2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

inş canım benim gün geçdikçe merakım daha da artıyor benden nasıl bişe çıkacak die:):) ewet halamlardı ne kadar sewsem de yorgunluktan uykusuzluktan geberiyorum heralde yorgunluktan bir gerginim anlatamam.. ayy yok ben normalde biraz hareketli bir insanımdır hamileliğimde çok şükür öyle geçio herkes hamile değilmişim gibi dawranıyorr sinir oluyorum ağırlaştım diyip yatsam binbir naz yapsam ancak anlarlar heralde

mrb lar arkadaşlar en son cumartesi benide arnıza alırmısın ben ekim annesiydim ama plasenta preia olduğundan eylül annesi olacakmışım yazmıştım yazdığıma bakmayın ağlama krizlerim yeni geçiyor korkudan benim gibi bebeğinin eşi aşağıda olan varmı?:18::18::18:

geçmiş olsun önemli olan sağlıklı olması neden ağlıyorusn Allahım sağlık wersin 1 ay erken doğsun 2 3 kuvezden sonra kendine gelir kendini üzersen çocukda etkilenir Allah korusun çok daha erken doğuma sebep olur bol bol yat dinlen.. benimde ilk zamanlar bebeğin eşiği aşıdaydı hatta iki kere hastanede yattım kaç gün sonra çok şükür atlattık sen sıkma canını hersey olacağına varır..

günaydın güzel anneler. benim gibi hala midesi bulanıp kusma yaşayan varmı . Öldürüyo ya kızım ne şekle giriyordur kimbilir ;( 4kilo aldım geri vermek istemiyormmmmmmmmm

benim canım bulantılarım devam.özellikle sabahları hala zorlanıyorum.kusmamak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. bazen başarıyorum, bazen başaramıyorum kusuyorum ben 6 kilo aldım ama

ay canım neyse geçmiş olsunn diyeiym.
Aynı hareketlilik bendede varrr çok kıpır kıpırım ama 7.aya girdim farkında değiliz ama epey yol aldık artık dikkat etmek gerekiyorr canım.
İnan birden ağrı falan saplanabiliyor.
Sen gerekiyorsa yat nazlan yorgunum de

Üzme kendini canım Allahın dediği olur bilzeri neler bekliyor bilemiyoruzzz korkma sakın bol bol dua edelim herşey yolunda gittsin.
Ay neler neler varr inan bunlar çok sıkıntılı şeyler değilll, inş. dr kontrolündeee herşeyyolunda gidecektir gönlünü ferah tut canım

ewett epey yol aldık biriyle karsıllasınca aaa ne çabuk geçdi zaman diyor bende bana sorun bide diyorum:) yatamıorum ki işden ewe gidince hersey bana bakıyor saolsun kayınvalidemde diğer gelinleriyle kıyaslayıp duruyor:):) ewet ağrıların sebebini anlamadan gelip geçior

benim hiç kanamam olmadı senin olmuşmuydu canım birde doktorum buhaftadan sonra çıkmasını beklemiyorum dedi sence dur sana cumartesi arkadaşlara yazdığımı yazayım rb lar herkesse şimdi doktordan geldim plasentam yukarı çıkmamış ayda bir kontrol olacak alttan marjinal plasenta doktoruma netten okuduklarımı söyledim artık okuma yalnızca beni dinle dedi en kötü ihtimal rahmini alırız kanama kesilmesse dedi kan tedarik edicez ve 26 eylülde alıcaz dedi bende artık ağlamıyorum doktor bey allahın dediği olur dedim bebeğimiz hamd olsun iyi bol bol yatmam gerektiğini arbaya dahi binmemem gerektiğini dikkatlı olup sarsılmamamın gerektiğini söyledi hayırlısı allahtan diyorum ve artık hiç üzülmüyorym bugün itibariyle tam 17 haftam kaldı ve özellikle tüplerimin bağlanması gerektiğini birdaha gebe kalırsan yüksek ihtimal plasenta total olacağını anlattı bebeğimiz 348 gram olmuş yüzüstü yatmıştı baya uğraştırdı doktor amcasını yüzünü dönmek için sonunda döndü ama :))diyeceğim rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun....

kızlar kahvaltı - öğle yemeği arası, öğle yemeği - akşam yemeği arası beni tok tutacak ama kilo da aldırmayacak bşeyler yemek istiyorum.çok acıkıyorum.hatta kahvaltıyı yapıyorum işe geliyorum acıkıyorum.iş yerim 10 dk bu arada öğle de aynı. yemek yiyorum yarım saat sonra açım
meyve falan kesmiyor ama beni çözüm üreten var mı??

Son düzenleme:

bence mideni üşütmüssün bende midem bozulunca ne yiyeceğimi şaşırıyorum ılık ıhlamur iç iyi gelsin miden düzelmeden iştahın kesilmez

burda anlatamıcgm seyler cnm sadece dua ıstyrm sızden allh bana sbr versın de su evlılıgı yurtblym

canım sıkma canını ne oldu böyle istersen özelden paylaşalım rahatlarsın biraz

ben Nestle Nesfit yiyorum..meyveli olanları çok güzel sütle kaıştırıp onlardan yiyebilirsin,üstelik lifli olduğu için bebeğe çok faydalı

Son düzenleme:

DDD maşallah dimi hepimizee:))
Aynen çalışan bayanlar eve gidicnee durmuyor dediğin gibi herşy bayana bakıyor. Bana düzenli kadın gelmesine rağmen bulaşıktı çamaşırdı derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum akşamları
Eşimde saolsun yemeğe düşkündür yemeksiz kesinlikle geçirmezzzz her öğününü tam ister mutfağıda beceremez mecburen ben yapıyorum Allah dağına göre kış veriyor gerçekten benim bulantılarım kokuya duyarllılıklarım olmadı olsaydı mutfağa giremezdim eşim çok huysuzlanırdıDD

Aman kayınvalide işte en iyisi bile bazen anlayışssız oluyorr boşver takmaa sakın onu

canım benim yaaa Allah yardımcın olsun inş. Herşey yolunda gidecek sende bebişdee sağlıklı bir şekilde tamamlayacaksınız bu süreci ağlama sakın olurmuu streste kasılma yaparr bak sen bol bol dua et bizlerde edelim inş.

bence mideni üşütmüssün bende midem bozulunca ne yiyeceğimi şaşırıyorum ılık ıhlamur iç iyi gelsin miden düzelmeden iştahın kesilmez
sanmıyorum cnm bu resmen açlık yani ama ıhlamur da içerim belki dedğin gibidir
cnm çoookk geçmiş olsun.Rabbim bebeğini sağ salim kucağına almanı nasip etsin inşallah
ne kadar herşeyi açık açık konuşmuş doktorun.rahmin alınır, bi daha gebe kalamaycaksın falan ben böyle durumlarda tek doktora bağlı kalınmaması taraftarıyım. başka bir doktora daha git derim
ben Nestle Nesfit yiyorum..meyveli olanları çok güzel sütle kaıştırıp onlardan yiyebilirsin,üstelik lifli olduğu için bebeğe çok faydalı
dur öğleden sonra alıp geleyim bari sağol cnm

hımssss
fıstıkk meyve tok tutmuyor inan tam tersi çok acıktıryor özellikle elmaDD soda vaziifesi görüyor inan.
Muz tok tuabilir.
Galetalar var yaa onlardan alaiblirisn çekmecene yoğurtlardan alabilirsin.
ceviz vebademde arada atışyır. Ceviz bebişin için omega 3 çok iyi,bademde kramlara iyi geliyorm (tuzsuz badem al )
tam buğday ekmeğine yada kepek ekmeğine sandiviç yapaiblirisn kocaman bir dilim peynirrle kalsiyumunuda alırsın.
Süt seviyorssan küçük tek içimlik düt bulundurabilirsin. evde zeytinyağı yaptığında saklama kabına koyup getireiblirsin ekmeksiz ısıtma derdi olmadan onlardan atıştıraiblrisin. domates salatalık doğrayabilriisn bir saklama kabınaaa DD
Aklıma bunlar geldi şimdilik.

ayy sanki beni anlattın aynıyız canım yani.. bende yemeksiz öğün geçirince milletin yanında söylüyor mesela annesinin yanında makarna yemekten tırnaklarım kırılıyor dio sinirlere kalıyorum laf söleteceğime yapıorum.. bide kalan yemeği birgün sonrada yemior hergün taze yemek istiyor benimde olmadı çok şükür ama bazen olsaydı kıymet bilirdi demektten kendimi alamaıyorum:)

hakiaktende bende kendimi gördüm sende:) çcuk bunlarr yaa büyümedilerrr baba oluncaaa büüyecekler sanırım:)) neyseki üstesindeng eliyoruzz çok şükür.
Sağlık sıhatli olalımda yaparızz işten güçten gocunmuyorum

ayyy bunlar süper fikirler yarından itibaren koca bir poşet doldurup geliyorum
allah razı olsun hep,inizden

sat a göre 22.4 günlük hamileyim ama dün detaylı ultason için gittiğimde radyoloji uzmanı 24.1 dedi kadın doğum doktorumu görmeme daha var ve bu ne demek şimdi kafam allak bullak oldu. meraktan öleceğim

2 gün önce özeldeki doktorum 24 haftalıksın dedi 840 gr mış bebişimde. sizce de fazla değil mi 24 haftalık için? acaba ben satı mı mı karşıtıryorum diye kendimden şüphe eder oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…