ben haftaya 6 cı aya giricem diye biliyordum buna göre 6 aya girmiş oluyorum bende de bu vardı
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
kızlar herkeze selam inşallah iyisinizdir biz pek iyi deiliz bir kaç saat içinde doğuma girip girmyeceğim belli olacak dualarınızı bekliyorum
benim cnm dr kontrolunde bebek doğum kanalına inmiş hareket yok 5 dk bir idrar rahim kasılmalarım şiddettli ağrılarım var nts soktular sonucunu bekliyoruz bebişim şuan 830 grm
i
AYBÜKEM .... allahım sana ve bebegıne saglık sıhhat versın ... İnşallah her sey duzelır ... Inan butun kalbımle dua edıyorum ... SAatırları okurken ınan kendı bebegım kadar uzuldum .. telaslandım ama ınan ALLAH'IN ıznıyle her sey yoluna gırecek bebegın ve sen ferah gunlere cıkacaksınız ...
( bu arada arkadaşımızın bu sorununa duyarsız kalıp baska seylerden bahseden arkadaşlara da uzuntulerımı bıldırıyorum .. Aynı sey sızın de basınıza gelebırdı )
2. düzey ultrasona ( ayrıntılıya) gitmeyen var mı??
benim cnm dr kontrolunde bebek doğum kanalına inmiş hareket yok 5 dk bir idrar rahim kasılmalarım şiddettli ağrılarım var nts soktular sonucunu bekliyoruz bebişim şuan 830 grm
i
peşin hükümlü olma bence.
konuyu görmemiş de olabilirler
Allah yardımcın olsun inşallah biraz daha dayanır..bende edt tedavisi görüyorum bu haftalarımız çok riskli ne yapalım duadan başka..inşallah hayırlı haberlerini alırız..
ben sürekli telefondan takip ediyorum mesajları ama halen olumlu birşey göremedim, tekrar haber gelmedi değil mi Aybüke'den ? Allah yardımcısı olsun saat 3'ten beri aklım onda dua edip duruyorum ...
kızlar herkeze selam inşallah iyisinizdir biz pek iyi deiliz bir kaç saat içinde doğuma girip girmyeceğim belli olacak dualarınızı bekliyorum
kızlar çok şükür iyiyiz şimdilik sizleri merakta bırakmamak için girebildim fazla kalamıycam dualarınız için tşkür ederim bu yaşadığım günü allah hiç bir anne adayına yaşatmasın ve kimse doktorundan vazgeçmesin drum uzakta diye evime yakın hastaneye gttim az kalsın bebeğimi öldüreceklerdi
kızlar çok şükür iyiyiz şimdilik sizleri merakta bırakmamak için girebildim fazla kalamıycam dualarınız için tşkür ederim bu yaşadığım günü allah hiç bir anne adayına yaşatmasın ve kimse doktorundan vazgeçmesin drum uzakta diye evime yakın hastaneye gttim az kalsın bebeğimi öldüreceklerdi
erken doğum tehdidi olunca rahim kasılmalarını engelleyici ilaçlar..bebek için çiğer geliştiriciler..inşallah hiç birimizin başına gelmez insan etkileniyor ama stres çok kötü birşey dua edin ama stres yapmayın.. Allah ömür verirse 800 900 gr yaşayan çook bebek var..sanada geçmiş olsun canım, edt tedavisi nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?