2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım çok güzel bir duygu maşallah bebişine. Bende progestanı fitil gibi kullanıyorum. Yatarken koy yoksa çoğusu geri geliyor zaten.
Bende aşerme değil ama tokluk hissi kayboldu ne kadar yersem yiyim doymuyorum. Aklıma gelen herşeyi canım çekiyor

cnm çok tebrik ediyorum darısı kucağına almak olur inş

ah canım ne mutlu sana darısı bana inşallah ben de önümüzdeki hafta salı gideceğim kalp atışlari için.ben de as erme felaket seviye de. Hiçbir şey yiyemiyorum 1.5kilo verdim.

saolasın cnm iştah artışı bulantıdan daha iyidir heralde bende ilk zamanlar öyleydim ama şimdi sadece kahvaltı ve tuzlu şeyler yiyorum çıkarmıyorum ama çıkarsam heralde rahatlıcam

Benimkisi geç döllenme. 5 hafta içersindeyim.
6. HAFTADA DUYULUYO O ZAMAN hııımmm inş duyarsın canımya stres yapmamaya çalış Allah dilerse kimse önünde duramaz tevekkül et

düşük tehlikenmi var progestan kullanıyosn bende kullanmıyorum ya hiç bi ilaç hatta elevit bebeğin gelişimine zarar veriyomuş diyodu bi arkadaşımn doktoru

ah canım ne mutlu sana darısı bana inşallah ben de önümüzdeki hafta salı gideceğim kalp atışlari için.ben de as erme felaket seviye de. Hiçbir şey yiyemiyorum 1.5kilo verdim.

teşekkürler cnm darısı başına senle aynı sayılırız 2. bebeklerimiz ve ikisininde yaşları nerdeyse aynı bu arada bulantı bendede başladı cnm bide malum evde karnı doyması gereken bi bebek daha olunca mecburen mutfağa giriyorum çok zor oluyo ama onlar için değer

evet cnm düşük tehlikesi var bende o yüzden kullanıyorum ilaçı da içmek istiyorum ama içemiyor0um normaldede
öyleyim ben hastalansam felan ilaç çok zor yani içemem yoksa tabi içmeyi çok isterim folik asit bebeğin kemik yapısı ve zekası için diye biliyorom elevit ise gelişimi için ama ben ne yazıkki içemiyorum kızımdada 9 ay hiç
içmedim içtiğim an lavobaya

iyi akşamlar kızlar bugün bizimde kontrolümüz vardı 7 haftalık olduk çok şükür bebeğimide kalp atışlarınıda gördüm şimdilik bir sorun yok şükürler olsun bugün dr kan tahlili istedi.sanırım şeker falan varmı diye bakacak.sonuçlar için bir hafta sonra tekrar gidecem.darısı sizler olsun kızlar.

tebrikler cnm gözünaydın sağsalim kucağına alırsın inş

ah canım ya evet evde senin eline bakan bebek olunca sıkıysa yapma. Sabah kalkıyoruz süt veriyorum ona ilaç alıyorum bulantı için can havlı ile odaları topluyorum kahvaltı yapıyoruz o yapıyor ben ekmek peynir sonra o tv ye ben can havlı ile yemek yapmaya ama kendimi bir koltuğa atışın var komedi o1 1.5 saat tam bir işkence. Bir de meyve çok yiyorum zaten peynir ekmek kraker meyve başka birşey yok meyve yiyor kızım bu aralar0ara ogün olarak. Kek kurabiye yapamıyorum 1haftadır

kızlr merhabaaaa ben 8+2 yim bugün 500 gr almışım sizlerin kilo durumu nasıl
benim iştahım gayet yerindeDDDDd yedikçe yiyiorum yaaaDD

benim iştahım yok çok kötü (

neden sadece 2 gün kullan dedi folbiolu :)

Son düzenleme:

kamser merhaba benimde sat 17 aralık:)ben geçen hafta keseyi gördüm haftaya bebeği ve kalp atışını duyacağız inşallah hayırlı olsun sana ben ankaradayım ist.için doktor öneremiyeceğim malasef ama mutluğunu paylaşıyorum bu arada mide bulantın varmı bende hiç yokda merak ediyorum valla niye yok diye

kızlar ben de dün doktora giitim yine 3 gün geriden dedi
ondan 5 gün önce gittiğimde adetle uyumlu demişti arada ara kapanıyor
bZEN AÇILIYOR

Son düzenleme:
birde karaciğerle ilgili olan değerlrim yüksek çıktı ( galiba ilaç kullanmaktan
dikkatli kullanamk lazım ilaçları
ayrıcca annelrimiz içmiyordu ilaç milaç ama içmeyinxede insanın içi rahat olmuyor (
folbiol içiyorum ama hamilelerin içmemesi gerektiğini duymuştıum doğru mu? iyi bir ialç değil diye

Son düzenleme:

Allah razı olsun.Stres yapmıyorum desem yalan olur. İlaçardan olsa gerek çok uykum geliyor.Bu gün sevindim tekşey kanama alanının büyümeyip küçüleye başlaması ve yeni bi kanamanın olmaması. Doktorda çok kızdı çocuk herzaman bulunmaz ama beyanname herzaman verilir:)) Bilmiyorki bu işlerin rutin zamanı var.

Son düzenleme:

Hanzade_Su aradaşım senin mide bulantın oldumu hiç ? inşallah tez zamanda bebeğin kalp atışını duyarsın canım:)

Ben de 7. haftanın içindeyim ama hiiiiç bulantım yok (
ama evham yapıyorum acaba hersey yolunda mı diye benim hiç bulantım yok kızlar..
sizlerin nasıl_

canım bulanmasın zaten. ben 3 gündür yemek yiyemiyorum.. mutfağa giremiyorum.. istifra durumu berbat bişey zaten. 3. ayda biter deselerde bana bitmeyecekmiş gibi geliyor.. keşke benimde bulanmasa..

Kızlar merhaba,

Bende bugün doktordaydım...
Çok şükür bebişimizin kalp atışlarını duyduk, güm güm güm atıyordu
Biraz daha büyümüş kerata
Hiçbir problem yok dedi el ve ayaklarının çıktığını görmek istiyorsanız 2 hafta sonra gelebilirsiniz ama zamanınız olmaz ise 1,5 ay sonra kontrole gelin hemde cinsiyetini öğrenin dedi

O esnada doktorumuz gel babası sende dikkatli bak OĞLUNA diyerek eşimi yanına çağırdı, sonrada kendi de şaşırdı ağzımdan öyle çıktı diye

Zaten bir kişi bile kızınız olacak demedi neymiş bizim kesin erkek çocuğumuz olurmuş, sağlıklı olsunda tabiki benim için önemli olan o ama şu odayı gördükten sonra kızım olsun istedim hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…