2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim doktor 17+3 de 5.aya girdin dedi 21+3 de de 6.ya giricem diyorum 2 gün sonra bence bu doğru liste

ayyy kızlar meraktan çatlicam ben yaa nasıllar acaba aybükeyide bebeğinide çok merak ediyorum dua ediyorum onlar için umarım iyidirler ya

Ozzy odanız çoook şirin olmuş
çok zevklisiniz,oğlun güle güle,keyifle büyüsün,dağıtsın inşallah

Kızlar ben geçmişde gördüm ne olmuş aybükeye neden öyle bi durum oldu acaba?
Çok erken yaa,inşallah doğum falan olmaz,tüh,çok üzüldüm,hayırlı haberlerle gelsin inşallah:44:

kızlar herkeze selam inşallah iyisinizdir biz pek iyi deiliz bir kaç saat içinde doğuma girip girmyeceğim belli olacak dualarınızı bekliyorum

benim cnm dr kontrolunde bebek doğum kanalına inmiş hareket yok 5 dk bir idrar rahim kasılmalarım şiddettli ağrılarım var nts soktular sonucunu bekliyoruz bebişim şuan 830 grm
i

canımm dualarımız seninle, allah bebişine de sana da yardımcı olsun:26:

AYBÜKEM .... allahım sana ve bebegıne saglık sıhhat versın ... İnşallah her sey duzelır ... Inan butun kalbımle dua edıyorum ... SAatırları okurken ınan kendı bebegım kadar uzuldum .. telaslandım ama ınan ALLAH'IN ıznıyle her sey yoluna gırecek bebegın ve sen ferah gunlere cıkacaksınız ...

( bu arada arkadaşımızın bu sorununa duyarsız kalıp baska seylerden bahseden arkadaşlara da uzuntulerımı bıldırıyorum .. Aynı sey sızın de basınıza gelebırdı )

peşin hükümlü olma bence.
konuyu görmemiş de olabilirler

benim cnm dr kontrolunde bebek doğum kanalına inmiş hareket yok 5 dk bir idrar rahim kasılmalarım şiddettli ağrılarım var nts soktular sonucunu bekliyoruz bebişim şuan 830 grm
i

Allah yardımcın olsun inşallah biraz daha dayanır..bende edt tedavisi görüyorum bu haftalarımız çok riskli ne yapalım duadan başka..inşallah hayırlı haberlerini alırız..

ben sürekli telefondan takip ediyorum mesajları ama halen olumlu birşey göremedim, tekrar haber gelmedi değil mi Aybüke'den ? Allah yardımcısı olsun saat 3'ten beri aklım onda dua edip duruyorum ...

yok canım ya haber falan bende dört gözle iyi haberlerini bekliyorum...............................

kızlar çok şükür iyiyiz şimdilik sizleri merakta bırakmamak için girebildim fazla kalamıycam dualarınız için tşkür ederim bu yaşadığım günü allah hiç bir anne adayına yaşatmasın ve kimse doktorundan vazgeçmesin drum uzakta diye evime yakın hastaneye gttim az kalsın bebeğimi öldüreceklerdi

herkesin morali ne kadar bozuldu değil mi??
Kızlar temizlikmiş, iş stresiymiş kendimize gelelim...Önce bizim sağlığımız, sonra bebeklerimizin. Kendimize en çok değer vermemiz gereken zamanlar bunlar. Bir arkadaşın erken doğum riskiyle silkinelim ve şu son 3 ayı daha bir rölantide geçirelim...

kızlar herkeze selam inşallah iyisinizdir biz pek iyi deiliz bir kaç saat içinde doğuma girip girmyeceğim belli olacak dualarınızı bekliyorum

aybükem kızların yazılarından şimdi okudum erken doğum olayını.sıkma canım kendini herşeyde bir hayır vardır bunu unutma.umarım bebeğin biraz daha sabreder umarım erken doğum olmaz dualarım seninle.allah hepimizin bebeklerini korusun.bende çok korkuyorum erken doğumdan.biraz ayakta fazla kalsam bebeğimin hareketlerini karnımda değil rahime yakın yerde hissediyorum ve 5 dk arayla wc ihtiyacım oluyor.şimdi iyice korktum.allahım seni ve bebeğini korusun.bebeğini size bağışlasın canım.

canım anlamadım şimdi erken doğum riski kalktımı ortadan açıkca yazsana çok merak ettim.neden öyle olmuş.

çok şükür cnm sen de bebeğin de iyisin ya düşünme artık bişeyi Rabbim yardımcımız olsun

canııımmm tekrar çok çok geçmiş olsun... Rabbim sanada hiçbirimizede yaşatmasın bir daha... aklımız ve dualarımız seninle bebeğinde sende Allah a emanet olun... iyi haberlerinizi bekliyoruz....

sanada geçmiş olsun canım, edt tedavisi nedir ?
erken doğum tehdidi olunca rahim kasılmalarını engelleyici ilaçlar..bebek için çiğer geliştiriciler..inşallah hiç birimizin başına gelmez insan etkileniyor ama stres çok kötü birşey dua edin ama stres yapmayın.. Allah ömür verirse 800 900 gr yaşayan çook bebek var..
aybüke çok sevindim geçmiş olsun..

Son düzenleme:

Tekrar çok geçmiş olsun...Herkesin yüreği hopladı...Bundan sonra gerekli uyarıyı dr un yapar zaten ama bol bol dinlen...Gerekirse git annende kal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…