çok geçmiş olsun..inşallah kazasız belasız 9 ayı tamamlarsın.. kendini üzmekızlar sabahtan doktorumu aradım ben pendik aydosta drum yedikule zeytinburnunda devamlı gelemeyeceğimi biliyor acil durumlarımda rütun kontrole gidiorum geri kalanını telle hallediyoruz bişeyim olunca bana en yakın hastaneye git dedi bizde gittik kadın baktı aşağı inmiş bebek kalp atışı var ama nts sonucuna göre doğuma alıcam dedi neyse doktorumu sonra tele aradım dedim böyle böyle bekle sonucu bi beni ara hemen dedi daha cuma günü doktoruma gittim amniyo sıvısı olsun bebek olsun kilosu herşey ii dedi kilo almam dışında neyse nts iyi çıktı doktorum bana gel hemen dedi ben bakıcam hepşire damar yolumu açıp sezeryana hazırlayacak para var ya işin sonunda dr diyoki bana haftaya suyun patlar alalım bebeği eşime dedim yürü gidiyoz neyse doktoruma gittik bebişime baktı benim mesanemin üstüne oturmuş karnımda hareket hissetmemem ondanmış hareket var ama rahmimdeydi ıdrara sık çıkmam da ondan mış nts soktu sonuçlar iii ve bunu diğer doktor bana söylemeyip hastası olmadığım için kesecekti beni doktor var doktorcuk var aldığım kilodan dolayı ve bebekken geçirmiş olduğıum kalça çıkıklığımdan dolayı çok şükür şuan bişeyim yok ama vücudum fazla yükü taşıyamıyo erken doğum olucak ama bu kadarda deil agustos 13 e kadar bekliyoruz sonra gelirse mucize olucak doktorumda öyle dedi off off anne olmak çok zormuş kızlar
canım bununla geçmiş olsun senin muzur bebeğin hepimizin yüreğini hoplattı.neyse çok şükür ikinizde iyisiniz allahtan.geçen ikgün filanda ben 5 dk arayla wc ye gidiyordum birde hareketleri rahimde hissediyordum.demekki benim kızışımda mesanemin üstüne oturmuş.allahtanki oturdukları gibi kalkmayı biliyorlar.ya hep orda otursalar:)artık pılıyı pırtıyı toplar wc ye yerleşirdim heralde.neyse çok sevindim iyi haberine.umarım hiçbirimiz sorun yaşamayız.
bugün kayınvalidemlerdeyiz druma yakınım hiç deilse yrn tekrardan kontrole çağırdı adamıda korkutum sanırım :)ay bide kızlar hiç bişi olmamış gibi benim paşa dudakları ı uzatmış parmağını ağzına tıkmış emiyo bi bilse anasının dokuz doğurduğunu o kadar yer açtım ona sen git dip taraflara yerleş tepin orda
bugün kayınvalidemlerdeyiz druma yakınım hiç deilse yrn tekrardan kontrole çağırdı adamıda korkutum sanırım :)ay bide kızlar hiç bişi olmamış gibi benim paşa dudakları ı uzatmış parmağını ağzına tıkmış emiyo bi bilse anasının dokuz doğurduğunu o kadar yer açtım ona sen git dip taraflara yerleş tepin orda
cok gecmısolsun canım yaa ıı haberlerle döndün cok sevındımm .. gozumuz aydın cok telaslanmıstımm ole yazdıgındaakızlar sabahtan doktorumu aradım ben pendik aydosta drum yedikule zeytinburnunda devamlı gelemeyeceğimi biliyor acil durumlarımda rütun kontrole gidiorum geri kalanını telle hallediyoruz bişeyim olunca bana en yakın hastaneye git dedi bizde gittik kadın baktı aşağı inmiş bebek kalp atışı var ama nts sonucuna göre doğuma alıcam dedi neyse doktorumu sonra tele aradım dedim böyle böyle bekle sonucu bi beni ara hemen dedi daha cuma günü doktoruma gittim amniyo sıvısı olsun bebek olsun kilosu herşey ii dedi kilo almam dışında neyse nts iyi çıktı doktorum bana gel hemen dedi ben bakıcam hepşire damar yolumu açıp sezeryana hazırlayacak para var ya işin sonunda dr diyoki bana haftaya suyun patlar alalım bebeği eşime dedim yürü gidiyoz neyse doktoruma gittik bebişime baktı benim mesanemin üstüne oturmuş karnımda hareket hissetmemem ondanmış hareket var ama rahmimdeydi ıdrara sık çıkmam da ondan mış nts soktu sonuçlar iii ve bunu diğer doktor bana söylemeyip hastası olmadığım için kesecekti beni doktor var doktorcuk var aldığım kilodan dolayı ve bebekken geçirmiş olduğıum kalça çıkıklığımdan dolayı çok şükür şuan bişeyim yok ama vücudum fazla yükü taşıyamıyo erken doğum olucak ama bu kadarda deil agustos 13 e kadar bekliyoruz sonra gelirse mucize olucak doktorumda öyle dedi off off anne olmak çok zormuş kızlar
hg canımm hayırlısı olsunn oglusunu sagsalım kucagınaa al ınss..slm kızlarr bende yeni katıldım aranıza.. eylül annesi olcam inş. benim de oğluşum olcak :)
aglama cnmm bebegınn ıyımıs şükürr..dua et bol boll.sağ salim kucaklarımıza bi alsak hamilelik zor annelik zor ağlıyorum aybükede anne sen ağlama ben çok üzülüyorum başlyo oda benle ağlamaya
sağ salim kucaklarımıza bi alsak hamilelik zor annelik zor ağlıyorum aybükede anne sen ağlama ben çok üzülüyorum başlyo oda benle ağlamaya
kızlar sabahtan doktorumu aradım ben pendik aydosta drum yedikule zeytinburnunda devamlı gelemeyeceğimi biliyor acil durumlarımda rütun kontrole gidiorum geri kalanını telle hallediyoruz bişeyim olunca bana en yakın hastaneye git dedi bizde gittik kadın baktı aşağı inmiş bebek kalp atışı var ama nts sonucuna göre doğuma alıcam dedi neyse doktorumu sonra tele aradım dedim böyle böyle bekle sonucu bi beni ara hemen dedi daha cuma günü doktoruma gittim amniyo sıvısı olsun bebek olsun kilosu herşey ii dedi kilo almam dışında neyse nts iyi çıktı doktorum bana gel hemen dedi ben bakıcam hepşire damar yolumu açıp sezeryana hazırlayacak para var ya işin sonunda dr diyoki bana haftaya suyun patlar alalım bebeği eşime dedim yürü gidiyoz neyse doktoruma gittik bebişime baktı benim mesanemin üstüne oturmuş karnımda hareket hissetmemem ondanmış hareket var ama rahmimdeydi ıdrara sık çıkmam da ondan mış nts soktu sonuçlar iii ve bunu diğer doktor bana söylemeyip hastası olmadığım için kesecekti beni doktor var doktorcuk var aldığım kilodan dolayı ve bebekken geçirmiş olduğıum kalça çıkıklığımdan dolayı çok şükür şuan bişeyim yok ama vücudum fazla yükü taşıyamıyo erken doğum olucak ama bu kadarda deil agustos 13 e kadar bekliyoruz sonra gelirse mucize olucak doktorumda öyle dedi off off anne olmak çok zormuş kızlar
kızlar sabahtan doktorumu aradım ben pendik aydosta drum yedikule zeytinburnunda devamlı gelemeyeceğimi biliyor acil durumlarımda rütun kontrole gidiorum geri kalanını telle hallediyoruz bişeyim olunca bana en yakın hastaneye git dedi bizde gittik kadın baktı aşağı inmiş bebek kalp atışı var ama nts sonucuna göre doğuma alıcam dedi neyse doktorumu sonra tele aradım dedim böyle böyle bekle sonucu bi beni ara hemen dedi daha cuma günü doktoruma gittim amniyo sıvısı olsun bebek olsun kilosu herşey ii dedi kilo almam dışında neyse nts iyi çıktı doktorum bana gel hemen dedi ben bakıcam hepşire damar yolumu açıp sezeryana hazırlayacak para var ya işin sonunda dr diyoki bana haftaya suyun patlar alalım bebeği eşime dedim yürü gidiyoz neyse doktoruma gittik bebişime baktı benim mesanemin üstüne oturmuş karnımda hareket hissetmemem ondanmış hareket var ama rahmimdeydi ıdrara sık çıkmam da ondan mış nts soktu sonuçlar iii ve bunu diğer doktor bana söylemeyip hastası olmadığım için kesecekti beni doktor var doktorcuk var aldığım kilodan dolayı ve bebekken geçirmiş olduğıum kalça çıkıklığımdan dolayı çok şükür şuan bişeyim yok ama vücudum fazla yükü taşıyamıyo erken doğum olucak ama bu kadarda deil agustos 13 e kadar bekliyoruz sonra gelirse mucize olucak doktorumda öyle dedi off off anne olmak çok zormuş kızlar
kızlar azonce wcye gıttımm sol tarafımmaa komple bı agrı gırdıı oldugum yerde kaldım esıme seslendımm geldııı bı 1o dk surduu bıdaha olurmu kıı cok korkuyorumm ..
kızlar azonce wcye gıttımm sol tarafımmaa komple bı agrı gırdıı oldugum yerde kaldım esıme seslendımm geldııı bı 1o dk surduu bıdaha olurmu kıı cok korkuyorumm ..
canım aynı şey midir bilmiyorum ama bazen koltuktan kalkarken falan bana da saplanıyor bir ağrı ama 2-3 dk sonra geçiyor.rahmin genişlemesinden, bağ dokularının gerilmesinden olabileceği yazıyor internette. Ama bir daha ki kontrolünde doktorada sor istersen, için rahatlasın.
daha oncede oluodu kısa surede gecıodu cnm bu kramp gııbıydı cok korktumm bebegıme bısey olucak dıee ıns bısey yoktur devam ederse dr gıdıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?