Ben eskişehir acıbademe gidiyorum. Burada doğum kursları benim hamileliğimden beri iki kere yapıldı bitti, ikisine de katılmadım. Geçen hafta doktorum beni hastanedeki doğum koçuna yönlendirdi, onunla bir takım konuşmalara ve eğitimlere başladık ve kursların içeriğini detaylarıyla anlattı, bir kaç haftaya da benim doktorumun yöneteceği bir kurs programının başlayacağını söyledi. Ben şimdi onu bekliyorum. Kurs içeriklerini ve detaylarını doğum koçundan biliyorum yani...
birde ben sinirlenince acayip temizlik yaparım haaanasıl olsa etrafta beni geren insan çok aklıma gelip gelip duruyo bende boş durmayım diye oraya buraya sarıyorum
yok canim Bakirkoy Acibadem ama sanirim diger Acibadem'lerde de vardir ayni kurs. bildigim kadariyla kontenjanli, ve kayitlar 2 hafta sonra baslayacak. 1 haziranda rutin kontrole gittigimde daha ayrintili bilgi alicam yine patlasirim. Bence de kesinlikle anne adaylarinin katilmasi gereken bir kurs sadece fiziken degil ruhen de hazirlanmaya yardim edecegini dusunuyorum, cok kapsamli bir kurs 6 hafta suruyor icerigi cok dolu.
evet dediğin gibi beni bir konuşmamızda ruhen öyle bir hazırladı ki....Konuya o kadar hakim ve güven vericiydi ki.... Eğitim şart dedim, helal olsun dedim, işte kurumsallık dedim, şimdi doğursam acımaz dedim falan:):):)Umarım pek çok kişi faydalanır...
yok benim bütün yazılarım gümbürtüye gidiyor, bi Allahın kuluda cevap yazma gereği duymuyor, ya görünmezim ya fazlalık[/
bende düşündüm bir ara böyle ama buradaki hiç kimsenin öyle düşünmediğinden emin ol bence.sadece herkeste tatlı telaşlı bir hız var.bakma konuşuluyor ama herkes kendi ve bebeğiyle meşgul şu anda aslında.
bi de anannem hala hakli gibi terin kokmuyo iste tuzlamasak kokardin diyo.. teyyyy Allah'im yaaa...
ayy ben de çok isterdim. hem faydalı hem eğlenceli:))ama bana baya ters kalıyortabiki de paylasirim, hatta yanima foto makinemi de alicam planimi yaptim ne ogrenirsem ne yaparsak herseyi sizlerle paylasicam fotolar ve videolarla. insallah cok guzel tecrube ve deneyim olacak, cok fazla sey ogrenecegimden eminim.
umarim arkadaslarimizdan firsati olanlar vardir katilmak icin.
slm canım tansiyon problemi derken düşmesi mi yükselmesi mi.. benim düşüyo hep yani havasız ortamlarda ve özellikle ayakta duruyosam.. kalabalık otobüsler de mesela.. sıcak basması ve bayılma hissi oluyo hatta bi kez bayıldım otobüste..
Benide tuzlamislar benimde pek terim kokmaz az terlerimise yariyomuki dermisim. Birde bundan 50-60 sene evvel daha neler neler yapiliyormus soylemiyim simdi sarilik olmasin diye
ben bademcigi sisen cocugun bademcigini sanki sivilce gibi sıkıp- sıktırıp patlatmaya calisanlar biliyorum
cahillik.. neyseki bizimkinler o kadar da gozunu karartmislardan degilmis.. (cidden ama benim de terim hiiic kokmaz acaba...)
ben bademcigi sisen cocugun bademcigini sanki sivilce gibi sıkıp- sıktırıp patlatmaya calisanlar biliyorum
cahillik.. neyseki bizimkinler o kadar da gozunu karartmislardan degilmis.. (cidden ama benim de terim hiiic kokmaz acaba...)
öylemi ki acaba haklısın ölçtürmek lazım o anda.. doktor tansiyon da olabilir demişti.. ama fazla önemsemedi sadece havasız ortamlarda bulunma dedi.. kan şekeri açken düşmez mi ben öyle biliyorm..
bebeğin ikinci anası sudur der babannem. sık sık yıkamak lazım ki büyüsünler..
tecrübeliler bilirler, banyodan sonra rahatlar, uykuya dalar gider bebişler.
göbek deliği düşmemişse de orayı ıslatmadan yapmak lazımmış..
mrb kızlar nasılsınız hamileliginis nasıl gidiyor umarım iyidir ızlar bişey sormak istiyorum yemek içmek konusunda nelere dikkat ediyorsunuz birde yaz meyveleri yenı çıkıyor halıyle hormonluda oluyor yiyormusunuz kola kahve içiyormusunuzz:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?