hoş geldin günaydın canımm.Allah 38 leri 40 ı da göstersin bebişleirmizi kucağımıza aldığımızıda görelim inş. sağlıkla sıahtle.
Kimmiş yatılı misafir yaaa Allahım biz gidelim bizi ağırlasınlarr hamile kadına yaıtlımı gidlir yani belki sevdiğin kişiler ama çok yormuşssun kendini kuzum yaaa
mrb lar arkadaşlar en son cumartesi benide arnıza alırmısın ben ekim annesiydim ama plasenta preia olduğundaneylül annesi olacakmışım yazmıştım yazdığıma bakmayın ağlama krizlerim yeni geçiyor korkudan benim gibi bebeğinin eşi aşağıda olan varmı?:18::18::18:
günaydın güzel anneler. benim gibi hala midesi bulanıp kusma yaşayan varmı . Öldürüyo ya kızım ne şekle giriyordur kimbilir ;( 4kilo aldım geri vermek istemiyormmmmmmmmm
inş canım benim gün geçdikçe merakım daha da artıyor benden nasıl bişe çıkacak die:):) ewet halamlardı ne kadar sewsem de yorgunluktan uykusuzluktan geberiyorum heralde yorgunluktan bir gerginim anlatamam.. ayy yok ben normalde biraz hareketli bir insanımdır hamileliğimde çok şükür öyle geçio herkes hamile değilmişim gibi dawranıyorr sinir oluyorum ağırlaştım diyip yatsam binbir naz yapsam ancak anlarlar heralde
mrb lar arkadaşlar en son cumartesi benide arnıza alırmısın ben ekim annesiydim ama plasenta preia olduğundaneylül annesi olacakmışım yazmıştım yazdığıma bakmayın ağlama krizlerim yeni geçiyor korkudan benim gibi bebeğinin eşi aşağıda olan varmı?:18::18::18:
ay canım neyse geçmiş olsunn diyeiym.
Aynı hareketlilik bendede varrr çok kıpır kıpırım ama 7.aya girdim farkında değiliz ama epey yol aldık artık dikkat etmek gerekiyorr canım.
İnan birden ağrı falan saplanabiliyor.
Sen gerekiyorsa yat nazlan yorgunum de
benim hiç kanamam olmadı senin olmuşmuydu canım birde doktorum buhaftadan sonra çıkmasını beklemiyorum dedi sence dur sana cumartesi arkadaşlara yazdığımı yazayım rb lar herkesse şimdi doktordan geldim plasentam yukarı çıkmamış ayda bir kontrol olacak alttan marjinal plasenta doktoruma netten okuduklarımı söyledim artık okuma yalnızca beni dinle dedi en kötü ihtimal rahmini alırız kanama kesilmesse dedi kan tedarik edicez ve 26 eylülde alıcaz dedi bende artık ağlamıyorum doktor bey allahın dediği olur dedim bebeğimiz hamd olsun iyi bol bol yatmam gerektiğini arbaya dahi binmemem gerektiğini dikkatlı olup sarsılmamamın gerektiğini söyledi hayırlısı allahtan diyorum ve artık hiç üzülmüyorym bugün itibariyle tam 17 haftam kaldı ve özellikle tüplerimin bağlanması gerektiğini birdaha gebe kalırsan yüksek ihtimal plasenta total olacağını anlattı bebeğimiz 348 gram olmuş yüzüstü yatmıştı baya uğraştırdı doktor amcasını yüzünü dönmek için sonunda döndü ama :))diyeceğim rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun....geçmiş olsun önemli olan sağlıklı olması neden ağlıyorusn Allahım sağlık wersin 1 ay erken doğsun 2 3 kuvezden sonra kendine gelir kendini üzersen çocukda etkilenir Allah korusun çok daha erken doğuma sebep olur bol bol yat dinlen.. benimde ilk zamanlar bebeğin eşiği aşıdaydı hatta iki kere hastanede yattım kaç gün sonra çok şükür atlattık sen sıkma canını hersey olacağına varır..
kızlar kahvaltı - öğle yemeği arası, öğle yemeği - akşam yemeği arası beni tok tutacak ama kilo da aldırmayacak bşeyler yemek istiyorum.çok acıkıyorum.hatta kahvaltıyı yapıyorum işe geliyorum acıkıyorum.iş yerim 10 dk bu aradaöğle de yanı. yemek yiyorum yarım saat sonra açım
meyve falan kesmiyor ama beniçözüm üreten var mı??
burda anlatamıcgm seyler cnm sadece dua ıstyrm sızden allh bana sbr versın de su evlılıgı yurtblym
kızlar kahvaltı - öğle yemeği arası, öğle yemeği - akşam yemeği arası beni tok tutacak ama kilo da aldırmayacak bşeyler yemek istiyorum.çok acıkıyorum.hatta kahvaltıyı yapıyorum işe geliyorum acıkıyorum.iş yerim 10 dk bu aradaöğle de yanı. yemek yiyorum yarım saat sonra açım
benim hiç kanamam olmadı senin olmuşmuydu canım birde doktorum buhaftadan sonra çıkmasını beklemiyorum dedi sence dur sana cumartesi arkadaşlara yazdığımı yazayım rb lar herkesse şimdi doktordan geldim plasentam yukarı çıkmamış ayda bir kontrol olacak alttan marjinal plasenta doktoruma netten okuduklarımı söyledim artık okuma yalnızca beni dinle dedi en kötü ihtimal rahmini alırız kanama kesilmesse dedi kan tedarik edicez ve 26 eylülde alıcaz dedi bende artık ağlamıyorum doktor bey allahın dediği olur dedim bebeğimiz hamd olsun iyi bol bol yatmam gerektiğini arbaya dahi binmemem gerektiğini dikkatlı olup sarsılmamamın gerektiğini söyledi hayırlısı allahtan diyorum ve artık hiç üzülmüyorym bugün itibariyle tam 17 haftam kaldı ve özellikle tüplerimin bağlanması gerektiğini birdaha gebe kalırsan yüksek ihtimal plasenta total olacağını anlattı bebeğimiz 348 gram olmuş yüzüstü yatmıştı baya uğraştırdı doktor amcasını yüzünü dönmek için sonunda döndü ama :))diyeceğim rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..
çok geçmiş olsun çok üzüldüm evet benim kanamam da olmusdu 2 gün serum verdiler sürekli.. ewet çok dikkat et de bu dr nasıl böle rahmini falan alırız die işine karışmak gibi olması da hangi şehirdesin bilmiorum ama şöle iyi bir dr daha arastır bide ona görün derim ben bu konuda uzman birine çünkü doktorlarda arasında farklılık gösteriyor ben genç kız iken kis war dedi doktorun biri yumurtalığa yapışmış yumurtalığınıda alıcaz dedi ben günlerce ağladım çocuğum olmayacak die 4 tane daha doktora gittim sonunda sadece kisi aldılar ve yumurtalığım kaldı çok şükür de Allah bebek nasip etti benden sana tavsiye bir tane doktora bağlı kalma çünkü çok ciddi bir konu bahsettiğin olay...
ewett epey yol aldık biriyle karsıllasınca aaa ne çabuk geçdi zaman diyor bende bana sorun bide diyorum:) yatamıorum ki işden ewe gidince hersey bana bakıyor saolsun kayınvalidemde diğer gelinleriyle kıyaslayıp duruyor:):) ewet ağrıların sebebini anlamadan gelip geçior
benim hiç kanamam olmadı senin olmuşmuydu canım birde doktorum buhaftadan sonra çıkmasını beklemiyorum dedi sence dur sana cumartesi arkadaşlara yazdığımı yazayım rb lar herkesse şimdi doktordan geldim plasentam yukarı çıkmamış ayda bir kontrol olacak alttan marjinal plasenta doktoruma netten okuduklarımı söyledim artık okuma yalnızca beni dinle dedi en kötü ihtimal rahmini alırız kanama kesilmesse dedi kan tedarik edicez ve 26 eylülde alıcaz dedi bende artık ağlamıyorum doktor bey allahın dediği olur dedim bebeğimiz hamd olsun iyi bol bol yatmam gerektiğini arbaya dahi binmemem gerektiğini dikkatlı olup sarsılmamamın gerektiğini söyledi hayırlısı allahtan diyorum ve artık hiç üzülmüyorym bugün itibariyle tam 17 haftam kaldı ve özellikle tüplerimin bağlanması gerektiğini birdaha gebe kalırsan yüksek ihtimal plasenta total olacağını anlattı bebeğimiz 348 gram olmuş yüzüstü yatmıştı baya uğraştırdı doktor amcasını yüzünü dönmek için sonunda döndü ama :))diyeceğim rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun....
sanmıyorum cnm bu resmen açlık yanibence mideni üşütmüssün bende midem bozulunca ne yiyeceğimi şaşırıyorum ılık ıhlamur iç iyi gelsin miden düzelmeden iştahın kesilmez
cnm çoookk geçmiş olsun.Rabbim bebeğini sağ salim kucağına almanı nasip etsin inşallahbenim hiç kanamam olmadı senin olmuşmuydu canım birde doktorum buhaftadan sonra çıkmasını beklemiyorum dedi sence dur sana cumartesi arkadaşlara yazdığımı yazayım rb lar herkesse şimdi doktordan geldim plasentam yukarı çıkmamış ayda bir kontrol olacak alttan marjinal plasenta doktoruma netten okuduklarımı söyledim artık okuma yalnızca beni dinle dedi en kötü ihtimal rahmini alırız kanama kesilmesse dedi kan tedarik edicez ve 26 eylülde alıcaz dedi bende artık ağlamıyorum doktor bey allahın dediği olur dedim bebeğimiz hamd olsun iyi bol bol yatmam gerektiğini arbaya dahi binmemem gerektiğini dikkatlı olup sarsılmamamın gerektiğini söyledi hayırlısı allahtan diyorum ve artık hiç üzülmüyorym bugün itibariyle tam 17 haftam kaldı ve özellikle tüplerimin bağlanması gerektiğini birdaha gebe kalırsan yüksek ihtimal plasenta total olacağını anlattı bebeğimiz 348 gram olmuş yüzüstü yatmıştı baya uğraştırdı doktor amcasını yüzünü dönmek için sonunda döndü ama :))diyeceğim rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun....
dur öğleden sonra alıp geleyim bariben Nestle Nesfit yiyorum..meyveli olanları çok güzel sütle kaıştırıp onlardan yiyebilirsin,üstelik lifli olduğu için bebeğe çok faydalı
kızlar kahvaltı - öğle yemeği arası, öğle yemeği - akşam yemeği arası beni tok tutacak ama kilo da aldırmayacak bşeyler yemek istiyorum.çok acıkıyorum.hatta kahvaltıyı yapıyorum işe geliyorum acıkıyorum.iş yerim 10 dk bu aradaöğle de aynı. yemek yiyorum yarım saat sonra açım
DDD maşallah dimi hepimizee:))
Aynen çalışan bayanlar eve gidicnee durmuyor dediğin gibi herşy bayana bakıyor. Bana düzenli kadın gelmesine rağmen bulaşıktı çamaşırdı derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum akşamları
Eşimde saolsun yemeğe düşkündür yemeksiz kesinlikle geçirmezzzz her öğününü tam ister mutfağıda beceremez mecburen ben yapıyorum Allah dağına göre kış veriyor gerçekten benim bulantılarım kokuya duyarllılıklarım olmadı olsaydı mutfağa giremezdim eşim çok huysuzlanırdıDD
Aman kayınvalide işte en iyisi bile bazen anlayışssız oluyorr boşver takmaa sakın onu
ayy sanki beni anlattın aynıyız canım yani.. bende yemeksiz öğün geçirince milletin yanında söylüyor mesela annesinin yanında makarna yemekten tırnaklarım kırılıyor dio sinirlere kalıyorum laf söleteceğime yapıorum.. bide kalan yemeği birgün sonrada yemior hergün taze yemek istiyor benimde olmadı çok şükür ama bazen olsaydı kıymet bilirdi demektten kendimi alamaıyorum:)
hımssss
fıstıkk meyve tok tutmuyor inan tam tersi çok acıktıryor özellikle elmaDD soda vaziifesi görüyor inan.
Muz tok tuabilir.
Galetalar var yaa onlardan alaiblirisn çekmecene yoğurtlardan alabilirsin.
ceviz vebademde arada atışyır. Ceviz bebişin için omega 3 çok iyi,bademde kramlara iyi geliyorm (tuzsuz badem al )
tam buğday ekmeğine yada kepek ekmeğine sandiviç yapaiblirisn kocaman bir dilim peynirrle kalsiyumunuda alırsın.
Süt seviyorssan küçük tek içimlik düt bulundurabilirsin. evde zeytinyağı yaptığında saklama kabına koyup getireiblirsin ekmeksiz ısıtma derdi olmadan onlardan atıştıraiblrisin. domates salatalık doğrayabilriisn bir saklama kabınaaaDD
Aklıma bunlar geldi şimdilik.
sat a göre 22.4 günlük hamileyim ama dün detaylı ultason için gittiğimde radyoloji uzmanı 24.1 dedi kadın doğum doktorumu görmeme daha var ve bu ne demek şimdi kafam allak bullak oldu. meraktan öleceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?