2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende yorum yapmayanlardanım muhtemelen ama kesinlikle emin ol okuduğumdaa mutlkaa dua ediyorumm hemde çok canı gönülden canımmmmmmmm.

maşallah kızlar hızınıza yetişilmiyor, bir gün girmedim sayfa 3000 lere çıkmış!!!
bugün canım çok sıkkın aslında dün akşam harika bir Yeşilçam Müzikleri konserini hazırladık, dinledik, 500'e yakın izleyici ile büyük bir salonda ben bu halimle bir aşağı bir yukarı fotoğraf çeke çeke ve gece geç saate kadar (TSM çok severim hele ki YEŞİLÇAM ŞARKILARINA mest olurum) şarkılara eşlik ederek keyifli bir gece geçirdim. Bugün de ustaların sesi ile uyandığımdan mıdır nedir bir agresiflik üzerimde sormayın....... burada çalışanlara da kök söktürüyorum bugün.. malesef.. ama açılış günü bugün 3 sanatçının sergi açılışı olacak fakat sanki açılış günü değil bir rahatlık sormayın.... disiplinsizliğe gelemiyorum. Bir iş olacaksa önce iş; sonra sohbet, internette sörf, alışveriş vs. olmalı.... Değil mi? Tam 2 saat sonra yönetim kurulu toplantım var, ardından 18'de açılış olacak, gelen konuklar, ikram, garsonlar vs.. derken zaten kafam bir dünya olacak ve saat 9'a kadar sürer kokteylde.. İşimi seviyorum, yakındığımı sanmayın ama diyorum ya bugün bir agresiflik üzerimde, kızım da halimi anlayacak pıtıklamıyor çok, ufak ufak hareketleniyor o kadar... Hava yağmura döndü. Sağanak inmezse çıkıp Kıbrıs Şehitleri Caddesinde bir tur atacağım. Alışveriş paklar beni!!!..........

sanırım çoğumuuzn ilk gebeliği olduundna böyle paniğizzzz
Neyseki senin çözümün kolay olmuşş ekstra birşeye gerek kalmamış ben birde antibiyotiğe başladım sabah akşam hemde
Koru kendini canım dikkat etmekte fayda varrrrr
İyi kurtarmışssın bezelyeyi hehe:)

geçmiş olsun canım benimde olmuştu idrarımdan kan gelmişti ama bende antibiyotik kullandım inşallah çabucak iyileşirsin canım

geçmiş olsun canımmm
Allah sabır versin yaaaa en kısa zamanda kavuşun inş. eşşinleee kıyamam.

Çalışan hanımların işi zor.. Allah kolaylık versin.. Hamileyüz canım o kadarcık agresiflik normal.. Çok oldumu bebişede zararlı..

Canım ben medicana da Tülin Hanıma gidiyorum. Sen .medicana da kime gitmiştin? Ben şimdilik memnunum tipime bktı senden normaldoğum bekliyorum dedi ama bebk 4ü geçerse sezeryan olacak dedi. Ama kafam karıştıran şu benim doğum 20 ağustos ile 10 eylül arasında gerçekleşecek. Bu aralardda eylülün başına kadar doktorum izinle eğer benim cimcime kızım o aralarda gelirse seni başka doktora yönlendirecem dedi. Ben başka doktorda istemiyorum e şimdi doktor değişsem o da izine çıakbilir... İnşaallah bebişim vakitli gelirse kendi doktorum girer doğumuma..

ben faruk bey ede türkan hanım ada gitmiştim..ikisinden de memnun kalmıştım ama doğum için son iki ay yine orayamı gitsem acaba bilmiyoruumm.

Evin hangisine yakınsa ona git canım :) Anladım hakkımızda hayırlısı olsun...

Merhaba kızlar, dünden beri giremiyorum Aybükem le ilgili bir gelişme var mı? geçmişi okuyorum ama siz daha cabuk haber verirsiniz diye yazdım. Umarım olumsuz birşey yoktur

Teşeşkürlerrr canım Sanad aşifalar diliyorum.
ULTRACEF seprozil diye bir ilaç verdii suda çözülenlerden ama tadını hiç sevmedim zorla içtim.
Teyzesii büyümüş miink kuşumm darısı sizin güzelliklereee.
teşeşkkürler canımmm amin.
Bebişin büyümesine bende çok şaşırdım artık ekrana sığmıyorr kuzucum:)). bundan sonraaa bizi bol bol şaşırtacaklar snaırım darısı sana inş.

Geçmiş olsun tatlım. Aman çok su iç 3lt çıkar suyu enfeksiyona çözüm . Bebişinde büyümüş maşallah kuzuna oy
teşekkürler canımmmm, her saat başı su içmeyedevam dedi dr içiyorum zaten ama dahada arttırayım.
Büyüdü büyüdü kuzum yakışıklı oğlişim benim tosuncuk darısı sizin kuzulara.
Canım ya çok çok geçmiş olsunnnnnn İhmal etme sakınnn ıhlamur falan iç olmadı bir dr gitserum bağlasınlar serum toparlıyor insanı.
Bende içiyorum suyu çokçok ama işe yaramıyor
geçmiş olsun canım benimde olmuştu idrarımdan kan gelmişti ama bende antibiyotik kullandım inşallah çabucak iyileşirsin canım
Saol canım inş. iyileşebilriim kısa zamanda.Sanad agçemiş olsun birdaha olmasın inş.

evı yaladım yuttumm sımdı kızımlaa bıcımızıı yaptık sütümüzü ıcıyoruzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…