tekrardan çok geçmiş olsun aybuke.
selam kızlar nasılsınız evime yeni geldim doktoruma kontrole gittim bebişim iiyi 11 haziranda şeker yüklemesi yapılıcak sizlerde bebişlerinizle iyisinizdir inşallah
ya kızlar ben yine doğum konusunda allak bullak oldum şu an ank. akropol ışın hanım a gidiyorum ama sezaryan mi yapcak normal mi bilmiyorum..:18:daha önce medicana ya da gittim orasıda iyiydi ama doğum için hangisini tercih edicem bilmiyorum..inşallah bi sorun olmaz da normal doğum yaparım:44:dr. konusuda kafamı çok karıştırdı,herkes bişey söylüyo..yarın ışın hanım la randevum var,doğum olayını konuşcam kendisiyle bakalım ne dicek??:26:
annişler nasılsınız benim midem 2 gündür kötü üşüttüm heralde resmen kaynıyorkızım da ben iyiyim der gibi karnıma vuruyor karnıma dikkatli baktıgımda dışardan bile görüyorum bazen:))) sabah kocişimle konuştuk ama ben hemen aglamaya başladım duygusallaştım heralde oda napsın az kaldı karıcım üzülme diye teselli verdi bak aglama kızımızda üzülür bak kaçar gelirim askerliği uzatırım deyince :)) ben hemen normale döndüm:))))allahım geçiverse şu günler
mrb kızlar nasılsınız hamileliginis nasıl gidiyor umarım iyidir ızlar bişey sormak istiyorum yemek içmek konusunda nelere dikkat ediyorsunuz birde yaz meyveleri yenı çıkıyor halıyle hormonluda oluyor yiyormusunuz kola kahve içiyormusunuzz:26::26:
bugun devlet hast şeker yüklemesine gittim çok fenaydı yanlız başınıza gitmeyin.. benim midem bulantım ve baş ağrım oldu 2 saatte ancak bitti. öğleden sonrada sonucu alcam bakalım
Hadi bakalım, güzel haberler alırsın insallah.Benim de aslında bugün yaptırmam gerekiyordu.Ayın 4 üne anca randevu alabildim doktorumdan.Çok kilo aldıgım için endişeliiym biraz..Umarım kötü bişi cıkmaz.Daha tetanoz asımı da olmadı..Ooff off nefret ediyorum igneden
Kızlar benim için bu kadar tembellik yeter. Saat kac olmus...Kalkıp bi yerden baslamam lazım artık su temizliğe.Ben kactım..Herkese güzel bir gün diliyorummmm
selam kızlar nasılsınız evime yeni geldim doktoruma kontrole gittim bebişim iiyi 11 haziranda şeker yüklemesi yapılıcak sizlerde bebişlerinizle iyisinizdir inşallah
kızlar bebiş kıyafetlerini yıkayıp yavaştan ütülemeye başladınızmı ben gecelik pijamalarım sabahlıklarımı bebiş kıyafetlerini yıkadım ama halen ütülemedim ütülesemde yerleştirsem diyorum hacışakirmatik dalinin yumuşatıcısını aldım yıkadık oda resmen daha meleğim gelmeden bebek kokmaya başladı
Ben daha yıkamadım etiketlei duruyor.. Hani son aylarda sürpiz yapıp bi pipi çıkarabilir bi yerden diye duruyor hepsi :) Hem daha var kokuları felan geçmesin diye ben ağustosun başında yıkıycam hepiciğnii.. Kendime gecelik sabahlık aldım da pijama almadım daha önü hep düğmeli mi alsam yarım düğmeliler kullanışlı olurmu ki acep deneyimli hanımlar?
cnm önden 2 yada 3 düğmeli yeterli oluyor
kızlar yeni konu açtım bebeklerin kiloları boyları. Burda bulmak için bütün formu okumak yerine oraya yazıp görmek daha iyi hadi yazın bebişlern kilolarıni. Forum dışından gelenlerede yardımcı oluruz. Okusunlar
kızlar ben geldimmm
idrar yollarımdaaa yüksek enfeksiyon çıktı ağrılarımın nedeni oymuşş
antibiyotik verdi dr
Bebiş iyi çok şükür onun rahatı yerindeydii ama enefeksiyondaaa ciddiye alınmalı tedavi etmeliyiz dedi artık antibiyotik vermem gerekiyor dedi.
Bu arada minikim 927 gr olmuş:)) tam bir hafta önce bugün 840 gramdı
kızlar ben geldimmm
antibiyotik verdi dr
Bebiş iyi çok şükür onun rahatı yerindeydii ama enefeksiyondaaa ciddiye alınmalı tedavi etmeliyiz dedi artık antibiyotik vermem gerekiyor dedi.
kızlar ben geldimmm
antibiyotik verdi dr
Evet canım manisadayım.Amin canım hepimize inşallahhh.. Sen merkezdemisin
kızlar ben geldimmm
antibiyotik verdi dr
Eki Görüntüle 431128
teyzeleriii bunu aldım dayanamayıp kızımaazaman geçsinde hemen alıyım kızımı kucağıma zamanında inşallah
gecmıs olsun canımm ..soguk bıseyler yıyıp ıctıysen olabılır sımdı bıde havalar bı sıcak bı soguk aldanıo ınsann dıkkatlı ol cnmm allahın ıznıyle gecıcekk bırazcık daha sabırannişler nasılsınız benim midem 2 gündür kötü üşüttüm heralde resmen kaynıyorkızım da ben iyiyim der gibi karnıma vuruyor karnıma dikkatli baktıgımda dışardan bile görüyorum bazen:))) sabah kocişimle konuştuk ama ben hemen aglamaya başladım duygusallaştım heralde oda napsın az kaldı karıcım üzülme diye teselli verdi bak aglama kızımızda üzülür bak kaçar gelirim askerliği uzatırım deyince :)) ben hemen normale döndüm:))))allahım geçiverse şu günler
yaz meyvelerınden yıyorum cnmm . hormonlumudur bılmıyorum ama ben hep pahalı satılanlardan alıyorumm ...kola esım alırsa bı yudum ıcıyorumm sade gazoz ıctım gecenlerde meselaa.. bıde hemen hemen hergun soda ıcıyorum..ııı gelıo mıdeme..mrb kızlar nasılsınız hamileliginis nasıl gidiyor umarım iyidir ızlar bişey sormak istiyorum yemek içmek konusunda nelere dikkat ediyorsunuz birde yaz meyveleri yenı çıkıyor halıyle hormonluda oluyor yiyormusunuz kola kahve içiyormusunuzz:26::26:
oyyy negusell ben daha yıkamadım cnmm 3o hafta dolduktan sonra yıkamayı dusunuyorumm ..hacısakırın aldım bende oda cok gusel kokuoo ..kızlar bebiş kıyafetlerini yıkayıp yavaştan ütülemeye başladınızmı ben gecelik pijamalarım sabahlıklarımı bebiş kıyafetlerini yıkadım ama halen ütülemedim ütülesemde yerleştirsem diyorum hacışakirmatik dalinin yumuşatıcısını aldım yıkadık oda resmen daha meleğim gelmeden bebek kokmaya başladı
bende almadım ve cok kararsızım cnmm bıseyde begenemedım gercı netten arastırdım canlı gorunce kesın alırımm ..bende dugmelı dusunuyorum emzırme acısından onemlı.. bıde sezeryan olursamm elbıse tıpı onerıolar.. 2 tane alıcam sanırmmBen daha yıkamadım etiketlei duruyor.. Hani son aylarda sürpiz yapıp bi pipi çıkarabilir bi yerden diye duruyor hepsi :) Hem daha var kokuları felan geçmesin diye ben ağustosun başında yıkıycam hepiciğnii.. Kendime gecelik sabahlık aldım da pijama almadım daha önü hep düğmeli mi alsam yarım düğmeliler kullanışlı olurmu ki acep deneyimli hanımlar?
amanda amannn yesınler senı mınıkınııı .. masallahh cnm kocamann olmuss.. benımm kızcem nekadar oldukıı acaba cok merak edıyorumm dahada var dr gıtmemıze..kızlar ben geldimmm
antibiyotik verdi dr
cok gusell canımm bayıldımmmEki Görüntüle 431128
teyzeleriii bunu aldım dayanamayıp kızımaazaman geçsinde hemen alıyım kızımı kucağıma zamanında inşallah
çok şükür bebişle ilgili bir sıkıntıı yokmuuşşşş canım idrar enfeksiyonu çıktı antibiyotiğe başladık Allah sizleri korusun.değildir cnm merak etme. Hayırlı haberlerle dönersin inşallah.
:)))) çok hoşssun turşusunumu kuracağız hakaten ilahii:)))benim kayınvalidem de yapmış çocuklarına bana söylemişti.önce herkes yapıyordu annende sanada aynısını yapmıştır dedi anneme söyledim yok öyle bişey.neyse ben izin bırakmam oğluşum turşu mu ? alla ala tuz sirke limon
kıyamamm canım senden dikkat et kendine havala rçok dengesiz üşütmemye çalışalımmm bende enfeksiyon çıktı ekstra bir ilça daha her yerim ilaç doldu öfss.aybükemin telaşına düşdük dün (neyse derin bi nefes aldık) yazdıklarım arada kaynamış heralde, tekrar yazayım
kızlar benimde kasıklarım ve karnımın altı ağrıyo, dişlerim her fırçalamada kanıyo, dakka başı wcye gidiyorum, sonunda tuvalete tv kuralım ben orda oturayım dedim. kemiklerim etlerime batıyo, üf üf karnımda çok büyük değil, daha bu aydan yaşlılara döndüm
amin canımm sanada çok çok geçmiş olsunnnnn Allah beterinden korusun.sana ve bütün anneciklere günaydınnnninşallah güzel haberlerle dönersin canım yüreğini ferah tut.
ben de dün çok kötüydüm o yüzden hiç giremedim nete. miğdemi üşütmüşüm. uzun zaman sonra istifra ettim. bütün günü 7-8 lokma zeytin ekmekle geçirdim, halsizlik de cabası. bugün çok şükür iiyim. dün herkese bi nazar değmiş herhalde. Başta aybükem olmak üzere herkese geçmiş olsun. inşlaah hepimiz sağlıklı bir şekilde bu dönemleri atlatıp yavrularımızı kucağımıza alırız
ye teyzosu ye :) bi dogsun popisini gobusunu isircam cadimin ben de :) hareket cok etse yahu rahatsiz mi oluyo karnimda, hareket etmese noluyo neden hareket etmiyo... eeee demekki anne olmak boyle biseygecen yolda yuruyoruz markete gittik bi an aklim cikti durduk yere.. Allah'im ben cocugumla hayatta yolda yuruyemem arabalar falan gecitoya dedim ya firlarsa, ya araba kontrolu kaybeder kaldirima cikarsa falan diye.. ne hormonmus anlamadim valla gozlerim doldu kendi kendime senaryo yazdim senaryoyu yasadim ve agladim bisey yokken yolda sakin sakin yururken..
canim gecen gunlerde yazmistim hatta buraya bende de inanilmaz agri oldu. ya dogurucam yadusurucem diye odum koptu hastaneye gittik hemen. bi de hastande sagolsunlar aldiklari ucret az gibi birsuru test bilmemne nst vs... of ne stres yasadim...
sonucsa: rahim buyumesine bagli kasilma, agri...
kızlar ben geldimmm
antibiyotik verdi dr
Hay Allahım dert etiğin şeylere bak takımla gereksiz hiçbirşeye inana önemli şeyler çıkıncaa( inş.çıkmasınnn Allah korusun) tahliller testler sabreteye gücü kalmıyor insanın.günaydın arkadaşlar,
3-4 gündür burayı ihmal ettim. dün bir velimle telefonda gerildik. nasıl stres olduysam okula giderken minübüste fenalaştım. sanki kalbim boğazımda atıyormuş gibi bir çarpıntı, gözlerim karardı ve midem bulandı çok fena. indim allahtan havada serindi yürüdüm okula kadar yürüdükçe açıldım. ama şuan yine hafif boğazımda nasıl desem nefes darlığı gibi bişey hissediyorum. psikolojik sanırım herşeyi kafasına takatn, dert eden, ayrıntıcı iğrenç bi yapım var ne yaparsam kendime yapıyorum ama elimde değil. bebek etkilenicek diye ödüm kopuyo(
Canım teşekkür ederim çok şükürrrr bebişte bişi çıkmadı idrarda yükske enfeksiyonHerkese günaydıııın.
Canım benim geçmiş olsun. inşş kötü bişey yoktur sen yinede stres yapma... Allah ın izniyle bişeycik çıkmaz...
bukadar temızlıkten bahsedıldıı kalkıyorum benn bı evı yalayıppp yutayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?