2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben de ikisine katilmadim cunku haftam tutmuyordu, 20 haftalik gebelik icin ideal demislerdi.. daha onceden de netten arastirmistim dogum kurslarini, kontrole gittigimde detaylari kurs programini vs alip paylasicam arkadaslarla, umarim hepimiz icin faydali olur.

evet dediğin gibi beni bir konuşmamızda ruhen öyle bir hazırladı ki....Konuya o kadar hakim ve güven vericiydi ki.... Eğitim şart dedim, helal olsun dedim, işte kurumsallık dedim, şimdi doğursam acımaz dedim falan:):):) Umarım pek çok kişi faydalanır...

hehehhee :) cem yilmazin anestezi uzmaniyla yaptigi konusma gibi desene
'hastaya gaz veriyoruz'
'sen yaparsin sen edersin seni kesseler acimaz..."
'kesin !'

gibi biseydi sanirim aklima o geldi..

verilen gaz degil tabiki de bilgi ve psikolojini hazirlanmasi ufak bi espriydi yazdigim yanlis anlasilmasin bu arada..

valla aklima geldikce hatirlaticam kizlara kursu katilsinlar diye.

bi de anannem hala hakli gibi terin kokmuyo iste tuzlamasak kokardin diyo.. teyyyy Allah'im yaaa...

Benide tuzlamislar benimde pek terim kokmaz az terlerimise yariyomuki dermisim. Birde bundan 50-60 sene evvel daha neler neler yapiliyormus soylemiyim simdi sarilik olmasin diye

ayy ben de çok isterdim. hem faydalı hem eğlenceli:))ama bana baya ters kalıyor fırsatı olanlar kesinlikle katılmalı bence

cnm otobüste bana da oldu bir kaç defa. ben de tansiyonum düştü sandım. hatta bir keresinde otobüsten kendimi atıp hemen eczaneye girdim tansiyonum normal çıktı. şaşirdım. sonra bir gün yine oldu. yine gittim ölçtürdüm yine normal otobüste kendimden getçim. gözüm yavaş yavaş kararmaya başlıyor ve olduğum yere yığılıp kalıyorum.kan şekerin düşüyor olabilir dediler.

Hanımlar herkese hayırlı günler... Geçmişi okudum anca bitti dır dır dır bitrmiyo konuşmalarımız :)

Kasık ağrıları başlamış yavaştan yavaştan herkeste allah şifamızı versin.. Bende de oluyor.. İki gece önce birden bi kramp girdi kasıldım kaldım, oturdum geçti yarmaz bebişim ne yaptıysa artık kastı beni

Bu arada geçmişi okurken nerdeyse yakıyordum gül gibi bezelyeyi :)

Benide tuzlamislar benimde pek terim kokmaz az terlerimise yariyomuki dermisim. Birde bundan 50-60 sene evvel daha neler neler yapiliyormus soylemiyim simdi sarilik olmasin diye

ben bademcigi sisen cocugun bademcigini sanki sivilce gibi sıkıp- sıktırıp patlatmaya calisanlar biliyorum
cahillik.. neyseki bizimkinler o kadar da gozunu karartmislardan degilmis.. (cidden ama benim de terim hiiic kokmaz acaba...)

benimde kokmaz beni de tuzlamışlar:))) acaba...

cnm otobüste bana da oldu bir kaç defa. ben de tansiyonum düştü sandım. hatta bir keresinde otobüsten kendimi atıp hemen eczaneye girdim tansiyonum normal çıktı. şaşirdım. sonra bir gün yine oldu. yine gittim ölçtürdüm yine normal otobüste kendimden getçim. gözüm yavaş yavaş kararmaya başlıyor ve olduğum yere yığılıp kalıyorum.kan şekerin düşüyor olabilir dediler.[/QUOTE]

öylemi ki acaba haklısın ölçtürmek lazım o anda.. doktor tansiyon da olabilir demişti.. ama fazla önemsemedi sadece havasız ortamlarda bulunma dedi.. kan şekeri açken düşmez mi ben öyle biliyorm..

Bademcigi kökten aliverselermis eli deymisken. Bu millet evlatlari ne badireler atlatmis bee

öylemi ki acaba haklısın ölçtürmek lazım o anda.. doktor tansiyon da olabilir demişti.. ama fazla önemsemedi sadece havasız ortamlarda bulunma dedi.. kan şekeri açken düşmez mi ben öyle biliyorm..

ben her daim açım zaten yanında şeker, çikolata falan bulundur dediler...
tansiyonsa eğer düşük tansiyondan zarar gelmezmiş. yüksek tansiyon risk grubunda diye biliyorum.

ya kızlar ben yine doğum konusunda allak bullak oldum şu an ank. akropol ışın hanım a gidiyorum ama sezaryan mi yapcak normal mi bilmiyorum..:18:daha önce medicana ya da gittim orasıda iyiydi ama doğum için hangisini tercih edicem bilmiyorum..inşallah bi sorun olmaz da normal doğum yaparım:44:dr. konusuda kafamı çok karıştırdı,herkes bişey söylüyo..yarın ışın hanım la randevum var,doğum olayını konuşcam kendisiyle bakalım ne dicek??:26:

bebeğin ikinci anası sudur der babannem. sık sık yıkamak lazım ki büyüsünler..
tecrübeliler bilirler, banyodan sonra rahatlar, uykuya dalar gider bebişler.

göbek deliği düşmemişse de orayı ıslatmadan yapmak lazımmış..

annişler nasılsınız benim midem 2 gündür kötü üşüttüm heralde resmen kaynıyor kızım da ben iyiyim der gibi karnıma vuruyor karnıma dikkatli baktıgımda dışardan bile görüyorum bazen:))) sabah kocişimle konuştuk ama ben hemen aglamaya başladım duygusallaştım heralde oda napsın az kaldı karıcım üzülme diye teselli verdi bak aglama kızımızda üzülür bak kaçar gelirim askerliği uzatırım deyince :)) ben hemen normale döndüm:))))allahım geçiverse şu günler

mrb kızlar nasılsınız hamileliginis nasıl gidiyor umarım iyidir ızlar bişey sormak istiyorum yemek içmek konusunda nelere dikkat ediyorsunuz birde yaz meyveleri yenı çıkıyor halıyle hormonluda oluyor yiyormusunuz kola kahve içiyormusunuzz:26::26:

bende öyle duydum canım hergün yıkamak iyi olurmuş bebek anne karnında suya alışık oldugu için rahatlarmış

hamilelik iyi gidiyor canım da ben pek beslenemiyorum sanırım iştah yok bende balık mesela yiyemiyorum meyve yiyorum ama doktorada söyledim yemek canım istemiyor yiyemiyorum dedim oda canın istemediginde meyve ye dedi ama balıkta ye dedi. türk kahvesi arada içiyorum kolayıda çok nadir içmemeye dikkat ediyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…