2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım bi daha olur mu die düşünerek kendini huzursuz etmemeye çelış...
gelmiş geçmiş olsun umarım bidaha olmaz....
kendine dikkat et.....
saol cnmm ınss..
saol cnm okudumm sanırım benımkı bole bıseydii ( yalancı sancı sanırım oleyazıo.
gecmıs olsun canımm bundan sonrada bole sıkıntılarımız olucak sanırım .. allahım yardımcımız olsunnn hepımızın

ewt canımm ama nefes alamadım bı ann . sımdıye dek ılkkez oldu ınsbıdaha olmaz..sımdıde bebegım cok sert vuruoo ıyıdır demıofff anne olmak cok zormus

AYYY ne yaptıysam resim yükleyemedim olmuyorrrr kızımın odasını göstericektim kızlar size

Ay didem gülersin bana resmen sitede seni arıyorum adanasın ve aynı hastaneye gidiyoruz bende bskye gidiyorum ama herkes birşey söylüyor senden fikir almak istiyordum yardımcı olabilirmisin?

ewt canımm ama nefes alamadım bı ann . sımdıye dek ılkkez oldu ınsbıdaha olmaz..sımdıde bebegım cok sert vuruoo ıyıdır demıofff anne olmak cok zormus

iyidir annesi kötü düşünme...
baksana kuvvetli vuruyormuş,kötü olsa o enerjiyi nerden bulucak......
annnecimm ben burdayım çok iyiyim diyor sanaa.........

suksuk aynısı son iki haftadır banada oluyor tuvalette özellikle geceleri ve sabahları tuvalete girmeye korkuyorum desem yeridir, ama genelde olurmuş bunlar uzun ve belli aralıklarla devamlı olmadıkça içini ferah tut..

çok geçmiş olsun. bi bilgim yok mlsf.

canım tuzlu ılık su yap bir kovaya dinlendirr sornadaaaa ayaklarının altına yüksek minder yastık koyy kan dolaşımını arttır çok iyi gelir.

ay canım uyuyakalmışım gece yapamadım bişey. Bugüne geçer dedim ama yok bugünde şiş. Napcam bilmem. Vücudumda ödem var kiraz sapı kurutmuştum onu kaynatsammı bilemedim. Başka napılırki. Poffff

iyidir annesi kötü düşünme...
baksana kuvvetli vuruyormuş,kötü olsa o enerjiyi nerden bulucak......
annnecimm ben burdayım çok iyiyim diyor sanaa.........

ıyıkı varsınızz kızlar ıcım rahatladıı allah razı olsun hepınızden

canım naptın bilmiyorum ama tedbirde fayda var bence ara doktrunu için rahatlasın

ay canım uyuyakalmışım gece yapamadım bişey. Bugüne geçer dedim ama yok bugünde şiş. Napcam bilmem. Vücudumda ödem var kiraz sapı kurutmuştum onu kaynatsammı bilemedim. Başka napılırki. Poffff

canım ya kiraz sapı falan boşver bence,bebişe bide bişey olur.....
Druna ara sor istersen...
tuzsuz yemeye çalış...
gün içinde çok fazla hareketsiz kalmamayada çalış,ayaktada fazla durma.....

Ayy aybükeyi okudum yüreğime iniyordu, Allahtan sonra iyi olduğunu okudum da içim rahatladı, ohhh beee...:26:

Canım çok geçmiş olsun, Allahım kimseye yaşatmasın böyle birşeyi, Allahım hepimizin yardımcısı olsun.....

kızlar azonce wcye gıttımm sol tarafımmaa komple bı agrı gırdıı oldugum yerde kaldım esıme seslendımm geldııı bı 1o dk surduu bıdaha olurmu kıı cok korkuyorumm ..

Bi kaç gündür ara ara banada oldu canım, korkma....

Bir arkadaşım da benden 3 hafta önce onunda çok varmış doktorunu aramış hemen...

Yalancı doğum sancıları bunlar demiş, vücut kendini doğuma hazırlıyor demiş, bende merak ettim baktım gerçekten öyleymiş, her yerde bu şekilde yazıyor....

canım ya kiraz sapı falan boşver bence,bebişe bide bişey olur.....
Druna ara sor istersen...
tuzsuz yemeye çalış...
gün içinde çok fazla hareketsiz kalmamayada çalış,ayaktada fazla durma.....

canım yarın kontrolümüz var zatem sorarız artık ama oda aynı şeyleri dicek galiba. Off sıcaklarda artıkk davul gibi olurum

bende bugün çok kötü oldum sadece yemekhaneye gidip gelmeyle yani gidiş 10 dakika geliş 10 dakika...

Sıcak çarptı hemen beni, bayılacak gibi oldum kolonya ile felan ancak kendime gelebildim...Daha da sıcaklarda napıcam bilmiyorum hiç dışarı çıkmamam gerek demek ki :26:

Allahım inşallah çalışmak istediğim ana kadar çalışırım da doğumdan sonra bebeğimle daha çok vakit geçirebilirim ...

kısss bende güçlü vuruyor ne zamandır diye seviniyorum büyüdü kilo aldı diyeeeeee:)

Son düzenleme:

ayy evet son 3 aya girdik neredeyse sıkıntılar başladı

akıntın ne renk canım

bana da idrar yooları için antibiyotik verdi öldüm kaşıntıdan asdece akıntı vardı ilaç azdırdı
akıntım biraz yeşilimsi
onu dey,nce bir de fitil verdi kullnamadım çünkü akıntı bitmiyorki kuulnsamda tekrarlıyorr

ayy gteçmiş olsun canım allahtan iyisiniz

kısss bende güçlü vuruyor ne zamandır diye seviniyorum büyüdü kilo aldı diyeeeeee:)

buyuudugu ıcın sevınıyorum cnm da kramp gırdı bırden sol tarafımaa bı an kaldımm ayıptır solemesı wcdeydımm..:))) kucuk tuvaletımı yapıyodum oyuzden dahada cok korktum allaha sukur sımdı ıyızzz

Allah korusun canım aklına hiç kötü şeyler getirme alışmamız lazımmış bunlara

Allahım korusun meleklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…