saol cnmm ınss..canım bi daha olur mu die düşünerek kendini huzursuz etmemeye çelış...
gelmiş geçmiş olsun umarım bidaha olmaz....
kendine dikkat et.....
saol cnm okudumm sanırım benımkı bole bıseydiisuksuk umarım ciddi bi durum değildir.
bak bu konuyla ilgili bi yazı var
:Yalanc Doum Arlar Kaslmalar Kontraksiyonlar Ars Braxton Hicks Kaslmas Ars Arlar Doum Fotoraflar Fotoraf Videosu Vidyosu Youtube Youtub Youtop Video Vidyo zle Doum creti fiyat doktoru hekimi ssk bakur emekli sand genel zel sigorta anlamal hastane has
gecmıs olsun canımm bundan sonrada bole sıkıntılarımız olucak sanırım ..slm kızlar
Benim akıntım vardı,Dr. bi fitil verdi,aldım içinde 6 tane vardı...
onu kullanmaya başladım 3 gündür kasık ağrısı,yanma ve kaşıntıdan yerimde duramıyrm....
dün akşam artık kullanmayı bıraktımm...
daha önce sadece akıntım vardı şimdi üstüne birsürü sıkıntı daha eklendi......
moralim bozuldu iyiceeee....
İlk 3 ay bulantılarla mücadele ettik,ikinci 3 ay çok iyi geçti...şimdi son 3 ayımızda.....
son 3 aydada problemlerin tekrar ortaya çıkacak demişlerdi ,gerçektende öyle oldu....
bende yamulmaya başladım....hergün bi tarafıma ağrı giriyo....
Şuanda sırtıma bıcak saplanıyormuş gibi ağrım var kramp böyle bi şeymi acaba hiç yaşamamıştım daha önce...
Allah sağ sağlim hayırlısıyla bu bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin.....
AYYY ne yaptıysam resim yükleyemedim olmuyorrrr kızımın odasını göstericektim kızlar size
ewt canımm ama nefes alamadım bı ann . sımdıye dek ılkkez oldu ınsbıdaha olmaz..sımdıde bebegım cok sert vuruoo ıyıdır demıofff anne olmak cok zormus
slm kızlar
Benim akıntım vardı,Dr. bi fitil verdi,aldım içinde 6 tane vardı...
onu kullanmaya başladım 3 gündür kasık ağrısı,yanma ve kaşıntıdan yerimde duramıyrm....
dün akşam artık kullanmayı bıraktımm...
daha önce sadece akıntım vardı şimdi üstüne birsürü sıkıntı daha eklendi......
moralim bozuldu iyiceeee....
canım tuzlu ılık su yap bir kovaya dinlendirr sornadaaaa ayaklarının altına yüksek minder yastık koyy kan dolaşımını arttır çok iyi gelir.
iyidir annesi kötü düşünme...
baksana kuvvetli vuruyormuş,kötü olsa o enerjiyi nerden bulucak......
annnecimm ben burdayım çok iyiyim diyor sanaa.........
suksuk aynısı son iki haftadır banada oluyor tuvalette özellikle geceleri ve sabahları tuvalete girmeye korkuyorum desem yeridir, ama genelde olurmuş bunlar uzun ve belli aralıklarla devamlı olmadıkça içini ferah tut..
çok geçmiş olsun.. doktorunu ara söyle için rahatlasınkızlar azonce wcye gıttımm sol tarafımmaa komple bı agrı gırdıı oldugum yerde kaldım esıme seslendımm geldııı bı 1o dk surduu bıdaha olurmu kıı cok korkuyorumm ..
herkess uyuyormu kızlarrrrr
gelince bana bir yorum yaparsanız çok sevinirim.
Dünden beri sağ kasımda şiddetli bir sancı varrrr bıçak saplanması gibi ama çok şiddetli, yürürken, sağa sola dönerken yataktaaaa çok acı veriyorrr.
Sizce ciddi birşeymidirrr neyapsam bilemedim drumu aramalımıyım.
ay canım uyuyakalmışım gece yapamadım bişey. Bugüne geçer dedim ama yok bugünde şiş. Napcam bilmem. Vücudumda ödem var kiraz sapı kurutmuştum onu kaynatsammı bilemedim. Başka napılırki. Poffff
kızlar azonce wcye gıttımm sol tarafımmaa komple bı agrı gırdıı oldugum yerde kaldım esıme seslendımm geldııı bı 1o dk surduu bıdaha olurmu kıı cok korkuyorumm ..
canım ya kiraz sapı falan boşver bence,bebişe bide bişey olur.....
Druna ara sor istersen...
tuzsuz yemeye çalış...
gün içinde çok fazla hareketsiz kalmamayada çalış,ayaktada fazla durma.....
ewt canımm ama nefes alamadım bı ann . sımdıye dek ılkkez oldu ınsbıdaha olmaz..sımdıde bebegım cok sert vuruoo ıyıdır demıofff anne olmak cok zormus
ilk 3 ay bulantılarla mücadele ettik,ikinci 3 ay çok iyi geçti...şimdi son 3 ayımızda.....
Son 3 aydada problemlerin tekrar ortaya çıkacak demişlerdi ,gerçektende öyle oldu....
Bende yamulmaya başladım....hergün bi tarafıma ağrı giriyo....
şuanda sırtıma bıcak saplanıyormuş gibi ağrım var kramp böyle bi şeymi acaba hiç yaşamamıştım daha önce...
Allah sağ sağlim hayırlısıyla bu bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin.....
slm kızlar
benim akıntım vardı,dr. Bi fitil verdi,aldım içinde 6 tane vardı...
Onu kullanmaya başladım 3 gündür kasık ağrısı,yanma ve kaşıntıdan yerimde duramıyrm....
Dün akşam artık kullanmayı bıraktımm...
Daha önce sadece akıntım vardı şimdi üstüne birsürü sıkıntı daha eklendi......
Moralim bozuldu iyiceeeee......
kızlar sabahtan doktorumu aradım ben pendik aydosta drum yedikule zeytinburnunda devamlı gelemeyeceğimi biliyor acil durumlarımda rütun kontrole gidiorum geri kalanını telle hallediyoruz bişeyim olunca bana en yakın hastaneye git dedi bizde gittik kadın baktı aşağı inmiş bebek kalp atışı var ama nts sonucuna göre doğuma alıcam dedi neyse doktorumu sonra tele aradım dedim böyle böyle bekle sonucu bi beni ara hemen dedi daha cuma günü doktoruma gittim amniyo sıvısı olsun bebek olsun kilosu herşey ii dedi kilo almam dışında neyse nts iyi çıktı doktorum bana gel hemen dedi ben bakıcam hepşire damar yolumu açıp sezeryana hazırlayacak para var ya işin sonunda dr diyoki bana haftaya suyun patlar alalım bebeği eşime dedim yürü gidiyoz neyse doktoruma gittik bebişime baktı benim mesanemin üstüne oturmuş karnımda hareket hissetmemem ondanmış hareket var ama rahmimdeydi ıdrara sık çıkmam da ondan mış nts soktu sonuçlar iii ve bunu diğer doktor bana söylemeyip hastası olmadığım için kesecekti beni doktor var doktorcuk var aldığım kilodan dolayı ve bebekken geçirmiş olduğıum kalça çıkıklığımdan dolayı çok şükür şuan bişeyim yok ama vücudum fazla yükü taşıyamıyo erken doğum olucak ama bu kadarda deil agustos 13 e kadar bekliyoruz sonra gelirse mucize olucak doktorumda öyle dedi off off anne olmak çok zormuş kızlar
kısss bende güçlü vuruyor ne zamandır diye seviniyorum büyüdü kilo aldı diyeeeeee:)
buyuudugu ıcın sevınıyorum cnm da kramp gırdı bırden sol tarafımaa bı an kaldımm ayıptır solemesı wcdeydımm..:))) kucuk tuvaletımı yapıyodum oyuzden dahada cok korktumallaha sukur sımdı ıyızzz
Allah korusun canım aklına hiç kötü şeyler getirme alışmamız lazımmış bunlara
Allahım korusun meleklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?