2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

geçrektne şimdiden telaşını yaşıyoruzzo duyguyu kalbize verdi Allahh,
canım diline sağlık inş. güzel haberlervereceğim.
ben yavaştan gideyim dr a 10:30 randevummmm
gelince yazarım szilere

hadi güzel haberlerle dön :)
bende öyle duydum canım hergün yıkamak iyi olurmuş bebek anne karnında suya alışık oldugu için rahatlarmış

kendi mesajımda şimdi farkettim, göbek deliği değil göbek bağı olacaktı

slm kızlar bişi sorucam size aranızda tansiyon problemi yaşayan varmı..

Canım bende yok simdilik ama bizde ırsi tansiyon problemi var.Annem ilk gebeliğinde eklemsi olmus mesela.3 gün komada kalmıs.Babamda da yüksek tansyion var.Onun için önlem olsun diye aspirin veriyor doktorum bana.Tabi ben cok kilo aldıgım için bu riski artırıyorum Sıcaklar da yaklasıyor..Dikkat etmek lazım..

Canım geçmiş olsun.Esine de allah kavustursun.Dikkat et kendine.

bugun devlet hast şeker yüklemesine gittim çok fenaydı yanlız başınıza gitmeyin.. benim midem bulantım ve baş ağrım oldu 2 saatte ancak bitti. öğleden sonrada sonucu alcam bakalım

bugun devlet hast şeker yüklemesine gittim çok fenaydı yanlız başınıza gitmeyin.. benim midem bulantım ve baş ağrım oldu 2 saatte ancak bitti. öğleden sonrada sonucu alcam bakalım

Hadi bakalım, güzel haberler alırsın insallah.Benim de aslında bugün yaptırmam gerekiyordu.Ayın 4 üne anca randevu alabildim doktorumdan.Çok kilo aldıgım için endişeliiym biraz..Umarım kötü bişi cıkmaz.Daha tetanoz asımı da olmadı..Ooff off nefret ediyorum igneden

kizlar kalabaliklastik su doguma hazirlik kursunu hatirlatayim dedim :

3 hafta sonra bakirkoy acibadem.in doguma hazirlik kurslari baslayacak, 2 hafta sonra kayitlar basliyor. dort gozle bu kursu bekliyordum.

katilmak isteyenlere tlf numarasini verebilirim, bilgi alip karar ferebilirsiniz. 6 hafta surecek eminim bizim gibi haftalari da yakin anne adaylariyla bir arada olmak ve bu tecrubeyi yasamak paylasmak mukemmelnolacaktir.

bu arada kurs -UCRETSİZ-

acibademin sitesinden de on bilgiyi alabilirsiniz: http://www.acibadem.com.tr/dogumahazirlik/

Son düzenleme:

sagol canım aminnnn

özellerde de yapılıyor mu bu yükleme?
burdaki devlet hastanesi nuh nebiden kalma, hiç gidesim yok oraya

keske ankarada da olsa ve biz de faydalansak.. Yakında acılacakmıs ama biz bi faydasını göremicez sanırım Kursun ücretsiz olması yogunlgu artıracaktır.Basvurular için elinizi cabuk tutun bence

hmm teşekkürler. kaça yapıyorlar peki sizin orda?
önümüzdeki hafta benim şeker.bi ara gidip bi sorayım o hastaneye

canım benim gittiğim hastane tsk ile anlasmalı oldugu için indirimli oluyor.Sadece 12 lira katılım payını ödeyecekmişim onun dısında bi ücret yokmus.. Tsk personeli olmayanlar ne kadar ödüyor biliyorum

ohhhh ne güzel doguma hazırlık kursu keşke olsada bizde gitsek

Kızlar benim için bu kadar tembellik yeter. Saat kac olmus...Kalkıp bi yerden baslamam lazım artık su temizliğe.Ben kactım..Herkese güzel bir gün diliyorummmm

selam kızlar nasılsınız evime yeni geldim doktoruma kontrole gittim bebişim iiyi 11 haziranda şeker yüklemesi yapılıcak sizlerde bebişlerinizle iyisinizdir inşallah

Kızlar benim için bu kadar tembellik yeter. Saat kac olmus...Kalkıp bi yerden baslamam lazım artık su temizliğe.Ben kactım..Herkese güzel bir gün diliyorummmm

canim gule gule.. kolay gelsin, kendini yorma

canım benim gittiğim hastane tsk ile anlasmalı oldugu için indirimli oluyor.Sadece 12 lira katılım payını ödeyecekmişim onun dısında bi ücret yokmus.. Tsk personeli olmayanlar ne kadar ödüyor biliyorum
hımm bende her muayenede 12 tl veriyorum. ama ilk hastahaneye gittiğimde kan ve idrar tahlili yapılmıştı 43 tl vermiştim.. bir hafta sonra şeker yüklemem var.. bunada verirmiyimki acep?? :44: :44:

selam kızlar nasılsınız evime yeni geldim doktoruma kontrole gittim bebişim iiyi 11 haziranda şeker yüklemesi yapılıcak sizlerde bebişlerinizle iyisinizdir inşallah

ohh maşallah allahım korusun bebişlerimizi bizimde 16 sında yapılacak inşallah bunuda güzel sonuçlarla geride bırakırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…