2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

çok geçmiş olsun..inşallah kazasız belasız 9 ayı tamamlarsın.. kendini üzme

Aybükem ben senin yazdığını sürekli hissediyorum. Tam bacak aramdan 4-5 parmak yukarıda sadece hareketleri. Dün artık garipsemeye başladım. Annem teyzelerim istanbulda beni gördüklerinde sen baya aşağıda taşıyorsun bebeği demişlerdi. Onların da öyleymiş, bir şey olmaz korkma ama 8. ayda zorlanırsın kasların falan çok acır sadece dediler. Gerçi ikisi de rahim sarkmasından ameliyat oldu sonra:):):) neyse o önemli değil de, doktoruma söyledim o da yok normal dedi. Başı aşağıda ayakları elleride kafasının yanında hep ondan orada hissediyorsun dedi. Şimdiden yürümelerimde karın alt kaslarım hemen ağrıyor. tehlikeli değilse takmayacağım kafama ama.. .......Herkesin farklı dedikleri bu herhalde

canım " hareketlerini rahimde hissediyordum" yazmışsın ya , o nasıl oluyor ? benim bazen, çok aşağı doğru vurduğu zaman böyle idrar yollarımda sızlama , yanma gibi birşey oluyor, onu mu kast ediyorsun acaba ??

canım gözün aydın, çok dua ettim senin için, Allah'a şükür ikinizde iyisiniz

Cok gecmis cok merak ettim bende.sukur birsey yokmus..offf oldurcek bu bebeler bizi:)

sağ salim kucaklarımıza bi alsak hamilelik zor annelik zor ağlıyorum aybükede anne sen ağlama ben çok üzülüyorum başlyo oda benle ağlamaya

ben de stresli bi durumun ortasına dalmışım galiba.. çoookk geçmiş olsn iyi olmasına çok sevndm Allah bebişlerimizi korusun son aylarımız erken doğum stresi olmadan geçsin inş.

cok gecmısolsun canım yaa ıı haberlerle döndün cok sevındımm .. gozumuz aydın cok telaslanmıstımm ole yazdıgındaa allaha sukur ıyısınızz. o drr gorursem gırtlaklıycam
slm kızlarr bende yeni katıldım aranıza.. eylül annesi olcam inş. benim de oğluşum olcak :)
hg canımm hayırlısı olsunn oglusunu sagsalım kucagınaa al ınss..
sağ salim kucaklarımıza bi alsak hamilelik zor annelik zor ağlıyorum aybükede anne sen ağlama ben çok üzülüyorum başlyo oda benle ağlamaya
aglama cnmm bebegınn ıyımıs şükürr..dua et bol boll.

yaşadıkların kolay değil tabii ama senin üzülmen hem seni hem kızını hem de oğlunu üzüyo sabret mükafatını alıcaksın.. senin için dua ediyoruz.. Allah yardımcın olsun

çok çok geçmiş olsun canım Allah bi daha yasatmasın çok sewindim ii olmanıza bol bol dinlen

çok çok geçmiş olsun canım Allah bi daha yasatmasın çok sewindim ii olmanıza bol bol dinlen

çok geçmiş olsun canımm ya insan hayatıyla nasıl da oynuyorlar ya... allah korusun ya o doktora güvenip doğuma falan girseydin amannn allah korumuş canım bak geçti gitti. senn bebişnde rahatı yerinde boşver sende üzme artık kendini sağ salim atlatacağız bunu da bebişlerimizi kucağımıza alacağız kokularını içimize çekeceğiz az kaldı bak

slm kızlar
Benim akıntım vardı,Dr. bi fitil verdi,aldım içinde 6 tane vardı...
onu kullanmaya başladım 3 gündür kasık ağrısı,yanma ve kaşıntıdan yerimde duramıyrm....
dün akşam artık kullanmayı bıraktımm...
daha önce sadece akıntım vardı şimdi üstüne birsürü sıkıntı daha eklendi......
moralim bozuldu iyiceeeee......

kızlar azonce wcye gıttımm sol tarafımmaa komple bı agrı gırdıı oldugum yerde kaldım esıme seslendımm geldııı bı 1o dk surduu bıdaha olurmu kıı cok korkuyorumm ..

kızlar azonce wcye gıttımm sol tarafımmaa komple bı agrı gırdıı oldugum yerde kaldım esıme seslendımm geldııı bı 1o dk surduu bıdaha olurmu kıı cok korkuyorumm ..

canım aynı şey midir bilmiyorum ama bazen koltuktan kalkarken falan bana da saplanıyor bir ağrı ama 2-3 dk sonra geçiyor.rahmin genişlemesinden, bağ dokularının gerilmesinden olabileceği yazıyor internette. Ama bir daha ki kontrolünde doktorada sor istersen, için rahatlasın.

suksuk umarım ciddi bi durum değildir.
bak bu konuyla ilgili bi yazı var
:Yalanc Doum Arlar Kaslmalar Kontraksiyonlar Ars Braxton Hicks Kaslmas Ars Arlar Doum Fotoraflar Fotoraf Videosu Vidyosu Youtube Youtub Youtop Video Vidyo zle Doum creti fiyat doktoru hekimi ssk bakur emekli sand genel zel sigorta anlamal hastane has

canım bi daha olur mu die düşünerek kendini huzursuz etmemeye çelış...
gelmiş geçmiş olsun umarım bidaha olmaz....
kendine dikkat et.....

daha oncede oluodu kısa surede gecıodu cnm bu kramp gııbıydı cok korktumm bebegıme bısey olucak dıee ıns bısey yoktur devam ederse dr gıdıcem

slm kızlar
Benim akıntım vardı,Dr. bi fitil verdi,aldım içinde 6 tane vardı...
onu kullanmaya başladım 3 gündür kasık ağrısı,yanma ve kaşıntıdan yerimde duramıyrm....
dün akşam artık kullanmayı bıraktımm...
daha önce sadece akıntım vardı şimdi üstüne birsürü sıkıntı daha eklendi......
moralim bozuldu iyiceeee....

daha oncede oluodu kısa surede gecıodu cnm bu kramp gııbıydı cok korktumm bebegıme bısey olucak dıee ıns bısey yoktur devam ederse dr gıdıcem

İlk 3 ay bulantılarla mücadele ettik,ikinci 3 ay çok iyi geçti...şimdi son 3 ayımızda.....
son 3 aydada problemlerin tekrar ortaya çıkacak demişlerdi ,gerçektende öyle oldu....
bende yamulmaya başladım....hergün bi tarafıma ağrı giriyo....

Şuanda sırtıma bıcak saplanıyormuş gibi ağrım var kramp böyle bi şeymi acaba hiç yaşamamıştım daha önce...

Allah sağ sağlim hayırlısıyla bu bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…