişe olmuşmudur böle bişe yaşayan varmı
Arkadaşım benimde kanamalarım oluyor. İgne ve ilaç kullanıyorum. Bu gün doktor kontrolüm vardı. Allahıma binlercekere şükürler olsun ki kese yerinde duruyor. Doktor bol bol yat dinlen stresden uzak dur dedi ama işyerinden ikide bir arayıp sinirlerimi tepeme zıplatıyorlar....((( Kanamada doktor USG ile baktımı benim kesenin altında bi kesit var kanama ondan kaynaklanıyor. Gebelik Allahın izniyle devam ederse rahim o kanama alanını yok ediyormuş. Bu günkü kontrolde alanın küçüldügünü tespit ettik. Henüz kalp atışını tespit etmedik. Ben hep Rabbime saglıklı sihatli ise evladımı bana bagışla sakatsa ve düşük yapacak isem bana bu acıyı daha fazkla yaşatma. Senden gelecek herşeye razıyım... Sen kullarını korur kollarsın kaldıramayacagı yükler ile sınamazsın diye duva ediyorum...Hakkıızda hayırlısı ne ise o olsun.
Beni gibi kanaması olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun inşallah en kısa sürede birlikte bu zor sürecin üstesinden geliriz.. Sizlerde doktor kontrollernizi ve doktor tespitlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Durumumuz hakkında bilgi paylaşımı yapıp bilgilenmiş oluuz..
Bebişlerini gören anneler hepinizi tebrik ederim.Rabbim bebişlerinizi nazardan korusun. İnşallah saglıklı sihatli bebişlerinizi kucanıza alırsınız..Bizler içinde duvanızı eksik etmeyin kızlar doktor haftaya bebegin kalp atışını duymam lazım yoksa sorun var dedi. Lütfen bol bol minigim için duva edin...
kaç haFTalıksın canımm
Tkale hayırlı olsun cnm. gözün aydın. bebişini görmüşsün. sende bu müthiş duyguyu tattın. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
muayene ücreti 60 tl veriyrm ben. Gaziosmanpaşa Avrupa Şafak Hast. gidiyorum. eskiden 47 veriyordum. hamile misin diye sordu veznedeki kız. evet dedim. 60 tl istedi :) tuhaf değil mi sizce. doktorumda sadece karnımdan baktı ultrasondan. resimleri verdi. tartı, ben direk folbiol alıyrm hamilelikten önce başlamıştım dedim. onu bırakıyoruz başka vitamin vereceğim dedi. elevitle kan ilacı verdi. hiçbi şekilde uyarı filan yapmadı. onu ye, bunu yeme veya başka birşey. eşim bana kısık sesle ilişkiyi sor dedi dışarı çıktı. bende sordum. seyrek dedi. seyrek derken haftada dedim. 1 kere yeterli dedi. ya konuşmamız bu sadece. ilgisiz değilmi sizceee...siz neler konuşuyorsunuz görüşüyorsunuz doktorunuzla ???????
çok geçmiş olsun canım bende sata göre 8 haftalıgım yumurtlamaya göre 6 haftalıgım yarın için korkuyorum inşallah kalp atışını duyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?