slm kızlar bizde bugün kontroldeydik bebişi gördük kalp atışlarını duyduk gerçekten her çocuğun ayrı bir heyecanı oluyomuş dr 1 ay sonraya gün verdi nasıl geçecek bilmiyorum ama ozaman 11 haftanın içinde olucaz inş bu arada kızlar bende ilaç sıkıntısı yaşıyorum kızımdada hiç bir ilaç vitamin folik asit alamamıştım ama kızım maşallah çok iyi doğmuştu 4kg 100gr bundada dr progestanı ağızdan alamıyosan hazneden koy aynıya gelir dedi çok sevindim bende düşünüyodum nasıl içicem diye birde bende bulantılar başladı hafif hafif sizlerin nasıl aşerme felan varmı
cnm çok tebrik ediyorum darısı kucağına almak olur inşgunaydin kizlar
dun bebisimi ilk kez gormustum hersey yolundamis. ultrasound filminin resmini cektim minicigimi sizlerde gorun istedimm
turkiyedeki gibi vermedikleri icin burda resim biraz bulanik cikti cekerken ama gozukuyor tatlisim..
darisi insallah randevusunu bekleyenlere
Eki Görüntüle 332355 Eki Görüntüle 332356
slm kızlar bizde bugün kontroldeydik bebişi gördük kalp atışlarını duyduk gerçekten her çocuğun ayrı bir heyecanı oluyomuş dr 1 ay sonraya gün verdi nasıl geçecek bilmiyorum ama ozaman 11 haftanın içinde olucaz inş bu arada kızlar bende ilaç sıkıntısı yaşıyorum kızımdada hiç bir ilaç vitamin folik asit alamamıştım ama kızım maşallah çok iyi doğmuştu 4kg 100gr bundada dr progestanı ağızdan alamıyosan hazneden koy aynıya gelir dedi çok sevindim bende düşünüyodum nasıl içicem diye birde bende bulantılar başladı hafif hafif sizlerin nasıl aşerme felan varmı
canım çok güzel bir duygu maşallah bebişine. Bende progestanı fitil gibi kullanıyorum. Yatarken koy yoksa çoğusu geri geliyor zaten.
Bende aşerme değil ama tokluk hissi kayboldu ne kadar yersem yiyim doymuyorum.Aklıma gelen herşeyi canım çekiyor
6. HAFTADA DUYULUYO O ZAMAN hııımmm inş duyarsın canımya stres yapmamaya çalış Allah dilerse kimse önünde duramaz tevekkül etBenimkisi geç döllenme. 5 hafta içersindeyim.
ah canım ne mutlu sana darısı bana inşallah ben de önümüzdeki hafta salı gideceğim kalp atışlari için.ben de as erme felaket seviye de. Hiçbir şey yiyemiyorum 1.5kilo verdim.
6. HAFTADA DUYULUYO O ZAMAN hııımmm inş duyarsın canımya stres yapmamaya çalış Allah dilerse kimse önünde duramaz tevekkül et
düşük tehlikenmi var progestan kullanıyosn bende kullanmıyorum ya hiç bi ilaç hatta elevit bebeğin gelişimine zarar veriyomuş diyodu bi arkadaşımn doktoru
tebrikler cnm gözünaydın sağsalim kucağına alırsın inşiyi akşamlar kızlar bugün bizimde kontrolümüz vardı 7 haftalık olduk çok şükür bebeğimide kalp atışlarınıda gördüm şimdilik bir sorun yok şükürler olsun bugün dr kan tahlili istedi.sanırım şeker falan varmı diye bakacak.sonuçlar için bir hafta sonra tekrar gidecem.darısı sizler olsun kızlar.
kızlr merhabaaaa ben 8+2 yim bugün 500 gr almışım sizlerin kilo durumu nasıl
benim iştahım gayet yerindeDDDDd yedikçe yiyiorum yaaa DD
kızlar bugün doktora gittim.bebeğin kesesini gördüm.doktorum eleviti hergün folbiolüde pazartesi perşembe kullan dedi.ayrıca çok önemli bir şey öğrendim.sizlerle paylaşmak istedim.bebek doğduğu anda göbek bağı kesiliyor ya eğer önceden müracaat edersek göbek kordonundan kan alınıp saklanıyormuş.buradan alınan kanda kök hücre mevcutmuş.Allah korusun ileride çocuğun başına kötü bir hastalık gelirse oradaki kök hücreler tedavide işe yarıyormuş.fiyatı nedir bilmiyorum ama bana gerekli geldi.araştırmak lazım...
slm hepinizi tebrik ederim bende hamileyim ve aranıza yeni katılanlardanım..
Sat:17 aralık doğum tarihini internetten hesapladım 22 eylül
istanbul ve ilk çocuğum çok heyecanlıyım.
Ayrıca beylikdüzü-esenyurt civarında doktor arıyorum
Kızlar dün gece biraz akıntı olmuş bende. Bu kötü birşey mi?Yoksa normal mi_?
6. HAFTADA DUYULUYO O ZAMAN hııımmm inş duyarsın canımya stres yapmamaya çalış Allah dilerse kimse önünde duramaz tevekkül et
düşük tehlikenmi var progestan kullanıyosn bende kullanmıyorum ya hiç bi ilaç hatta elevit bebeğin gelişimine zarar veriyomuş diyodu bi arkadaşımn doktoru
Allah razı olsun.Stres yapmıyorum desem yalan olur. İlaçardan olsa gerek çok uykum geliyor.Bu gün sevindim tekşey kanama alanının büyümeyip küçüleye başlaması ve yeni bi kanamanın olmaması. Doktorda çok kızdı çocuk herzaman bulunmaz ama beyanname herzaman verilir:)) Bilmiyorki bu işlerin rutin zamanı var.
Ben de 7. haftanın içindeyim ama hiiiiç bulantım yok(
ama evham yapıyorum acaba hersey yolunda mı diye benim hiç bulantım yok kızlar..
sizlerin nasıl_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?