2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

geçmiş olsun canım
ben de 3 hafta sonra 2li test için gidicem de
ya kızlar 2 li test hakkında konuşalım biraz
yaptırmayı düşünmeyen var mı?
önlem alınıp karında tedavi edilebilir bir öneriyle mi geliyor doktor yoksa sadece bebek sağlıklı yada sağlıksız mı diyorlar

Benim bildiğim kromozom anormallikleri, genetik hastalıklar için risk oranını veriyor. Tedavi gibi bir sey yok. Riskli çıkarsa arkasından üçlü test ve amniyosentez yapıyorlar. Yine bebekte anormallik çıkarsa isteğe bağlı kürtaj yapıyorlar.
Ben ikili test yaptırırım.Umarım da diğerlerine gerek duyulmaz.

Son düzenleme:

canım ikili testte ki riskler onlar için daha önemli, sonrasında 3lü yapıyorlar risk hala yüksekse bebeği alıyorlar. Benim ikilim 28 şubatda, inşallah herşey güzel olur

çok geçmiş olsun canım bende sata göre 8 haftalıgım yumurtlamaya göre 6 haftalıgım yarın için korkuyorum inşallah kalp atışını duyarım

merhaba arkadaşlar ben tüp bebek transferinin 12.gününde 22 ocak pazar günü test yaptırdım...beta hcg 204,3 çıktı...ilk kontrolüm kese ve kalp atışı için 1 şubatta yapılacak...Bu değere göre test sonucunda 4-5 haftalık hamilelik yazıyo...Doğuştan yarım rahimli olduğumuda hesaba katarsak ve herşey yolunda giderse eylül ayında allahın izniyle bebeğime kavuşucam...

Rabbim,Bebeklerimizi hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

Görüşmek üzere...

Umarım hersey yolunda gider. Ben de henüz keseyi görmedim. Haftaya pazartesi gideceğim görmeye. Sen de benim gibi eylül sonunda yapacaksın doğumu...

Son düzenleme:

SENİ AZDA OLSA AŞILAMA İLE HAMİLE KALMIŞ BİRİ OLARAK ANLIYORUM CANIM BENDE ŞU ANDA 5+3 GÜNLÜK HAMİLEYİM.İLK BETA HCG DEĞERİMİ AŞILAMADAN 15 GÜN SONRA YAPTIRDIM 165 Dİ.İKİ GÜN SONRA TEKRAR YAPTIRDIK 591 OLMUŞTU4+6 DA KESEYİ GÖRDÜK ŞİMDİ BEBEK VE KALP ATIŞI İÇİN 3 ŞUBATI BEKLİYORUM SENDE BENDE İNŞALLAHHHH KUCAĞIMIZA ALIRIZ

Merhaba arkadaşlar. Doktor randevusuna ben Medical Park Bahçelievlere Nadide Korkuta gidiyorum. 72 tl muayene ücreti veriyorum. Ama doktorum çok ilgili. Prenses gibi hissediyorum kendimi. O kadar güzel anlatıyor ki hiç bir şey sormanıza gerek kalmıyor. Sanki kendi yakınıymışız gibi davranıyor bize hiç yabancı hissetmedik kendimizi eşim de ben de. Çok mutluyum doktorumdan. Tavsiye derim doktor arayanlara. Tabi tahlilleri biraz pahalı ama onu da devlette yaptırdım.
Yarın kontrole gidicem 8 haftayı doldurduk bakalım ne göreceğiz :)

bugun kontrole gıttık, bgn tam 6 haftamızın bıttıgı gundu.
bebegı ve kalp atısını gorebıldık. su anda duyamayız henuz erken dedı, ama pıt pıt atıyordu, gorduk ekrandan :)
gorur gormez aglamaya basladım, esım de cok duygulandı.

özel hastanelerde test ücretleri çok fazla. Ben de memoriala gidiyorum, ama testlerimin bir kısmını dışarıda özel lab. da yaptıracağım. Hamile bir arkadaşım (8. ayında) her gidişimde 500 liralık masraf çıkıyor dedi özel hastanede.

iki üclü testlerin sonucu negatif ciktigi takrde yapilan önerilen tek tedavi
bebegin yasamina son vermek oluyor maalesef ,3 kizim var ikinci kizimda
hamileligimi 12 haftalik iken ögrendigim ve daha öncesinde ameliyatt gecirip
agir ilaclar kullandigimdan bu testi banada önerdiler ,rendevum dahi alinmisti
aksi taktirde bir sonuc ciktiginda ne gibi tedavi uygulanacagini sordugum zaman
siz isterseniz bebegi Alacagiz cevabini verdi doktor ,anne karninda tedavi yok
deyince rendevauyu iptal edip Bana bebegimi lutfeden Rabbinme emanet ettim
kalbi atan bir cana kiyamiyacagim gibi ,Ben bir anne olarak Rabbimden ümidimi kesemezdim ,bu nedenle su andada böyle bir test söz konusu olamaz ..

Ben bebegimi Rabbime emanet ettim o en iyi emanet sahibidir kulunu darda birakmaz ..

selam kızlar hiç iyi değilim ya pc ile giremiyorum halim yok artık arada telefon ile giriyorum onda da midem izin vermiyor okuyamiyorum kusura bakmayın ne olur sizleri unutmadım. Okuduğum birkaç şey vardı düşük yapan arkadaşlar geçmiş olsun rabbim size sağlıklı hamilelik versin en lira zamanda inşallah. Bebegini gören arkadaşlar kalbini duyanlar allah mutluluğunuzu daim etsin darısı bize inşallah. Bu arada ben 1.5 kilo vermişim kızlar kilo almıştım 57olmuştum 55.5e düştün hiçbir şey gitmiyor mideme

Arkadaşım benimde kanamalarım oluyor. İgne ve ilaç kullanıyorum. Bu gün doktor kontrolüm vardı. Allahıma binlercekere şükürler olsun ki kese yerinde duruyor. Doktor bol bol yat dinlen stresden uzak dur dedi ama işyerinden ikide bir arayıp sinirlerimi tepeme zıplatıyorlar....((( Kanamada doktor USG ile baktımı benim kesenin altında bi kesit var kanama ondan kaynaklanıyor. Gebelik Allahın izniyle devam ederse rahim o kanama alanını yok ediyormuş. Bu günkü kontrolde alanın küçüldügünü tespit ettik. Henüz kalp atışını tespit etmedik. Ben hep Rabbime saglıklı sihatli ise evladımı bana bagışla sakatsa ve düşük yapacak isem bana bu acıyı daha fazkla yaşatma. Senden gelecek herşeye razıyım... Sen kullarını korur kollarsın kaldıramayacagı yükler ile sınamazsın diye duva ediyorum...Hakkıızda hayırlısı ne ise o olsun.

Beni gibi kanaması olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun inşallah en kısa sürede birlikte bu zor sürecin üstesinden geliriz.. Sizlerde doktor kontrollernizi ve doktor tespitlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Durumumuz hakkında bilgi paylaşımı yapıp bilgilenmiş oluuz..

Bebişlerini gören anneler hepinizi tebrik ederim.Rabbim bebişlerinizi nazardan korusun. İnşallah saglıklı sihatli bebişlerinizi kucanıza alırsınız..Bizler içinde duvanızı eksik etmeyin kızlar doktor haftaya bebegin kalp atışını duymam lazım yoksa sorun var dedi. Lütfen bol bol minigim için duva edin...

slm hepinizi tebrik ederim bende hamileyim ve aranıza yeni katılanlardanım..
SAT:17 aralık doğum tarihini internetten hesapladım 22 eylül
istanbul ve ilk çocuğum çok heyecanlıyım.
ayrıca beylikdüzü-esenyurt civarında doktor arıyorum

slm kızlar bizde cumartesi kalp atışımızı gördük ama duyamadık ne zaman duyucaz bilen varmı dr a sormayı unuttum bu arada düşükler olmuş Allahım tez zamanda yenden nasib etsin kimler oldu bilmiyorum tüp bebek yada aşılama olupda düşüren arkadaşlar varmmııı?
2,,,,,,,3

kaç haFTalıksın canımm

evet cnm biraz ilgisiz gibi geldi banada ben bu arada şunu pek anlayamadım kızlar birçoğunuz niye bu kadar çok para veriyosunuz bende konyadayım özel nakipoğlu bilgi hast ne gidiyorum ücret sadece 12 lira ve tahlilleri felanda içinde

çok geçmiş olsun canım bende sata göre 8 haftalıgım yumurtlamaya göre 6 haftalıgım yarın için korkuyorum inşallah kalp atışını duyarım

İnşallah canım. Allah gönlüne göre versin.beni de haberdar edersen çok sevinirim. Malum şikayetlerimiz aynı. Ben cumartesi günü gideceğim doktora. İnşallah güzel sonuçlar alırız canım. Tekrar geçmiş olsun.

slm kızlar bizde bugün kontroldeydik bebişi gördük kalp atışlarını duyduk gerçekten her çocuğun ayrı bir heyecanı oluyomuş dr 1 ay sonraya gün verdi nasıl geçecek bilmiyorum ama ozaman 11 haftanın içinde olucaz inş bu arada kızlar bende ilaç sıkıntısı yaşıyorum kızımdada hiç bir ilaç vitamin folik asit alamamıştım ama kızım maşallah çok iyi doğmuştu 4kg 100gr bundada dr progestanı ağızdan alamıyosan hazneden koy aynıya gelir dedi çok sevindim bende düşünüyodum nasıl içicem diye birde bende bulantılar başladı hafif hafif sizlerin nasıl aşerme felan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…